Buitenland

Bestsellerschrijfster over vaccinatiebeleid in Nederland: ‘Dit is gestoord, maniakaal’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet houdt er rekening mee dat er behalve de huidige boosterronde in 2022 nog twee keer geboosterd moet worden en in 2023 nog een keer, schrijft zorgminister De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer. Dat zijn dus zes prikken in totaal.

De Jonge brengt samen met het RIVM in kaart hoeveel vaccins er nodig zijn. Het kabinet kiest volgens de minister zoveel mogelijk voor zekerheid. Volgende maand beslist het kabinet of er meer vaccins gekocht moeten worden.

Opstand in de straten

Eerder zei De Jonge al dat ‘we nog een aantal prikken te gaan hebben’. “We willen net zoveel vaccins hebben dat we iedereen, alle 12-plussers, twee keer per jaar kunnen prikken, minimaal,” zei de minister.

Het bericht over de extra boosterrondes is ook opgepikt door het Amerikaanse nieuwstijdschrift Newsweek. Bestsellerschrijfster Candace Owens zegt tegen haar drie miljoen volgers op Twitter over het Nederlandse prikbeleid: “Dit is ziek. Maniakaal.” Ze verwacht een opstand in de straten.

“Nou Hugo de Jonge, je hebt de aandacht van Candace Owens getrokken,” reageert advocaat Bart Maes.

4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob lejeune
rob lejeune
1 jaar geleden

Daarom is het gezegde nu : Zo gestoord als een Hugo.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Zal ‘m waarschijnlijk ook z’n reet roesten.

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Wat dat betreft kunnen we de politiepost wel opdoeken en Hugo de Jonge in een gesloten inrichting stoppen daar hij zelf in zijn hoofd geprikt is. Dat scheelt weer een aantal gewonden en overledenen. Zes vaccinaties en dan denkt de gek dat de Nederlanders daar nog intrappen. Mooi als dit bericht ook de grenzen over gaat net als dat bericht van Gideon tegen Rutte over die leugen van dat boek van Klaus Schwab.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Prikken tegen een verkoudheidje. Het moet niet gekker worden! (Het is natuurlijk een verdienmodel. In plaats van koeien melken, worden nu medemensen tot ‘verdienmodel’ gemaakt.) Het gaat nooit helpen, nooit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x