Homepagina » Binnenland » Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’
corona

Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’

In totaal liggen er 1943 mensen met corona in het ziekenhuis, van wie 450 op de intensive care. Het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames is sinds de zogeheten NICE-registratie (Nationale Intensive Care Evaluatie) met 150 omhooggeschoten, ontdekte Lars Admiraal. Liep de GGD achter met de registraties? “Nee!”

De stichting NICE is een samenwerkingsverband van ic-afdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Dit bestand wordt continu bijgewerkt en elke middag door het coronadashboard overgenomen. Aan de hand van de data wordt het gemiddelde berekend van de afgelopen 3 dagen, zo valt te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Voorheen gebruikte het dashboard een bestand van het RIVM voor ziekenhuisopnames. Daarbij is echter sprake van aanzienlijke onderrapportage. Het bestand van NICE is completer, maar hanteert ook een ruimere definitie van ziekenhuisopname. Het RIVM-rapport neemt alleen de patiënten mee die vanwege Covid-19 in het ziekenhuis liggen, terwijl NICE dat onderscheid niet maakt en dus ook ziekenhuisopnames van positief geteste mensen die om een andere reden in het ziekenhuis zijn opgenomen, meeneemt.

Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw

“Schande!” aldus Admiraal. “Met andere woorden, als je met een gebroken been, kanker of een hartaanval wordt opgenomen in het ziekenhuis en je krijgt een positieve PCR-test, dan ga je volgens NICE de boeken in als Covid-19-patiënt. Deze PCR-test staat véél en véél te gevoelig afgesteld en leidt daarom tot veel onterechte ‘besmettingen’.”

Spoedarts R.M. Vercoutere reageert: “Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw. Idem in België. Elke opname met ‘corona aan boord’ is een Covid-opname, of het nu gaat om myocardinfarct, longembolie, bacteriële pneumonie, ze komen allen in de database van coronabesmettingen, -ic-opnames en -doden.”

3.8 8 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Covid-19 is een political ‘TOOL”(gereedschap)voor hun agenda. . EEN machtsgreep van Westerse elite !! Een MONDKAP dragen is je macht overdragen aan deze gevaarlijk elite !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

En dat moet je dus niet doen!

Hoge Noorden
Hoge Noorden
6 maanden geleden

Krijgen we nog meer onzinnigheid als NICE erbij. Men staart zich verschrikkelijk blind op dat coronavirus wat neerkomt op realiteitswaanzin.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Ik ben inmiddels enorm wantrouwend geworden naar alles wat met zorg te maken heeft. Ik vertrouw ‘ze’ niet meer.
Ik moet een ingreep laten doen, maar omdat het niet om iets levensbedreigends gaat en ik daar zonder veel problemen mee verder kan leven, heb ik besloten dit af te stellen. M.a.w. ik laat de ingreep dus niet meer doorgaan. Alleen als het echt noodzakelijk is zal ik nog naar een (huis) arts en/of ziekenhuis gaan. Dat is puur het gevolg van deze hoax.
Sinds een tijdje ben ik ook gestopt met medicijnen die ik al jaren gebruikte. Nu alleen nog maar homeopatisch en dat bevalt prima.

jenne
jenne
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Heel goed beste beste Veteraan, hier in Frankrijk zijn er ook Homeopathiese Doktoren te bezoeken, misschien op vacantie ? !

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  jenne
6 maanden geleden

@ jenne,

Voorlopig, zeker in deze tijd, maar even geen vakantie. Vanwege de onzekerheid ben ik toch wat voorzichtig geworden met mijn geld. Er staat op dat gebied nogal wat te gebeuren ben ik bang. Vanwege de great reset, ik heb gehoord dat afgelopen zondag al 90 biljoen dollar is ge-reset en binnenkort nóg eens 110 biljoen dollar, lijkt het me echt verstandig de komende maanden rustig aan te doen. Vanaf 1-1-2021 worden alle (!) financiële contracten (leningen, hypotheken etc.) opnieuw gewaardeerd heb ik begrepen.
Dit zal waarschijnlijk niet in ons voordeel gaan uitvallen. Dus enige voorzichtigheid is geboden.
Ik weet even niet meer 100% zeker waar ik dit heb gehoord, maar wie geïnteresseerd is moet volgens mij even zoeken op ‘Andreas Popp’ op YouTube.

Elise
Elise
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Hier hetzelfde. Ben geheel gestopt met verdere kankerbehandeling. Ik doe ook geen controles meer. Dit deed ik al voor de crisis, want ik kon slecht tegen de verdere medicatie, plus had al zoveel meegemaakt in dat ziekenhuis, dat je dan uiteindelijk zo de knoop doorhakt. Sowieso is er geen goede nazorg bij kankerpatiënten. Het draait allemaal meer om de behandeling zelf. Begrip van de buitenwereld is er sowieso weinig.
Maar goed, door de coronastempel ben ik al helemaal voorgoed afgehaakt.
En zo denken meer mensen en het gevolg is dat ziekenhuizen nu het financieel ook gaan merken.(ook omdat ze al stil hebben gelegen door de eerste lockdown).
Het systeem van groei is weg door de maatregelingen zelf. Niet alleen bij zorg, maar vrijwel bij iedereen.
En als dat nu eens doordringt bij de overheid/iedereen, dat de heleboel in elkaar aan het storten is, dan kunnen we het misschien nog op een andere manier gaan doen.
Maar goed, wij weten hier allang dat dit allemaal bewust zo gestuurd is.
Je kunt elkaar niet eens helpen, want dat mag niet van het systeem.(korten/extra belasten etc) En als mensen dat nu eens snappen, dat dit laatste nu juist van levensbelang is en dat iedereen met dit te maken kan hebben, dan wordt het nu eens tijd om het systeem eens aan te gaan passen. Overheid: gun mensen een onderdak/hulp van naasten! En gooi alles weer open, want gezonde mensen hoeven niet kapot te gaan door de maatregelingen.
Ik hoef niet gered te worden. Mijn/alle kinderen gaan voor!

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Beste Elise (vitamine B-17, hoge dosis vit. Esther C)

Kanker, wat vreselijk naar voor jou en je naasten.
Wat veel mensen niet weten, en slechts door een gering aantal oncologen wordt verteld, is de zeer goede werking van vitamine B-17, die (kort door de bocht) alleen de kankercellen aanvalt en vernietigt (ingekapseld cyanide), die door de kankercellen bepaald enzym afgeeft en deze aanvalt. Onderzoek dit op internet. In Duitsland wordt B-17 als Laetrile verkocht. Bij een groot aantal patiënten met significant resultaat. Hierbij ook grote hoeveelheden vit C, het liefst intraveneus. Maar ja, de big farma zit hier niet op te wachten.
B-17 zit ook in abrikozenpitten en die kun je in de reform zaak kopen. Gewoon eten, of malen door bijv de yoghurt. Het smaakt naar bitterkoekjes, is verder onschadelijk en prima te doen.
Voorts zou ik een ontgiftigingskuur starten. Je leven is te kostbaar en onze Lieve Heer heeft ieder mens met een doel geschapen 😉.
Heel veel succes, beterschap, sterkte en Gbu🙌

Elise
Elise
Reactie op  Rapture Ready
6 maanden geleden

Ik loop nog rond door de behandeling(chemo/operatie/bestraling)Ik heb het puur over de nabehandeling. (medicatie)

G van peet
G van peet
Reactie op  Rapture Ready
6 maanden geleden

Ik weet nog van een krantenartikel van zeg een half jaar terug …man had teveel pitten gegeten..bijna dood door cyanide vergiftiging.
Ingekapseld cyanide bestaat niet.
Zyklon b…oftewel kaliumhexacyanoferraat…
Het is alle niet goed voor je.
Arseen verdragen we nog beter!
Chemisch analist sinds 1977..

Anja
Anja
Reactie op  G van peet
5 maanden geleden

Onzin. De cyanide in abricozenpitten is gebonden. En komt ook niet los. Alleen een kankercel kan het kraken en dan komt de cyanide precies daar waar het zijn werk kan doen, in de kankercel. Prima resultaten. Het lichaam zelf laat het gewoon gebonden aan andere moleculen. Net als B.v. natriumchloride (keukenzout) de chloor is giftig, maar blijft gebonden aan het natrium en is dus ongiftig voor het lichaam. Zo zijn er veel voorbeelden. Meer nederlandstalige info las ik net op:
https://superfoodleven.nl/de-geheimen-van-vitamine-b17-in-abrikozenpitten/

jani
jani
Reactie op  Anja
5 maanden geleden

Abricozenpitten: Niet meer dan tien per dag en een nacht weken in water.” adviseerde mij een Ayurvedisch therapeut.

Rinus
Rinus
Reactie op  G van peet
5 maanden geleden

Ja hoevelen zijn er niet voortijdig (onnodig eerder overleden door chemo) ?
Je moet ook niet het hele doosje asparine in een keer innemen. Wat een onzin verhaal

Willem
Willem
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Kerel echt je laat je niet behandelen op kanker? Ik ben geen dokter, maar je kan toch niet stoppen met je behandeling? Doe even normaal. In ziekenhuis heb je 0 last van corona. Ik ben er 4 dagen geweest, het is een poppenkast. Die artsen hebben niks met corona te maken. Laat je behandelen man. Desnoods iig wietolie. Maar reguliere zorg is er gewoon hoor

Elise
Elise
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Heb je het tegen mij? Ik ben een zij. Ik heb het puur over de nabehandeling. De ene kankerbehandeling is de ander niet. En het is aan jou lichaam of je tegen de bijwerkingen kunt. De meeste mensen houden er ook nog iets van over.
Maar goed, ik raad iedereen wel aan om kanker in eerste instantie wel te laten behandelen. Maar ook dat is je eigen beslissing. Mensen die oud zijn en al een zwak systeem hebben moeten goed kijken of de behandeling nog wel zin heeft. Je kunt ook overlijden aan de gevolgen van chemo etc.
Het is niet zo zwart/wit allemaal. Was dat maar zo.

jani
jani
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Door de gal-en leverzuiveringen welke Moritz in zijn boek beschrijft te ondernemen ben ik van vele honderden galstenen afgekomen. Vervolgens vele gezondheidsongemakken ( en niet de minste hoor) door de kuren stapsgewijs overwonnen. Mijn scootmobiel staat inmiddels alweer jaren ongebruikt in de garage en mijzelf een nieuwe fiets cadeau gedaan.
Daarom denk ik, in alle bescheidenheid, dat hij ook goeie ‘tips’ heeft voor mensen met kanker.

jani
jani
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Nog even Elise, als aanvulling. Misschien dat het boek ‘kanker is geen ziekte’ ook nuttige tips kan geven nadat je allerlei behandelingen al hebt ondergaan.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

@ Elise,

Ik neem aan dat je zelf al op zoek bent geweest naar allerlei alternatieve geneesmiddelen of geneeswijzen.
Als je in die positie terecht komt ga je dat automatisch doen denk ik (?), dus ga ik ervan uit dat je al eens op de mediwiet website een kijkje hebt genomen. Ik heb enkele jaren terug voor een goede kennis wat onderzoek gedaan. Interessant, maar best tijdrovend om alles een beetje te begrijpen. Hij zag het als ‘drugs’ en heeft er uiteindelijk niets mee gedaan. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik ook geen flauw idee heb of het effect heeft, behalve dat je er goed van gaat slapen en eten. Dat laatste is natuurlijk wel weer belangrijk bij een chemokuur (waar je misselijk van wordt).
Je volgt je eigen gevoel, en dat is, heb ik inmiddels zelf wel ondervonden, het allerbeste. Ik heb 20 jr. ellende gehad door meerdere eigenwijze en lakse huisartsen die mijn klachten niet serieus namen. Uiteindelijk bleek ik het zelf bij het rechte eind te hebben (terwijl dit werd ontkend door de huisartsen), maar heb ik een klote (excusez moi) tijd tussen mijn 32ste en 52ste gehad. Ik bleek een dodelijke parasiet onder de leden te hebben, die werd ontdekt door een fantastische huisarts die nu helaas met pensioen is. Nu ben ik een jaar of 5 vrijwel klachtenvrij gelukkig, maar ik heb ook zeer heftige tijden meegemaakt. Het heeft er helaas wel voor gezorgd, dat ik niet in staat was een fatsoenlijke toekomst voor mezelf op te bouwen.
Met wat relativeringsvermogen was (en is) er best wat van te maken, al wordt dat onder de huidige omstandigheden wel wat lastiger natuurlijk.
En nu ik zo goed als klachtenvrij ben, train ik weer met gewichten, loop bijna iedere dag een uur, eet gezond (er) en ben na 43 jr. veel te hebben gerookt, over 8 dagen een jaar gestopt. 😎

Ik hoop in ieder geval dat je nog heel lang (!) onder ons blijft.❤

jenne
jenne
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Beste Elise, wend je tot de natuur geneeswijzen, allereerst zorg dat je lichaam neutraal, is zuur is waar kankers in floreren, dus zuur vrij is de boodschap, een goed hulp middel is Du Gui – Mistletoe, ga eens op zoek, neem er de tijd voor, je lichaam moet zijn immuum systeem vergroten, daar kun je bij helpen, Lactobacillen twee goei families zijn Gasseri of Reuten en of Rhamnosus, sterkte en je weet moed verloren al verloren, eet en drink weinig, maar goeie qualiteit en weinig vlees ! groet !

mafklappers
mafklappers
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

jezus. Jullie zijn niet goed hoor hahaha.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

O, en als ik denk aan al die verpleegsters, van verschillende ziekenhuizen notabene, die op Tiktok zonodig een dansje moesten doen (en ook tijd hadden hiervoor te oefenen); die hadden ook met zijn allen een toespraak kunnen voorbereiden en houden over hoe wij op grote schaal worden belazerd.

Willem
Willem
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Dat moet je niet doen man. Laat je gewoon nakijken. Precies door dit gaan er meer mensen niet meer naar het zkhs. En daarom zegt hun PR afdeling dat de reguliere zorg wordt afgeschaald. Dit is niet de waarheid. De waarheid is dat ze cliënten kwijtraken.

herman de graaf
herman de graaf
6 maanden geleden

Fraude.
Het lijkt wel of het “nieuwe normaal” bestaat uit liegen en bedriegen.
Het begon in de politiek en de wetenschap.
Nu zijn het de mensen die registraties frauduleus in overeenstemming brengen met het bedrog van hoger hand.
Wanneer je dit spel niet mee speelt, lig je eruit.
Op die wijze zijn het oprechte burgers die aan de kant komen te staan. Uitgespuugd door frauduleuze organisaties.
Toch denk ik dat het van belang is je oprechtheid te bewaren. Voor je gemoedsrust en je geloofwaardigheid; je zuiverheid en je groei als entiteit.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  herman de graaf
6 maanden geleden

Klopt helemaal Herman. En waarheid is haat geworden. Bizar.

benno
benno
Reactie op  herman de graaf
6 maanden geleden

onder druk wordt alles vloeibaar

jenne
jenne
6 maanden geleden

Waarom kijken we hier van op, al die kleine leugentjes om best wil voor hun programma uitvoering.
Onderwijl gaat bijvoorbeeld de Islamisering van Nederland rustig door, met de daar bij behorende mannipulatie, crimineliteit / Terrorisme !
De banken staan klaar voor de count down, digitaal geld, resset van onze financiéle situatie, spaar geld / kluisjes bij de bank geblokkeerd, en verdere spaarpotjes foetsie !
De Media is zo ziek als het maar kan, sencuur is heel gewoon geworden, ieder één zit zich geestelijk te mastuurberen op het net, intégriteit fatsoen respect is niet meer of weinig aanwezig, groet !

Elise
Elise
6 maanden geleden

Feit: we leven nu allemaal min of meer in een sterfhuis. En de enige manier om dit te stoppen is stoppen met de maatregelingen.

rop
rop
6 maanden geleden

Het is nu wel toch eigenlijk wel duidelijk dat ze vele ziekte,s onder de naam Covid plaatsen, en het is ook nu wel duidelijk dat er vele angsten ermee zijn gecreëerd ,ze spelen dus in op de angstige mens, om zo de samenleving te veranderen, een duidelijke brainwashing die voor veranderingen in de samenleving moeten gaan zorgen, maar deze brainwashing zal [vele] slachtoffers gaan kosten, daar zijn ze blind voor, het doel lijkt dus de middelen te rechtvaardigen.

Roberto
Roberto
Reactie op  rop
6 maanden geleden

brainwashing is al een feit als ik hier alles lees.

Elise
Elise
Reactie op  Roberto
6 maanden geleden

Oh ja, wat vind jij brainwashing?
Ik vind de blijvende angst, die om dit virus is gecreëerd heel erg, want het zorgt ervoor dat mensen juist ziek worden.
Mijn ervaring over kanker/ziekenhuis beleven is persoonlijk. Alhoewel sommige verpleegkundige toegeven dat er veel fouten worden gemaakt.
Ik wil alleen nog geopereerd worden als het terugkomt. Maar ja, als operaties worden uitgesteld en keuzes gemaakt worden wie er wel of niet behandeld gaat worden, dan wil ik ook niet weten of het terug is. bv.

Kool
Kool
6 maanden geleden

Let vooral op de laatste zin… omdat zij niet van de waarheid houden…

De ‘mens van zeer grote zonde’ zal komen en optreden als Satan zelf, vol duivelse list en kracht. Hij zal iedereen een rad voor ogen draaien, door allerlei opzienbarende, bedrieglijke wonderen te doen. In elk geval de mensen die op weg zijn naar de ondergang, omdat zij niets willen weten van de waarheid waardoor zij gered hadden kunnen worden. Omdat zij niet van de waarheid houden, laat God hen met hun hele hart in leugens geloven.

2 Thessalonicenzen 2:9‭-‬11 HTB
https://bible.com/bible/75/2th.2.9-11.HTB

mikkie
mikkie
Reactie op  Kool
6 maanden geleden

gates?

Margie
Margie
6 maanden geleden

That’s not so nice from nice…
hoeveel organisaties zijn er nodig in dit circus???

Bouwvarken
Bouwvarken
6 maanden geleden

Ik heb gehoord van iemand die in de verpleging werkt dat er ook mensen naar het ziekenhuis verwezen worden die positief zijn met lichte klachten en die vrij snel weer naar huis gestuurd worden om thuis uit te zieken.
dat krikt de cijfers natuurlijk ook flink op als dit veel voorkomt.

x

Check Also

professor

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is ...

patiënten

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x