Mens en Dier

Ongelofelijk hoe een politicus als Tjeerd de Groot (D66) zichzelf in korte tijd zo tegenspreekt

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) beschuldigt de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas ervan boeren op te jutten door te beweren dat boeren plaats moeten maken voor woningbouw. “Boeren zand in de ogen strooien met nepoplossingen, aantoonbaar verkeerde cijfers en halve waarheden,” schreef hij op Twitter.


Dat terwijl De Groot het uitkopen van boeren zelf al jaren linkt aan het bouwen van woningen. Op 3 november dit jaar schreef het Kamerlid: “Te lang heeft de politiek boeren valse hoop gegeven en is natuurherstel vooruitgeschoven. Als we woningnood willen oplossen, moeten we eerlijk zijn en boeren verplicht uitkopen als dat niet binnen een jaar op vrijwillige basis lukt.”

Op 21 september 2019 zei hij: “Hopelijk reageert het kabinet snel op de commissie Remkes. Het land zit op slot, terwijl we dringend woningen moeten bouwen, (spoor)wegen moeten aanleggen en vooral de natuur moeten beschermen!”

En diezelfde maand twitterde het D66-Kamerlid: “Geen boeren, geen eten? Je kunt ook zeggen: Minder varkens, meer woningen!”

Zijn partij schreef op 18 september 2019: “De Nederlandse veestapel moet met de helft inkrimpen. Door 50 miljoen minder kippen en zes miljoen varkens te houden, neemt de uitstoot van stikstof drastisch af en komt er ruimte voor woningbouw.”


4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Tjeerd666 👿

Klaus s
Klaus s
1 jaar geleden

hij brabbelt maar wat zijn meesters hem opdragen, anders komen er nare dingen uit die de heer de Groot wellicht heeft uitgevreten. wat het ook is, het zijn psychopaten.

gaafland
gaafland
1 jaar geleden

ach, D666 en de waarheid verhouden zich als water tot vuur….

Anne
Anne
1 jaar geleden

D666 de duivel partij. Wie neemt D666 überhaupt nog serieus?
D666 wil Nederland alleen maar kapot maken. Opruimen die duivelse partij.

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x