CoronaBuitenland

Arts deed onderzoek naar giftige stoffen in coronavaccins: ‘Eigenlijk ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

De Oostenrijkse arts Hannes Strasser heeft onderzoek gedaan naar de stoffen die in de coronavaccins zitten. Hij is zich een hoedje geschrokken.

Bij ‘overige ingrediënten’ in het vaccin van Moderna trof hij de stoffen SM-102, DSPC en DMG-PEG 2000 aan. In de documenten over het vaccin van Pfizer staan de stoffen ALC-0315, ALC-0159 en DSPC vermeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Strasser wijst er in een artikel voor internetkrant Wochenblick op dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). De arts vindt het dan ook onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.

Alleen geschikt voor onderzoeksdoeleinden

SM-102 is niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen omdat de stof giftig is. De stof kan leiden tot onder andere bloedarmoede, hoesten, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartschade, uitputting en leverschade.

De stof is kankerverwekkend en bovendien teratogeen. Hetzelfde geldt voor andere stoffen in de mRNA-vaccins.

De fabrikanten die deze stoffen maken, waarschuwen dat ze alleen geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden en laboratoriumtesten. Dit geldt voor ALC-0315, ALC-0159 en DMG-PEG 2000.

Volkomen onbegrijpelijk

Het is eigenlijk ongelooflijk dat deze twee vaccins voorwaardelijk zijn goedgekeurd door de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, stelt de arts. Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze vaccins ondanks hun teratogene werking worden aanbevolen aan alle 12-plussers.

We stellen onze zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en baby’s wereldwijd bloot aan een risico dat we nog niet kunnen inschatten, zegt Strasser. Het is ook nog onduidelijk of de vele bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden veroorzaakt door het mRNA, de andere gifstoffen of mogelijk beide. Dit is tot nu toe nog niet onderzocht, aldus de arts.

4.8 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weinig woorden
weinig woorden
1 jaar geleden

Nu pas onderzocht?

Alex Shao
Alex Shao
1 jaar geleden

Goedgekeurd als het ultieme en geniepige biowapen!

ludo
ludo
1 jaar geleden

nogmaals!!!
de wereldbevolking moet ingekrimpt worden dus zoveel mogelijk vaccineren of wachten tot dat de oorlog uitdijt en kernwapens worden gebruikt!
dan is het in één keer opgelost!

voor
voor
1 jaar geleden

Niet zo verwonderlijk dat er gifstoffen in vaccins zitten. Het is toch de bedoeling dat er een grote genocide plaats vindt. Die al in volle gang is. Stel corrupte moordenaars, die hieraan meewerken. Al de wef puppets oppakken en levenslang achter slot en grendel. En elke maand een gifspuit toedienen.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x