Homepagina » Buitenland » Nederland overlegde in het geheim met Taliban. Voormalig spion doet boekje open
Nederland overlegde in het geheim met Taliban. Voormalig spion doet boekje open

Nederland overlegde in het geheim met Taliban. Voormalig spion doet boekje open

De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) heeft in 2010 in Dubai in het geheim gesprekken gevoerd met hoge vertegenwoordigers van de Taliban. Dat heeft een Afghaanse oud-spion die voor de MIVD actief was gezegd in gesprek met De Telegraaf.

Dit is opvallend aangezien het officiële regeringsstandpunt is dat Nederland niet met de terreurbeweging praat.

Het verhaal van de voormalige spion wordt bevestigd door een lid van het Korps Commandotroepen en een tolk.

Worst

Het Nederlandse ministerie van Defensie had de spion een Nederlands paspoort en een schadevergoeding beloofd.

Toen het ministerie deze belofte niet nakwam en de spion in de steek liet, besloot hij naar buiten te treden.

Defensie wil niets over de zaak kwijt.

Volgens zijn advocaat heeft de MIVD de man een Nederlands paspoort jarenlang als een worst voor zijn neus gehouden, maar dreigt nu uitzetting.

Terreurbeweging

In september werd nog onthuld dat Nederland een terreurbeweging steunde in Syrië. Het ging om de strijdgroep Jabhat al-Shamiya, die door het Openbaar Ministerie als terroristisch is bestempeld.

Nederland voorzag de islamitische beweging vorig jaar in het geheim van onder andere uniformen, laptops en pick-uptrucks, die voor de strijd werden gebruikt.

De Tweede Kamer werd nauwelijks geïnformeerd over de Nederlandse steun aan Syrische jihadisten.

Andere strijdgroepen die Nederlandse steun kregen, bleken zich ondanks garanties van het kabinet schuldig te hebben gemaakt aan ernstige mensenrechtenschendingen en te hebben samengewerkt met extremistische groepen.

[Telegraaf]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Deze problemen met de Nederlandse overheid, los je niet op met het dragen van een Geel hesje.
Deze overheid is kuis verrot.
Hangt van leugens en bedrog aan elkaar.
En de beslissingen worden in achterkamertjes en of achter gesloten deuren (Bilderberg) bekokstoofd.
En de kiezers ziet men als een noodzakelijk kwaad en worden direct na het uitbrengen van hun stem, aan de kant geschoven.
Bedankt, Lubbers / Kok / Balkenende en Rutte.

Silbereye
Silbereye
1 jaar geleden

Kansloze actie van deze spion of landverrader belofte op een paspoort voor beter leven en rijkdom?
Als hij zich werkelijk zijn positie had pogen te overzien en zich had geinformeerd in de Nederlandse geschiedenis en heden onze samenleving had hij beter kunnen weten.

Enkele trefwoorden, voormalig Nederlands Indie, klokkenluiders, onderwerping migranten/vluchtelingen etc.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Ja de heer Blok financiert tenslotte ook terroristen dus waarom dit niet. Onze jongens, de vechtersbazen, bleken na Srebrenica helemaal geen vechtersbazen te zijn dus moet de Nederlandse regering de vijand wel afkopen. Snap sowieso niet wat onze vechtersbazen in zo zandbak doen. Blijf lekker op de Veluwe pangpang roepen veel veiliger en Nederland hoef niet te onderhandelen met een stel pedofiele geitenneulers over miljoenen Nederlands geld. Weer jokkebrokkie gespeeld Mark.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Ziekmakende tijd waarin we leven..En dan maar zeuren over zwarte piet…Nee dat is normaal.
Schijnheilig ,zielig volk worden we.of we willen of niet

infootje
infootje
1 jaar geleden

Ook voor die Farce Majeure, ook wel bekend onder de naam “regering”, geldt: “Toon mij uw vrienden en ik zeg u wie u bent”

Rob
Rob
1 jaar geleden

Er zijn heel veel dingen [gebeurtenissen] op het wereld toneel van het spel in vormen die positief/negatief zijn, deze gedachte/denk energieveld beelden waar de mens in gedacht/denkvorm van [wereld] leiders van een regering/groep ezv. zich in denken Uit en beweegt,
met denk processen probeert te veranderen met anders denkende
en In/Met Groeps–Vorming van leiders en/of een Groeps beweging denk beslissingen neemt om zo een vorm te vormen naar het beeld van een leider gevende en altijd een effect heeft in het veld van positief/negatief [de twee tegenover gestelden] een leider/president of wat voor leider het ook maar IS,
Heeft zo zijn beeld van vorming die kan leiden tot vervorming gedachte/denk beelden tegen een ander leider/president of wat het ook maar IS,
En een strijdt voert met denkbeelden tegen ander denkbeelden, zo ontstaan van allerlei [terreur]bewegingen met spion[nen] om elkaar in die bewegingen aan/van leiders van een land groep geloof of wat het ook maar IS [en] die elkaar bespioneren en uit proberen om die denk/beelden aan EEN anders denkende op te leggen met als gevolg strijd..
Welk van die twee strijden partijen is nu positief of negatief die erom strijden en bespioneren [de beide
partijen] Een beeld die ze dragen in en met denk beelden die door hun brein is geproduceerd met behulp van de energievelden uit een verleden[tijd] waarin de mens zelf deze oproept om het te onderhouden
Meestal zijn het beelden die geënt zijn of fundamenten van oude beelden die zo en zo al ook strijd voerden in de een tijds verleden wanneer ze zijn ontstaan
[met denkbeelden van mensen/leiders groepen die niet meer bestaan] en toch
zijn het beelden van een Verleden[Tijd] wat niet meer is en toch leeft het in de beelden van en met in deze huidige tijd van leiders groepen en geloof gedragingen
die geënt zijn op fundamenten die zo en zo al Niet zuiver zijn Want als wel Zuiver was werd er ook niet om gestreden
IS dat niet het spel van het denkbeelden in het energieveld van positief/negatief [het licht]
en waarin de mens zich door laat leiden en elkaar alleen maar bevecht met deze scheppende maar ook vernietigde krachten..en waar een ieder gewoon aan mee doet omdat het een universele kracht [van licht] is en die kracht eigenlijk de mens zijn zuiver zien ontneemt wat uit licht is geboren,kan nooit het licht zelf zijn
Is dat niet het licht waarin dit alles gebeurt, gebeurt dat niet in het Oneindige ?
alleen als men verlicht is om dat licht te zien zal de strijd niet meer ZO HEFTIG zijn en word het licht het spel van negatief/positief de kracht van het licht wat in feite geen licht is maar in het oneindige ruimte/leegte waarin dat licht is geboren het spel speelt daarin en daarmee als men de werkelijke oneindigheid zelf ziet en weet dat in die oneindigheid zelf die negatief/positief beelden alleen maar kan ontstaan in het spel van licht en waar licht is ook het denken positief/negatief in het oneindige waarin het licht zijn spel speelt. EN dat mensen zelf die oneindigheid in zich draagt en werkelijkheid die oneindigheid zelf is dat ben je verlicht om het te zien
Het verhaal hier boven is maar een fragment van een strijd in het gebeuren van een totale plaatje op het wereld toneel spel gebeuren en word het niet in dat licht van de media gebracht die ook gewoon negatief/positief deze [on]zuiverheid nooit zuiver het plaatje kan laten zien en er beeld erop loslaat van onzin of zin ervan die naar negatief of positief geschoven kan worden ..
men weet het gewoon niet wat nu eigenlijk echt waar is omdat waarheid kortstondig is en een gebeuren een flits is in het spel van licht die werkelijkheid in menselijke concepten van woorden en gedragingen voortzet in het denken die negatief/positief is van een mens en waar de mens zich mee in bedient en leeft en er een strijd mee Voert
EEN strijd het gevecht kan nooit een winnaar uit voort komen al lijkt het misschien zo wel,zodra de strijdt begint heeft men al verloren , verloren omdat men eraan begint..het is het spel van concepten die in het licht word gevoerd en gedragen word in het oneindige ruimte leegte ..in werkelijkheid is de mens deze oneindigheid zelf.. het is zijn aller diepste zuiverheid..

frits.
frits.
1 jaar geleden

Er staat dus in dit artikel:De MIVD heeft overleg gevoerd met de studenten van Afganistan, die zich verzetten tegen deze illegale bezetting van hun land ( ,,dit is opvallend omdat Nederland niet onderhandeld met de ,,terreur beweging.)
Taliban is student in het Afghaans dus,de studenten van Afghanistan die zich verzetten tegen bezetting /plundering en vernietiging van hun land zijn terroristen.
Als u even alle leugens vergeet die u al 20 jaar dagelijks om de oren vliegen over Afghanistan,moet u zich eens afvragen wat doen wij daar nou nog??? wie is hier de terreur organisatie?? volgens mij de Militaire inlichtingen en veiligheidsdienst en niet de studenten van Afghanistan (Taliban).
Voor de duidelijkheid Alquida bestaat ook niet ! ! dit betekent ,,de Basis,, in het Afgaans.

salvar
salvar
1 jaar geleden

denk aan alle rottigheid en je weet hoe de regeringen tegenwoordig zijn.
de top kent geen menselijkheid meer hun hart is van steen en er heerst in hun hersenpan alleen maar eigenbelang niet meer en niet minder.
ze fantaseren zo erg (liegen) dat zij zelf geloven wat ze verkondigen.

charlud
charlud
1 jaar geleden

Je kunt de discussie over de Nederlanders wel sluiten. Zie hier uit Geen Nieuws het resultaat van een onderzoek door Reuters.
http://www.geennieuws.com/2018/06/reuters-studie-bevestigt-nederlanders-de-grootste-sukkels-op-deze-wereld/

Jur
Jur
1 jaar geleden

The Kalergi Plan and White Genocide In Europe:
https://www.youtube.com/watch?v=gAampMn0dco

x

Check Also

artsen

Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

mondkapjes

Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x