Universum

Internet in de ban van mysterieuze planeet Nibiru. Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Complottheoretici zijn er opnieuw van overtuigd dat de wereld zal eindigen dankzij de mysterieuze planeet Nibiru. Een artikel hierover wordt momenteel massaal gedeeld op sociale media.

Een christelijke numeroloog claimde dat Nibiru op 23 september de aarde zou vernietigen. Sommigen claimen nu dat de planeet op 19 november apocalyptische aardbevingen zal veroorzaken.

Een NASA-wetenschapper heeft gezegd dat de planeet niet kan bestaan.

Complot

Als het systeem het binnenste deel van het zonnestelsel zou binnengaan, zou de positie van alle planeten verstoord raken en zou de maan uit zijn baan om de aarde worden gestoten, aldus dr. David Morrison.

Sommigen stellen dat NASA onderdeel is van het complot om ‘de waarheid te verbergen’ voor het volk terwijl de ‘wereldelite’ zich in ondergrondse bunkers verschuilt.

Nibiru, soms ook planeet X genoemd, is een hypothetische planeet die zich aan de rand van het zonnestelsel bevindt en eens in de 3600 jaar om de zon draait.

Apocalyptische weerspatronen

Complottheoretici menen dat de zwaartekracht van Nibiru ervoor heeft gezorgd dat de omloopbaan van andere planeten in het zonnestelsel honderden jaren geleden is verstoord.

Zij claimen dat de volgende passage ieder moment kan plaatsvinden en kan leiden tot apocalyptische weerspatronen op aarde.

Dr. Morrison deed zijn uitspraken tijdens een podcast van SETI die onderdeel was van de Big Picture Science Radio Show.

Hoogtepunt

Nibiru is al 20 jaar het middelpunt van een aantal verschillende complottheorieën.

“De wereldwijde seismische activiteit bereikt in de twee laatste weken van november en december 2017 een hoogtepunt,” claimde schrijver Terral Croft.

Hij vertelde aan de Daily Express dat hij op 19 november zware aardbevingen verwacht als gevolg van de passage van de ‘Zwarte Ster’ (Nibiru).

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

En weer worden er doodsangsten ingeboezemd.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Een feit is in elk geval dat rond 1500 vChr. het jaar van 360 dagen veranderde in 365 1/4 dag. Wat de oorzaak daarvan is is onbekend maar als het zoiets als NIBURU was dan moet deze wel akelig kort langs de aarde gescheerd zijn en kan de omloop van Niburu ook zo veranderd zijn dat deze uit ons zonnestelsel gekieperd is en nooit meer terug komt

Pleiadian
Pleiadian
5 jaren geleden

Nibiru is fake news

Rene Strobos
Rene Strobos
5 jaren geleden

Vinden er vandaag apocalyptische aardbevingen plaats?
NEE..aardbevingen zijn van alle dag…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x