Homepagina » Mens en Dier » Nederland is het donkerste gat op aarde. Insider Ronald Bernhard komt in dit interview met waarschuwing
Nederland is het donkerste gat op aarde. Insider Ronald Bernhard komt in dit interview met waarschuwing

Nederland is het donkerste gat op aarde. Insider Ronald Bernhard komt in dit interview met waarschuwing

Zolang mensen niet kiezen en niet opstaan zal er niets veranderen op aarde en blijft alles bij het oude, zo waarschuwt Blije B-initiatiefnemer Ronald Bernhard in een nieuw interview.

“Toch worden er overal ter wereld alternatieven aangereikt. Ook vanuit de top wordt gewacht totdat mensen opstaan,” zegt hij.

“Mensen blijven maar zitten. Dat terwijl we ons moeten verbinden, verenigen,” voegt hij toe. “Kijken wie we werkelijk zijn. Dat is het enige wat belangrijk is.”

Vernietigen

Cellen in ons lichaam zijn uniek en werken met elkaar samen. Op dezelfde manier zijn alle mensen op aarde uniek. Als we allemaal met elkaar gaan samenwerken vormen we ook één geheel, aldus Bernhard.

“Samen kun je de meest onmogelijke dingen opbouwen. Daar gaat het om,” klinkt het.

“Op basis van het huidige vampiristische systeem zijn we de aarde aan het vernietigen. Als niemand beslist komt er een keer een derde wereldoorlog,” legt hij uit.

Donkerste gat

“De kinderen zijn onze toekomst. Wat voor wereld laten we achter voor onze kinderen?” vraagt hij.

“We geven de kinderen rotzooi. We creëren zombies. We verpesten een hele generatie. Ze zitten alleen maar vastgekleefd aan hun schermpje,” zegt Bernhard.

Nederland is volgens hem het donkerste gat op aarde. “Er is zoveel leed hier. Ik heb een getuigenis ontvangen van een vrouw die tot haar dertiende satanisch misbruikt is.”

Afschuwelijk

“Wij waren verantwoordelijk voor de slavernij,” licht hij toe. “De Nigerdelta, totaal verwoest door onze oliemaatschappij. De eerste cocaïnefabrieken, de VOC, Indonesië, het is afschuwelijk.”

Het moet hier opgelost worden, benadrukt Bernhard. Hij eindigt met een positieve noot: “Hier zal ook het goede ontstaan.”

[DVM-TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Wat een onzin verhaal.
  “Mensen blijven maar zitten. Dat terwijl we ons moeten verbinden, verenigen,” voegt hij toe. “Kijken wie we werkelijk zijn. Dat is het enige wat belangrijk is.
  De beste man richt een bank op om geld te verdienen, niet om mensen te verbinden. Het is een reclame trucje die hij pleegt, hopende dat enkele goed gelovige zielen de stap naar zijn blije bank nemen. Deze Ronald is er helemaal niet uit gestapt maar zit nog midden in de corrupte wereld van het bankwezen. Als het echt waar is wat hij in de vorige edities heeft verteld dan is deze man, zolang hij niet met keiharde bewijzen en namen komt, 100% mede schuldig aan al het satanische leed wat hij heeft gezien. Wat een acteur.

  40 likes
 • duitinzakje schreef:

  “Wij waren verantwoordelijk voor de slavernij,” volgens Ronald. Nou, daar haak ik dus al af. Niet ´wij´ waren verantwoordelijk voor de slavernij, maar de global elite van toen!! Dezelfde mensen die ook witte slaven verscheepten. Wat denkt die Ronald nou, dat de gewone Nederlander het ineens in zijn hoofd haalde om slaven uit Afrika naar de Nederlandse gebiedsdelen te brengen?

  Ronald moet maar eens lezen ‘Who Brought the Slaves to America’ en meteen ook maar ‘White Cargo’.
  De WIC en de VOC werden opgericht door dezelfde bankiers die achter alle oorlogen zitten. En wie zijn de grootaandeelhouders van Shell? Nou, niet mijn ouwe grootje.

  Ik begin nu ook te denken dat die Ronald ‘false opposition’ is. Hij weet als ‘insider’ heel goed hoe de vork aan de steel zit.

  34 likes
 • Santander schreef:

  Uit Nederland zal nooit de oplossingen komen. Hoeveel echt grote heiligen heeft Nederland nou voortgebracht? Nada.

  8 likes
  • densie schreef:

   t gaat niet over heiligheid, ‘t gaat over waarheid….Liefde voor al dat is…
   Luister eens naar mensen die spreken op Non Dualiteit TV en spreek je dan nog eens uit!

   Zoveel liefdevolle mensen die een steentje bijdragen aan verandering, verdieping!
   Wake up!

   namaste

   18 likes
 • Danny schreef:

  Leuk ook dat hij vooral met algemeenheden komt, gluiperd.
  Vertrouw deze gozer totaal niet.
  Overigens, slavernij was er al in de tijd van de Egyptenaren, voor dat Nederland ook maar iets was, niet dat dat iets goed praat maar het is toch zo.

  En ja veel van de dingen die hij zegt zijn wel waar, maar dat zijn alleen algemeenheden om hem geloofwaardig te maken. Er zit een heel smerig luchtje om zijn gehele personage.

  14 likes
 • Louise schreef:

  Hahaha,Onze blije B- initiatiefnemer Ronald Bernhard…. de klok horen luiden maar waar hangt nou de klepel? Wat een warrig onzinnig verhaal, alles door elkaar halend, van lichaams cellen tot de VOC en slavernij , nou gaat lekker zo, maar ik kan er wel om lachen….. en dat is een bankier? Tja, van geld tellen word je ook niet slimmer………

  19 likes
 • duinsnip schreef:

  Wie in Christus Jezus is, is een nieuwe schepping. Het oude is voorbijgegaan het is alles nieuw. Dit is ware vrijheid. Deze oude bijbelse boodschap ( niet die van de theologie of kerkgenootschappen) is de weg naar geestelijk vrij zijn. Er komt een nieuwe wereld maar de oude moet eerst worden vernietigd, daar is de overste over deze wereld de baas. Wie voor Christus kiest is al bevrijd hoewel nog niet fysiek. Dat komt nu spoedig, Maranatha!

  11 likes
 • Jeff schreef:

  Hee Bern, weet je waar een stropdas voor staat?

  3 likes
 • Albert Groeneberg schreef:

  Wat men ook van deze man vindt, ik kan niet ontdekken dat hij zit te liegen.
  In hoeverre hebben degenen, die hier tot nu toe gereageerd hebben, hun mond open getrokken tegen de Brusselse elite? Zijn zij op de barricaden gaan staan tegen de Chemtrails, die ons tot vandaag vergiftigen? Hebben zij zich openlijk verzet tegen de verregaande islamisering, die onze maatschappij en onze kinderen vergiftigt?

  Het is inderdaad gemakkelijker om van achter je PC te reageren en, zonder enige kennis van zaken, alle uitlatingen van deze man in twijfel te trekken.
  Aan zulke mensen heb je niets, en dat zegt hij dan ook en ik kan hem daar niet ongelijk in geven.

  Ronald heeft het zowel over (top)bankiers en vele hooggeplaatsten in de maatschappij als over MK Ultra-slachtoffers, die beide gevangen zitten in het Illuminati-web.
  In het artikel klinkt een “hulpgeroep” door die de kritiekgever vanzelfsprekend niet kan horen.

  8 likes
 • William schreef:

  Ik denk niet dat Ronald “toneel” speelt, de rode lijn in zijn verhaal klopt, dat deze man nog leeft, geeft hij aan dat hij een dossier heeft opgebouwd. Dat verklaart ook waarom hij geen namen noemt, dat zou nl zijn doodvonnis kunnen betekenen. Afgezien van de mataforen die hij gebruikt is de boodschap duidelijk.
  Wat zijn we aan het doen, wij moeten wakker worden en wat laten wij na voor onze kinderen.
  Ik ben het eens met de stelling dat wij tot zombies worden gedegradeert, navigatie in de auto, zelfrijdende auto’s, mobile telefoons, social media en mainstream media. We worden de gehele dag gehersenspoeld. Mensen komen niet meer bij elkaar maar staren bijna de hele dag naar beeldschermpjes.. totaal verwijderd van de natuur, over het gif wat wij als voedsel tot ons nemen niet te spreken… wat laten we dus na voor onze kinderen….

  6 likes
  • Danny schreef:

   Ja, in die zin heeft ”een punt” zou je kunnen zeggen, echter heeft hij het alleen maar over algemeenheden.
   Jij hebt het over ”navigatie in de auto”, ”zelfrijdende auto’s”, ”mobile telefoons” en ”gif in ons voedsel”, maar daar heeft ronald het al niet over, dat verzin jij er zelf bij, dat is wat jij hoort vanuit jouw gezichtspunt, om het zo maar te zeggen.
   En zelfs de punten die jij noemt zijn nog maar algemeenheden,.
   Hij praat in algemeenheden, gaat nergens op in. Uitspraken als ”onze kinderen veranderen in zombies” is standaard borrelpraat.

   1 likes
 • rob schreef:

  En het donkerste Gat zit in de mens zelf hij is de creatie tot alles

  5 likes
 • Thomas schreef:

  Riekt naar introductie van slavensysteem 2.0
  Waar brave slaven een goed leven mogen lijden zolang ze zich maar inzetten voor het mierennest.

  4 likes
 • Aart schreef:

  Ik adviseer deze vol idioot te emigreren naar de Sahara of een of ander gebied op aarde.
  Wat een geneuzel, typisch zo`n liberale deuger met oogkleppen…

  4 likes
 • Jaya schreef:

  NL gaat ten onder aan een watersnoodramp.

  4 likes
 • pjoter schreef:

  En zo creëert men chaos,….. trap er niet in mensen, laat een ieder bij zichzelf beginnen..
  Namasté

  2 likes
  • Albert Groeneberg schreef:

   Bij zichzelf beginnen, maar het hoe? dat zeg je er niet bij.
   Bij zichzelf beginnen door mee te doen om de elitemacht te helpen versterken en kritiek te leveren op degenen, die zich tegen de elitemacht verzetten, of bedoel je met “bij zichzelf beginnen” om de mensen op te roepen om mee te helpen met het in opstand komen tegen de elitemacht?
   Daar gaat het, volgens mij, in dit artikel over . . . .

   2 likes
  • Snoekje schreef:

   Zo hè jij was vroeg wakker !!

   0 likes
 • Oumuamukale schreef:

  Maar hij heb wel gelijk ., toen boeddha naar verlichting zocht hééft hij verschillende technieken toegepaste, 1 dáár van is was vasten ., maar wel 6jaar & 9 maanden en toen vond ie het genoeg en ging weer om eten bedelen ; en dit alles is terug te vinden in Beelden Teksten Versen.,; Zo de mens zou, kan, Lichaamlijk & Geestelijk Ongelooflijke Beiond or minds things accomplis als we maar echt daadwerkelijk zouden willen !

  1 likes
 • Minute Repeater schreef:

  Persoonlijk neem ik deze man niet serieus, bij zijn eerste interview trapte hij een hoop open deuren in, die we allang al kenden. Echt specifieke informatie zoals namen, locaties etc etc gaf hij niet. Nu zal ik deze video later op de dag bekijken, maar meer dan “algemeenheden” zonder concrete informatie verwacht ik niet.

  0 likes
 • marcelleke schreef:

  Het is de droeve waarheid – alléén ben ik niet akkoord met die “wij” !!!! Het is NIET onze schuld; wij zijn in die toestand gedwongen !!!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  minister

  Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

  Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

  >