Mens en Dier

Begrafenisondernemer: ‘Ik zie op dit moment heel veel baby’s in de koelcellen van mortuaria’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De groep Resistance GB sprak vorige week met Wesley, die inmiddels zo’n drie jaar begrafenisondernemer is. In maart en april vorig jaar was er een sterftepiek en daarna werd alles rustig, uitzonderlijk rustig zelfs, zei hij.

In januari dit jaar, toen in Groot-Brittannië het vaccin werd uitgerold, gingen de aantallen door het dak. Toen bijvoorbeeld de dertigers en veertigers hun prik hadden gehaald, werden er voornamelijk dertigers en veertigers binnengebracht.

Schokkend

Op dit moment ziet Wesley naar eigen zeggen heel veel baby’s in de koelcellen van de mortuaria. In één ziekenhuis waren het er zo’n 30, zei hij. Normaal gesproken zijn het er slechts een paar.

In het mortuarium van het bewuste ziekenhuis is ruimte voor hooguit 10 baby’s. Ze worden nu noodgedwongen bewaard in koelcellen die bedoeld zijn voor volwassenen. Het gaat om miskramen en doodgeborenen.

“Het is schokkend,” zei de begrafenisondernemer.

Het is zo duidelijk als wat

Myocarditis wordt vaak genoemd als doodsoorzaak, evenals andere hartaandoeningen. Daarentegen is dit jaar vrijwel niemand aan corona overleden. “We hebben sinds januari maar één coronadode gehad.”

Wesley verwacht dat zich de komende tijd veel meer sterfgevallen zullen voordoen. Hij roept zijn collega’s op om zich uit te spreken. De mensen sterven niet aan corona, maar aan de vaccins. Het is zo duidelijk als wat, benadrukte de begrafenisondernemer.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
9 maanden geleden

Ja in het zal nog veel erger worden de winter moet nog beginnen in er zullen er nog veel meer miskramen volgen helaas

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
9 maanden geleden

WTF man. Wat een hel op aarde hebben “we” gecreëerd.

H.J.
H.J.
9 maanden geleden

In principe gun ik het niemand, dat er iets gebeurd met de/een ongeboren vrucht of een te vroeg geborene of een zuigeling, maar een goede waarschuwing dat het niet pluis is met de Corona vaccin’s, moet toch de voorstanders van deze prik manie, aan het denken zetten.

Grens
Grens
9 maanden geleden

Triest ,diep triest is het ,ik denk dat alles omtrent Covid_19 wel is besprokem!! .Wanneer komt de dag dat ze stoppen …wanneer ….?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x