Homepagina » Buitenaards » NASA staat voor Never A Straight Answer. Sergeant-majoor is woest dat de overheid dit voor ons achterhoudt
NASA staat voor Never A Straight Answer. Sergeant-majoor is woest dat de overheid dit voor ons achterhoudt

NASA staat voor Never A Straight Answer. Sergeant-majoor is woest dat de overheid dit voor ons achterhoudt

In 1964 wisten we al dat er tenminste vier verschillende groepen waren die naar de aarde kwamen, ons in de gaten hielden en die ons bestudeerden.

Men concludeerde dat ze geen bedreiging vormden omdat ze meerdere keren hadden laten zien dat ze over ongelooflijk geavanceerde technologieën beschikten.

Als ze vijandig of kwaadaardig waren, zouden we weerloos zijn geweest. Als ze kwade bedoelingen hadden, zou het al lang over zijn geweest voor ons.

Hoogste niveau

Dit zijn de woorden van de Amerikaan Robert (Bob) Dean, die 28 jaar in het leger diende en zich opwerkte tot sergeant-majoor eerste klas.

Tijdens een interview met zender RT sprak de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer ook over vier buitenaardse soorten die de aarde al duizenden jaren bezoeken.

In andere landen wordt eveneens op het hoogste niveau onderzoek gedaan naar dit fenomeen.

Serieus

Op de website van de CIA staat een document dat laat zien hoe de spionagedienst informatie verzamelde over een samenwerkingsverband tussen de Sovjet-Unie en China.

Bijna 20 jaar geleden besloten wetenschappers uit beide landen gezamenlijk onderzoek te doen naar UFO’s.

Het gaat hier opnieuw om een document waaruit blijkt hoe serieus overheden in het verleden onderzoek hebben gedaan naar dit fenomeen.

Ufologen uit de twee landen kwamen bijeen in de stad Dalnegorsk. De specialisten wisselden videomateriaal en foto’s uit en werkten aan een programma om incidenten te onderzoeken.

Never A Straight Answer

“Dames en heren, mijn overheid, de NASA, wat volgens veel Amerikanen staat voor Never A Straight Answer (nooit een eerlijk antwoord), vernietigde 40 filmrolletjes van het Apolloprogramma – de vlucht naar de maan, de vlucht rond de maan, de maanlandingen en de maanwandelingen,” zei Dean.

“Ze vernietigden 40 filmrolletjes,” benadrukte hij. “Het gaat hier om duizenden frames waarvan de zogenaamde autoriteiten niet willen dat je ze ziet. Ik ben woest.”

Onderstaande presentatie verzorgde Dean in juli 2009 in Barcelona:

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Freek schreef:

  En de rest van de onzin over aliens die ons in de gaten houden is van hetzelfde gezever.

  4 likes
  • Loki schreef:

   Freek

   Je bent nogal zeker van je zaak? Nooit iets meegemaakt natuurlijk?
   Ik weet bijna zeker dat je een hartverzakking zou krijgen, als je mee zou maken wat ik heb meegemaakt.
   Ontkenning is het meest pure en domme gezever wat er bestaat. Je hebt werkelijk geen flauw idee, beste man. En gelukkig ben ik niet de enigste die bekend is met “aliens”.
   Oh ja daar zit al de grootste fout “aliens” en buitenaardsen, dat is een wezenlijk verschil wat nog maar weinigen begrijpen.

   16 likes
   • Strijdervoorvrijheid schreef:

    ben ook nieuwsgierig loki voor de draad ermee.

    3 likes
    • Loki schreef:

     U wilt dat weten heren, is dat nou zo moeilijk te bedenken. Ja, ik heb van kinds af al te maken met buitenaardse ontvoeringen. Zowel goed als kwaadschiks. Ook aan mij is gesleuteld. En wat sommige daar boven uitvoeren is je reinste horrorshow. Dat heeft ook te maken met dierverminkingen. De meest idiote frankenstein monsters worden gecreëerd waarbij nietszeggende mensen het loodje leggen. Ze proberen eveneens nieuwe rassen te creëren. Sinds 6 jaar geleden heb ik er niet zo erg last meer van. Dit kwam omdat mijn Universele familie mijn op kwam zoeken.
     En let wel heren er zijn genoeg mensen die dit meemaken, sta je niet sterk in je schoenen, dan zal je een gegeven moment psychologisch volledig doordraaien. Met regelmaat geef ik jonge mensen adviezen die dit ook wel meemaken. Accepteren is de enige optie, want je kunt er niets tegen doen.

     En nog even dit voor de Flat Earthliners, keep on dreaming. Blijf voorl kijken in de glazen bol van de CIA.

     2 likes
     • Ino schreef:

      Wauw! Lijkt me Wel leuk om een keer ontvoerd te worden door aliens. Moeten ze wel een beetje normaal doen.

      3 likes
     • Ino schreef:

      Nou, dat ze wel aardig zijn en gastvrij en zo.

      2 likes
     • Loki schreef:

      Ino
      Wat is normaal Ino? Zijn mensen zo normaal? Nee, want wij zijn zelf buitenaards, al beseffen we dat niet. Je wordt hier dan wel geboren met een woonplaats als lichaam, maar je bent allerminst van aardse oorsprong.

      1 likes
   • koekoek schreef:

    Nou, vertel dan eens wat jij hebt meegemaakt dan..

    3 likes
  • Tijn schreef:

   Er zijn wel heel veel mensen, ook heel geloofwaardige mensen, die vreemde objecten in de lucht hebben waargenomen. Dat is al duizenden jaren het geval blijkt uit oude geschriften, middeleeuwse religieuze kunst, etc. Wie of wat dat zijn is natuurlijk de vraag. Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat we bezocht en geobserveerd worden door niet menselijke intelligenties.

   3 likes
 • Freek schreef:

  Missie volbracht want 99% van de mensen denkt nog steeds dat ze daar geweest zijn.
  Bekijk de foto’s eens van de lunar module dan snap je de hollywood productie.

  4 likes
  • Bokito schreef:

   Het is te lachwekkend voor woorden. Er wordt zelfs bevestigd door een regisseur dat het allemaal in een Hollywood studio is opgenomen. Toen ik wat jonger was vond ik de clip van ”Ramstein – Amerika” erg grappig en leuk. Maar nu weet ik wel beter, dit is gewoon de waarheid.
   Deze filmpjes zijn allemaal opgenomen in een studio. Spoel de film 1,5x op snelheid door en ze lopen gewoon volgens aardse natuurwetten. Niet alleen dat, ze hebben een hele cameraploeg achtergelaten op de maan toen ze weer naar de aarde gingen. Zo zijn er tal van dingen die niet kloppen aan de filmpjes en de setting. Vaak dezelfde locaties.

   Wij slikken het als zoete koek en we worden voor de gek gehouden.

   Ik roep een ieder op deze docu te kijken om de ogen te openen; ”A funny thing happened on the way to the moon”.

   Er zijn tal van filmpjes waar mensen vraagtekens bij zetten te vinden op YouTube.

   2 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Yeah, boerenlogica. Speel de film 1,5x sneller af en ze lopen normaal. En de grotere paslengte verklaar je natuurlijk doordat ze aan touwtjes hangen…

    0 likes
 • Tijn schreef:

  Niet alleen de filmrolletjes. Ze hebben ALLES vernietigd. NASA heeft alle telemetriegegevens van de apollovluchten vernietigd en beschikt niet eens (meer?) over de kennis/technologie om naar de maan te gaan. Dit geven ze ook gewoon toe.

  1 likes
 • Sri baba schreef:

  Wow, een heuse sergeant-majoor 1e klas??????? Mmm, met z’n rang moet hij echt wel toegang hebben gehad tot de aller, allerbelangrijkste staatsgeheimen…… tjonge dat z’n verschrikkelijke hoge ONDER-officier dit zo maar durft te delen met het volk. Ongelofelijk. Moet dus wel waar zijn

  3 likes
 • Loek schreef:

  Reeds een aantal jaren geleden vermeldde ik op deze site dat de maanlanding(en) wel degelijk is /zijn uitgevoerd.
  Yep wij zijn er echt geweest, echter dit was niet gebeurt zonder de hulp van onze Kosmische zusters en broeders, aangezien zij er voor hebben gezorgd dat de astronauten daadwerkelijk konden landen en wederom konden terug keren!!

  Dit wordt tot op de dag van vandaag nog steeds verzwegen door o.a N.A.S.A……
  Deze man komt hier nu mee naar buiten met behulp van foto’s en informatie die hij heeft mogen ontvangen.
  Laten wij nu eens ECHT WAKKER WORDEN!
  Ga er niet zomaar vanuit dat wij als mier in het bos de enige mier zijn op de gehele planeet.

  Wij zijn onderdeel van het Universum / Kosmos, en zijn verbonden met alles wat daar in leeft inclusief onze Kosmische familie.
  Deze zelfde Kosmische familie wil ons als hun zusters en broeders heel graag helpen om op een hoger niveau te komen (evolueren) zodat ook wij zullen begrijpen hoe ongelooflijk belangrijk wij als mensheid en moeder Aarde als levende planeet met een eigen bewustzijn zijn / is.

  Wij zijn zelfs zo belangrijk dat als wij zouden besluiten om onszelf te vernietigen, dan zouden alle overige planeten om ons heen daardoor beïnvloed worden en zelfs uit hun eigen baan kunnen geraken aangezien ook in de Kosmos een wet van aantrekkingskracht en afstotingskracht aanwezig is!!

  Dus lieve mede aardbewoners, help alsjeblieft om moeder Aarde wederom een planeet te laten worden waar wij van houden en waar wij trots op zijn in de meest positieve zin.
  Een planeet van licht en liefde.
  Straal je eigen licht uit in gedachten over de gehele planeet, en zet haar in het Kosmisch en Goddelijk licht waar zij om vraagt en wat zij absoluut verdiend!

  2 likes
 • onbekend schreef:

  Als Robert Bob Dean die 40 filmrolletjes van het Apolloprogramma wou zien, had hij moeten solliciteren bij de NASA.
  Had hij misschien wat meer indruk gemaakt.

  1 likes
 • dano schreef:

  aliens….

  gewoon een andere vorm of uitleg voor ‘nephilim’.. de anti-christ in het geheel is wel duidelijk

  1 likes
 • Baron schreef:

  Haha. Aliens hebben mij uitgenodigd om op Alpha 200 Zetacularis samen met hen een McDonalds te openen. Alleen de aliens op die planeet hebben geen mond. En McDonalds wil geen franchise afgeven. Lol.
  En dat de maanlanding met de antieke technologie van de jaren 60 moeilijk zo niet onmogelijk was geloof ik graag. De gewone man heeft tegenwoordig een smartphone die meer kan dan die zogenaamde telraam computers van toen in de Apollo’s. Er waren wel grote computers maar die draaiden op buizen (radio lampen) en daar had je minstens 3 gebouwen voor nodig om ze onder te brengen. Om over de traagheid van deze machines maar te zwijgen. Echt niet snel genoeg om te kunnen navigeren.

  In mijn beleving bestaat het daarom niet dat men met die antieke technologie zodanig kon navigeren om een maanlander te doen afdalen en vervolgens weer opstijgen en te koppelen. Dat is een broodje koude oorlog Thunderbirds. Bovendien wisten ze in die jaren nog niks van de risico’s van kosmische straling. De ruimtepakken die ze lieten zien lijken mij onvoldoende om tegen kosmische straling te beschermen…

  1 likes
 • marcelleke schreef:

  Ook déze mens overtuigt me weeral …

  0 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  NASA the CIA and the NSA ……………NAZI`s!

  0 likes
 • blub schreef:

  40 filmrolletjes, per rol 12 afbeeldingen (120 film voor in de Hasselblad 500), dat zijn geen duizenden foto’s.

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >