Buitenland

Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een woordvoerder van de groep Extinction Rebellion liep weg tijdens een interview op Sky News nadat presentator Adam Boulton de klimaatdrammers fel had bekritiseerd.

Robin Boardman verscheen op tv om te praten over de protesten die deze week in Londen zijn georganiseerd door Extinction Rebellion.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De groep, die wegen en bruggen in de stad bezette, verstoorde de openbare dienstverlening om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

Verstoren

“We falen als soort. We zijn een falend volk. Ik heb het echt te doen met de mensen in deze wereld en al het leven. Ik laat het niet sterven,” zei Boardman.

Boulton noemde Boardman en de betogers hierop ‘zelfingenomen’.

“Het parlement is er niet eens en jullie komen hier in Westminster de boel verstoren,” zei hij. “Het lukt jullie niet eens om je boodschap over te brengen.”

Zelfingenomen middenklassers

“Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers die ons even komen vertellen hoe wij ons leven moeten leiden. Dat is toch wat jullie zijn?” vervolgde Boulton.

Boardman reageerde: “Miljoenen mensen zullen verhongeren, te beginnen in Afrika.”

Liep weg

“We zien de effecten [van klimaatverandering] nu al. Er komt opnieuw een hete zomer aan. We zien de effecten hier in Groot-Brittannië,” vervolgde hij.

Vervolgens stond hij op en liep hij de studio uit.

Bekijk het fragment hieronder:

[Sky]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

“We falen als soort. We zijn een falend volk. Ik heb het echt te doen met de mensen in deze wereld en al het leven. Ik laat het niet sterven,”

Zou Big Farma ook een vaccinatie hebben tegen grootheidswaanzin? en illusionaire gekte?

Elles
Elles
5 jaren geleden

40 jaar geleden had men de techniek al om de woestijn te laten bloeien. Geld is het probleem niet, alleen de 1% houdt het liever voor zichzelf en perst de laatste druppel bloed ui de aarde.

Ron
Ron
5 jaren geleden

Typisch voor dat klimaat volkje past het niet hun kraampje negeren ze gewoon de kritiek en lopen weg.
In België al enkele keren geprobeerd met Groen. Dan zijn ze doof aan die kant ook al zijn er wetenschappelijke onomstootbare bewijzen van de leugens die ze verkopen. L*llen over Co2 noemen ze wetenschap.

Willem
Willem
5 jaren geleden

Wilhelm Reich kon met zijn Orgon energie overal water (regen) laten neerkomen.. een klip van Kate Bush met “cloudbusting” gaf hier ook aandacht aan.. de techniek is er.. alleen kan je dan de mensenmassa niet manipuleren. Waarom gaan deze “nono’s” niet tegen de chemtrails protesteren? Als er iets is wat voor uitdroging van de aarde zorgt dan is het wel de chemische troep die over ons heen gesproeid word…

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x