CoronaBuitenland

Aantal ziekenhuisopnames door hartaanval op recordniveau, zo erg is het

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

In Engeland is een recordaantal mensen in het ziekenhuis beland na een hartaanval. In 2021 en 2022 waren dat er meer dan 84.000, een toename van ruim 7000 in een jaar.

Uit overheidscijfers blijkt dat er tussen de lente van 2020 en de lente van dit jaar bijna 100.000 extra hartdoden waren te betreuren. Na corona bleef het aantal hartdoden onverminderd hoog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van maart 2020 tot maart 2023 werden er in Engeland 839.467 hartdoden geregistreerd, 13 procent meer dan de verwachte 742.927.

Enorme piek

Eerder bleek uit onderzoek dat het aantal sterfgevallen als gevolg van een hartaanval tussen 2020 en 2022 in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar 30 procent hoger lag dan verwacht. Dat is een enorme piek.

De media kwamen de afgelopen maanden met bizarre verklaringen. Arts en medisch journalist Celine Gounder zei op CBS News dat deze jonge mensen nu veel vaker een hartaanval krijgen omdat ze geen mondkapje droegen of omdat ze zich pas later konden vaccineren en dus niet op tijd ‘beschermd’ waren. Ja, echt. Met andere woorden: ze hebben het aan zichzelf te danken.

Dat terwijl de Britse Daily Telegraph berichtte over een studie waaruit blijkt dat het vaccin voor jonge mannen gevaarlijker is dan corona.

Toch deden ze het

Nadat een man was overleden terwijl hij in de bioscoop naar de film Avatar 2 zat te kijken, schreven de media dat zijn hartaanval vermoedelijk was uitgelokt door opwinding. Het staat er echt.

Presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. wees erop dat gevaccineerden 500 procent meer kans hebben op een hartaanval dan ongevaccineerde mensen. Hij verwees daarbij naar onderzoek van Pfizer zelf.

“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het,” aldus Kennedy.

4.8 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Rob de Nijs wist het al een poos geleden,”er is banger hart-dan dat van-mij”…

mister nexit
mister nexit
8 maanden geleden

En de massa moordenaars lopen gewoon vrij rond. Sterker nog , ze jassen er nog even snel 400 wetswijzigingen door en de schapen grazen vrolijk verder

brioche
brioche
8 maanden geleden

De moordenaars blijven schoften met hun smoesjes. Geen enkele schaamte. Nog steeds zijn die lieden niet gearresteerd en lopen vrij rond. Wat een wereld waarin wij leven. Ongehoord en macaber.

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Ben wel klaar met allemaal die vaccin,co2,kuttekopcrises etc etc.shit,allemaal ellende,zijn ook nog best hele leuke dingen,en anders organiseer je die zelf,fluitje poep!

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x