CoronaBuitenland

Arts deed onderzoek naar giftige stoffen in coronavaccins: ‘Eigenlijk ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

De Oostenrijkse arts Hannes Strasser heeft onderzoek gedaan naar de stoffen die in de coronavaccins zitten. Hij is zich een hoedje geschrokken.

Bij ‘overige ingrediënten’ in het vaccin van Moderna trof hij de stoffen SM-102, DSPC en DMG-PEG 2000 aan. In de documenten over het vaccin van Pfizer staan de stoffen ALC-0315, ALC-0159 en DSPC vermeld.

Strasser wijst er in een artikel voor internetkrant Wochenblick op dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). De arts vindt het dan ook onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.

Alleen geschikt voor onderzoeksdoeleinden

SM-102 is niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen omdat de stof giftig is. De stof kan leiden tot onder andere bloedarmoede, hoesten, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartschade, uitputting en leverschade.

De stof is kankerverwekkend en bovendien teratogeen. Hetzelfde geldt voor andere stoffen in de mRNA-vaccins.

De fabrikanten die deze stoffen maken, waarschuwen dat ze alleen geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden en laboratoriumtesten. Dit geldt voor ALC-0315, ALC-0159 en DMG-PEG 2000.

Volkomen onbegrijpelijk

Het is eigenlijk ongelooflijk dat deze twee vaccins voorwaardelijk zijn goedgekeurd door de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, stelt de arts. Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze vaccins ondanks hun teratogene werking worden aanbevolen aan alle 12-plussers.

We stellen onze zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en baby’s wereldwijd bloot aan een risico dat we nog niet kunnen inschatten, zegt Strasser. Het is ook nog onduidelijk of de vele bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden veroorzaakt door het mRNA, de andere gifstoffen of mogelijk beide. Dit is tot nu toe nog niet onderzocht, aldus de arts.

4.8 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weinig woorden
weinig woorden
3 maanden geleden

Nu pas onderzocht?

Alex Shao
Alex Shao
3 maanden geleden

Goedgekeurd als het ultieme en geniepige biowapen!

ludo
ludo
3 maanden geleden

nogmaals!!!
de wereldbevolking moet ingekrimpt worden dus zoveel mogelijk vaccineren of wachten tot dat de oorlog uitdijt en kernwapens worden gebruikt!
dan is het in één keer opgelost!

voor
voor
3 maanden geleden

Niet zo verwonderlijk dat er gifstoffen in vaccins zitten. Het is toch de bedoeling dat er een grote genocide plaats vindt. Die al in volle gang is. Stel corrupte moordenaars, die hieraan meewerken. Al de wef puppets oppakken en levenslang achter slot en grendel. En elke maand een gifspuit toedienen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x