Homepagina » Het Complot » “Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”
Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten

“Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”

Tijdens een uitzending van de Russische nieuwszender LifeNews zei een politiek analist dat de aanval op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo is uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.

De gast, Alexei Martynov, stelde dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat de aanslag heeft gepleegd om de wereldwijde inspanningen tegen islamitisch terrorisme te saboteren. De aanval had als doel de Franse president François Hollande onder druk te zetten om de westerse sancties tegen Rusland in stand te houden, aldus Martynov.

De zender kondigde de gast aan op Twitter: “Politiek analist Alexei Martynov: Terroristische aanval in Parijs opgezet door Amerikaanse inlichtingendiensten.” LifeNews is niet in handen van de staat en wordt beter bekeken dan de grote Russische staatsmedia.

Marytnov zei verder dat de VS zoveel mogelijk Europeanen bang wil maken voor terrorisme, zodat Europese leiders afhankelijk blijven van de Amerikaanse terrorismebestrijding. De VS wil op deze manier zijn hegemonie over Europa verstevigen en zeker stellen dat Europese landen geen bondgenoot worden van Rusland, aldus de analist.

"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten"

Klopjacht op de verdachten (AFP)

Op de Russische tv werd eerder gezegd dat de VS van plan zou zijn om Siberië te stelen van Rusland en ook werd het land ervan beschuldigd vlucht MH17 van Malaysia Airlines te hebben neergeschoten om de Russische president Poetin in verlegenheid te brengen.

Het hackerscollectief Anonymous heeft intussen gewaarschuwd dat het van plan is ‘Charlie Hebdo te wreken’. Het belooft een ‘frontale en massale reactie’ van zijn kant. “Geschokt als we zijn, is het nu aan ons om te reageren,” klinkt het. “Het is duidelijk dat sommigen niet willen weten van het recht op vrije meningsuiting en het recht om zich op welke manier dan ook uit te drukken. Anonymous zal de vijanden van de vrijheid van meningsuiting steeds bestrijden. Verwacht een frontale en massale reactie van onze kant, want de strijd voor deze vrijheden is de basis van onze organisatie.”

[Vox]
3.1 10 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
290 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dimmer
Dimmer
6 jaren geleden

En wie zit er nu achter de joodse winkel dan????
Uuuuhm de Russen whaha

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Dimmer
6 jaren geleden

Ik dacht de Mossad….

Ronny
Ronny
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

ik denk dat deze van die planeet af kwam die je iedere ochtend bij de opkomende zon kunt zien…. of niet… of zo

Elise49
Elise49
Reactie op  Dimmer
5 jaren geleden

De kliek van de NWO(die zitten vrijwel in elk land) zit erachter. Vrijwel alle toestanden komen daar vandaan. Dit was gewoon een ordinaire bedrijfs overname via false flag methode met meerdere doeleinden.
We worden langzaam overgenomen door deze kliek. Landelijke overheden gaan weg en de EU/wereldbedrijven neemt het over. Ook gemeenten krijgen het moeilijk. Het hele doelplan(agenda 21) is: de aarde bevrijden van teveel mensen.
Voorspelling voorbeeld: De tehuizen(bejaarden/zieken) die dadelijk nog overblijven worden overgenomen door buitenlandse investeerders, die verbonden zijn met de EU/NWO. En als ik jou was zou ik daar niet naar toe gaan, want je speelt met jezelf Russisch roulette. We zitten er al middenin.(NWO) Neem Camelot. Die directeur(Smith) is een Engelsman, die uit een diamantenfamilie komt. Al die projecten met een kleurtje zijn NWO organisaties. Ziggo promoot ruimte. Zender “7” promoot religie. Heet niet voor niks ZEVEN. Geld in ziekenkas is voor nieuwe technologie. Denk aan robotisering/testen van mensen. Zelfs al zouden we uit de EU stappen, dan zijn er nu al teveel buitenlandse bedrijven, waardoor agenda 21 gewoon doorgaat.

HomoCapensis
HomoCapensis
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Homo Capensis stoken de mensen tegen elkaar op

Marian Baghor
Marian Baghor
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

In 2016 is het tijd om uit het geloofssysteem te stappen, dat “hunnie” het hebben gedaan en nog steeds doen. Ons dwars zitten. Het is tijd om te gaan besluiten zelf aan het roer te staan en je niet meer tegen te laten houden, bijv. omdat het “toch niet helpt”. Dat is slachtoffer-denken en je ontkracht je eigen power daarmee. Niets of niemand doet jou iets aan, of een ander, of ons. Er is al veel teweeg gebracht, ten goede, doordat gewone burgers als jij en ik, onze stem laten horen, bijv. via Sociale Media. En zo besluiten voorkomen die ten nadele zijn van ons, gewone burgers. Dat hokjes denken is ouderwets. Creeer je eigen leven, dan kan je er voor anderen ook zijn als het nodig is, zie je wat ik bedoel?

katie
katie
Reactie op  Dimmer
5 jaren geleden

Wat de main stream media er niet bij verteld is dat er zoveel joden zijn daar dat de kans dat je bij een Fransoos de winkel in zou stappen bijna nihil is, het zijn daar allemaal joodse ondernemingen. Ze proberen hiermee de situatie alleen verder op te blazen.

James
James
6 jaren geleden

Kijk, dat zijn nog eens duidelijke argumenten waarom dit te doen.
Je hoeft er maar een huurling op af te sturen en een paar Allah snackbar laten roepen, en de wereld denkt gelijk dat Islam de boosdoener is.

Robert
Robert
6 jaren geleden

Iedere gek met een scheve kijk op zaken kan wat schreeuwen.

Jimmy Joe
Jimmy Joe
Reactie op  Robert
6 jaren geleden

Zelfs jij Robert. Zelfs jij.

Henk
Henk
6 jaren geleden

En daar hebben we dan de tot nu toe totaal onbekende “expert” de heer Martynov, die beweert wat vele NfN toch al dachten. Tot nu toe verloopt alles volgens het voorspelde patroon. Het wachten is nu op de laatste fase: waarin de complotdenkers de discussie voor gesloten verklaren omdat ze nu al zoveel “bewijs” hebben gezien. Daarbij worden degenen die het niet met hen eens zijn weggezet als minder bewust, gebrekkig functionerende zintuigen verweten en wordt regelmatig Wordt Wakker! geroepen.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Precies :). En vervolgens moraliseren we over hoe slecht het westen wel niet is. En wie het eerst het woord islam gebruikt is af.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Als je iemands expertise betwijfelt,moet je het woord expert tussen enkele aanhalingstekens zetten.
Tussen dubbele aanhalingstekens citeer je letterlijk en bevestig je dus eigenlijk iemands expertise.
Als je probeert cynisch te zijn, probeer het dan wel goed te doen. 🙂

Henk
Henk
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

@Zoidberg 🙂

Teuten Gerard
Teuten Gerard
Reactie op  Zoidberg
5 jaren geleden

Euhhh … , ‘expert’ staat toch tussen aanhalingstekens?

hendrie
hendrie
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Pfffffffff

Tony montana
Tony montana
Reactie op  hendrie
4 jaren geleden

Overal zitten die Amerikanen achter alleen geven ze elke keer andere de schuld negen van de tien keer aan de moslims terwijl ze zelf de hele werld terroriseren maar niemand wil de waarheid horen

Tja
Tja
6 jaren geleden

Er is nog steeds geen enkel bewijs voor dat dit een zgn. False Flag, of aanval van de Amerikaanse Inlichtingendienst is. Tot die tijd blijf ik kritisch naar beide mediakanalen. Net als met chemtrails, er wordt veel over gesproken en beweerd, maar wat WETEN we eigenlijk echt? We kunnen alleen aannames doen, totdat er vanuit dit soort offstream media een onafhankelijk onderzoeksjournalist serieus onderzoek op het p.d. verricht. Er zijn toch zat (semi) professionele fotografen die tot in detail kunnen inzoomen op een vliegtuig in het luchtruim, als er werkelijk genoeg mensen geïnteresseerd zijn in de echte waarheid, zou een vast team van onderzoekers dit soort zaken eens onder de loep kunnen en willen nemen.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Tja
6 jaren geleden

Met Chem Trails is zoveel geld gemoeid dat een gewone onafhankelijke onderzoeker er never nooit van zn lang zal ze leven bij toegelaten wordt voor onderzoek. Wij moeten het dus hebben van zgn. klokkenluiders.
En , even voor het sfeertje; er is inmiddels al heel veel bekend over de consistentie van deze uitstoot.
Dus even de pc pakken en Googlen, dan kom je er zo uit. T is wat werk, ik geef t toe, maaaar dan heb je ook wat.

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Ik sta er weer niet van te kijken dat dit via de russische media verspreid wordt en aangezien zo’n beetje iedere complotter fan is van de russische media zal dit ook wel weer een heel hot item worden..
Oh en Rini (wapenexpert), bespaar je de moeite, het filmpje staat gewoon op youtube..

Rini
Rini
Reactie op  Tja
6 jaren geleden

Er is geen bewijs voor een fals flage,geef me je Email maar eens dan stuur ik je het filmje op waar de(garne)politcie agent word dood geschoten.
Luister er is nul coma nul terugslag van het geweer,geen bloed te zien en de(oooo garme) policie agent beweegt nog niet eens wanneer hij geraakt word,is dat niet genoeg,wat wil je nog meer!?
In het filmpje dat ik heb krijg je het heeeeeel duidelijk te zien dat het hier om een valse vlag gaat.
En ja als je dit filmje dan niet gelooft of afkraakt,dan of je ligt echt goed vast te slapen,of je hoord bij de andere party.
Grtjesssssss En nogmaals,duidelijk een valse vlag : geen terugslag geweer geen, beweging van het lichaam wanneer het geschoten word,en nergens geen bloed.geloof me,ik weet niets van wapens,maar weet verdome goed dat als je iemand van zo dicht bij schiet,zeker een beweging maakt met het lichaam(hier dus het hoofd)nou sorry dat ik het zeg,maar dan zou je toch wel wat hersentjes naast het hoofd moeten zien liggen,altans op de grond moeten zien spleten,maaar nul COMA nul.
Trouwns ik stuur het filmpje wel naar Niburu toe,als men dat wil natuurlijk.

Liquid
Liquid
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Zie hier de terugslag van een ak47:
https://www.youtube.com/watch?v=3e6oCM0aWGk

Niet echt spectaculair te noemen.
Links over bloedverlies en inslagwond heb ik al gepost.

Moet niet gekker woeden hier
Moet niet gekker woeden hier
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Wat het effect is op het lichaam hangt af van het gebruikte type kogel…

Maar dat weten de ‘experts’ die hier alom aanwezig zijn toch?

Marian Baghor
Marian Baghor
Reactie op  Tja
4 jaren geleden

Het helpt misschien om dit eens te onderzoeken:

http://www.earth-matters.nl/56/12674/oorlog/in-gesprek-met-ole-dammegard.html?limit=300

Echt bewijs heb je pas als je er een keer middenin terecht komt, of zo. De deelnemers aan dit soort Events, zijn overigens wel steeds dezelfde bijna. Vlak voor zo’n Event, is er ook altijd een advertentie waar “act-as-if-acteurs” worden gevraagd, die zich goed kunnen voordoen als slachtoffers in ongelukken. Je kunt erachter komen hoe het in elkaar steekt, als je wilt. Succes!

Henk de groot
Henk de groot
6 jaren geleden

Het was een opluchting om te zien dat de Franse cartoonist Maurice Sinet, met als pseudoniem Siné, eerder deze week door het gerechtshof van Lyon is vrijgesproken van aanklachten wegens “aanzetten tot rassenhaat”. De aanklachten waren ingediend door The International League Against Racism and Anti-Semitism. Overigens zijn Arabieren ook een Semitisch volk met een Semitische taal en dito religie en gaat potentieel racisme niet alleen maar steeds over één bepaald (uitverkoren) volk.

Siné is vorig jaar al door zijn werkgever ontslagen, na jarenlang in dienst te zijn geweest bij het befaamde, satirische tijdschrift “Charlie Hebdo”. Een provocatief artikel van hem insinueerde dat de zoon van president Sarkozy zich tot het Jodendom zou gaan bekeren om op opportunistische wijze in het huwelijk te kunnen treden met de erfgenaam van de hardware-keten “Darty”.

De gemiddelde toeschouwer heeft geen benul van wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld. Het lijkt ook wel alsof de hele wereld steeds alleen maar om één ras draait. Over racisme gesproken … Voor zijn collega’s en bij verschillende prominente intellectuelen komen deze en de daarop volgende aanklachten tamelijk absurd over.

Het stukje dat Siné had geschreven was zeker provocatief, maar dat is zijn taak en beroep als satiricus en misschien was het stukje wel een onhandige zet, zeker in de huidige wereld, of wellicht getuigde het van slechte smaak, maar “antisemitisch”? Kom op, zeg.

Philippe Val heeft net een gelijksoortige rechtszaak achter de rug, in verband met een eerdere publicatie van de beruchte, Deense cartoons betreffende Mohammed. Hij is echter nog steeds werkzaam bij “Charlie Hebdo” …


Veel mensen nemen genoegen met onbenulligheden zoals rijkdom,
roem, comfort en sociaal aanzien. Deze doelen zijn veel te
bescheiden in vergelijking met datgene wat werkelijk mogelijk is.
— Anton Lichtenaner

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Henk de groot
6 jaren geleden

@Henk de groot:
Pas als mensen zichzelf ruim hebben voorzien in rijkdom
roem, comfort en sociaal aanzien en daar niks meer in te willen hebben zijn ze pas klaar voor de volgende fase in hun Egobehoeftevervulling: absolute macht over leven en de medemens.
Het is een soort geperverteerde Trap van Maslov, of is dat niet wat je bedoelt…..

Liquid
Liquid
6 jaren geleden

En de een of andere Rus gebruikt het weer perfect als propagandamiddel om de eigen agenda door te drukken.

Jimmy Joe
Jimmy Joe
Reactie op  Liquid
6 jaren geleden

Gelukkig heeft Amerika nog nooit terrorisme gebruikt om eigen militaire doeleinden te bevorderen.

Q & Q
Q & Q
6 jaren geleden

Erg makkelijk om van dit soort terroristische aanslagen een false flag operation te maken. Alhoewel, de Russen staan nu niet bekend om hun betrouwbaarheid.

Jimmy Joe
Jimmy Joe
Reactie op  Q & Q
6 jaren geleden

Nee Amerika, en overheden in het algemeen zijn meestal zeer vertrouwbaar.

Raj
Raj
Reactie op  Q & Q
6 jaren geleden

QUOTE

Alhoewel, de Russen staan nu niet bekend om hun betrouwbaarheid.

UNQUOTE

Kijkt u hier even naar en trek DAN PAS uw conclusies:

http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html

Willem Middelkoop liet tijdens zijn laatste lezing een piechart zien waarbij ongeveer 95% rood was gekleurd en de rest blauw. Rood stond voor de bloedige oorlogen die de USA had gevoerd VANAF hun onafhankelijkheid in 1776!!
Bovenden heeft hij een wereldkaart laten zien waarop de bases stonden van de Amerikanen en de Russen. De laatste hebben een handvol over de hele wereld, de Amerikanen ongeveer 10 keer zoveel!!

Dussss....
Dussss....
Reactie op  Raj
6 jaren geleden

Ja hoor, een werkelijk zeer eenzijdig stukje waar je naar toe linkt, zullen we het dan ook maar eens hebben over de Russen?

Bijvoorbeeld;
-De vele tientallen miljoenen doden tijdens het regime van Stalin?
-De tientallen miljoenen doden door Russische oorlogsmisdaden tijdens WOII,(Ja lieve Rusland vriendjes, de Russen hebben daar ook geen schone handen!)
-Het verraad door de Russen richting de Polen door het Molotov-Ribbentrop Pact en de moord op vele duizenden Polen tijdens de Russische inval in Polen in 1939.(Договор о ненападении между Германией и Советским Союзом, Dogovor o nenapadenii mezjdoe Germanijej i Sovetskim Sojoezom).
-De vele moorden waar de Russen al dan niet voor verantwoordelijk zijn in het door Rusland bezette Oost Europa.
-De Russische inval en bezetting in Finland?
-De Russische inval en bezetting in Afganistan?
-De Russische Burgeroorlog?
-De uithongering van de Oekraïners?
-De deportatie, moord en verkrachting van de oorspronkelijke bevolking van de Krim? Dat is de reden waarom er nu in verhouding zoveel Russen wonen wat in de AM als goedmakertje wordt gebruikt om de Russische inval goed te praten.

En ik kan nog wel even doorgaan bij conflicten waarin de Russen direct of indirect bij betrokken zijn.

het is overigens nog steeds een discussie of Nazi Duitsland of de Russen verantwoordelijk zijn voor de meeste moorden in de 20e eeuw…

Rini
Rini
Reactie op  Dussss....
6 jaren geleden

Ja dat klopt dat WAS,AMIRIKA DOET HET NOGSTEETS,EN IS NIET VAN PLAN TE STOPPEN MENEER!
Russland heeft van zijn fouten geleerd,jou lieve Amerika zal nooit leren,en is dat ook niet eens van plan.
Welterusten,of hoe bevalt het je om bij die andere zeide te zijn 🙂

Dussss....
Dussss....
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Het is niet mijn lieve Amerika, dat is lager schoolplein niveau: wanneer je niet voor mij bent ben je tegen mij. Er zal in een AM adept nooit eens opkomen dat er een tussenweg is…

By the way de agressie tegen De Krim is erg recent, maar dat wil je vast niet weten want jouw geliefde leider Poetin kan alleen maar goed doen natuurlijk…

Welterusten, ja natuurlijk ik slaap nog, ik vroeg me al af wanneer deze standaard alternatieve media mantra zou komen, je maakt mijn dag weer helemaal goed!

😛

Liquid
Liquid
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

‘De Vijand’ van ‘De Vijand’ is niet altijd je vriend.

Liquid
Liquid
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

(mijn reactie was @ Rini trouwens.)

Joey
Joey
Reactie op  Rini
5 jaren geleden

Fouten maken we allemaal Rusland voorop ook Amerika en Europa. Maar u vergeet wat de gealieerden in Wo2 samen met de Amerikanen voor Europa heeft gedaan. Maar u maakt wel de grootste fout de vele taal fouten in uw tekst dat verklaard misschien wel uw denk niveau. Want die is inherent aan de vele taal fouten van u. Met u kritiek en tekst kan niemand wat mee, mijn advies is terug naar school en ga weer Nederlands leren.

Freba
Freba
Reactie op  Dussss....
5 jaren geleden

Wellicht iets te laat, maar dan toch. WWII is te danken aan de Joodse Lobby in de V.S. Engeland was in 1938 al failliet (eigenlijk nog steeds) Met Joods (geleend) geld is Engeland de oorlog begonnen. Hitler was nooit van plan Engeland aan te vallen, gezien het feit dat Engelsen voor het overgrote deel afstammen van Duitsers, t.w. de Saksen. (Angelsaksen) Hij werd voor het karretje gespannen om de communisten tegen te houden in het Oosten, vandaar zijn inval in Polen. De toen al bestaande NWO speelt iedereen tegen elkaar uit. Kijk even in het M.O. Heeft niets met complottheorieën te maken; dat heet tegenwoordig Strategisch Management. Top op heden wordt Duitsland de maat genomen. Nu deugen de Mercedessen niet meer. Eerst VW de nek omdraaien en nu zijn de Sterren aan de beurt. Omdat de V.S. hun eigen vervuilende troep niet kwijt kan. Niemand wil in hun auto’s rijden en hun “vreten” consumeren. Zij gedragen zich als de “Kampers” v.d. wereld. Simpel gezegd: Geen niveau.

Edje
Edje
Reactie op  Dussss....
4 jaren geleden

Er zijn ook 20 miljoen Duisters gestorven in de oorlog .
Duitsland is vernietigd. Dresden is gebombardeerd. Oorlogsmisdaad volgens Geneve. De geallieerden hebben ook veel moorden op hun geweten.
Er zijn geen winnaars in die oorlog en alle kanten hebben misdaden begaan. Er is alleen 1 ding wat ze allemaal gemeen hebben.
De familie Rothschild heeft de nazi`s gefinancierd en ook de tegenpartijen.
Al die doden door de hand van Stalin werden ook gefinancierd door Rothschild.
Communisme en het nationaal socialisme is gecreeërd door Rothschild.
Rothschild financiert al sinds Napoleon alle oorlogen. In de tijd van Napoleon hadden ze hierdoor al 60% van alle bezittingen hier op aarde in hun beit. Nu is dat 99%. De enige landen waar Rothschild nog geen banken heeft zijn Noord Korea, Cuba en Iran.
Alles draait om geld en Rothschild heeft alle banken in zijn bezit en ook al het geld.
Is ook wel apart dat er in Duitsland crisis en armoede was in de jaren 30 en dat daar ineens een Hitler verscheen die in een arm land binnen een paar jaar een wapenindustrie opzette van hier naar Tokio. Wat denk je dat dat heeft gekost. Wie hadden er in die tijd zoveel geld? En nee bezittingen van joden werden pas ingenomen rond 1942 en veel joden werden gedeporteerd met wederzijdse liefde naar Palestina Rothschild is ook de stichter van Israël.

Barrie
Barrie
6 jaren geleden

MSMSletkiller
9 januari 2015 13:42 at 13:42
Het televisie -filmpje is nep.

Reken niet op youtube. Dutchsinse is al gecensureerd.
Dit is 1 van de plekken waar het niet wordt verwijderd;

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/france-false-flag-shooting-attackers-spliced-in-cops-cut-out-man-in-bullet-proof-vest-watches-3089034.html

Zo f*kking nep als het maar kan, en nog slordig geëdit ook.

Klopt helemaal en bekijk dan deze you tube link .

https://www.youtube.com/watch?v=mpvz7w6ilNk#t=11

Vind iemand het nog raar dat we in complotten geloven ?

Faith
Faith
Reactie op  Barrie
6 jaren geleden

Er wordt al decennia geschreewd en gegild dat we gekidnapt zijn en in het ootje genomen worden door een stel idiots.
Mensen beseffen niet in watvoor gevangenis ze zich laten zetten. LATEN ZETTEN!

F*ck the sixties. de meeste mensen die in de sixties opgegroeid zijn, zijn van lieverlee naar rechts op geschoven. Ineens was geld, carriere, rijkdom, beter moeten/willen zijn, en dus meer hebben (!) Zie D’66, liegen is toegestaan, belangrijk. Hoe serieus denken die gasten dat wij ze nemen?

Ik heb geen medelijden met mensen die ineens in de shit zitten. Ziende blind en horende doof.
Ik zal een zgn. ‘zweefteef” laten zien.

https://www.youtube.com/watch?v=iaysTVcounI

WAKE UP!!!

Henk
Henk
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

En daar hebben we de eerste Wordt Wakker.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Ga je ze tellen Henk? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=QLe6tNP6si8

Ronny
Ronny
Reactie op  Barrie
6 jaren geleden

wat een geleuter….. brullen dat het filmpje nep is en dan zelf aankomen met een ander youtroep filmpje om je theorie te onderbouwen. lekker geloofwaardig dat je het ene filmpje afkraakt en vervolgens er blind vanuit gaat dat jouw filmpje de waarheid is. beetje hypocriet…. niet?

Moet niet gekker woeden hier
Moet niet gekker woeden hier
Reactie op  Barrie
6 jaren geleden

En ja hoor, we moeten weer YouTube filmpjes kijken, alsof YouTube de Heilige Graal is der kennis.

Kom op man, je weet toch wel dat diegen die filmpjes op YouTube zet betaald wordt per keer dat ze bekeken worden?

Of ben je soms de maker van het filmpje en zit je verlegen om inkomsten?

MSMSletkiller
MSMSletkiller
6 jaren geleden

Zoals al eerder gepost, de aanslag is nep.

Hier het bewijs van de beroerd geëeditte TV-show van gisteren:
http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/france-false-flag-shooting-attackers-spliced-in-cops-cut-out-man-in-bullet-proof-vest-watches-3089034.html

De zgn terrormoslims worden zó de straat in gebeamed vanuit een andere dimensie?

Als je weet waar de edit zit, kan je hem op tv op normale snelheid ook zien. NEP.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  MSMSletkiller
6 jaren geleden

Das veel te complot denkerig ; dat mag hier niet hoor. Dan val je buiten de boot en wordt je niet meer serieus genomen. Net als al die andere complotters die denken dat hier meer achter zit , dan alleen maar moordlust. Maja, er is geen reden waarom je je hersens zou gebruiken, dus gaan we gezellig met zn allen voor de buis op vrijdagavond, naar het spannende feuilleton van de franse gijzelingen kijken.
Dat er onder het programma op de ticker een mededeling verschijnt, dat er 2 landingsbanen op Ch. d. Gaulle zijn gesloten, daar zet niemand een vraagteken bij… Waarom afsluiten, heeft dan toch ook niks met die zaken van doen? Of…. moet er iets speciaals ingevlogen/uitgevlogen worden en is het rookgordijn dik genoeg, zodat alle ogen zijn gericht op Kwatta..
Ach, verzin eens wat… De waarheid is dikwijls vreemder dan fictie.

Liquid
Liquid
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Waarom de landingsbanen waren afgesloten is vrij simpel hoor.. de gijzeling was vlakbij en er waren schoten gehoord. Is trouwens ook gewoon op internet terug te vinden. En waarom zou je die info trouwens als mededeling te zien krijgen als ze het juist voor je willen verbergen?

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Liquid
6 jaren geleden

Kipnappers die ineens op n landingsbaan staan en wegvliegen lollig..
Wat is vlakbij, hahahaha one day we will fly away….
Joh, 3 mannen ; 1000 politie !!!
Is dat een beetje overdreven of droom ik dat alleen maar …

Liquid
Liquid
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Nee huisheks, geen kidnappers op de landingsbaan, maar het gevaar van rondvliegende kogels.

Ronny
Ronny
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

zijn wel meer dingen hier die erg vreemd zijn. man man man….. wat een geleuter over complotten. zoals al eerder ergens hier gelezen….. zou het misschien toevallig niet echt gaan om een paar idioten die uit naam van dat achterlijke geloof een aanslag hebben gepleegd? misschien moet ik maar eens aan een flinke joint gaan lurken of zo. waarschijnlijk zie ik dan wel al die ufo’s, onzichtbare planeten, alians en meer van die fantasiedingen voorbij dwarrelen.

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

290
0
We lezen graag je reactie!x