Binnenland

‘Nederland-op-slot-wet’ van Timmermans aangenomen: ‘De gevolgen zullen desastreus zijn’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Vandaag is een zwarte dag voor Nederland. Voor de Nederlandse boeren, de Nederlandse industrie en de Nederlandse economie. Het Europees Parlement heeft namelijk de Natuurherstelwet aangenomen, weliswaar in afgezwakte vorm.

“Ik noem die wet vanaf het begin al de Nederland-op-slot-wet,” zegt Europarlementariër Rob Roos (JA21). Voortaan gelden in Nederland overal de normen van een natuurgebied. We dreigen in een stikstofcrisis in het kwadraat te belanden, stelt Roos. “In een totale economische lockdown.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Onze klimaattsaar Frans Timmermans heeft er alles aan gedaan om deze wet erdoor te drammen, aldus de Europarlementariër. “Achter de schermen heeft hij enorme druk uitgeoefend.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit scenario is één van de allergrootste bedreigingen

De Nederlandse Europarlementariërs die hiervoor hebben gestemd, hebben iets uit te leggen aan alle Nederlanders die straks geen boer meer kunnen zijn omdat landbouw niet meer mag, die geen huis meer kunnen vinden omdat woningbouw niet meer mag, die in een overvolle trein zitten of altijd in de file staan omdat de bouw van infrastructuur niet meer mag, zegt Roos.

“Dit scenario is één van de allergrootste bedreigingen voor Nederland. De gevolgen voor Nederland zullen desastreus zijn.”

Timmermans duwt ons land rechtstreeks de volgende crisis in

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) reageert: “Met de goedkeuring van de Europese Natuurherstelwet duwt Frans Timmermans ons land rechtstreeks de volgende crisis in. Laten we Brussel hier nog langer de baas zijn of pakken we onze soevereiniteit terug?”

Ook Europarlementslid Bert-Jan Ruissen (SGP) wijst erop dat verwerping van het voorstel beter was geweest. “Want veel gebieden gaan op slot!”

4.7 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christa
Christa
10 maanden geleden

nexit aub

Dree
Dree
10 maanden geleden

Irritatie grens is zo langzamerhand wel bereikt.

Ad Smitd
Ad Smitd
10 maanden geleden

We gaan er gewoon NIET aan mee doen! Pas al hij in een rijtjeshuis of hutje op de heide woont gaan we mischien….heel misschien eens luisteren naar wat hij te melden heeft. Tot dan bepalen WIJ ZELF onze manier van leven dikke Frans! 😡😡😡😡

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Gewoon negeren, we laten ons toch niet de les lezen door Timmermans de klimaatkabouter. Die zolebak per direct opsluiten in een psychiatrische kliniek met de rest van die deugers. Ik doe nergens aan mee Timmermans laat dat duidelijk zijn.

Back to top button
183
0
We lezen graag je reactie!x