Homepagina » Buitenland » Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers
Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers

Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers

Een woordvoerder van de groep Extinction Rebellion liep weg tijdens een interview op Sky News nadat presentator Adam Boulton de klimaatdrammers fel had bekritiseerd.

Robin Boardman verscheen op tv om te praten over de protesten die deze week in Londen zijn georganiseerd door Extinction Rebellion.

De groep, die wegen en bruggen in de stad bezette, verstoorde de openbare dienstverlening om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

Verstoren

“We falen als soort. We zijn een falend volk. Ik heb het echt te doen met de mensen in deze wereld en al het leven. Ik laat het niet sterven,” zei Boardman.

Boulton noemde Boardman en de betogers hierop ‘zelfingenomen’.

“Het parlement is er niet eens en jullie komen hier in Westminster de boel verstoren,” zei hij. “Het lukt jullie niet eens om je boodschap over te brengen.”

Zelfingenomen middenklassers

“Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers die ons even komen vertellen hoe wij ons leven moeten leiden. Dat is toch wat jullie zijn?” vervolgde Boulton.

Boardman reageerde: “Miljoenen mensen zullen verhongeren, te beginnen in Afrika.”

Liep weg

“We zien de effecten [van klimaatverandering] nu al. Er komt opnieuw een hete zomer aan. We zien de effecten hier in Groot-Brittannië,” vervolgde hij.

Vervolgens stond hij op en liep hij de studio uit.

Bekijk het fragment hieronder:

[Sky]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rikk schreef:

  “We falen als soort. We zijn een falend volk. Ik heb het echt te doen met de mensen in deze wereld en al het leven. Ik laat het niet sterven,”

  Zou Big Farma ook een vaccinatie hebben tegen grootheidswaanzin? en illusionaire gekte?

  20 likes
 • Willem schreef:

  Wilhelm Reich kon met zijn Orgon energie overal water (regen) laten neerkomen.. een klip van Kate Bush met “cloudbusting” gaf hier ook aandacht aan.. de techniek is er.. alleen kan je dan de mensenmassa niet manipuleren. Waarom gaan deze “nono’s” niet tegen de chemtrails protesteren? Als er iets is wat voor uitdroging van de aarde zorgt dan is het wel de chemische troep die over ons heen gesproeid word…

  23 likes
 • Elles schreef:

  40 jaar geleden had men de techniek al om de woestijn te laten bloeien. Geld is het probleem niet, alleen de 1% houdt het liever voor zichzelf en perst de laatste druppel bloed ui de aarde.

  22 likes
 • Rini schreef:

  Die man met zijn ‘geloofsovertuiging’ die wegloopt tijdens dat gesprek heeft het net zo getroffen met zichzelf als Jesse Klaver en Rob Jetten. De echte terroristen dragen hetzelfde kostuum…

  19 likes
 • Ron schreef:

  Typisch voor dat klimaat volkje past het niet hun kraampje negeren ze gewoon de kritiek en lopen weg.
  In België al enkele keren geprobeerd met Groen. Dan zijn ze doof aan die kant ook al zijn er wetenschappelijke onomstootbare bewijzen van de leugens die ze verkopen. L*llen over Co2 noemen ze wetenschap.

  17 likes
 • Erde schreef:

  Ondertussen aaien die klimaatdrammers wel de hele dag hun slimme telefoon alsof het hun liefje is. Niemand van hun die zich afvraagt waar de grondstoffen voor dat apparaat vandaan komen, en welke oorlogen daarvoor gevoerd worden. Om over de misstanden in de mijnen aldaar maar te zwijgen.

  17 likes
 • Derk schreef:

  Those climate C*nts don’t like to be criticized…..
  Zelfde laken een pak als bij die andere drammers met linkse ideeën, het niet tegen kritiek kunnen op hun ziekelijke gedachtengang.
  Dan worden het net kinderen die hun zin niet krijgen en lopen ze maar weg, mokkend en tierend…
  Mocht het tot een burgeroorlog komen, ik kan niet wachten om dit misselijke tuig eens flink op hun rooie fascistische donder te geven….

  11 likes
 • KaAsLijF schreef:

  “Ik moet nu verder, want papa wacht buiten met de Rolls om naar de privé jet te rijden”. Onze omhooggevallen eco-terrorist zal wel niet begrijpen, dat alles dat hij aan had, komt van de raffinage van aardolie. Tot de wax in zijn haar en het brilletje op zijn neus.
  Als dit de toekomst is, gaan we nog iets meemaken !!

  3 likes
 • Faya schreef:

  All wars are bankers wars, zo vorige eeuws om geloofsovertuigingen daar nog steeds de schuld van te geven, mensen weten inmiddels allang beter.
  Behalve de mensen van de msm, die weten het nog niet.
  Maar aankomende dagen gaan zelfs die mensen horen hoe het in elkaar zit.
  Dat wordt verplicht oogkleppen afzetten.

  2 likes
 • johan schreef:

  Hebben mensen ooit anders gereageerd…. die zijn geloofsovertuigingen niet los kon laten er tevens belangen bij heeft en dan de ego ….

  oorlogen zijn er ontstaan door deze primitieven gedachten

  toch stemmen de meeste mensen bij voorkeur op deze.. ook omdat men er zo van overtuigd is dat deze het zo goed voor hebben met de rest van het land
  Het tegendeel word men niet geleerd ook maakt deze het zo moeilijk dat mensen er niet in geloven er iets aan te kunnen veranderen.
  ook deze voorkomen beroep op verantwoordelijkheid van deze als voorbeeld (Het is pas een paar dagen geleden dat VVD, CDA, D66 en ChristenUnie via hun regeerakkoord bekendmaakten dat ze de raadgevende referenda die Nederland pas twee jaar kent weer willen afschaffen. )

  1 likes
 • maarten54 schreef:

  Stuur die knaap naar Afrika om de boel daar te overtuigen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  meisje

  Meisje geeft epische speech tijdens coronaprotest in Liverpool: ‘We zijn misleid’

  Op zaterdag gingen mensen in Liverpool de ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >