CoronaMens en Dier

Nederlanders krijgen parkinson door covidprik: beluister het schrijnende verhaal van Eva

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Eva Bekkers (47) had haar eigen schoonheids- en nagelsalon. Ze haalde de coronaprikken omdat ze collega’s en klanten wilde beschermen.

In juni en juli 2021 kreeg ze twee prikken van Pfizer. Een week na de tweede prik dienden de eerste klachten zich aan. Ze kon niet meer goed lopen en had moeite met typen. Haar spraak ging achteruit en ze kwam niet meer op woorden. Ze kreeg last van geheugenproblemen en herkende haar klanten niet meer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Op 31 december besloot Bekkers ook een boosterprik te halen. Ze had op dat moment niet door dat haar klachten veroorzaakt werden door het vaccin. Ze kreeg een Moderna-vaccin en daarna ging het faliekant mis. Haar klachten verergerden enorm.

Geen reactie

Uit een hersenscan bleek dat ze de ziekte van Parkinson heeft. Toen Bekkers tegen haar neuroloog zei dat haar gezondheidsklachten sinds de boosterprik veel erger zijn geworden, kreeg ze als antwoord: ‘Het is nog te vroeg om te bedenken dat het daardoor komt’.

Dat terwijl er meldingen van Parkinson na coronavaccinatie zijn gedaan bij het Lareb. Bekkers deed ook melding bij het bijwerkingencentrum, maar kreeg geen reactie.

Ze heeft dagelijks te maken met de volgende klachten: spierspanning, spasmes in haar benen, trillingen, haar rechterhand functioneert niet, haar rechterarm is verstijfd, spraakproblemen, slaapstoornissen, obstipatie, valincidenten, zichtproblemen, tinnitus en nog veel meer. Meerdere keren per dag slikt ze medicatie.

Euthanasie

Bekkers kwam in contact met een lotgenote die door de coronaprikken parkinsonisme kreeg en die in oktober 2022 euthanasie heeft gepleegd. Dit heeft haar enorm geraakt en om die reden treedt ze nu naar buiten met haar verhaal.

Magdalena Dzambo, ook een slachtoffer van vaccinatieschade, sprak met Bekkers. Beluister het gesprek hier:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

Parkinson? Die bijwerking kende ik nog niet, maar ik kan niet zeggen dat hij me verbaast en twee bekenden van mij hebben de ziekte van Parkinson (die hadden ze overigens al nog ver voordat die hele corona hysterie begon, dus ik weet in inder geval zeker dat ongeacht of ze die spuit gehad hebben (dat weet ik nl niet, daar ik al een tijdje geen contact meer met ze heb gehad) dat de reden niet kan zijn (of hebben ze een tijdmachine in die spuiten gestopt? Ik zie ze ervoor aan), maar ik heb dus wel een beetje gezien wat het doet en dat je daar niet blij mee moet zijn (dieper dan dat wil ik er niet op ingaan omdat ondanks dat ’t bekenden van mij betreft weet ik zelf vrij weinig van de ziekte zelf). En na alle eerdere “bijwerkingen” (ik begin steeds meer te denken dat ’t hier PRIMAIRE werkingen betreft) kan deze er ook nog wel bij.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

Ik vrees dat er miljoenen mensen, of misschien wel honderden miljoenen mensen, in de wereld zijn die in een soort gelijke situatie zijn terecht gekomen.

Uit dit verhaal blijkt dus ook maar weer eens dat de z.g. doctoren een belangrijk aandeel hebben in de wereldwijde democide.

Zij kozen voor het geld, terwijl zij eigenlijk onderzoek hadden moeten doen.

Dwarsje
Dwarsje
4 maanden geleden

NOGMAALS: Er moet door de 2e Kamer ingegerepen worden. DIRECT!

Pitje
Pitje
4 maanden geleden

Wat werken die gifprikken toch goed zeg je word zo ziek als een hond mensen trap er niet in

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x