BinnenlandCorona

Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In totaal liggen er 1943 mensen met corona in het ziekenhuis, van wie 450 op de intensive care. Het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames is sinds de zogeheten NICE-registratie (Nationale Intensive Care Evaluatie) met 150 omhooggeschoten, ontdekte Lars Admiraal. Liep de GGD achter met de registraties? “Nee!”

De stichting NICE is een samenwerkingsverband van ic-afdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Dit bestand wordt continu bijgewerkt en elke middag door het coronadashboard overgenomen. Aan de hand van de data wordt het gemiddelde berekend van de afgelopen 3 dagen, zo valt te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Voorheen gebruikte het dashboard een bestand van het RIVM voor ziekenhuisopnames. Daarbij is echter sprake van aanzienlijke onderrapportage. Het bestand van NICE is completer, maar hanteert ook een ruimere definitie van ziekenhuisopname. Het RIVM-rapport neemt alleen de patiënten mee die vanwege Covid-19 in het ziekenhuis liggen, terwijl NICE dat onderscheid niet maakt en dus ook ziekenhuisopnames van positief geteste mensen die om een andere reden in het ziekenhuis zijn opgenomen, meeneemt.

Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw

“Schande!” aldus Admiraal. “Met andere woorden, als je met een gebroken been, kanker of een hartaanval wordt opgenomen in het ziekenhuis en je krijgt een positieve PCR-test, dan ga je volgens NICE de boeken in als Covid-19-patiënt. Deze PCR-test staat véél en véél te gevoelig afgesteld en leidt daarom tot veel onterechte ‘besmettingen’.”

Spoedarts R.M. Vercoutere reageert: “Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw. Idem in België. Elke opname met ‘corona aan boord’ is een Covid-opname, of het nu gaat om myocardinfarct, longembolie, bacteriële pneumonie, ze komen allen in de database van coronabesmettingen, -ic-opnames en -doden.”

3.8 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Covid-19 is een political ‘TOOL”(gereedschap)voor hun agenda. . EEN machtsgreep van Westerse elite !! Een MONDKAP dragen is je macht overdragen aan deze gevaarlijk elite !

Hoge Noorden
Hoge Noorden
2 jaren geleden

Krijgen we nog meer onzinnigheid als NICE erbij. Men staart zich verschrikkelijk blind op dat coronavirus wat neerkomt op realiteitswaanzin.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
2 jaren geleden

Ik ben inmiddels enorm wantrouwend geworden naar alles wat met zorg te maken heeft. Ik vertrouw ‘ze’ niet meer.
Ik moet een ingreep laten doen, maar omdat het niet om iets levensbedreigends gaat en ik daar zonder veel problemen mee verder kan leven, heb ik besloten dit af te stellen. M.a.w. ik laat de ingreep dus niet meer doorgaan. Alleen als het echt noodzakelijk is zal ik nog naar een (huis) arts en/of ziekenhuis gaan. Dat is puur het gevolg van deze hoax.
Sinds een tijdje ben ik ook gestopt met medicijnen die ik al jaren gebruikte. Nu alleen nog maar homeopatisch en dat bevalt prima.

herman de graaf
herman de graaf
2 jaren geleden

Fraude.
Het lijkt wel of het “nieuwe normaal” bestaat uit liegen en bedriegen.
Het begon in de politiek en de wetenschap.
Nu zijn het de mensen die registraties frauduleus in overeenstemming brengen met het bedrog van hoger hand.
Wanneer je dit spel niet mee speelt, lig je eruit.
Op die wijze zijn het oprechte burgers die aan de kant komen te staan. Uitgespuugd door frauduleuze organisaties.
Toch denk ik dat het van belang is je oprechtheid te bewaren. Voor je gemoedsrust en je geloofwaardigheid; je zuiverheid en je groei als entiteit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x