Buitenland

Kijk: Comédienne met Oekraïens-Joodse roots confronteert MSM met keiharde waarheid over Oekraïne

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Comédienne Roseanne Barr was deze week te gast in Piers Morgan Uncensored om te praten over de cancelcultuur, de transgenderbeweging en Oekraïne.

Barr confronteerde de MSM met de keiharde waarheid over Oekraïne, waar haar roots liggen. Ze zei dat de media 24 uur per dag bullshit spuien over de oorlog in het land.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik kom uit Oekraïne. Ik weet niet of je het weet, maar er zijn heel veel nazi’s in Oekraïne en zij hebben mijn hele familie uitgemoord. Ze hebben mijn hele familie – oma’s, overgrootouders, 10 zussen en broers – het bos in gedreven en levend begraven in Oekraïne,” zei de comédienne tegen Morgan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Word wakker, mensen

Ze voegde toe dat mensen wakker moeten worden en zelf onderzoek moeten doen. Barr probeert mensen te laten inzien dat ze het slachtoffer zijn van een hersenspoelprogramma.

“Heb je de hakenkruizen niet gezien op de armen van soldaten?” vroeg ze. “Het is in het nieuws geweest.”

Morgan merkte op dat president Zelenski van Joodse afkomst is en dus geen nazi is. “Ik weet het, maar hij is geen goede [Jood]. Zijn alle Joden hetzelfde? Dat iemand Joods is, betekent niet dat hij Joden mag of dat hij iets goeds voor de Joden doet. Word wakker, mensen!”

Soros

Eerder noemde Barr miljardair George Soros een nazi. Het bericht werd gedeeld door de oudste zoon van oud-president Trump. “George Soros is een nazi die zijn mede-Joden verried waarna ze werden vermoord in Duitse concentratiekampen,” schreef ze.

Het doel van Soros: het omverwerpen van de Amerikaanse regering door kandidaten om te kopen en te steunen die de wet negeren en iedereen die daar verontrust over is een racist noemen, vervolgde ze.

Zender ABC besloot hierop haar sitcom Roseanne, met 18 miljoen kijkers per aflevering op dat moment de best bekeken show in de VS, te schrappen.

4.9 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
9 maanden geleden

De keiharde waarheid over het verschil tussen Khazaarse joden en vrome joden komt met de dag meer bloot te liggen…… Het is alleen de keiharde waarheid, die je kan bevrijden, nadat deze je eerst flink in de zeik zet.

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

de foto,s en filmpjes zijn overal te zien. de m s m probeert alle logische [ en rusische ] [propaganda ]in een hoekje te zetten maar iedereen die nos , of alles wat er uit dat rotte ui uit hiversum komt of de eu , en CNN MNSBS, YT TWITTER . kijk je eigen nieuws en blijf neutraal . dan zie je leugens echt !!

Margie
Margie
9 maanden geleden

Mevr Barr . Dit is de waarheid. Het klopt helemaal. 👍👍👍👍👍👍👍

Gerrit
Gerrit
9 maanden geleden

We zitten middenin de langste en meest pijnlijke en minst voldoening brengende ‘ik zei het toch’ in de geschiedenis van de mensheid. Dit moet helaas allemaal gaan zoals het gaat. De wolven herden ons met angst, laat die angst los om te beseffen dat WIJ de herders en herdershonden zijn die zich juist niet door de wolven en de angst laten besturen. Blijf rustig en helder, focus op de richting die WIJ willen ipv waar de wolven ons willen hebben zodat de schapen geen leiding/sturing krijgen. De schapen worden pas wakker als WIJ echt wakker worden en de schapen weer gaan herden!!!

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x