Het Complot

Komt de waarheid over 9/11 eindelijk naar buiten? Wat interessante nieuwe informatie

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als onafhankelijke nieuwsmedia iets publiceren over 9/11 worden ze door de mainstream media en zogenaamde ‘feitencheckers’ gelijk gebrandmerkt als complottheoretici.

Een goed voorbeeld is de BBC, die vorig jaar een artikel schreef over 9/11 waarin de draak wordt gestoken met alle complottheorieën rond de aanslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De omroep drijft in het stuk zelfs de spot met nabestaanden van slachtoffers.

Grote druk

Uit een recente studie van de Chapman-universiteit in Californië blijkt dat meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de overheid informatie over de 9/11-aanslagen achterhoudt.

Econoom Paul Craig Roberts, die in 1993 door de Forbes Media Guide in de top 10 van beste journalisten in de Verenigde Staten werd geplaatst, schreef enkele dagen geleden een stuk over een nieuwsfeit waar de mainstream media geen enkele aandacht aan besteden.

De organisatie Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry heeft de openbaar aanklager in New York zover gekregen om een onderzoeksjury samen te stellen die de aanslagen van 11 september 2001 gaat onderzoeken.

Roberts schreef dat de openbaar aanklager onder grote druk zal komen te staan om de jury te dwarsbomen.

Unieke situatie

Volgens Roberts is er een unieke situatie ontstaan: “9/11-sceptici kunnen niet langer worden weggezet als complottheoretici. Geen enkele openbaar aanklager zou een onderzoeksjury samenstellen op basis van een complottheorie. Het bewijs moet dus overtuigend zijn.”

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer Amerikanen de overheid wantrouwen. Ze komen erachter dat ze steeds weer voorgelogen worden.

De Amerikaanse overheid doodde duizenden mensen door alcohol te vergiftigen tijdens de drooglegging. Dit was decennialang een ‘complottheorie’ tot de waarheid aan het licht kwam.

De overheid loog ook over massavernietigingswapens in Irak en het incident in de Golf van Tonkin in 1964, dat de aanleiding was voor de Vietnamoorlog.

Doofpot

Edward Snowden bewees in 2013 dat de overheid iedereen bespioneert, terwijl zij dat steeds had ontkend.

Operation Mockingbird was een Amerikaanse operatie waarbij journalisten werden betaald om CIA-propaganda te schrijven. Dit kwam tijdens het Watergateschandaal aan het licht.

Zo kunnen we nog even doorgaan. Het is nu de vraag hoe de openbaar aanklager zal proberen om nog meer 9/11-bewijs in de doofpot te stoppen.

[TruePublica]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frits.
frits.
5 jaren geleden

Mensen willen het niet weten, nog een paar jaar van dit soort losse verhalen ,en men is er moe van ,en denkt ach het zal wel.
Zo werkt dat . en inderdaad de Vietnam oorlog is ook begonnen door een aanval op een Amerikaans schip…
Wat nooit is gebeurt,weet iedereen in Amerika. 60.000 Amerikaanse doden/100.000 gewonden …moet de eerste protesten nog zien in Amerika ,waarom hun oom of broer door een leugen de dood is ingejaagd. makke schapen zijn wij.wachtend tot de criminelen aan de top,weer iets bedenken: het crashen van de economie/oorlog tegen Rusland/80% licht autistisch door vaccinatie,s/ of…moeten ze (de deep-state) binnenkort ECHT met de billen bloot ? blijf het hopen !! je weet het nooit !

Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Komt de waarheid nu eindelijk naar buiten ?
911 is een no brainer, al lang bewezen dat het media verhaal een grote leugen is.
Onmogelijk een Globe, deze waarheid komt ook steeds meer aan het licht en deze keer op front van infrarood opnames.

Long Distance Infrared Photography Exposes Globe Lie! Mt St. Jacinto from 123 miles by Jtolan Media1
https://www.youtube.com/watch?v=N5RJhRNWCMo

We leven op een FlatGlobe.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
5 jaren geleden

waarschijnlijk is er al héél lang sprake van genocide op Amerikaanse burgers. als er éénmaal rechteloosheid is, ontstaat ook gemakkelijk genocide.

Harold Mulder
Harold Mulder
5 jaren geleden

Lees het meest recente boek van David Ray Griffin (the Godfather van de 9/11 truth-movement), samen geschreven met Elizabeth Woodworth: ‘9/11 Unmasked, an international panel investigation’.

Kijk ook op: http://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org over de laatste ontwikkelingen inzake het opzetten van een Grand Jury.

En ga naar de theater voorstellingen van George van Houts met zijn 2e theater-college over 9/11: KomPlott: http://www.komplot.info

Het genoemde boek is te bestellen bij o.a. Amazon en Bol.com.

Harold Mulder
Nijmegen
Nederland, 51e staat der VS
Planeet Aarde

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x