Homepagina » Het Complot » “Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”
Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten

“Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”

Tijdens een uitzending van de Russische nieuwszender LifeNews zei een politiek analist dat de aanval op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo is uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.

De gast, Alexei Martynov, stelde dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat de aanslag heeft gepleegd om de wereldwijde inspanningen tegen islamitisch terrorisme te saboteren. De aanval had als doel de Franse president François Hollande onder druk te zetten om de westerse sancties tegen Rusland in stand te houden, aldus Martynov.

De zender kondigde de gast aan op Twitter: “Politiek analist Alexei Martynov: Terroristische aanval in Parijs opgezet door Amerikaanse inlichtingendiensten.” LifeNews is niet in handen van de staat en wordt beter bekeken dan de grote Russische staatsmedia.

Marytnov zei verder dat de VS zoveel mogelijk Europeanen bang wil maken voor terrorisme, zodat Europese leiders afhankelijk blijven van de Amerikaanse terrorismebestrijding. De VS wil op deze manier zijn hegemonie over Europa verstevigen en zeker stellen dat Europese landen geen bondgenoot worden van Rusland, aldus de analist.

"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten"

Klopjacht op de verdachten (AFP)

Op de Russische tv werd eerder gezegd dat de VS van plan zou zijn om Siberië te stelen van Rusland en ook werd het land ervan beschuldigd vlucht MH17 van Malaysia Airlines te hebben neergeschoten om de Russische president Poetin in verlegenheid te brengen.

Het hackerscollectief Anonymous heeft intussen gewaarschuwd dat het van plan is ‘Charlie Hebdo te wreken’. Het belooft een ‘frontale en massale reactie’ van zijn kant. “Geschokt als we zijn, is het nu aan ons om te reageren,” klinkt het. “Het is duidelijk dat sommigen niet willen weten van het recht op vrije meningsuiting en het recht om zich op welke manier dan ook uit te drukken. Anonymous zal de vijanden van de vrijheid van meningsuiting steeds bestrijden. Verwacht een frontale en massale reactie van onze kant, want de strijd voor deze vrijheden is de basis van onze organisatie.”

[Vox]
3.4 15 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
295 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dimmer
Dimmer
6 jaren geleden

En wie zit er nu achter de joodse winkel dan????
Uuuuhm de Russen whaha

James
James
6 jaren geleden

Kijk, dat zijn nog eens duidelijke argumenten waarom dit te doen.
Je hoeft er maar een huurling op af te sturen en een paar Allah snackbar laten roepen, en de wereld denkt gelijk dat Islam de boosdoener is.

Robert
Robert
6 jaren geleden

Iedere gek met een scheve kijk op zaken kan wat schreeuwen.

Henk
Henk
6 jaren geleden

En daar hebben we dan de tot nu toe totaal onbekende “expert” de heer Martynov, die beweert wat vele NfN toch al dachten. Tot nu toe verloopt alles volgens het voorspelde patroon. Het wachten is nu op de laatste fase: waarin de complotdenkers de discussie voor gesloten verklaren omdat ze nu al zoveel “bewijs” hebben gezien. Daarbij worden degenen die het niet met hen eens zijn weggezet als minder bewust, gebrekkig functionerende zintuigen verweten en wordt regelmatig Wordt Wakker! geroepen.

x

Check Also

gezondheidspas

Beelden: van Parijs tot Tel Aviv, overal zijn grote protesten tegen de ‘gezondheidspas’

Op talloze plekken in Europa en daarbuiten ...

politie

Beelden: woedende betogers verjagen oproerpolitie uit winkelcentrum Parijs – ‘Vrijheid!’

De Franse oproerpolitie arresteerde afgelopen weekend op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

295
0
We lezen graag je reactie!x