Universum

NASA-wetenschapper: “Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO’s”

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gerespecteerde wetenschapper dr. Norman Bergrun bestudeerde in het Ames Research Center van de NASA foto’s van de planeet Saturnus die waren gemaakt door Voyager 1 en 2. De NASA-wetenschapper kwam tot de conclusie dat de ringen van Saturnus niet natuurlijk zijn.

Volgens dr. Bergrun zijn de Saturnusringen het resultaat van reusachtige mobiele objecten die rond de zesde planeet draaien en die worden aangestuurd door een bepaalde intelligentie. Hij zei dat de objecten waarschijnlijk ook de maan en de aarde hebben bezocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit zijn geen conclusies die je normaal gesproken zou verwachten van iemand met mijn achtergrond,” zei dr. Bergrun, die studeerde aan de Cornell-, LaSalle Extension- en de Stanford-universiteit. “Maar tijdens mijn onderzoek naar de Satursnusringen stuurden de feiten me steeds weer in de richting van een aantal onontkoombare conclusies.”

Binnen vijf minuten
NASA-wetenschapper: "Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO's"
Vreemde gedeeltelijke ring rond Saturnus (NASA)

Bergrun werkte onder meer voor Lockheed Missiles and Space Company en Douglas Aircraft voordat hij in 1971 zijn eigen onderzoeksbedrijf oprichtte. Hij bestudeerde foto’s die Voyager 1 op 12 november 1980 van Saturnus maakte en beelden die Voyager 2 op 26 augustus 1981 terugstuurde. Hij ontdekte een aantal opvallende verschillen.

“De meesten van ons hebben geleerd dat de ringen van Saturnus natuurlijk zijn en bestaan uit overblijfselen van uit elkaar gevallen manen,” legde dr. Bergrun uit. “Een aantal jaar geleden begonnen astronomen en natuurkundigen te theoretiseren dat deze ringen slechts 100 miljoen jaar oud waren. Maar op één paar foto’s is binnen vijf minuten een verandering te zien!”

Bergrun ontdekte onverklaarbare lichtpuntjes op de foto’s. Met behulp van een microscoop zag hij dat het ging om gigantische cilindervormige objecten die sporen achterlieten. Volgens dr. Bergrun zijn de objecten in ieder geval ten dele verantwoordelijk voor het ringensysteem van Saturnus.

Gedeeltelijke ringen

Hij concludeerde dat de ringen niet natuurlijk zijn, maar een soort vervuiling als gevolg van de objecten die rond Saturnus draaien. Bergrun berekende dat de objecten ongeveer één tot drie keer zo groot zijn als de aarde.

De aanwezigheid van de cilindervormige objecten zou kunnen verklaren waarom zich in het ringensysteem ook enkele gedeeltelijke ringen bevinden. Dr. Bergrun merkte ook op dat de cilindervormige objecten verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de onverklaarbare Toengoeska-explosie in Siberië in 1908 en massa-extincties op aarde.

Norman Bergrun staat niet alleen. Er zijn inmiddels honderden wetenschappers, politici, hooggeplaatste militairen en astronauten geweest die soortgelijke beweringen hebben gedaan.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
7 jaren geleden

saturnus=sater

exegese
exegese
7 jaren geleden

De ringen van Saturnus zijn niet natuurlijk en hebben een zeer slechte invloed op ons (net als de maan overigens). Ooit werd het chakra-kundalini-pijnappelklierprogramma ontwikkeld en gekoppeld aan de planeet Saturnus, waarbij de 7 belangrijkste chakra’s ieder verbonden werden met een van de 7 ringen rond Saturnus met als doel de mannelijke invloed van de zon grotendeels te blokkeren.
1e Chakra is van de cosmische energie en wordt geblokkeerd door slechte aardse invloeden
2e Chakra gaat over zuiver inzicht en wordt geblokkeerd door illusie
3e Chakra gaat over waarheid en wordt geblokkeerd door de leugen
4e Chakra gaat over liefde en wordt geblokkeerd door verdriet
5e Chakra gaat over wilskracht en wordt geblokkeerd door schaamte
6e Chakra gaat over plezier en wordt geblokkeerd door schuld
7e Chakra gaat over overleven en wordt geblokkeerd door angst

7 Ringen 7 gerelateerde chakra’s die puur bedoeld zijn de mens uit zijn kracht en kennis en zodoende in de matrix te kunnen houden.

Maar dat gaat dus nu veranderen, althans voor hen die zich open stellen voor het verhoogde trillingsniveau en daarmee verbonden inzichten.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Zo zie je maar weer, Ufonauten zijn grote scheppers.

Ph
Ph
7 jaren geleden

Wat een nonsens, hij baseert zich op oude informatie, ondertussen weten we wel beter dan dat, dankzij de missie Cassini/Huygens.

We weten ondertussen ook dat die ringen bestaan uit stof/gruis/ijs deeltjes, en we hebben ook enkele nieuwe doch kleine maantjes gevonden die zich in de ringen bevinden.
Op andere manen is dan weer sprake van geologische en vulkanologische activiteit….de ruimte sonde Cassini bevind zich trouwens nog steeds in een baan rond Saturnus.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x