Bewustzijn

Is dit eerlijk vals spelen?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat heb jij gerealiseerd dit jaar?

De tijd vliegt en hoe ouder je wordt, hoe sneller alles lijkt te gaan. Ik kan mij oud en nieuw van vorige jaar nog herinneren alsof het vorige week was. Is jouw tijd ook zo hard voorbij gevlogen?

Zoals gebruikelijk hebben we allemaal goede voornemens gemaakt. Maar als de tijd zo snel voorbij vliegt, heb je dan wel genoeg tijd om die ideeën en goede voornemens om te zetten in realiteit? Hoeveel heb jij nou echt gerealiseerd van wat je van plan was?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Je wilt van alles, maar dit is het probleem

Je wilt zóveel, dat je niet weet waar je precies moet beginnen! Daarbij is het ook nog eens lastig vol te houden wanneer je eenmaal aan iets begonnen bent.

Je bent net als iedereen een gewoontedier. En daarom val je zo snel en gemakkelijk terug in je oude gewoonten. Je begint vol goede moed in de eerste week van januari, en in februari zak je alweer terug.

Zo werkt het wel!

  1. Als je exact weet wat je ervoor moet doen.
  2. En als je precies weet en ervaren hebt wat de uitkomst is.

Dit zijn de twee ultra-motiverende voorwaarden die je in beweging brengen en houden. Zodra je aan deze twee voorwaarden voldoet, krijg je een berg motivatie en energie waar je u tegen zegt. Het werkt alléén als je precies weet wat je moet doen en wat je ervoor terugkrijgt. En dan maakt het niet wat het is dat je wilt. Dan is alles mogelijk. Als je maar weet hoe!

Het zal je niet verbazen dat ik daar een speciale sessie voor ontwikkeld heb. Deze neemt je zeer realistisch in gedachten mee naar jouw toekomst, naar de tijd waar je dat wat je wilt al gerealiseerd hebt!

Je beleeft en bestudeert hóe je dat gedaan hebt. En je ervaart en voelt levensecht hoe het is om daar te zijn waar je nu nog niet bent, maar wat wel je doel is. En te hebben wat je wilt, wat nu nog buiten je bereik ligt. Je voelt met elke vezel hoe het is om ervan te genieten dat je zo ver gekomen bent. Daarmee heb je de touwtjes over jouw toekomst in handen!

Want deze waardevolle kennis neem je mee terug naar het hier en nu. En dan ben je er klaar voor. Je weet exact wát je moet doen, en hoe je het moet doen, ongeacht wat je wilt. Wedden dat je dan met een heel ander gevoel je nieuwe goede voornemens maakt? Jouw nieuwe wijsheid kan je het gevoel geven dat je legaal handelt met voorkennis. Je krijgt een ongelooflijke voorsprong op jezelf.

De sessie ‘Verbeter je toekomst’, levert je in elk opzicht voordeel op.

Kennis = macht

Met de kennis die jij krijgt, kun je daadwerkelijk praktische stappen gaan zetten. Je krijgt wijsheid en inzichten. Er zijn mensen die deze sessie vorig jaar december deden. En zij waren zo enthousiast dat zij niet wilden wachten tot het traditionele 1 januari-moment. Zij begonnen meteen, omdat ze eindelijk wisten wat ze moesten doen.

Dus wil je iets doen of iets realiseren? Dan is de sessie ‘Verbeter je toekomst’ jouw snelkoppeling om het vlug voor elkaar te krijgen.

Klik hier en download deze sessie vandaag nog! Doe er je voordeel mee! Neem die voorsprong op jezelf en verbaas iedereen met de acties die je onderneemt en de resultaten die je behaalt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Realiseer in 2019:
– Minder oordelen, meer stilte, meer omkijken naar je medemens

Back to top button