Homepagina » Universum » NASA-wetenschapper: “Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO’s”
NASA-wetenschapper: "Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO's"

NASA-wetenschapper: “Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO’s”

De gerespecteerde wetenschapper dr. Norman Bergrun bestudeerde in het Ames Research Center van de NASA foto’s van de planeet Saturnus die waren gemaakt door Voyager 1 en 2. De NASA-wetenschapper kwam tot de conclusie dat de ringen van Saturnus niet natuurlijk zijn.

Volgens dr. Bergrun zijn de Saturnusringen het resultaat van reusachtige mobiele objecten die rond de zesde planeet draaien en die worden aangestuurd door een bepaalde intelligentie. Hij zei dat de objecten waarschijnlijk ook de maan en de aarde hebben bezocht.

“Dit zijn geen conclusies die je normaal gesproken zou verwachten van iemand met mijn achtergrond,” zei dr. Bergrun, die studeerde aan de Cornell-, LaSalle Extension- en de Stanford-universiteit. “Maar tijdens mijn onderzoek naar de Satursnusringen stuurden de feiten me steeds weer in de richting van een aantal onontkoombare conclusies.”

Binnen vijf minuten
NASA-wetenschapper: "Saturnusringen gemaakt door reusachtige UFO's"

Vreemde gedeeltelijke ring rond Saturnus (NASA)

Bergrun werkte onder meer voor Lockheed Missiles and Space Company en Douglas Aircraft voordat hij in 1971 zijn eigen onderzoeksbedrijf oprichtte. Hij bestudeerde foto’s die Voyager 1 op 12 november 1980 van Saturnus maakte en beelden die Voyager 2 op 26 augustus 1981 terugstuurde. Hij ontdekte een aantal opvallende verschillen.

“De meesten van ons hebben geleerd dat de ringen van Saturnus natuurlijk zijn en bestaan uit overblijfselen van uit elkaar gevallen manen,” legde dr. Bergrun uit. “Een aantal jaar geleden begonnen astronomen en natuurkundigen te theoretiseren dat deze ringen slechts 100 miljoen jaar oud waren. Maar op één paar foto’s is binnen vijf minuten een verandering te zien!”

Bergrun ontdekte onverklaarbare lichtpuntjes op de foto’s. Met behulp van een microscoop zag hij dat het ging om gigantische cilindervormige objecten die sporen achterlieten. Volgens dr. Bergrun zijn de objecten in ieder geval ten dele verantwoordelijk voor het ringensysteem van Saturnus.

Gedeeltelijke ringen

Hij concludeerde dat de ringen niet natuurlijk zijn, maar een soort vervuiling als gevolg van de objecten die rond Saturnus draaien. Bergrun berekende dat de objecten ongeveer één tot drie keer zo groot zijn als de aarde.

De aanwezigheid van de cilindervormige objecten zou kunnen verklaren waarom zich in het ringensysteem ook enkele gedeeltelijke ringen bevinden. Dr. Bergrun merkte ook op dat de cilindervormige objecten verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de onverklaarbare Toengoeska-explosie in Siberië in 1908 en massa-extincties op aarde.

Norman Bergrun staat niet alleen. Er zijn inmiddels honderden wetenschappers, politici, hooggeplaatste militairen en astronauten geweest die soortgelijke beweringen hebben gedaan.

[Collective-evolution]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. De ringen van Saturnus zijn niet natuurlijk en hebben een zeer slechte invloed op ons (net als de maan overigens). Ooit werd het chakra-kundalini-pijnappelklierprogramma ontwikkeld en gekoppeld aan de planeet Saturnus, waarbij de 7 belangrijkste chakra’s ieder verbonden werden met een van de 7 ringen rond Saturnus met als doel de mannelijke invloed van de zon grotendeels te blokkeren.
  1e Chakra is van de cosmische energie en wordt geblokkeerd door slechte aardse invloeden
  2e Chakra gaat over zuiver inzicht en wordt geblokkeerd door illusie
  3e Chakra gaat over waarheid en wordt geblokkeerd door de leugen
  4e Chakra gaat over liefde en wordt geblokkeerd door verdriet
  5e Chakra gaat over wilskracht en wordt geblokkeerd door schaamte
  6e Chakra gaat over plezier en wordt geblokkeerd door schuld
  7e Chakra gaat over overleven en wordt geblokkeerd door angst

  7 Ringen 7 gerelateerde chakra’s die puur bedoeld zijn de mens uit zijn kracht en kennis en zodoende in de matrix te kunnen houden.

  Maar dat gaat dus nu veranderen, althans voor hen die zich open stellen voor het verhoogde trillingsniveau en daarmee verbonden inzichten.

  30 likes
  • pFFFFT…Wat een gel…leuter…

   14 likes
  • Mooi verhaal.

   Een paar artikelen terug vertelde je dat chakra,s niet bij het mens zijn horen en dat je jouw chakra,s hebt laten af sluiten.
   Kan je vertellen waarom ze niet bij het mens zijn horen? En welke chakra,s je hebt laten sluiten en waarom precies.

   3 likes
   • Dat klopt ook sara, als je goed leest en begrijpt wat ik schreef zie je dat ik het ook omschrijf als slecht en in principe alleen bedoeld als poorten om onze energie te beïnvloeden of te blokkeren. Bij mij zijn alle 7 chakra’s gesloten en dat is echt een verademing. Ik voel me beter en vrijer dan ooit tevoren.

    1 likes
    • Dit is pas eche nonens , dat chakras niet bij de mens horen …niets is minder waar ! want ten eerste werden de chakras reeds half geopend heel lang geleden( in atlantis) en zijn de chakras onze astrale organen, lees wél : organen , net zoals de mens ook fysieke organen heeft (zoals lever nier, longen etc ..)

     Doordat wij die astrale organen nu openen kan de mens evolueren naar een hoger bewustzijn , oa door te mediteren . Afsluiten heeft voor gevolg dat je een satanisch wezen zal worden : een zombie of een techneut !!!

     2 likes
     • Ok, @Michaël, ik kan begrijpen dat nadat ze ons mensen al millennia hebben voorgehouden dat chakra’s een wezenlijk deel zijn van het humane ras je daar niet zo één twee drie van af stapt. Het is ook je volste recht om daar een eigen mening over te hebben en uit te dragen, maar om nou andermans mening die niet strookt met de jouwe gelijk op een neerbuigende manier weg te zetten als nonsens is nou ook weer niet nodig. Om dan bovendien te stellen dat je zeer waarschijnlijk satanist geworden bent en veranderd in een zombie of nog erger een techneut, getuigt wel van erg weinig respect. Kom Michaël zet je chakra’s eens open en laat de liefde vloeien, dat is immers waar alles om draait toch? Liefde, compassie en vergeving zijn de dingen waar de duivel geen antwoord op heeft, dat is wat ons mensen als Goddelijke wezens onderscheidt van de duivel, van Lucifer en al hun creaties. Dat is wat mij als zogenaamde satanist, zombie of techneut wel heel erg duidelijk is geworden. Dat in combinatie met respect en een open mind is mijn streven, de rest is van generlei waarde. Isn’t that pretty cool for a zombie ?

      1 likes
     • @exegese
      Het gaat niet om jou maar om wat je vertelt . Wees eerst zeker van iets vooralleer het te verspreiden , want op het verspreiden van leugens als onwaarheden ,daar staat karma tegenover, dat wilde ik gewoon zeggen , vooral nu wij in het Michaël tijdperk zitten .Het is dus niet naar jou , maar naar wat je vertelt .
      Alles is ontstaan uit de OerSaturnus, alle leven .Want zij staat voor de Oerwarmte, het leven van alle dingen . Het was een warmte ei .
      De planeet saturnus die wij heden zien ,is slechts zijn verdichting , zijn afsnoering , en beschrijft een omloop van ongeveer 30 jaar om dit warmte ei .
      De saturnussfeer is een geestelijk lichaam met astrale vermogens , die reiken tot het aurische ei waarin de mens is ingebed , een ei van licht en gebed. De saturnusactiviteit werkt verticaal en haar hoge geesten ,die oneindig wijs zijn offeren een deel van hun weten . Haar hoogste goddelijke zegen is de amrita ,daaronder het levenswater en de prana . Amrita is de heilige olie voor het zalven , het werkt van boven naar beneden ,zoals de Christusenergie ook werkt .

      0 likes
     • @Michaël je schreef : Wees eerst zeker van iets vooralleer het te verspreiden , want op het verspreiden van leugens als onwaarheden ,daar staat karma tegenover,

      Maar @Michaël, dat is toch evenzo gewoon jouw versie van het verhaal welke garantie kun jij geven dat het de waarheid en niets dan de waarheid is ?

      Je schreef ook : De saturnusactiviteit werkt verticaal en haar hoge geesten ,die oneindig wijs zijn offeren een deel van hun weten . Haar hoogste goddelijke zegen is de amrita

      Hoe wou je zeker weten of het inderdaad wel Goddelijk is, het feit dat er sprake is dat het geen natuurlijk verschijnsel is trekt het al alleszins in twijfel. Al wat Goddelijk is is natuurlijk van oorsprong en nooit van enig ander geknutsel in het Universum.

      En over mijn karma maak ik mij nog de allerminste zorgen, daar heb ik me volledig van verlost omdat ook dat alleen maar dient om je voor eeuwig vast te klampen aan al je ellende uit het verleden alsook uit vorige levens. Dat zorgt onophoudelijk voor negatieve energie waar het kwaad zich mee voedt. Dat kunnen we missen als kiespijn.

      0 likes
     • @exegese

      Maar @Michaël, dat is toch evenzo gewoon jouw versie van het verhaal welke garantie kun jij geven dat het de waarheid en niets dan de waarheid is ?
      Mijn bronnen zijn 100 % juist en komen uitsluitend van de Waarheid en die is te lezen in de Akashakronieken . Niet iedereen kan daarin lezen ,het is slechts weinigen gegeven !

      Hoe wou je zeker weten of het inderdaad wel Goddelijk is, het feit dat er sprake is dat het geen natuurlijk verschijnsel is trekt het al alleszins in twijfel. Al wat Goddelijk is is natuurlijk van oorsprong en nooit van enig ander geknutsel in het Universum.

      Welke verschijnsel bedoel je , die ringen ?? Die ringen zijn een optische illusie ,wij zien ze wel met de ogen maar ze zijn niet wat je denkt . Op hoger niveau , geestelijk zijn ze iets anders , de hoogste wezens der wijsheid
      Saturnus bestaat alleen uit oerwarmte en was de eerste incarnatie van de aarde . Die oerwarmte zit ook in ons .

      En wat je zei over jouw karma, dat kan ook weer niet want het karma dat je in dit leven gemaakt hebt en nog zal maken daarvoor moet je ook nog eens terugkomen op aarde tenzij je een aavatr zou zijn , die komen alleen door een kosmische opdracht van de Goden naar de aarde . Nu denk ik niet dat ji jeen avatar zou zijn , als je hier al onwaarheden verkondigt , ha h

      0 likes
     • @exegese

      Bron is de akashakroniek, niet iedereen kan daar juist in lezen ,mijn bron echter wel . Veruit de meesten niet .

      De ringen zijn een optisch illusie , en worden veroorzaakt door heel hoge geestelijke engelen , de Saturnusengelen, ze zien er anders uit dan je zou denken . Saturnus was de eerste incarnatie van onze aarde , zij is zuivere Oerwarmte .

      Over je karma , je kan niet karmavrij zijn , tenzij je een avatar zou zijn , in dit leven heb je al karma opgelopen, probeer het te louteren door alleen de waarheid te vertellen ,en alleen juiste bronnen te raadplegen . just a tip from Michaël , die de draak nedergeworpen heeft . Doe het ook !

      0 likes
     • @Michaël, jouw bron, zoals je schrijft is iemand die de akashakroniek kan lezen. De akashakroniek is afkomstig uit het Hindoeïsme, het Hindoeïsme is ook maar één van de talrijke religies die de mensheid kent welke meestal puur de taak hebben mensen bij de waarheid vandaan te houden om ze angst aan te jagen , te verwarren en bij hun krachten vandaan te houden. Waarom zou juist het Hindoeïsme zoveel beter zijn denk je ?

      0 likes
     • exegese ,
      het Hindoeïsme mag dan wel de Oudste godsdienst zijn volgens velen , maar heeft niets te maken met het lezen van de akashakronics want die werden altijd gelezen tot in de latere culturen ook .Dat lezen heeft gewoonweg te maken met de graad van helderziendheid en die hadden veruit de meeste discipelen in de myseriescholen en andere mensen eertijds in de alle oude wereldculturen , wel niet in dezelfde gradaties .Geleidelijk ging die helderziendheid verloren en verminderde de accuraatheid ervan . En de oude religies van de oudste Indiers en Perzen (7500- 5000 vC) en zelfs tot in Egypte ( 3000 vC) , die waren er toen nog niet op uit om de waarheid vandaan te houden ze hielden ze wel zelf geheim voor alleen de ingewijden , dat wat jij vertelt is iets dat begin in het romeinse rijk , bij de keizers, toen begon men te vermoorden daarvoor omdat het Christendom de officiele godsdienst werd enkele eeuwen na Christus , en allerhande dogmas daarmee de overhand kregen net zoals bij de Islam .

      0 likes
     • Beste @Michaël je schreef : En de oude religies van de oudste Indiers en Perzen (7500- 5000 vC) en zelfs tot in Egypte ( 3000 vC) , die waren er toen nog niet op uit om de waarheid vandaan te houden ze hielden ze wel zelf geheim voor alleen de ingewijden ,

      Ze waren er al veel eerder op uit om de mensen bij de waarheid vandaan te houden. De Akashakronieken zijn wel degelijk gerelateerd aan het Hindoeísme en het Sanskriet. En weer voorbehouden aan een klein clubje elitaire helderzienden die het liefst voor zich zelf hielden.
      Tewgenwoordig kun je de kronieken ook laten lezen voor geld, je kunt zelfs zelf leren om het te lezen volgens beweringen onder volgende link :

      http://www.warmehanden.nl/akasha-kronieken.html

      De volgende link gaat voor mijn gevoel over de echte geschiedenis van ons mensen die tienduizenden jaren terug gaat naar het punt van beïnvloeding van buitenaardsen van stoffelijk maar ook van onstoffelijke aard en hoe zij de mens tegen de wil van de goddelijke bron en de mens zelf op zeer sluwe wijze weghaalden bij hun bron en kennis. Dat is voor mijn gevoel de echte verklaring van de waanzin waar wij mensen in verzeild geraakt zijn, maar wat binnenkort weer ongedaan gemaakt zal worden. Ik heb hier al ongelooflijk veel progressie mee mogen maken. En ong steeds vallen puzzelstukjes op hun plek en laat de waarheid zich meer en meer aan me zien.

      http://www.ayahuasca-genezing.org/Karmisch-Lichaam-verwijderen/

      0 likes
     • @exegese

      Die eerste link noem ik gewone helderziendheid of readings en heeft niets met werkelijk akashakronieken lezen te maken .
      Jouw tweede link interesseert me wel , want ik heb zo iemand ontmoet eens in een park die serieus geflipt was door die ayahuasca in te nemen, ik hoop dat het niet slecht afgelopen is met dat mens ondertussen ,zie ze niet meer .

      tweede link , NEE , het verhaal hier over die reptilians bevat waarheden ,maar ook grote onwaarheden die het goed doen uitkomen voor wat het is en waar het voor staat .
      Om hier maar 2 voorbeelden te noemen die fout zijn ( er zitten er nog wel meerdere in ) :
      er staat ” En dat is allemaal gedaan tegen onze vrije wil en tegen de Wil van de Goddelijke Bron. Waarom de Goddelijke Bron ons daarvoor niet heeft kunnen behoeden is een ander verhaal ….” en verder
      “Het is het Karmisch Lichaam dat ons in de 3 e dimensie gevangen houdt met GEEN mogelijkheid tot ontsnapping. ”

      hier werd beschreven de zondeval door Lucifer die in de bijbel zo heet .
      doch die zondeval is misschien wel iets te sterk geweest maar maakt werkelijk deel uit van het Goddelijk Plan, en is bijgevolg door MichaëL ZELVE mee georkestreerd en uitgevoerd . Zeker weten . De mensheid kan slechts zelf zijn eerder opgeladen karma mits het boze dat door Luci en ook Satan voor zijn voeten geworpen werd als hindernis te overwinnen en zich daardoor ervan te bevrijden , deze wezens zijn en maken nu eenmaal deel uit van het kosmisch beslag , al zijn het de meest boosaardige en zwaarste tegenengelen , in feite moeten wij hun dankbaar wezen want zij hebben zich geofferd voor ons op de vorige aarde ‘Mars aan onze mensen ..die eens Engel van de Nieuwe Aarde ( the New Jeruzalem) zullen zijn .
      elk mens bezit die ondernatuur in zich , doch en hier wordt weer voorbijgegaan aan de belangrijkste wat op aardeontwikkeling ooit was , het Christus’ offer op aarde die de mens de het voorbeeld en mogelijkheid gaf om van zijn karma te louteren via het pad van verlichting dat ieder zelf moet gaan hoe pijnlijk ook dat kan zijn , en niet door rituelen en inwijdingen al klinken ze nog zo magisch en verleidelijk . die rituelen konden enkel nog vóór dat Christus op aarde was door de mysteriescholen gedaan worden ,vandaar die elite die jij ziet als slecht , doch was niet zo toentertijd , er waren toen heel hoge en heel lagere naturen .

      En nog iets , bijna alle sjamanen werken met heel lage natuurkrachten, zonder de ware christusenergie , zijn daar zelfs afkerig van , en een healing met drugs heeft gewoonweg niets heiligs in zich en zal zeker met medewerking van de demonen zijn .

      0 likes
     • Klopt Michaël, dat een ayahuasca-sessie slecht kan aflopen. Dat komt omdat niet iedereen over de kennis, kunde en benodigde gaven beschikt om een dergelijke sessie met goed gevolg af te ronden. Dat komt omdat er weer eens goed geld aan te verdienen valt en dat trekt zoals gewoonlijk charlatans aan die absoluut geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.

      Verder schreef je : En nog iets , bijna alle sjamanen werken met heel lage natuurkrachten, zonder de ware christusenergie ,

      Ook dat is niet waar, de Christus energie wordt zeker niet verworpen. Het klopt dat er zwarte sjamanen zijn en verder allerlei sjamanen die er onzuivere praktijken op na houden. Daarom is het ook bittere noodzaak dat men een goede en zuivere sjamaan kiest, maar dat geldt eigenlijk overal wel voor. Ik zeg zeker niet dat dat makkelijk is. Er zijn sjacheraars die het heel geloofwaardig kunnen verpakken met psychologen (psychologen hebben werkelijk geen enkel idee wat ze hiermee aan zouden moeten) en zogenaamde nazorg in sjieke hotelkamers waar je bij mag komen. Maar bij nader inzien weten ze geen enkele raad als mensen ter plekke geconfronteerd worden met de demonen en entiteiten die ze bij zich dragen. totale paniekaanvallen die alleen door een kundige sjamaan aangepakt kunnen worden omdat demonen of welke entiteit dan ook, ter plekke verdreven dienen te worden. Dat kan alleen een kundige en integere sjamaan die de sessies doet met niet te veel mensen en een aantal deskundige assistenten die constant waakzaam zijn tijdens de sessie. Doordat de chakra’s tijdens een sessie extra ver open gaan kunnen demonen zelfs over gaan van de ene naar de andere persoon, of van buiten af een weg naar binnen zoeken (als de sjamaan ze bijvl niet buiten weet te houden tijdens de ceremonie)
      Het feit dat je een ayahuasca-sessie vergelijkt met een healing met drugs is ook weer een teken dat je er bitter weinig van begrepen hebt, hetgeen ik je niet kwalijk neem. De Akasha kronieken zijn ook niet mijn ding en voel daar weinig bij, gewoon het zoveelste bedrog wat ons op het verkeerde been moet zetten en houden.

      Vanaf het eerste moment dat ik hoorde van het bestaan van ayahuasca, liet het me meteen niet meer los. Het feit dat het al duizenden jaren in gebruik is bij natuurrvolken, die volledig één zijn met de natuur en niets anders dan de natuur, en daarmee ook met de Goddelijke bron en het universum, gaf mij het vertrouwen dat dat een betrouwbare poort is naar de werkelijke waarheid. En voor mij is het waarheid gebleken, ik was na enkele sessies al absoluut niet meer wie ik voorheen was, en dat is in positieve zin. Het veranderde per direct een aantal verbindingen in mijn brein waardoor ik talloze problemen moeiteloos achter me liet, en niet maar voor even, zoals met al die waardeloze therapieën die ik voorheen heb doorlopen, maar voor goed. Ik heb contact mogen maken met iets waar ik voorheen alleen van heb mogen dromen, iets wat ter plekke antwoord gaf op de meest prangende levensvragen. Iets wat bij me bleef na de sessies en me lijkt te beschermen, en van goede raad voorziet, iets waar ik contact mee blijk te houden voor het leven zo lijkt het. iets wat mij constant met m’n neus op waardevolle informatie duwt en me stuurt. dit in contrast met de eindeloze psychische problemen waar ik maar niet van los kon komen, maakt voor mij een ayahuasca sessie heeeel wat anders dan één of ander healinkje met één of andere drug. Ayahuasca, mits bereidt met de juiste ingrediënten in de juiste ceremonie met de juiste sjamaan en vervolgens gebruikt in de juiste ceremonie met diezelfde juiste sjamaan, kan je leven soms in één sessie voorgoed veranderen. Voldoet het niet aan de vele eisen dan kan het zoals met zoveel dingen je nog veel verder in de problemen brengen dan je ooit durfde te denken.

      En zo krijgen we allemaal onze informatie, soms goed, soms slecht, door het “toeval” in de schoot geworpen en kun je er mee doen wat je wilt, of naar kijken hoe je wilt. Voor mij is dit de absolute waarheid die tot zoveel goeds geleid heeft, en het mooiste is het stopt niet. Elke dag zie ik weer meer, elke dag wordt het weer mooier en elke dag wordt het duidelijker. Ik vloek niet meer, ik wordt niet meer kwaad, ik ken geen angst meer (irreële angst bedoel ik dan natuurlijk) ik lach het leven toe, geen mens heeft nog een negatieve invloed op me zoals vroeger, ik kan vrijuit leven zonder belemmeringen en dat is echt wel anders geweest. Je zult begrijpen dat het voor mij niet uitmaakt wat een ander hiervan vindt, of ze het gevaarlijk vinden of onzin. Voor mij ben ik zelf het waterdichte bewijs dat het op waarheid gebaseerd is en dat het werkt. Als je de weg eenmaal weet kan geen stomstom je meer de verkeerde kant op sturen. Dat laatste slaat overigens niet op jou maar op tal van andere dingen die je zelf voor een deel ook wel weet in te vullen.

      0 likes
     • Het feit dat je een ayahuasca-sessie vergelijkt met een healing met drugs is ook weer een teken dat je er bitter weinig van begrepen hebt, hetgeen ik je niet kwalijk neem”

      @exegese ,

      Kijk, ayahuasca of DMT is een echte beelddrug en zoals je zelf zegt , niet ongevaarlijk .
      Het zijn allen hallucinogenen, en nog geen klein beetje !
      Er zijn genoeg healingsmethoden die zonder al die poespas van sjamanenrituelen uit Zuid-Amerika mogelijk zijn,ik denk maar aan regressies ,liefst zonder hypnose, de goed werkende familieopstellingen bij problemen , karmahealers zoals ik er een heb , gewoon met de handen en je karma healen en werkt ! Ik weet dat deze mensen zeldzaam zijn ,maar ze komen op je pad als je de zuiverheid nastreeft .
      Ik weet heel zeker dat hier die healende engel’ Michaël met het zwaard ‘een demon is ,en ja het werkt , met demonen kan je ook genezen , dat is voodoo en komt uit de onderaarde of ondernatuur , het vuur van de vuuraarde waar de ahrimanische wezen huizen , en het werkt , en je al zien dat het niet blijft en hetzelfde karma terug opnieuw zal herkrijgen en moeten uitwerken in je volgende leven.
      Daar komt nog bij dat het de wezens van de duisternis zijn die met de resultaten gaan lopen ,zij hebben genoten van de sessie en in ruil krijg je het zo geweldadige effect nadien ,maar blijft niet duren is te mooi om waar te zijn ,zonder er zelf niets voor te doen zomaar een kadeautje krijgen, wees nu eens niet naief aub !!
      Waarom dacht je dt er een Boeddha op aarde geweest is en daarna een Christus ? Boeddha bracht het acht-voudige pad , dat betekent de scholing van de deugden en Christus maakte komaf met de rituele magie van de farizeeërs voor geld (is hetzelfde wat die sjamanen nu nog doen ) ,alwaar de sjamanen in zijn blijven hangen met hun jointjes te paffen. Zal ik het zo uitdrukken dan ?
      IK geef er om mensen te waarschuwen , dat was mijn hulp aan jou .

      0 likes
     • Ondanks @Michaël, dat ik het niet met je eens ben moet ik toegeven dat het me tot nadenken stemt. Wat ik een interessant artikel vind, en welk “mijn” verhaal eigenlijk naadloos ondersteunt is het volgende : http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/van-reincarnatie-naar-zielen-vangnet/

      Er zijn toch klaarblijkelijk veel meer mensen die het idee ondersteunen en het verklaart ontegenzeggelijk de waanzin die we om ons heen zien voltrekken, dag in dag uit.

      0 likes
     • @exegese,

      Ik heb er mijn werk van gemaakt om je te antwoorden , sta vrij te geloven of niet ..

      Wel ben ik blij dat je tenminste nadenkt en daardoor ook openminded opstelt ,dat is al heel wat . Ik weet dat het zeer moeilijk is iemand van iets anders te overtuigen met enkel citaten en woorden ,de mens moet nu eenmaal zelf tot iets kunnen komen door vallen en opstaan ,zo gaat het nu eenmaal in het leven, en juist daarom is aarde leerschool en zeker GEEN MATRIX ! Lees maar eens de Apocalypse van Johannes (of een goed boek daarover) dan zie je dat op het einde de bokken en de schapen er een tweedeling is van slechten en goeden ( die nu echt al bezig is ) en toch steeds de tegenstander overwonnen wordt , de Lucifer en Ahriman, want ze zijn met z’n tweeën . Dus ga niet zomaar in allerhande valkuilen geloven zoals de matrix ,dat brengt nu eenmaal veel geld op voor zowel de media internetwebsites en sprekers die niet liever dan hun egootjes strelen als ze op het podium ,vooral in Amerika kunnen staan . Ik weet het ,de weg is lang en moeilijk ,maar ook wij worden nu eenmaal engelen ,net zoals de ons nu begeleidende beschermengel bij elke mens meeevolueert en en de vorige aarde incarnatie ook mens geweest is en wij toen nog in de ethersferen toefden om op aarde te gaan mensen van vlees te worden .

      Over het artikel van Want to know , het volgende :
      “….Omdat het draait om de onderdrukking van wie jij werkelijk bent.
      Men probeert je te overtuigen dat je niets meer dan een biologische machine bent, een klein mensje, slechts geschikt om te dienen als radertje in machinerie ….”
      ja, wie doet dat , je onderdrukken ? dat zijn de materialisten, de scholen en universiteiten die je tot bedrijfsbeest en robot maken, en ook de media die door deze materialisten betaald ook nog d ‘ erbij .Zodat de mens daarna een flinke burn-out krijgt .

      De mensen die ze daarna aanhalen ,mengen veelal juist en nep daaro elkaar , zoals Tsarion, Wingmakers Parker en nog zovelen, allemaal egootjes van de planken en media zou ik zo zeggen, echte new-age , dus geloof het niet allemaal ,en veel matrix gel*l. ik heb dit allemaal jarne gevolg maar ben daar nu echt wel uit , je klilt steeds hoger als je goed op weg ben, zeg ik altijd .

      Dan, Val Valerian
      “Val Valerian is een voormalige CIA agent (echte naam John Grace) die in de jaren 1990 begon te schrijven over het vangnet voor zielen, dus nog ver voordat er van de Matrix-films sprake was:
      “Het zijn de Greys die wachten in het licht wanneer een mens sterft. De menselijke ziel wordt na de dood van het lichaam gerecycled in een ander lichaam en het proces begint weer van voren af aan. Het licht en de tunnel zijn een val. De Greys scannen iemand die zij willen recyclen als deze de dood nadert, ze zien wie deze mens was. Ze projecteren het beeld van de mens in het witte licht en mensen die hem dieper de tunnel en het witte licht in lokken. Als jij er uit eigen vrije keuze voor KIEST om te volgen zit je in hun val. Je wordt naar een nieuwe incarnatie geleidt van hun keuze. Deze entiteiten zien de aarde als een grote boerderij.— Val Valerian, Matrix II & Matrix V ”
      Hier zit eigenlijk veel waarheid in ,het zit namelijk zo :
      mensen die in hun leven heel materialistisch gebleven zijn , en niet met he t spirituele of geestelijke in aanraking willen komen zullen op de maan , na hun dood in de vangarmen van die greys komen ,want zij zullen hen zeggen ,aan die mensen, ‘zoiets van ‘ je hebt op aarde goed gedacht , er is niets na de dood , enz …zo misleiden ze de mens op basis van zijn eigen gedachten die ie had in zijn leven ,en zo gebeurt h t dan ,dat je niet meer hoger naar het werkelijke astrale licht overgaat ‘ ,Dat is een rasechte waarheid , moest iedereen het maar weten !!
      Aldus wat Tanaath op het einde zegt zie ik wel als waarheid :
      “Tanaath van het zilveren Legioen praat ook over het bestaan van een vangnet voor zielen en de reincarïatie-val. Ze beschrijft dat iedere ziel het hiernamaals te zien krijgt zoals zij verwachten. Een Christelijke ziel zal daarbij Petrus zien en ja, een moslim krijgt alle beloofde maagden te zien. Hoe stereotype wil je het hebben..?”

      Wat mij nu stoort aan veel van deze artikelen en gedachtengangen en dat gaat dan ook terug naar onze vorige discussie met sjamanen , is dat al deze mensen precies niet goed op de hoogte zijn van hoe je hier niet de valkuil van worden kan, eigenlijk onmogelijk de valkuil kan worden kan . Dat kan alleen door in je leven de geestellijke spirituele waarden op te nemen van spirituele wetenschap of esoterie , die de mens wil bewust maken om de Christus en ook vooral de opstanding te leren begrijpen , leren dat het lichaam en het IK dat wij gekregen hebben eeuwig is en er een echte hogere en ware IK is in elk van ons die wij ook eens op ons pad zullen ontmoeten . En als je dat grondig in je hebt , dan kan je NOOIT de prooi worden van om ‘t even welk duisterniswezen of vangnet , want je gaat na je dood op de maan aan die greys voorbij , op naar hogere planeten en naar de Zon waar je de Christus als Oerbeeld zal aanschouwen naast je … en pas op want er komen er nog meer veel HOGERE DEMONEN op aarde na Lucifer en Ahriman ,daar zwijg ik liefst over , of het zou te lang worden hier . Vergeet niet dat er ook Loges werkzaam zijn om mensen in een etherisch vangnet te strikken , die werken met de Antichrist en verspreiden zo het een aen andere rond zoalsoa fimpjes zoals Zeitgeist dat er geen Christus is geweest in een lichaam op aarde , en dat er een ander wezen is dat hoger is , die zal komen etc , zij doen ook rituelen daarvoor met gestorvenen uit hun eigen loges die hun daarin bijstaan en zij reeds in hun vangnetten hebben en dat zijn er nu al velen . Met deze loges werken ook greys samen, en hun uiteindelijk doel is om een nieuw ras creeëren op aarde , dat in de onderaarde zal leven en nooit meer het astrale licht zal zien, een zombie wereld gelijk , daar werken zij aan, en dat doen ze door abductions te plegen op mensen waarbij ze het etherlichaam van mensen proberen te bewerken en veranderen en chips in te planten, dat is een reele werkelijkehid die bijna niet te geloven is !

      Ik weet niet of je Hans Stolp kent :
      https://www.nieuwetijdskind.com/hans-stolp-lezing-reincarnatie-en-karma/

      0 likes
     • Beste @Michaël, dank dat je me hier in de luwte van een oud bericht zonder hinderlijk geschreeuw van allerlei betweters er tussen door te woord wilt staan.

      ik heb die blog van Hans Stolp over Karma en Reïncarnatie aandachtig doorgelezen. Op zich een aannemelijk verhaal, goed doordacht en doorspekt van treffende voorbeelden die de geloofwaardigheid aansterken.

      Ik heb echter de gewoonte om een verhaal in me op te nemen, het even te laten bezinken en houd het vervolgens tegen het licht van de ons omringende samenleving en kijk of het matcht.

      Als ik een dergelijk verhaal vertaal in denkbeelden, zie ik in een gigantische diversiteit van ontwikkelingsstadia van persoonlijkheden, een scala van niveaus en verschil in attitudes.

      Dat is in grote lijnen niet wat ik dagelijks om me heen zie. Ik zie een hele grote massa, ik zie een kleine tussenlaag en een nog kleinere toplaag van eliten. De hele grote massa is totaal onwetend, onnadenkend, slaafs en onderdanig. Totaal bedwelmd en overgeleverd aan wat de elite met hen van plan is. Hier begint echter langzaam en zeer massaal verandering in te komen en dat strookt eigenlijk onmogelijk met het Karmische verhaal. Het Karmische verhaal is puur individualistisch en een massaal gelijk opgaande ontwikkeling zoals nu wereldwijd gaande is past eigenlijk niet in dit verhaal. Dan krijgen we nog de elitaire toplaag die er volkomen verdorven praktijken op na houdt en al sinds mensenheugenis lak heeft aan mensenlevens in hun hang naar macht en geld. Die min of meer exacte verhoudingen zijn al zo sinds het kwaad zijn intrede deed in onze wereld. Puur individuele ontwikkelingen zouden een veel variabeler spectrum aan ontwikkelingsstadia laten zien. Het beeld wat we zien verraad veeleer een systeem van een heel andere orde en dan kom ik dichter bij het Archontenverhaal en hun vernietigende invloed op ons bewustzijn. Ik zou liever Hans Stolp geloven in plaats van de verschrikkelijke nagenoeg onoplosbare kluwe van bedrog en bedwelming waar we volgens mij aan onderhevig van zijn op deze aarde. En in dat verhaal zou het ook een aannemelijke hypothese zijn dat Karma dient om ons blijvend te onderdrukken met pijn en ellende uit dit en vorige levens en chakra’s als poorten om binnen te dringen en invloed uit te oefenen. Ook het feit dat men de geschiedenis verdraait, dat men kinderen van jongs af aan vertellen dat de mens een geëvolueerde aap zou zijn en dat de prehistorische mens barbaars dom en onderontwikkeld zou zijn klopt totaal niet en is puur bedoeld om ons bij onze bron en kennis vandaan te houden. Wij mensen gebruiken maar een paar procent van onze hersencapaciteit en er is eigenlijk bijna niemand die daar zijn vraagtekens bij zet. Het Karma verhaal is waarschijnlijk voor een deel waar maar de clou van het verhaal is volgens mij anders.

      0 likes
     • “Dat is in grote lijnen niet wat ik dagelijks om me heen zie. Ik zie een hele grote massa, ik zie een kleine tussenlaag en een nog kleinere toplaag van eliten. De hele grote massa is totaal onwetend, onnadenkend, slaafs en onderdanig. Totaal bedwelmd en overgeleverd aan wat de elite met hen van plan is. Hier begint echter langzaam en zeer massaal verandering in te komen en dat strookt eigenlijk onmogelijk met het Karmische verhaal. Het Karmische verhaal is puur individualistisch en een massaal gelijk opgaande ontwikkeling zoals nu wereldwijd gaande is past eigenlijk niet in dit verhaal. Dan krijgen we nog de elitaire toplaag die er volkomen verdorven praktijken op na houdt en al sinds mensenheugenis lak heeft aan mensenlevens in hun hang naar macht en geld. Die min of meer exacte verhoudingen zijn al zo sinds het kwaad zijn intrede deed in onze wereld. Puur individuele ontwikkelingen zouden een veel variabeler spectrum aan ontwikkelingsstadia laten zien. Het beeld wat we zien verraad veeleer een systeem van een heel andere orde en dan kom ik dichter bij het Archontenverhaal en hun vernietigende invloed op ons bewustzijn. ”
      @exegese,
      Wat je ziet rondom je is juist , doch je interpretatie berust op vervorming eigenlijk door nog onvolledige occulte inzichten . Zoals ik al zei in mijn voorgaande bericht is er een toplaag zoals jij het noemt , het zijn eigenlijk westerse loges of occulte broederschappen en ook de oosterse die de wereld sterk beheersen zolang de mensen nog naief en schools blijven volgen en geen of niet voldoende de juiste spirituele kennis hebben bereikt maar veeleer in verouderde religies met dogmas blijven hangen zijn . Mensen die zo denken en materialistisch blijven die gaan weer heel snel reincarneren na hun dood , en kunnen daardoor geen hoogte meer bereiken in het leven na hun dood en bijgevolg niet aan hun karma kunnen werken met de engelen die daarvoor dienen ,want dat doe je reeds in dit leven door je spiritueel te scholen en bij te leren , en eigenlijk , je bereidt nu in dit leven reeds je volgende leven voor , zo werkt het . Daarom is het gemakkelijk voor deze loges ,die ook ingewijden bezitten die werkelijk op de hoogte zijn van deze occulte feiten hebben om de mensen materieel en dom te houden ,dit door de grote invloed die ze hebben via de media, tv, tijdschriften enz . doch ze binden ook deze materialisten die in hun theorieen geloofd hebben tijden hun leven na hun dood aan hun eigen loges , zoals in een etherisch vangnet door rituelen die ze daarvoor uitvoeren met de hulp gestorvenen en de ahrimanische wezens( een soort greys) . Daarom laten pure individuele ontwikkelingen bij mensen , die hun ikkrachten gesterkt hebben zoals jij zegt een veel variabeler spectrum zien , ook tijdens het leven al , maar dezen bereiken ook hoogten na hun dood en komen alsdan ook in de zonnesfeer binnen waar zij samen met de engelen aan hun volgend leven kunnen bouwen ,en wel bewust ,niet onbewust zoals de anderen het beleven .

      0 likes
    • Wat ik ooit heb begrepen vanuit het gnosticisme is dat als een mens transformeert en transfigureert de chakra’s dan de andere kant op gaan wentelen.Een mens die het pad van transfiguratie daadwerkelijk gaat gaat leven uit een ander levensveld.

     0 likes
     • Dat is niet wat ik erover gelezen en gehoord heb @Willie. Volgens velen zijn chakra’s niet iets wat van nature bij een mens thuishoort maar zijn puur gecreëerd door slechte entiteiten als poorten, als toegang tot onze energie, om grip op ons te krijgen, om ons beïnvloedbaar te krijgen en houden. Over andersom draaien is mij persoonlijk niets bekend, maar daarom niet perse onwaar.

      In 2009 heeft ‘The return of the Ancestors’ plaats gevonden in Arizona waar meer dan 100 stamhoofden van natuurvolkeren samenkwamen om over deze bijzondere tijd te vergaderen. Deze vergadering was 1000 jaar geleden al voorzien omdat er toen al bekend was dat er in dat jaar een hele belangrijke poort geopend zou worden die mensen de mogelijkheid zou gaan geven naar een hogere energietrilling te stijgen. De poort zou eind 2016 –begin 2017 weer gaan sluiten, zo schijnt daar destijds al verkondigd te zijn. En zo zullen sommigen zich voor goed kunnen onttrekken aan het kunstmatige vangnet van zielen die ons eeuwig gevangen houdt in het lagere astraal, als voedingsbron, als accu voor archonten, demonen en wat dies meer zij. Een mogelijkheid hieraan te ontsnappen begint bij het besef dat dit bestaat en plaats vindt. De rest komt vanzelf op je pad als je er klaar voor bent. Elk mens heeft diep van binnen alle kennis die nodig is vanaf de geboorte al bij zich, net zoals een zaadje van een boom of plant alle informatie bij zich draagt om uit te groeien tot iets fantastisch moois en alle kennis om de soort in stand te houden in de meest moeilijke omstandigheden. Dat is het wonder van de ons omringende natuur, de natuur waar wij uit voortkomen, de natuur die wij zijn, waar in principe geen wetenschapper ter wereld een uitleg voor kan geven omdat wetenschappers nooit het geheel overzien, maar zich altijd noodzakelijkerwijs moeten beperken tot één klein detail omdat het zo Godvergeten prachtig, complex en uniek in elkaar zit. Omdat we gewoon niet bij die andere 90% van onze hersencapaciteit kunnen omdat we gevangen gehouden worden in die lage frequentie. Voor sommigen gaat dat veranderen.

      1 likes
  • wat mooi beschreven!

   8 likes
  • @exegese
   20 augustus 2016 16:59 op 16:59

   Chakra’s afsluiten…

   Hoe heb je dat gedaan dan?
   Gewoon ‘denken’ van “ik sluit bij deze deze chakra, hummmm hummm hummm” ?

   Iets wat niet bestaat kan je ook niet afsluiten haha

   Chakra Zulu slaap lekker verder haha

   7 likes
  • Je zou t zo geloven hahahahaha

   3 likes
 2. Wat een nonsens, hij baseert zich op oude informatie, ondertussen weten we wel beter dan dat, dankzij de missie Cassini/Huygens.

  We weten ondertussen ook dat die ringen bestaan uit stof/gruis/ijs deeltjes, en we hebben ook enkele nieuwe doch kleine maantjes gevonden die zich in de ringen bevinden.
  Op andere manen is dan weer sprake van geologische en vulkanologische activiteit….de ruimte sonde Cassini bevind zich trouwens nog steeds in een baan rond Saturnus.

  17 likes
  • Ondanks ‘We weten ondertussen ook dat die ringen bestaan uit stof/gruis/ijs deeltjes’ zegt de heer Bergrun nergens dat die elektromagnetische cilindervormige objecten stof, gruis en ijsdeeltjes maken.

   Deze aanwezige materie wordt enkel in een bepaalde vorm gebracht, mogelijk om infrageluid (straling) van trilling te voorzien dat deze kant op komt. Die golven dragen informatie.

   Lees daarvoor zijn boek. En check youtube op Cymatics.

   grtz

   3 likes
   • Volg de link, dan zou je weten, dat deze deeltjes in de ringen afkomst zijn van de manen van Saturnus via vulkanisme.
    Andere objecten die zorgen voor die aanvoer van deeltjes, zijn kometen en asteroïden.

    Ik doe niet mee met de rest hier, wil ze wel eens horen wat ze te zeggen hebben van de ringen van Jupiter bv…komen ze dan ook met vliegende spaghetti monsters en of de ene of andere chakra af.

    Open minded ja, maar er zijn grenzen!!

    11 likes
   • @Robert
    20 augustus 2016 19:49 op 19:49

    Als ik een boek ga schrijven ga je het dan ook gelijk geloven allemaal?

    “lees dit, lees dat, lees zus en lees zo”
    Lees je dom hahaha

    6 likes
    • [email protected] juist, de meeste mensen die hier komen, zijn trouwens veel te goed gelovig, de meeste mensen die hier komen, leven nog in de vorige eeuwen.
     Ze blijven zich vasthouden aan oude wetenschap, bijgeloof, religies, spoken, geesten, chakra’s, chi’s, platte aarde en ik weet niet wat nog allemaal.

     Net zoals het huidige artikel, dat gebaseerd is voor het post Cassini tijdperk, die ruimte sonde bevind zich trouwens nog steeds in een baan rond Saturnus.
     De missie Cassini/Huygens heeft ons al een schat aan informatie opgebracht, waardoor met enige kennis (kennis waar het hier de meeste mensen aan ontbreekt) al die beweringen gebaseerd op oude observaties en interpretaties, zo van de kaart kunnen worden geveegd.

     Er zijn ringen die vervagen, hobbelig worden, deuken hebben van het ene op het andere moment, maar dat alles heeft te maken met kleine maantjes die nu nog steeds worden gevormd…denk maar aan die cilinder achtige objecten, die vaak niet groter zijn dan een paar honderd meter in doorsnede.

     Er worden tijdelijk ringen/strepen gevormd door de bestaande manen door vulkanisme, deze ringen verdwijnen snel weer, enerzijds omdat veel van die uitgestoten deeltjes (voornamelijk ijs/stof/gruis) weer terug vallen op de maan zelf, andere deeltjes voegen zich samen met de bestaande ringen van Saturnus.

     Maar dat alles is blijkbaar te moeilijk voor de meeste mensen hier, ze baseren zich liever op de ene of andere x medewerker van de ene of andere organisatie en omdat die wat boeken geschreven heeft, of wat goedbetaalde lezingen organiseert….gebaseerd op zijn eigen interpretaties en een handvol stilstaande plaatjes.
     Dat is rijk worden op de goedgelovigheid van de mensen, dat is zich verrijken op de kap van die mensen.

     Dat NASA en andere burger ruimtevaart organisaties, laat staan de militaire ruimtevaart organisaties niet alles komen vertellen, gegevens achter houden etc..dat is een feit, daar doe ik persoonlijk niet moeilijk over.
     Maar er zijn grenzen, vooral als men met enige kennis en met de informatie die er weldegelijk is, het kaft van het koren kan scheiden/onderscheiden.

     10 likes
  • Op deze link vind je alle info van de missie, verslagen, plaatjes etc….

   https://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/main/index.html

   8 likes
 3. saturnus=sater

  1 likes
 4. Nasa betekend in het Hebreeuws: “om te misleiden”.

  Alles! maar dan ook alles wat van deze leugenaarsgroep komt kun je zo van tafel schuiven. Allemaal photoshop! Trap er niet in. Het is leugen op leugen op leugen. We zijn zwaar geindoctrineerd.

  Doe je eigen onderzoek en je gaat er vroeg of laat achterkomen dat we op een platte aarde wonen in een dome. Kijk een aantal video’s voordat je direct zegt dat het niet zou kunnen:

  https://www.youtube.com/watch?v=k0xClWgidZU

  Flat Earth…some serious points.. More proof….
  https://www.youtube.com/watch?v=TGpwLYlVBh4

  OUR FLAT DOMED CLOSED SYSTEM EXPLAINED
  https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

  https://www.youtube.com/watch?v=RgY3jNjsB4s&authuser=0

  5 likes
  • De meeste mensen die hier komen hebben de video,s best gezien dat Nasa alles bij elkaar liegt en de bewijzen van onmogelijkheden liggen voor het oprapen.

   Toch heel apart dat ze gewoon informatie aannemen als waarheid terwijl ze toch wel wakker zouden moeten zijn dat je de informatie niet moet geloven die van een leugenaar af komt, hoe logisch is dat?
   Of Wordt er misschien gedacht dat ze nu plotseling voor het eerst wel de waarheid gaan spreken , snappen doe ik dit niet?!

   1 likes
  • Daar is ie weer, de platte aarde. Maar hoe vaker de platte Aarde theorie aangehaald wordt hoe meer ik ervan overtuigd ben dat de Aarde hol is, zoals alle planeten, en Agartha bestaat.
   Dit is wat we kennelijk niet mogen weten anders blijven ze niet zo wanhopig de platte aarde theorie verkondigen, in de hoop dat we dat massaal als waarheid aan gaan nemen.
   Maar de tijd van manipulatie en dat we gaan geloven wat doordrammers bij herhaling en maar herhalen en weer herhalen, blijven roepen is voorbij.
   De alternatieve media is de commercieele radio en televisie niet, daar hadden ze ooit een poosje succes met die tactiek, mede door een ander soort publiek.

   3 likes
  • Och jee, wéér van nickname veranderd, en weer lopen te trollen over de platte aarde…

   4 likes
  • “Nasa betekend in het Hebreeuws: “om te misleiden”.”

   Dat doe jij dus, misleiden! Het Hebreeuws heeft alleen medeklinkers, geen klinkers. NASA schrijf je dus heel anders in het Hebreeuws (נאס”א) dan “om te misleiden” (לרמות).

   2 likes
 5. Daar komt de ‘volwassen’ versie van disney weer met ongefundeerde onzin.
  Keep the circus going folks!

  9 likes
 6. Saturnus, Mars, Maan, Uranus, Neptunes, Jupiter etc etc .. allemaal ROND.. maar hey echt waar de aarde is plat… dat mensen hier nog aankomen met *bewijs* en nog wel met youtube hersenspoeling beeld materiaal bewijst dat mensen alles maar dan ook ALLES wijs gemaakt kan worden.

  **Yooouu are getting sleepy.. when i snap my fingers the earth is FLAT** snap. **

  Jammer, ik dacht dat we daar al een paar honderd jaar over eens waren, misschien (even conspiracy) dat de illuminatie *Think Tanks* willen zien hoe stom de sheeple nu echt zijn.

  7 likes
 7. gissen is het, we weten niets! zoveel theorien zijn er, zoveel dat geen enkele theorie nog enkele waarde heeft

  4 likes
 8. De Natuur van Saturnus biedt ruimte voor ruimteschepen.
  Ons hele planeetstelsel biedt alles dat dat de mens nodig heeft om zijn ontwikkeling te gaan.
  Genoemde slechte invloeden incluis.
  Mensen hier gedragen zich ook slecht.
  Als de mens hier in harmonie kan leven met zichzelf, de andere mens en de aarde, dan ja dan veranderen ook de planeten.

  4 likes
 9. Zo zie je maar weer, Ufonauten zijn grote scheppers.

  3 likes
 10. Ja, alles zal wel een reden hebben en gecreëerd door een kracht/macht. Snap alleen niet zo zeer de zinspeling naar ufo’s niet zo. Wat is de zin van speculatie, als we niet eens onszelf willen begrijpen? Het zal allemaal wel, ik word er niet beter of slechter van. Dat ik toch af en toe dit soort berichten lees, is dat ik net als iedereen op zoek ben naar illusies. Maar na de zoveelste zonnevloed en voorspelde ramp heb ik nog maar 1 conclusie; het zal allemaal wel, … of niet.

  3 likes
 11. het zijn de ringen van YURI van Gelder !!

  die zijn door alle heisa rond om hem nu afgeschoten naar Satur (day) op Lowe Lands,,

  leuk artikel, doe gelijk me trouwring weer om..

  fijn weekend allen

  ( grapje moet kunnen toch??)

  3 likes
 12. Dat die eventuele cylindervormige objecten ofwel gigantische ufo’s één tot drie keer zo groot als de aarde zouden zijn, is m.i. een absurde veronderstelling, als je je nuchtere verstand gebruikt ! Een ruimtevoertuig van 1 à 2 km lang zou al onvoorstelbaar groot zijn, maar wel haalbaar voor een geavanceerde technologie, maar een voertuig 1-3x de afmetingen van de aarde, volkomen van de gekke !
  Overigens bespreekt David Icke in zijn latere boeken zoals “Remember Who You Are” and “Perception Deception” uitgebreid over de blokkerende energetische werking van de maan en Saturnus, zoals tot stand gebracht door Archontische krachten in het universum, welke een volkomen misleidende invloed op de mensheid uitoefenen in de vorm van schijnwerkelijkheden en misvorming van de oorspronkelijke schepping. Ook de nogal kunstmatig uitziende hexagonale veelhoek op de noordpool van Saturnus schijnt daar iets mee te maken hebben. Door deze misvorming blijft de mensheid gevangen in beperking en illusie, i.p.v. dat hij weet dat hij een geestelijk wezen is met een groot scheppend, goddelijk vermogen !

  3 likes
 13. @jro schreef : Door deze misvorming blijft de mensheid gevangen in beperking en illusie, i.p.v. dat hij weet dat hij een geestelijk wezen is met een groot scheppend, goddelijk vermogen !

  Dat is precies hoe het is @jro, we weten absoluut niet meer wie we zijn of waar we toe in staat zijn, we staan echter op de drempel van het moment dat dat weer gaat veranderen. Voor een deel van de mensen wordt het langzaam allemaal weer helder en duidelijk.

  3 likes
 14. Draaiende Bollen zijn overal! Je word er duizelig van! :S

  2 likes
 15. Saturnus is de computer van ons zonnestelsel.

  2 likes
 16. De Saturnus heeft 64 manen waarvan de kleinste 3-5 km zijn
  Bergrun berekende dat de objecten in de ringen ongeveer één tot drie keer zo groot zijn als de aarde. Dus 1000 tot 3000 x zo groot als de kleine wel ontdekte manen en deze heeft nog nooit iemand gezien.
  Tell me a story

  2 likes
 17. Deze quote komt uit het “Ra Materiaal” channeling.

  ‘6.8 Questioner: Where is this Council located?

  Ra: This Council is located in the octave, or eight[h] dimension, of the planet Saturn, taking its place in an area which you understand in third-dimensional terms as the rings.’

  0 likes
 18. Het boek van Norman Bergrun kunt u hier gratis downloaden http://www.vrijewereld.org/pdf-bibliotheek/ .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.