Binnenland

Geloof ze niet! Trap er niet in. Natuurlijk gaat u die rekening betalen. Wilders trekt van leer tegen ‘grootste leugenpartij’ van Nederland

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte en minister Wiebes maken deel uit van een partij die bekendstaat als de grootste leugenpartij van Nederland. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders.

Deze politici zijn bang geworden omdat ze – zoals iedere peiling laat zien – gigantisch veel zetels gaan verliezen, aldus Wilders.

“En daarom proberen ze u nu iets wijs te maken,” zegt hij. “Ze proberen u wijs te maken dat ze de energierekening gaan compenseren en dat er voor bedrijven toch een CO2-heffing komt.”

Geloof ze niet

Op vragen hierover antwoorden ze dat daar na de verkiezingen meer over bekend zal worden.

“Geloof ze niet,” benadrukt Wilders. “Natuurlijk gaan ze dat niet doen. Natuurlijk gaat u die rekening toch betalen.”

En waarom?

Gekke, hysterische maatregelen

Miljarden die worden uitgegeven, terwijl Nederland verantwoordelijk is voor slechts 0,35 procent van de CO2-uitstoot in de hele wereld, aldus de PVV-leider.

“Als we al die gekke, hysterische maatregelen nemen, zal de temperatuur in Nederland met maar 0,00007 graden dalen,” klinkt het.

Trap er niet in

Ondertussen worden in China, andere delen van Azië en Afrika elke dag kolencentrales bijgebouwd.

“Trap er niet in,” zegt Wilders. “Het is hysterie. Ze houden u voor de gek.”

Hij besluit: “Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat de energierekening niet omhoog gaat en dat die klimaathysterie niet doorgaat, en dat is: stem ze weg.”

[PVVpers]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Het is ÉÉN GROTE Poppenkast ! Qua:
– Kapitalistisch geldsysteem
– Millieu en klimaat
– Immigratie beleid
– Zorg & Welzijn en “participatie” c.q. “bezuinigen”
– Onderwijs (Volledig gericht om als modelburger in het systeem te passen)

Op zo´n soepzooitje ga je toch geen stem uitbrengen? Je bent toch niet gek?
STOP STEMMEN

Wil
Wil
3 jaren geleden

Wilders heeft gewoon gelijk, zolang de rest van de wereld gewoon door stoomt zijn we toch helemaal gek om miljarden te betalen voor een druppel op een roodgloeiend plaat!
Dit slaat echt helemaal nergens meer op en nu doet Rutte net als of ie goed bezig is omdat ie zijn coalitie ziet instorten.
Dus we leggen de rekening bij de bedrijven neer om zieltjes te winnen en ja die berekenen het weer door aan ons het klootjes volk.
Ik trap er in ieder geval niet in met heel die poppenkast oftewel dat rariteitenkabinet.

Leo
Leo
3 jaren geleden

Er wordt al jaren beweerd door vooral zogenaamde “groene” partijen, en NGO’s wier verdienmodel is gebaseerd op het uitkramen van stellingen dat global warming wordt gestimuleerd door de hoeveelheden CO2 die wij als mensheid de atmosfeer insturen.
Vooral sinds de negentiger jaren vertoont de gemiddelde temperatuur gemeten in Nederland (en wereldwijd) een duidelijk opgaande lijn.
De hiervoor genoemde organisaties wijzen (met hun oogkleppen op) alleen naar CO2 en de mens als oorzaak van de klimaatverandering, de invloed van de zon en andere oorzaken worden bewust niet bestudeerd en buiten hun zelfverklaarde waarheid gehouden.
Bij de laatste klimaatconferentie in Polen is besloten tot 600 klimaatmaatregelen door mensen die het vooraf al 100% met elkaar eens waren, volkomen ongefundeerde besluiten dus.
Ongelukkig genoeg worden deze organisaties kritiekloos geciteerd in de media en in ons parlement, door deze parlementariërs worden we opgezadeld met onoverzienbare kosten over de komende 30 jaar.
Ook jongeren, opgejut door de politiek, gaan nu demonstreren, dat jongeren gaan demonstreren is op zich niet slecht, zij hebben echter nog niet door dat ze gemanipuleerd worden, zij laten zich als een kudde vee mennen.
Naar mijn bescheiden mening en volgens de mening van velen is het klimaat niet te sturen noch te beïnvloeden door de mens.
Er wordt steeds verwezen naar mooie grafieken die haarscherp het verband tussen CO2 uitstoot en temperatuurstijgingen zouden bewijzen.
Het moge duidelijk zijn dat er meer grafieken geproduceerd kunnen worden die een zelfde curve over de zelfde periode laten zien, als men er van overtuigd is dat de mensheid het klimaat beïnvloed door de uitstoot van CO2 dan zou men de onderstaande stelling ook kunnen aanvaarden.
Mijn stelling is: De opwarming aarde het gevolg is van elektromagnetisch straling.
Met de uitvinding van draadloze communicatie in het begin van de twintigste eeuw is de elektromagnetische straling op aarde alleen maar toegenomen, eerst alleen met AM zenders en later de FM zenders, daarna kwamen de microgolf zenders voor o.a. straalverbindingen en natuurlijk ook huishoudelijke apparaten zoals de magnetron.
In de jaren tachtig werden de mobiele telefoons geïntroduceerd, vanaf dat moment zien wij de curve in de temperatuurgrafieken steil omhoog gaan, ik kan mijn grafieken helaas niet meesturen met mijn commentaar, maar probeer het zelf maar er is genoeg bewijs voorhanden op het internet.
Men ziet een overtuigende correlatie met het uitrollen van de 2G, 3G en 4G netwerken over een zelfde periode, ik voorspel dat die opgaande lijn de komende jaren nog steiler zal worden.
Op het ogenblik zijn er ongeveer 5 miljard mobile telefoons in omloop.
Er staat ons nog wat de wachten met de introductie van 5G en het “Internet of Things”.

Bewust
Bewust
3 jaren geleden

Het klimaat wordt NIET beïnvloed door het CO2 gehalte .Dat doet o.a. de ZON . Het is de grootste zwendel van deze tijd . En iedereen trapt erin . Zelfs de scholieren zijn klaargestoomd om in de leugen mee te gaan . Niet om de politiek te bekritiseren , maar om ze te helpen het doel na te streven om de burgers te bedotten met nieuwe verplichtingen . Het CO2 gehalte is zelfs afgenomen vergeleken enige generaties geleden !!!
Wel stemmen , maar dan op de goeie partijen , die er ook kritisch tegenover staan .
GEEF MIJ MAAR CO2…..IS MOOIER DAN PARIJS .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x