Homepagina » Universum » Internet in de ban van mysterieuze planeet Nibiru. Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?
Internet in de ban van mysterieuze planeet Nibiru. Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?

Internet in de ban van mysterieuze planeet Nibiru. Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?

Complottheoretici zijn er opnieuw van overtuigd dat de wereld zal eindigen dankzij de mysterieuze planeet Nibiru. Een artikel hierover wordt momenteel massaal gedeeld op sociale media.

Een christelijke numeroloog claimde dat Nibiru op 23 september de aarde zou vernietigen. Sommigen claimen nu dat de planeet op 19 november apocalyptische aardbevingen zal veroorzaken.

Een NASA-wetenschapper heeft gezegd dat de planeet niet kan bestaan.

Complot

Als het systeem het binnenste deel van het zonnestelsel zou binnengaan, zou de positie van alle planeten verstoord raken en zou de maan uit zijn baan om de aarde worden gestoten, aldus dr. David Morrison.

Sommigen stellen dat NASA onderdeel is van het complot om ‘de waarheid te verbergen’ voor het volk terwijl de ‘wereldelite’ zich in ondergrondse bunkers verschuilt.

Nibiru, soms ook planeet X genoemd, is een hypothetische planeet die zich aan de rand van het zonnestelsel bevindt en eens in de 3600 jaar om de zon draait.

Apocalyptische weerspatronen

Complottheoretici menen dat de zwaartekracht van Nibiru ervoor heeft gezorgd dat de omloopbaan van andere planeten in het zonnestelsel honderden jaren geleden is verstoord.

Zij claimen dat de volgende passage ieder moment kan plaatsvinden en kan leiden tot apocalyptische weerspatronen op aarde.

Dr. Morrison deed zijn uitspraken tijdens een podcast van SETI die onderdeel was van de Big Picture Science Radio Show.

Hoogtepunt

Nibiru is al 20 jaar het middelpunt van een aantal verschillende complottheorieën.

“De wereldwijde seismische activiteit bereikt in de twee laatste weken van november en december 2017 een hoogtepunt,” claimde schrijver Terral Croft.

Hij vertelde aan de Daily Express dat hij op 19 november zware aardbevingen verwacht als gevolg van de passage van de ‘Zwarte Ster’ (Nibiru).

[Daily Mail]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

En weer worden er doodsangsten ingeboezemd.

trix
trix
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Ja angstzaaien is de normale norm geworden op internet / media… verdeel en heers. De mooie zielen op deze geweldige planeet zijn nog nooit zo verdeelt geweest !

King of Light
King of Light
Reactie op  trix
3 jaren geleden

Laten we eerst de voorspellingen van Carlos Munoz Ferrada afwachten, de 2 mega aardbevingen. 9+ of meer. Dan praten we weer verder, want hij linkt het aan Nibiru.

trix
trix
Reactie op  King of Light
3 jaren geleden

tussenstand tot nu toe

wel geteld 44 aardbevingen boven de 2.5 met de grote 6.6

M 6.6 – 68km E of Tadine, New Caledonia

gaap zucht en door

piet snot
piet snot
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

De zwarte ster ofwel the black sun was hitler ook naar op zoek ff google poep

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Een feit is in elk geval dat rond 1500 vChr. het jaar van 360 dagen veranderde in 365 1/4 dag. Wat de oorzaak daarvan is is onbekend maar als het zoiets als NIBURU was dan moet deze wel akelig kort langs de aarde gescheerd zijn en kan de omloop van Niburu ook zo veranderd zijn dat deze uit ons zonnestelsel gekieperd is en nooit meer terug komt

Pleiadian
Pleiadian
3 jaren geleden

Nibiru is fake news

Rene Strobos
Rene Strobos
3 jaren geleden

Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?
NEE..aardbevingen zijn van alle dag…

Santander
Santander
3 jaren geleden

19 november?
Straks gaat men beweren dat Jezus 50 jaar later geboren was en dus 19 november 2017 in feite moet zijn 19 november 2067. Ze blijven maar aan de gang. De ene gehersenspoelde na de andere.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Tot nu toe (19.11 in de middag) nog geen bevingen gevoeld 🙂

Rene Strobos
Rene Strobos
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Waar woon Jij ?

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Het wordt naderhand een beetje afgezaagd vind ik wat die Niburu-specialisten beweren (en ze komen er gek genoeg altijd goed van af met steeds verschuivende datum van het einde ter tijden).

Dus al Twintig jaar zitten ze te zeggen “over een week” of “over een maand” gaat de wereld door beving en orkanen ten onder. En linken ze (hun “god”) planeet Niburu hierbij.
Ach ja… het staat in de bijbel (of in andere oude overleveringen) geschreven. Het staat in de sterren geschreven. De paranormale analyses (de “verbeelding” in mensentaal) zeggen het. En oh ja… (Creatieve verzonnen) wiskundige formuletjes bewijzen dit zwart op wit.
Oké. Het wordt elke maand naar voren geschoven. Maar zie de aardbevingen en de orkanen als bewijs. Het einde nadert en het komt dichter… dichter… dichter… dichter… dichter… dichter-bij… nog dichterder bij… dus het moet wel zo zijn.

Loze waarschuwingen dwingen om een altijd dezelfde tegen-antwoord: “onzin. Niburu, als die bestaat (als 9de planeet) in de uiterste baan om de zon, dan heeft hij te weinig invloed om zulke rampen te veroorzaken. Zelfs Jupiter, de huidige grootste planeet van ons zonnestelsel heeft zo goed als geen zichtbare invloed op de Aarde en die staat veel dichter bij dan de theoretische Niburu”.

Zozo… wat ben ik toch een zielige kerel met weinig verbeelding die alles zo relativeert. Als er een einde komt dan zal het aan de mensheid zelf liggen met hun vervuiling, vernieling en oorlogzucht, en die laatste drie oorzaken hier beschreven heeft niets met relativeren te maken, maar met het realiseren van hoe wij mensen omgaan met de wereld en met elkaar.

Aart
Aart
3 jaren geleden

Wederom gebeurt er geen reet en NIBURU bestaat NIET…. next!

Henk
Henk
3 jaren geleden

Het is dat he het zelf zegt . Oorlogen worden uitgevoerd om land the bezetten . Vrije energie is er al lang en wordt voor ons achtergehouden . Jij en ik hebben toch niets voor het zeggen of wel dan ?! Wat vernietigen wij dan, cooperaties zul je bedoelen zoals Monsanto vernietigen . Slaven Zion we, niet meer.

Pascal
Pascal
3 jaren geleden

Ik vind het jammer dat de schrijver van dit artikel niet zelf naar het kanaal gaat van Terral Blackstar , want daar voorspelt hij helemaal geen exacte datums !!! En Terral denk zelf dat de passage in Mei 2018 0f 2019 gaat plaats vinden . Doormiddel van observatie van o.a de stofstormen op mars

x

Check Also

professor

Harvard-professor: Iets buitenaards bezocht ons in 2017

Een object dat recentelijk door ons zonnestelsel ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x