CoronaBuitenland

‘Vrijheidsbeperkende wetgeving’ in de maak: ‘De opmars naar een totalitaire werelddictatuur!’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vraagt aandacht voor een aantal belangrijke ontwikkelingen die op de achtergrond spelen. Ten eerste wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wijzigingen aanbrengen in de Internationale Gezondheidsvoorschriften, een juridisch bindend instrument van het internationaal recht dat als doel heeft ‘te beschermen tegen de verspreiden van ziekten en die te voorkomen’.

De reglementering is bindend voor de 194 lidstaten van de WHO. Met de wijziging wil de organisatie de overdracht van bepaalde uitvoerende bevoegdheden van de lidstaten aan de WHO regelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Schending van de grondrechten

Daarnaast heeft het Europees Parlement afgelopen week gestemd voor verlenging van het Europees coronapaspoort, het digitaal coronacertificaat, tot 1 juli 2023. “Dat betekent vaccinatiedrang en boosterdrang voor iedereen die binnen de EU wil reizen. Buitenproportioneel. Een schending van de grondrechten,” zei Europarlementariër Rob Rooken (JA21), die tegenstemde.

Hij wist nog wel te voorkomen dat de verlenging van het coronapaspoort tot 2023 er geruisloos werd doorgedrukt, zonder stemming in het Europees Parlement.

Ten derde heeft de ministerraad recentelijk ingestemd met het wetsvoorstel verwerking persoonsgegevens coördinatie en analyse terrorismebestrijding en nationale veiligheid. “In het kader van het verhogen van de weerbaarheid ten aanzien van de bestrijding van terrorisme en de bescherming van de nationale veiligheid kan het noodzakelijk zijn om (bijzondere) persoonsgegevens te verwerken door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV),” lezen we over het doel van deze wet.

De enige manier om dit te stoppen

“Mijn observaties: dit betreft vrijheidsbeperkende wetgeving, nationale wetgeving wordt overboord gegooid ten behoeve van in Genève geregistreerde organisaties en dit is een legale opening naar mass surveillance,” schrijft Van der Vegt.

“De enige manier om dit te stoppen, is door samen de Kamerleden ervan te overtuigen dat we dit niet willen,” benadrukt hij.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) reageert: “De opmars naar een totalitaire werelddictatuur!”


4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Het gaat voorlopig alleen om gifspuiten.
De wereldbevolking krijgt echter nu zoveel signalen dat de ” wappies ” gelijk hebben.
Het zijn levensgevaarlijke gifcoctails waar je of ernstig ziek of dood aangaat.
Wie neemt dat spul dan nog.
Bijna niemand, en dan???

Realist
Realist
1 jaar geleden

Tijd om uit Europa, Das Vierte Reich, te vertrekken.

Laat ze maar verrekken, tijd om te vertrekken!

geus
geus
1 jaar geleden

Gaat er dus over dat een corrupte ethiopier bepaalt of henk en ingrid verplicht binnen moeten blijven als een pharmaceut daar wel brood in ziet…Arme Henk en Ingrid (en hun kids)

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

En wat gaan we hier tegen doen? Juist! NIETS!

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x