CoronaBuitenland

‘Vrijheidsbeperkende wetgeving’ in de maak: ‘De opmars naar een totalitaire werelddictatuur!’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vraagt aandacht voor een aantal belangrijke ontwikkelingen die op de achtergrond spelen. Ten eerste wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wijzigingen aanbrengen in de Internationale Gezondheidsvoorschriften, een juridisch bindend instrument van het internationaal recht dat als doel heeft ‘te beschermen tegen de verspreiden van ziekten en die te voorkomen’.

De reglementering is bindend voor de 194 lidstaten van de WHO. Met de wijziging wil de organisatie de overdracht van bepaalde uitvoerende bevoegdheden van de lidstaten aan de WHO regelen.

Schending van de grondrechten

Daarnaast heeft het Europees Parlement afgelopen week gestemd voor verlenging van het Europees coronapaspoort, het digitaal coronacertificaat, tot 1 juli 2023. “Dat betekent vaccinatiedrang en boosterdrang voor iedereen die binnen de EU wil reizen. Buitenproportioneel. Een schending van de grondrechten,” zei Europarlementariër Rob Rooken (JA21), die tegenstemde.

Hij wist nog wel te voorkomen dat de verlenging van het coronapaspoort tot 2023 er geruisloos werd doorgedrukt, zonder stemming in het Europees Parlement.

Ten derde heeft de ministerraad recentelijk ingestemd met het wetsvoorstel verwerking persoonsgegevens coördinatie en analyse terrorismebestrijding en nationale veiligheid. “In het kader van het verhogen van de weerbaarheid ten aanzien van de bestrijding van terrorisme en de bescherming van de nationale veiligheid kan het noodzakelijk zijn om (bijzondere) persoonsgegevens te verwerken door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV),” lezen we over het doel van deze wet.

De enige manier om dit te stoppen

“Mijn observaties: dit betreft vrijheidsbeperkende wetgeving, nationale wetgeving wordt overboord gegooid ten behoeve van in Genève geregistreerde organisaties en dit is een legale opening naar mass surveillance,” schrijft Van der Vegt.

“De enige manier om dit te stoppen, is door samen de Kamerleden ervan te overtuigen dat we dit niet willen,” benadrukt hij.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) reageert: “De opmars naar een totalitaire werelddictatuur!”


4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
1 maand geleden

Het gaat voorlopig alleen om gifspuiten.
De wereldbevolking krijgt echter nu zoveel signalen dat de ” wappies ” gelijk hebben.
Het zijn levensgevaarlijke gifcoctails waar je of ernstig ziek of dood aangaat.
Wie neemt dat spul dan nog.
Bijna niemand, en dan???

Realist
Realist
1 maand geleden

Tijd om uit Europa, Das Vierte Reich, te vertrekken.

Laat ze maar verrekken, tijd om te vertrekken!

geus
geus
1 maand geleden

Gaat er dus over dat een corrupte ethiopier bepaalt of henk en ingrid verplicht binnen moeten blijven als een pharmaceut daar wel brood in ziet…Arme Henk en Ingrid (en hun kids)

Sophie
Sophie
1 maand geleden

En wat gaan we hier tegen doen? Juist! NIETS!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x