Homepagina » Het Complot » EPA-wetenschapper ontslagen omdat hij ‘de waarheid vertelde over geo-engineering en fluoride’
EPA-wetenschapper ontslagen omdat hij 'de waarheid vertelde over geo-engineering en fluoride'

EPA-wetenschapper ontslagen omdat hij ‘de waarheid vertelde over geo-engineering en fluoride’

Een oud-medewerker van het Amerikaanse milieuagentschap EPA zou een samenwerking zijn aangegaan met Geoengineeringwatch.org nadat hij was ontslagen door het agentschap omdat hij zijn zorgen had geuit over geo-engineering, oftewel het op grote schaal ingrijpen in het klimaat.

In een verklaring schrijft Michael Davis dat hij 16 jaar lang werkzaam is geweest voor het EPA.

“Ik ben ontslagen omdat ik de antropogene verspreiding van aluminium in de atmosfeer door middel van geo-engineering aan de orde stelde,” aldus Davis.

Spreekverbod

Hij zei dat een collega van hem in mei 2013 een e-mail rondstuurde over deze kwestie, waar hij kort op reageerde.

Zes weken later werd hij door zijn werkgever op de vingers getikt wegens het doen van ‘onjuiste en ongefundeerde uitspraken’.

In april 2014 kreeg hij een spreekverbod toen hij vragen begon te stellen over het toevoegen van fluoride aan drinkwater.

Genegeerd

Davis bleef onderzoek doen over de gevaren en schadelijke effecten van geo-engineering en andere onderwerpen en stuurde dat door naar zijn leidinggevenden. Hij werd tot zes keer toe genegeerd.

Hij wijst erop dat het industriële afvalproduct HFSA (hexafluorkiezelzuur) wordt toegevoegd aan het Amerikaanse drinkwater.

Dit product wordt door de kunstmest- en aluminiumindustrie verkocht aan waterbedrijven, stelt hij.

Doofpot

In 2013 riep J. William Hirzy, die ook voor het EPA heeft gewerkt, het milieuagentschap op om het gebruik van HFSA te verbieden.

Hirzy bracht het gebruik ervan in verband met long- en blaaskanker.

Volgens Davis wordt het EPA in werkelijkheid bestuurd door multinationals en moeten deze duistere zaken om die reden in de doofpot blijven.

Tot op het bot corrupt

Hij stelt dat het EPA, net als alle andere overheidsagentschappen, ‘tot op het bot corrupt is’ en compleet is overgenomen door grote corporaties en privébelangen.

“Het EPA beschermt alleen zijn broodheren en niemand anders.”

[Natural News via Geoengineeringwatch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ino schreef:

  Tja, neutrale onderzoekscentra, neutrale nieuwsvoorziening, het bestaat niet meer. Alles heeft een agenda via hun broodheren.

  26 likes
 • Danny schreef:

  Het grootste probleem is dat dit artikel het echte probleem in aanhaalt,
  en dat is dat deze ”chemtrails” niet zozeer met het beheersen van het klimaat van doen heeft, maar met het massaal vergiftigen van de bevolking voor van mindcontrol.
  De gifstoffen verdoven het zenuwstelsel, en de nanotechnologie heeft dan de ruimte om processen in het lichaam over te nemen.

  Maar de geloofwaardigheid van alternative-nieuws sites (in algemene zin) gaat wat mij betreft ook met de dag achteruit, met name door de ”pro Trump” propaganda.

  2 likes
  • johan den haag schreef:

   Het pro Trump is meer anti Hillary en evt. normalisering met Rusland en hopelijk anti establishment VS.
   Dus niet zozeer de talenten van Trump worden geroemd.

   9 likes
 • math schreef:

  Probleem-oplossing-reactie-toepassing-profiteurs ? Wie,wat,waar,wanneer,waarom en hoe ? Tip; De Duitser Werner Altnickel is een genie en deskundige op gebied van geoengi., die je hierover alles kan uitleggen en beargumenteren.

  1 likes
 • vladi schreef:

  Waar blijft roy met metzijn uit de jaren 60 artikel over persistent contrail?

  fff

  0 likes
 • […] Chemtrails zijn zeer slecht voor de gezondheid van mens, dier en plant omdat ze metalen bevatten, zoals barium – cadmium – aluminium en andere giftige chemische stoffen, die kankerverwekkend zijn. Deze cocktail van sproeistoffen in poedervorm wordt bewust in laboratoria ontwikkeld met het doel om deze boven onze hoofden uit te sproeien. Alleen een organisatie als de NAVO zal in staat kunnen zijn om dergelijke acties al zovele jaren op zo’n gecoördineerde wijze uit te voeren. […]

 • x

  Check Also

  kraanwater

  Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

  Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

  Actrice waarschuwt haar volgers voor de gevaren van chemtrails. Deze foto's plaatste ze op Twitter

  Actrice waarschuwt haar volgers voor de gevaren van chemtrails. Deze foto’s plaatste ze op Twitter

  Actrice Lucie Laurier plaatste zondag foto’s van ...

  >