Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen over weggestemde moties: ‘Dit laat zien wat ze met u van plan zijn’

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De druk op ongevaccineerden wordt steeds verder opgevoerd, merkt ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Daarom hebben we als Forum voor Democratie gisteren in de Tweede Kamer twee moties in stemming laten brengen,” zegt hij in een videoboodschap.

De eerste motie betrof het uitsluiten van het invoeren van een 2G-systeem. 2G betekent dat je alleen ergens naar binnen mag als je óf gevaccineerd bent óf genezen. De motie werd verworpen: D66, VVD, GroenLinks, Volt, PvdA, Den Haan, CU en CDA stemden tegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Elke keer gaan ze een stapje verder

De tweede motie ging over het uitsluiten van het invoeren van het coronatoegangsbewijs voor essentiële voorzieningen, bijvoorbeeld een supermarkt, het openbaar vervoer of een ziekenhuis. Ook deze motie werd verworpen: D66, VVD, Volt, PvdA, Den Haan, CU en CDA stemden tegen.

“Hiermee hebben we de Kamer gedwongen zijn ware gezicht te laten zien,” benadrukt Van Houwelingen. “Ze weigeren om dit te verwerpen en dat laat denk ik zien wat het partijkartel met u van plan is. Elke keer gaan ze een stapje verder. En dit weigeren ze ook uit te sluiten.”

Gevecht van ons leven

“We zitten in het gevecht van ons leven,” zegt het Kamerlid. “We moeten ons hier met hand en tand tegen blijven verzetten, want langzaam maar zeker pakken ze al uw vrijheden af.”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

195 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacky
Jacky
2 jaren geleden

Pepijn, vraag ook even wanneer we mogelijk afgevoerd worden naar een concentratiekamp.

Anja
Anja
2 jaren geleden

Wat ben je een griezelig mens als je tegen deze moties stemt. Dit terwijl er helemaal NIETS aan de hand is. Drukte in de ziekenhuizen? Misschien. Is dat perse door covid19? Niet bewezen. Gevaccineerden kunnen net zo makkelijk anderen besmetten, zelf ziek worden, en in het ziekenhuis belanden. De prikken werken lang zo geweldig niet als werd voorgespiegeld en het is bovendien een levensgevaarlijk experiment. Ik ben benieuwd wat Pepijn hiermee gaat doen, wat kunnen we doen, samen, om Nederland weer leefbaar te maken, een land waar iedereen onvoorwaardelijk vrij is!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

De uitvoerders en voorstanders van de plannen van de New World Order verraden zichzelf.

Dat maakt het op termijn veel gemakkelijker om de mensen die het plan van wereldwijde genocide aanhangen en uitvoeren, te bestraffen.

Deze mensen zitten in nood en doen er alles aan om hun hachje te redden en hopen samen met Rutte en de Jonge waarschijnlijk de al verloren strijd te winnen. Het wordt steeds gekker en daarom wordt er met de boostershots haast gemaakt. Elke gewonnen ziel voor de prikcampagne is weer een vrijwillige slachtoffer en een tegenstander minder van de plannen van de NWO.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Het leger is er om de burger te beschermen, het zal tijd worden om dit Wappie Kabinet op te pakken.

Back to top button
195
0
We lezen graag je reactie!x