Mens en Dier

Nederland is het donkerste gat op aarde. Insider Ronald Bernhard komt in dit interview met waarschuwing

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zolang mensen niet kiezen en niet opstaan zal er niets veranderen op aarde en blijft alles bij het oude, zo waarschuwt Blije B-initiatiefnemer Ronald Bernhard in een nieuw interview.

“Toch worden er overal ter wereld alternatieven aangereikt. Ook vanuit de top wordt gewacht totdat mensen opstaan,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Mensen blijven maar zitten. Dat terwijl we ons moeten verbinden, verenigen,” voegt hij toe. “Kijken wie we werkelijk zijn. Dat is het enige wat belangrijk is.”

Vernietigen

Cellen in ons lichaam zijn uniek en werken met elkaar samen. Op dezelfde manier zijn alle mensen op aarde uniek. Als we allemaal met elkaar gaan samenwerken vormen we ook één geheel, aldus Bernhard.

“Samen kun je de meest onmogelijke dingen opbouwen. Daar gaat het om,” klinkt het.

“Op basis van het huidige vampiristische systeem zijn we de aarde aan het vernietigen. Als niemand beslist komt er een keer een derde wereldoorlog,” legt hij uit.

Donkerste gat

“De kinderen zijn onze toekomst. Wat voor wereld laten we achter voor onze kinderen?” vraagt hij.

“We geven de kinderen rotzooi. We creëren zombies. We verpesten een hele generatie. Ze zitten alleen maar vastgekleefd aan hun schermpje,” zegt Bernhard.

Nederland is volgens hem het donkerste gat op aarde. “Er is zoveel leed hier. Ik heb een getuigenis ontvangen van een vrouw die tot haar dertiende satanisch misbruikt is.”

Afschuwelijk

“Wij waren verantwoordelijk voor de slavernij,” licht hij toe. “De Nigerdelta, totaal verwoest door onze oliemaatschappij. De eerste cocaïnefabrieken, de VOC, Indonesië, het is afschuwelijk.”

Het moet hier opgelost worden, benadrukt Bernhard. Hij eindigt met een positieve noot: “Hier zal ook het goede ontstaan.”

[DVM-TV]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

Wat een onzin verhaal.
“Mensen blijven maar zitten. Dat terwijl we ons moeten verbinden, verenigen,” voegt hij toe. “Kijken wie we werkelijk zijn. Dat is het enige wat belangrijk is.
De beste man richt een bank op om geld te verdienen, niet om mensen te verbinden. Het is een reclame trucje die hij pleegt, hopende dat enkele goed gelovige zielen de stap naar zijn blije bank nemen. Deze Ronald is er helemaal niet uit gestapt maar zit nog midden in de corrupte wereld van het bankwezen. Als het echt waar is wat hij in de vorige edities heeft verteld dan is deze man, zolang hij niet met keiharde bewijzen en namen komt, 100% mede schuldig aan al het satanische leed wat hij heeft gezien. Wat een acteur.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Hahaha,Onze blije B- initiatiefnemer Ronald Bernhard…. de klok horen luiden maar waar hangt nou de klepel? Wat een warrig onzinnig verhaal, alles door elkaar halend, van lichaams cellen tot de VOC en slavernij , nou gaat lekker zo, maar ik kan er wel om lachen….. en dat is een bankier? Tja, van geld tellen word je ook niet slimmer………

Santander
Santander
6 jaren geleden

Uit Nederland zal nooit de oplossingen komen. Hoeveel echt grote heiligen heeft Nederland nou voortgebracht? Nada.

Thomas
Thomas
6 jaren geleden

Riekt naar introductie van slavensysteem 2.0
Waar brave slaven een goed leven mogen lijden zolang ze zich maar inzetten voor het mierennest.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x