Homepagina » Buitenland » Terroristische aanslag met auto bij Brits parlement: minstens vier doden
Terroristische aanslag met auto bij Brits parlement: minstens vier doden

Terroristische aanslag met auto bij Brits parlement: minstens vier doden

Op de Westminster Bridge, vlak bij het Britse parlement, is een man met een auto ingereden op voetgangers, waarbij vier doden en zeker 20 gewonden vielen. Onder de gewonden zijn onder meer drie Franse schoolkinderen.

Daarna stak een man die uit de auto kwam bij het parlement een politieagent neer, waarna hij zelf werd neergeschoten. Een agent is omgekomen, ook zijn er politiemensen gewond geraakt.

De BBC hoorde van meerdere bronnen dat er twee aanslagplegers zaten in het voertuig dat over de Westminster Bridge reed.

Niet gelukt

De Britse staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, Tobias Ellwood, probeerde de agent nog te reanimeren. Ellwood, een oud-militair, bleef bij de agent tot de traumahelikopter hem kwam ophalen.

Een vrouw belandde na de aanslag in de Theems. Het slachtoffer is zwaar gewond, maakte de havenautoriteit van Londen bekend. De rivier is inmiddels afgesloten voor gewoon scheepsverkeer.

De aanvaller probeerde het parlement binnen te dringen, maar dat is niet gelukt. Er wordt gesproken van een terroristische aanslag.

Massaal aanwezig

De honderden mensen die aanwezig waren in het parlement werden opgeroepen zich schuil te houden. Onder de aanwezigen waren ook schoolklassen die op excursie waren.

De Britse premier Theresa May werd naar een veilige plek gebracht. Het metroverkeer is stilgelegd en de politie is massaal aanwezig.

Er zijn geen aanwijzingen dat er Nederlanders zijn onder de slachtoffers van de aanslag, zo laat minister Koenders van Buitenlandse Zaken weten.

“Maar dat kunnen we in dit stadium ook nog niet uitsluiten,” voegde hij toe.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Hoeveel uur nog voordat dit ook weer ergens als ‘false flag’ gemarkeerd wordt met acteurs en geen echte slachtoffers?

  28 likes
  • Maak er maar minuten van…

   23 likes
  • Eerst nog ergens een paspoort vinden, dan iets met een Allah Akbar roepert en vervolgens zal een ‘diplomaat’ van ISIS de aanslag opeisen. De politici en de msm gaan rillend van angst janken om meer beveiliging, camera’s en meer bevoegdheden voor de geheime diensten.
   Dan hebben we het wel zo’n beetje.., even geduld.

   19 likes
  • @Franss; Waar maak je je druk om?

   Neem de volgende clown, ophitser, die op 50 seconden in beeld komt en verteld dat er elke maand 4 duizend moslims naar Engeland komen en aanslagen zullen plegen als deze… ”That’s wat they wont. They won’t war and death!

   https://www.youtube.com/watch?v=ZhrhLovaFs8

   De vraag is of deze clown snugger genoeg is om in te denken wat het democratische westen de afgelopen 20 jaar voor schade heeft aangericht in een tiental islamitische landen. In verhouding valt een dergelijke actie gosteren in Londen in het niets. Het valt niet goed te praten maar zie het maar als een gevolg van..!

   De nabestaanden kunnen een fikse schadevergoeding eisen en zich melden bij de globalisten van de Council on Foreign Relations, Bilderberg – tot de privatenbankiers en oligarchen. De ophitser kan op spoedcursus bij de Untold History of United States Bush & Obama Age of Terror.

   https://www.youtube.com/watch?v=Kc-Xp2DVBjo

   En wat was het nou precies allemaal waard..? Heeft er iemand of een land iets mee gewonnen?

   3 likes
   • Mag ik de heren er even op attenderen dat we dit soort acties te danken hebben aan geheime diensten, elitaire idioten en zieke bemoeizucht van overheden op basis van leugens en bedrog in oorlogen, want dat wordt weer even vergeten. Zijn we de leugens van 9/11, Irak, Libië, Tunesië, Afghanistan, Syrië, Iran, de nepmoord op Osama Bin Laden en een hele lading false flags vergeten.
    FF nadenken mannen. Actie en Reactie.

    8 likes
    • @Loki.

     Dat bedoelde ik uit te leggen. Actie keer reactie.

     De uitleg van de volgende klokkenluider

     https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

     werd door de westerse mainstream media zo goed als genegeerd en dan weet je ook meteen door wie zij gecontroleerd worden! Ook bekende nieuws- en actualiteitenprogramma’s bij de NPO deden hier volop aan mee met als resultaat dat er voor Nederland een hoop verbaasde mensen rondlopen als moslims in Brussel, of Londen aanslagen plegen.

     Er zijn met deze illegale opgezette oorlogen miljoenen mensen vermoord in Noord Afrika, de Levant, het Midden Oosten, en tot en met Afghanistan, regio centraal Azië. De aanslagen van de afgelopen jaren zijn de afrekening van het westerse geweld aldaar, en wat verzwegen werd. De Nederlandse politieke partijen die deze interventies altijd steunden zijn de VVD, PvdA, D66 en het CDA. Drie van de vier gaan weer regeren en daarmee vrolijk op de zelfde weg verder. De Brusselse weg en die van de belangen van de globalisten.

     Bovendien! Voor de mensen die gruwelen van islamieten? hetzij islamisten? Met de huidige koers van Brussel en CO komen er nog veel meer naar het westen. Ze regelen dat in Brussel middels uw belastinggeld. Vraag het Rutte of Pechtold maar.

     5 likes
     • Moeten ze dan die wraakzuchtige uit het oosten en Afrika dan maar onschuldige mensen uit het westen pakken? Of de echte daders?

      1 likes
     • @Jette Timmermans; De echte daders lijkt mij het juiste antwoord. Het Internationale Strafhof bleek in ieder geval horend doof en stekeblind waar tientallen klokkenluiders waaronder Julian Assange en Generaal Wesley Clark toch echt wat te melden hadden.

      Met de aanslag van London j.l. werd opnieuw bevestigd dat de dader(s) niet perse in Noord Afrika of het Midden Oosten zijn geboren. Het begrip als je niet voor bent, ben je tegen (Zij en Wij) leeft, en is naast de EU al enige tijd groeiende in de USA.

      Dat er tussen de bootvluchtelingen terroristen zouden kunnen zitten, zal mij ook niks verbazen. Daar zitten vast geen mensen tussen van het party comité, maar een hoop getraumatiseerde personen waarvan vrienden of familieleden door de [aangestoken] oorlogen zijn weggevaagd.

      Daar zitten vast mensen tussen die met de gedachte rondlopen om de westerse bevolking eens te laten voelen hoe dat zo ongeveer voelt door bijvoorbeeld in Parijs of Brussel een bomgordel te laten ontploffen zoals is gebeurd.

      0 likes
  • Ja wilde precies t zelfde opschrijven.. Natuurlijk klopt er weer niks van deze aanslag. 1000 n acteurs ingehuurd, zelfs het parlement hebben ze nagebouwd in holywood. als er een aanslag gebeurd in bagdad, is het wel echt natuurlijk, maar hier gebeurt zoiets niet. Is is bovendien een liefdevolle groepering, die net als motorclubs, steeds weer door ons in kwaad daglicht word gestelt.

   6 likes
   • WIJ zijn in oorlog. DUS, hoef je niet alleen aanslagen in het Midden-Oosten (veel landen) te verwachten. Oorlog gevoerd door ONS, raakt veel mensen op verschillende grondgebieden. En ja, je hebt doorgedraaide mensen (terroristen?) die terug willen slaan. En dit is nog niks. Want, stel dat ze in staat waren om ook met vliegtuigen en mankracht bijv. een EU-land (Nederland?) aan te vallen (of d.m.v. drones). Wat dan? Of is het maar altijd eenzijdig oorlog voeren?

    Tip: kijk eens naar jouw leider, die deze oorlogen mogelijk maakt. Democratie brengen? Maakt dat je nichtje maar wijs.

    Keur ik dit allemaal goed? Nee. Keur ik al die oorlogen die gevoerd worden door ons goed? Nee, helemaal niet.

    9 likes
 2. Probleem: Bloedige aanslag met veel slachtoffers
  Reactie: ‘ Verschrikkelijk, walging, angst, de schreeuw om actie’…
  Oplossing: Meer big brother, nóg meer taps, meer burgervrijheden in het geding. (Precies wat ze willen!)

  Natuurlijk wordt de dader altijd doodgeschoten, aangezien deze zijn meesters (hooggeplaatste politicie/ kapitalisten/ adelijken) die dit hebben opgezet niet mag blootgeven.

  25 likes
  • Misschien wil hij wel doodgeschoten worden om snel bij zijn allah en zijn 72 maagden te komen.

   Ik zou graag zien dat hij bleef leven, zoals de moordenaar van Theo van Gogh, en levenslang ervaart dat zijn allah geen zier om hem geeft en hem laat wegrotten tot zijn natuurlijke dood. Misschien gaat dan wel bij hem het lichtje branden dat allah helemaal niet bestaat en dat zijn opdrachtgevers hem misbruikten.

   20 likes
   • Dat kan, maar de EU en de VS zijn in oorlog. Of die persoon nou bij Allah wil komen of niet. Wij kiezen voor oorlog en we krijgen eens in de zoveel tijd ook te maken met zoiets geks. Jammer, maar het is oorlog. Schrik er maar niet van als het erger wordt.

    6 likes
   • Is er geen rechtse site waar jij jouw verhaal kan doen. Rechts-links, het zorgt voor verdeeldheid!

    Doe er niet aan mee!

    3 likes
 3. Godve*****lopen er echt nog domme mensen in de wereld rond die 100000 x hetzelfde leugen blijvend geloven.

  22 likes
  • Tja, blijkbaar wel. Dat is makkelijker he. Geeft ook zo’n safe gevoel. De overheid gaat je wel beschermen. Totdat je niet meer terug kunt. Deze movie duurt wel erg lang.

   6 likes
 4. Vreemde titel, waarom zou dit een terroristische aanslag zijn? False flag!

  5 likes
 5. Schaam jullie. DIEP!
  De slachtoffers zijn nog niet koud of ze beginnen hier alweer false flag te schreeuwen.
  Schaam jullie.

  10 likes
  • Schaam jij je nog DIEPER. Er kunnen we slachtoffers zijn gevallen, dat kan (hoeft niet). Maar de discussie is meer door wie zijn er slachtoffers gevallen? Door WIE? Wat is de oorzaak (causaal verband)? Conditio sine qua non? Huh???

   10 likes
 6. Hebben ze al n paspoort gevonden???

  13 likes
 7. Wat een foute film denken ze ons te ” presenteren” ! We zijn toch niet helemaal achterlijk hoe het gebracht wordt!!!
  Daar trappen we toch niet meer in !
  Die onderste steen die boven moe(s)t komen.. haha.. laat me niet lachen.. er IS geen steen maar een hele Mount Everest die ze angstvallig onder de onderste steen denken te verbergen! Ik ga geen namen noemen maar 1 mag er echt wel uitspringen en dat is Pieter Omtzigt. Heb zelf mope met cda, maar deze man zit bij de foute (verkeerde) CLUB!!
  Goed geformuleerd, altijd beheerst, durft te gaan op zijn bevindingen en blijft zich vastbijten in de stof!

  Goed.. daar gaat het nu niet over, maar de aanslag afgelopen dag : ik geloof er geen LENNON !!
  Luister: GOD van John Lennon en wakker worden was nooit zoooooo eenvoudig!

  Namaste

  Alles lijkt samen te vallen met elkaar.. zo ook de ” verkiezing ” verleden week.. die heisa met de turkjes, de onwil van de partijtjes die allen in dienst zijn van de grote regie ..

  7 likes
 8. Kan iemand me uitleggen hoe het werkt met zogenaamde slachtoffers en ‘ fals flag’. Ik snap het niet helemaal. De beelden van slacht offers, met hun achtergrond verschijnt al op het nieuws en internet. Dit zijn dus acteurs? Of volkomen fictief verzonnen personen, met een foto erbij? En straks komen de verhalen van hun familie, ook acteurs, of door een journalist verzonnen? Een hele schoolgroep die getuige was, is een toneel vereniging, of worden ze van te voren afzonderlijk gecast? Waar repeteren ze?
  Straks verschijnt er een meisje in beeld, ingehuurd, die vertelt dat haar moeder zogenaamd overleden is door de aanslag. Herkent niemand haar, en weet dat haar moeder gewoon thuis is.
  Kan ik me ergens aanmelden bij de volgende actie als acteur? Denk dat het incl zwijggeld wel heel goed zal betalen.

  Interessant dit, omdat ik graag wil geloven dat het islam het geloof van de liefde is, en america de bron van het kwaad.. Die hier achter zit. Maar kom er nog niet helemaal bij hoe ze steeds weer 1000n mensen bij elkaar krijgen om zon geregiseerd tafereel uit de klei te stampen.

  7 likes
 9. Hebben jullie cnn world gezien hele speech over hoe makkelijk het is om op mensen in te rijden. Leek net op een promofilmpje

  6 likes
 10. Hoeveel camera’s hangen daar in de omgeving? Graag meer beelden van een zigzaggende auto en een boze man, er moet meer zijn dan wat men nu laat zien.

  Idem geldt voor Zaventem. Er zijn nog steeds geen beelden van het moment waarop de explosies plaatsvonden, ook niet van kort ervoor. Ondanks de vele camera’s rond en in de terminal.

  Altijd is alles zo vaag en onvolledig en dat wekt argwaan.

  5 likes
 11. en de britten hebben één van de beste special forces en anti terreur eenheden,maar deze waren natuurlijk niet op tijd, ook de MIA en inlichtingen hadden van niks gehoord en van niks geweten, lijkt een beetje op het oost duitsland van vroeger ik habe es night gewust. Ogen en oren blijven gesloten, maar die van mij zijn wijd open.

  4 likes
 12. 3-22 skull and bones.
  en wat klonk er de hele tijd in de nieuwsberichten? er zitten mensen vast in “the london eye.”
  Ja mensen… the LONDON EYE, the LONDON EYE. kan het nog vaker gezegd worden.
  De cabal hangt verdomme de vlag erbij uit.
  En op tv zat men ‘s avonds de aanslag van Brussel 3-22 vorig jaar te herdenken !
  Er gaat nu nog steeds geen groot licht aan bij het tv kijkend volk ???

  4 likes
 13. Het westen en “onze” oorlog tegen het midden oosten is kennelijk de schuldige aan deze aanslag.
  Hoezo “onze” oorlog?Mij is niets gevraagd hoor.Ik identificeer mij niet met “ons” er is immers geen “ons”.
  Ook lees ik dat het kapitalisme schuldig is.Dan liever communisme misschien?De voorloper van het communisme, het socialisme laat iig zien in Venezuela waartoe dat systeem leidt.

  En ook deze keer kan het makkelijk een false flag zijn.Dit wil niet zeggen dat de slachtoffers niet echt zijn eerder wat het motief is van de dader en hen die dit hebben laten gebeuren.Immers was de pleger een bekende bij veiligheidsdiensten.De datum is ook geen toeval evengoed niet bij de aanslagen in Londen op de metro en die bus jaren geleden op 11 september.

  Waar het om gaat is dat er lieden rondlopen die u en ik vijandig gezind zijn.Dit is de schuld van de overheden die de agenda uitvoeren van hun handlers.Het ondermijnen van het westen door enorme influx van m.n. moslim migranten uit Afrika.Dat ligt ten grondslag aan wat er gisteren weer is gebeurd.Dat soort lui zijn zielloze monsters die hier helemaal niet horen te zijn!

  Verdeel en heers werkt alleen in een maatschappij met diversiteit.Want diversiteit is goed, dat is onze kracht.
  Toch?

  Wij leven in een dictatuur die zijn weerga niet kent.Verkiezingsfraude is ook voor de bananen republiek der Nederlanden niets nieuws.
  Wen er maar aan beste mensen want dit gaat vaker en vaker voorkomen.
  Terecht werd hier opgemerkt dat zgn. big brother dit wel weer goed uitkomt.
  Maar wie is big brother?Niet uw overheid in ieder geval.
  De NGO’s en multi nationals aangevoerd door satanisten en zionisten.

  Als u kans ziet, verlaat dit continent.Echt!
  Dit zijn slechts de weeën voor de geboorte van een nog groter gedrocht.

  3 likes
 14. Het kan geen toeval zijn, dat deze ‘aanslag’ precies een jaar na de ‘aanslagen’ in Brussel is gepleegd. Kijk goed naar de datum 3/22. Misschien zegt het sommigen wel iets.

  2 likes
 15. Vroeger ging zoiets juist niet de wereld over.
  Zendmasten/wifi/farma/chemische producten etc is veel gevaarlijker= Sluipmoordenaars.

  1 likes
 16. Check russianvids op yt

  Idd skull and bones

  1 likes
 17. Als het maar op TV komt of ergens op internet of in een krant… dan is het toch waar? Hoe kan je nog leven als je zo achterlijk bent. Dat vraag ik me echt oprecht af. Hoe kan je je ding doen in het leven? Je loopt dan toch continu met leugens rond, waarvan je weet dat het ook daadwerkelijk leugen zijn? Maar je wil het niet toegeven.

  1 likes
 18. Het zou mij overigens niet verbazen als Tobias Ellwood binnen de kortste keren van alles en nog wat door gaat drukken in Engeland. Zo’n een lieve man. zo’n held die de waarheid kent, die moet je toch wel gehoorzamen?

  1 likes
 19. 3/22 is behalve Skull and Bones ook de2e dag van het 3 daagse Satanische feest Pelushia, waar naast Satan en Isis ook Ishtar-Godin van Liefde, Sex en Oorlog- wordt vereerd.

  Ishtar “was particularly worshipped in the Upper Mesopotamian kingdom of Assyria (modern northern Iraq, north east Syria and south east Turkey).” That would be the territory that is currently ruled by …… ISIS.
  bron; http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

openingsceremonie

Bereidde deze olympische openingsceremonie ons voor op het coronavirus?

Op 27 juli 2012 vond de openingsceremonie ...

nos journaal

NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens ...