Binnenland

Kamer wil geen onafhankelijke commissie voor sadistisch ritueel kindermisbruik: ‘De waarheid wordt verdoezeld!’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorig jaar bracht onderzoeksplatform Argos aan het licht dat sadistisch ritueel kindermisbruik zonder enige twijfel ook in Nederland plaatsvindt. De Tweede Kamer heeft vervolgens een motie aangenomen om een onderzoek in te stellen naar de aard en omvang van dit afschuwelijke fenomeen.

De manier waarop dat onderzoek op dit moment plaatsvindt, is onacceptabel, vindt Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD). Het onderzoek vindt namelijk plaats onder de totale controle van demissionair minister Grapperhaus van Justitie.

Dat terwijl vele slachtoffers onder meer hooggeplaatste ambtenaren van dat ministerie van Justitie beschuldigen. Zij kunnen dus onmogelijk vrijuit spreken voor een commissie die afhankelijk is van het ministerie van Justitie.

Iets heel opmerkelijks

De slachtoffers dringen er dan ook op aan om het onderzoek volledig onafhankelijk van het ministerie te laten plaatsvinden. Van Meijeren heeft een motie ingediend om een nieuwe commissie te vormen. “Je zou verwachten dat niemand daar echt op tegen kan zijn.”

“Toch gebeurde er vlak voordat de motie vanmiddag hoofdelijk in stemming kwam iets heel opmerkelijks.” Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) zei namens een aantal partijen tegen de motie van FVD te stemmen omdat het instellen van een nieuwe, onafhankelijke commissie ‘vertragend werkt’, maar ook omdat de motie ‘geen oplossing biedt’.

Gedoemd te mislukken

“De redenen die zijn verzonnen om tegen mijn motie te kunnen stemmen, snijden totaal geen hout,” stelt Van Meijeren. Er gaat nu een onderzoekscommissie aan de slag die onder de totale macht van de minister van Justitie opereert.

“Dit is op voorhand al gedoemd te mislukken, dus ik betreur het heel erg dat de Kamer deze unieke kans heeft laten liggen,” zegt Van Meijeren. “Ik zal me blijven vastbijten in dit dossier en hier net zolang mee doorgaan totdat de onderste steen boven is en de slachtoffers eindelijk recht is gedaan.”

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
8 maanden geleden

Pinokkio zoekt nog altijd de onderste steen om de deksel van de doofpot dicht te houden, herr docktor hugo roeit nog wat van de bevolking uit en zegt straks dat iedereen vrijwillig in dit experiment is gestapt. ’t Is bijna kerst, ze zuipen en vreten wat (zolang ze niet in Nijmegen de kerst vieren) en volgnd jaar bedenken ze weer van alles waar niemand daarna nog actieve herinnering aan heeft, proost

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 maanden geleden

LS…

Groen Links ? Cripto Communisten en 5e Colonne per definitie en tot over hun oren medeplichtig aan deze hemel schreiende smeerlapperij zo oud als de wereld. Hoezo tijdsverspilling !

Guus Velraeds
Guus Velraeds
8 maanden geleden

De hele poppenkast is niet meer lang. Er komt een reset. Een grote reset. Maar niet die van Klaus Schwab.

Marc
Marc
8 maanden geleden

Dit kan in dezelfde doofpot als de MH17 affaire.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x