Homepagina » Het Complot » “Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”
Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten

“Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”

Tijdens een uitzending van de Russische nieuwszender LifeNews zei een politiek analist dat de aanval op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo is uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.

De gast, Alexei Martynov, stelde dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat de aanslag heeft gepleegd om de wereldwijde inspanningen tegen islamitisch terrorisme te saboteren. De aanval had als doel de Franse president François Hollande onder druk te zetten om de westerse sancties tegen Rusland in stand te houden, aldus Martynov.

De zender kondigde de gast aan op Twitter: “Politiek analist Alexei Martynov: Terroristische aanval in Parijs opgezet door Amerikaanse inlichtingendiensten.” LifeNews is niet in handen van de staat en wordt beter bekeken dan de grote Russische staatsmedia.

Marytnov zei verder dat de VS zoveel mogelijk Europeanen bang wil maken voor terrorisme, zodat Europese leiders afhankelijk blijven van de Amerikaanse terrorismebestrijding. De VS wil op deze manier zijn hegemonie over Europa verstevigen en zeker stellen dat Europese landen geen bondgenoot worden van Rusland, aldus de analist.

"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten"

Klopjacht op de verdachten (AFP)

Op de Russische tv werd eerder gezegd dat de VS van plan zou zijn om Siberië te stelen van Rusland en ook werd het land ervan beschuldigd vlucht MH17 van Malaysia Airlines te hebben neergeschoten om de Russische president Poetin in verlegenheid te brengen.

Het hackerscollectief Anonymous heeft intussen gewaarschuwd dat het van plan is ‘Charlie Hebdo te wreken’. Het belooft een ‘frontale en massale reactie’ van zijn kant. “Geschokt als we zijn, is het nu aan ons om te reageren,” klinkt het. “Het is duidelijk dat sommigen niet willen weten van het recht op vrije meningsuiting en het recht om zich op welke manier dan ook uit te drukken. Anonymous zal de vijanden van de vrijheid van meningsuiting steeds bestrijden. Verwacht een frontale en massale reactie van onze kant, want de strijd voor deze vrijheden is de basis van onze organisatie.”

[Vox]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ron schreef:

  Altijd hebben de amerikanen het gedaan toch..?Zijn jullie echt zo blind?Poetin is een 2e Stalin en IS vermoord duizenden burgers..maar ja hoor de Amerikanen zijn schuldig.Met totaal geen bewijs geen argumenten wat onbekende namen ,Niburu redactie moet zich kapot schamen!

  157 likes
  • Femke schreef:

   Degenen die zich kapot moeten schamen is het plebs wat roept om vergelding en klakkeloos zomaar alles aanneemt wat de gecontroleerde media en politiek ze voorschotelen. Vooral een hele bevolkingsgroep verantwoordelijk houden.

   Ik heb zojuist een roos gebracht naar mijn vertrouwde marrokaanse pizzaboer, m’n stam-pizzaboer was duidelijk net zo aangedaan als ik. Ik heb het momenteel oprecht te doen met de Islamitische gemeenschap. Veel sterkte gewenst in deze vijandige tijden

   406 likes
   • Ivy schreef:

    Weet je wie zich echt kapot moeten schamen, zijn iedereen die denken dat alles wat je op een beeldbuis ziet met de werkelijkheid te maken heeft. Het is gewoon zielig dat mensen niet zien dat die hele aanslag een toneelstukje is. Er is daar niemand gedood die dag. Het is allemaal in scene gezet en iedereen die er in trapt. Ze laten zelfs nog clues achter zodat je het kan zien dat het allemaal nep is, dat doen ze (de schaduwmacht) expres want anders lopen ze karma op. Ze laten ons die karma oplopen en zelf lopen ze lachend weg. Het is allemaal nep, zelfs 9/11 is nep. Er is die dag niemand gedood. Moet je voorstellen hoeveel karma ze hadden opgelopen. Die elite is zich daar vol bewust van. De enige die hier karma oplopen zijn WIJ, want iedereen trapt er in. Zij laten ONS de echte misdaden begaan tegen elkaar. En iedereen die er weer en trapt, keer op keer op keer op keer op keer op keer. Die elite gasten lachen zich helemaal kapot, hoe dom dat wij zijn. Dat wij zo blind vertrouwen op een kastje in de huiskamer genaamd TV.

    200 likes
    • Freek schreef:

     “Het is gewoon zielig dat mensen niet zien dat die hele aanslag een toneelstukje is. Er is daar niemand gedood die dag. Het is allemaal in scene gezet en iedereen die er in trapt.”

     Ben je nu gewoon aan het trollen, of geloof je werkelijk wat je zonet hebt geschreven?

     What’s next? De aanslag van Kartst T. op koninginnedag was ook nep? Toen Tristan van der Vlis in Alphen aan den Rijn in het winkelcentrum om zich heen schoot is ook niemand omgekomen? Vertel dat eens aan de nabestaanden als je het lef hebt.

     Je moet eens wat vaker naar buiten gaan. Er lopen echte mensen rond daar.

     90 likes
     • Ivy schreef:

      Freek, als jij een film kijkt ziet het er toch ook allemaal echt uit. En nog een voorbeeld: arabieren zijn donker van huidskleur… waarom is de huid van de terrorist achter het masker dan blank? Je ziet duidelijk een blanke huid bij deze oogopening. Uuuh. Ja omdat het allemaal nep is. En wie zegt dat elke foto van die exactie dag is? Het is zo makkelijk om iedereen maar wat te laten geloven simpelweg omdat het op TV is. Ze gebruiken dat stomme kastje voor MASSA HYPNOSE. En ik heb soms het idee dat mensen het maar al te graag willen geloven, niet wetende dat ze de hele mensheid hiermee kapot maken. Die schaduwmacht laat ons mensen zichzelf kapot maken en nog steeds niemand die het door ziet. Ja maar het gebeurt op TV.. dus dan is het toch echt? Nee, niks wat je ziet op TV is echt. Wat jij ziet uit jouw eigen raam is echt. Wat jij ziet in jouw eigen omgeving is echt. Kom eens uit die hypnose. Ik knip nu met mn vingers en je bent wakker.

      60 likes
     • Ivy schreef:

      lieve lennart, verklaar jij dan eens hoe jij met een vol automatisch wapen iemand door zijn hoofd schiet en er geen enkele bloedspetters te zien zijn, dat is onmogelijk. Echt een prachtig toneelstukje is het allemaal, ik zou het bijna geloven.

      Ik heb verder allemaal zuren gezichten gezien maar géén enkele traan. Echte mensen met echte emoties heb ik niet gezien. Want het is allemaal een toneelstukje. En jij trapt er met je volle verstand in, omdat jij gelooft in een kastje waaruit beeld en geluid komt jouw echte realiteit is. Joehoe, wordt eens wakker man.

      53 likes
     • Ivy schreef:

      Het is allemaal MIND CONTROL, en of je het nou zelf door hebt of niet werk jij er zelf volledig aan mee.

      50 likes
     • lennart schreef:

      Ivy moet zich kapot schamen, wat een gast! Wegwezen hier en ga ff lekker ergens anders heen!

      27 likes
     • Freek schreef:

      “lieve lennart, verklaar jij dan eens hoe jij met een vol automatisch wapen iemand door zijn hoofd schiet en er geen enkele bloedspetters te zien zijn, dat is onmogelijk.”

      Omdat jij zonder bloed blijkbaar niets gelooft, hier een foto van de gedode terrorist van de supermarkt (niet kijken als je niet tegen zulke beelden kunt):

      http://picload.org/image/ccllrog/paris_20140109.jpg

      Hier zie ik ook geen tranen, maar die zal waarschijnlijk alleen zijn moeder laten.

      19 likes
     • Barry schreef:

      Waar altijd compleet aan voorbij gegaan word bij conspiracy theories zijn het aantal mensen die absolute geheimhouding moeten handhaven. bij Charlie Hebdo heb je de complete redactie, politie en hun complete families waarvan verwacht word dat er daar niet 1 van uit de school klapt. De overheden die deze operatie hebben uitgevoerd gaan er ook vanuit dat zij alles geheimhouden voor de rest van hun leven. Dus de vrouw en kinderen van een vermoord redactielid zullen of geheim houden dat hun man/vader helemaal niet vermoord is. Of ze weten het niet en hun man/vader heeft er voor gekozen om op een onbewoond eilandje verder te leven om de goede zaak te dienen. Bij 9/11 hebben complete demolitian teams maandenlang geboord in de constructies om explosieven te plaatsen en is dit uitgevoerd op zeer professionele manier met alle benodigden tools op momenten dat het gebouw gewoon bezet/bewoond was. Niemand heeft dit gemerkt en nadat het gebouw naar beneden is gedonderd heeft niemand uit die teams. minimaal 50 ma last van wroeging gekregen. Ook zullen ze hier op hun sterfbed niet mee naar buiten komen. Dit risico zijn de opdrachtgevers bereid te nemen. De schaal van zulke operaties gaan volledig voorbij aan mensen. Die plannen zijn compleet onuitvoerbaar en met veel te groot risico. Veel groter dan elk politiek leider wenst te nemen. 99% vd complottheorieën kunnen zo de prullenbak in zeker wanneer die een te groot aantal mensen die eraan zouden mee doen behelst. Neemt niet weg dat er ongetwijfeld wel een aantal waar kunnen zijn. Ik blijf iig altijd extreem sceptisch en probeer rustig te analyseren wat er allemaal bij zou komen kijken.

      8 likes
     • Erick S. schreef:

      Het is een oeverloze discussie…en helaas meng ik mij er soms toch in. Zo ook nu 🙂

      Als Freek alhier een link naar een foto noemt om hiermee aan te tonen dat alles wel echt was, deze link:
      http://img3.picload.org/image/ccllrog/paris_20140109.jpg

      …dan zie ik op deze bewuste foto allerlei welbekende ‘gele bordjes met nummers’, zoals je ook wel ziet in films en series op televisie. En ik zie allerlei mensen rondlopen. In mijn ogen ligt het lijk daar dus al enige tijd. Er zijn immers ‘gele bordjes’ op de crime-scene geplaatst.

      En…ik zie dus een zogenaamde dode terrorist liggen. Tsja…verschrikkelijk natuurlijk…maar dat kapotgeschoten lichaam ligt daar zonder dat er een ‘wit laken, doek of zeiltje’ over hem heen is gelegd…zoals naar mijn beste weten altijd gebeurd.

      Zou het dode lichaam niet zijn afgedekt omdat het een terrorist betreft en deze een dergelijk respect niet verdiend?

      Of…is dit bewust gedaan met het oog op het shockeren van omstanders en persfotografen?

      Waarom ligt dat lijk daar zonder afgedekt te zijn terwijl er wel tijd lijkt te zijn geweest voor het plaatsen van ‘gele genummerde bordjes’?

      Of…raaskal ik maar wat…en wordt er op het moment dat de foto is genomen nog naarstig onderzoek gedaan en werd er drie minuten later wel een ‘wit laken’ over het lichaam heengelegd?

      Hoe het ook zij…Freek…

      Tegen mensen die niets geloven van wat zij zien op televisie of lezen in een krant helpt geen foto.

      Ook vergelijk jij met het aandragen van deze foto appels en peren. Namelijk ‘een door politie/leger kapotgeschoten terrorist’ en een ‘door het hoofd geschoten politieagent’…en waar heb je een foto van? Jawel…de dode terrorist. En we weten inmiddels wat dit allemaal in kan houden 🙂

      Want uit ‘respect’ en natuurlijk omdat nabestaanden het niet willen, zijn er geen beelden of foto’s van de dode politieagent onder het bloed en dergelijke…

      Niet dat ik uit ben op gruwelijke plaatjes…maar ik vind dit wel opmerkelijk. De bewuste ‘video van agent die door zijn hoofd wordt geschoten’ geeft het beeld van een in scene gezet tafereel. Want er is inderdaad geen druppel bloed te zien…en…het hoofd van de agent beweegt niet terwijl er een kogel doorheen wordt gejaagd…vanuit een automatisch wapen.

      Dus als leek en objectief toeschouwer kun je jezelf afvragen waar je naar zit te kijken. Maar meer kun je niet doen…daarvoor is het te abstract, te omvangrijk en te ver weg. Alles dat ‘wij’ hier bespreken en waarover wij denken een gefundeerde mening te kunnen vormen is gebasseerd op in feite helemaal niets. Op Main Stream Media, ‘hearsay’ en vermoedens.

      Conclusie: de aanslagen in Parijs zouden zomaar ‘echt’ geweest kunnen zijn…maar het zou ook een goed geregisseerde ‘false flag’ operatie geweest kunnen zijn.

      Ik persoonlijk begon te twijfelen aan het hele verhaal toen ik de video zag waarop de politieagent vermoedelijk door zijn hoofd wordt geschoten…Erg vreemd allemaal…

      Zoals ook wordt besproken door o.a. Johan Oldenkamp:
      https://www.youtube.com/watch?v=35DPxpVRNJM#t=2554

      Maar ja, wie ben ik?

      7 likes
     • Dolex schreef:

      @lennart – ik ben het ook niet eens met wat Ivy zegt, maar zeggen dat hij zijn mond moet houden of weg moet gaan heeft iets ironisch in een thread die over vrijheid van meningsuiting gaat…

      4 likes
     • ismail schreef:

      Nee dat zijn mensen die door gedraait zijn en gaat er om de wolf die alleenrond loopt.
      Zo wordt het beschreven.Maar als het om een moslim gaat is

      3 likes
    • Elisabeth schreef:

     weet je wie zich echt moeten schamen? Die schapen van mensen die zomaar meelopen met elke conspiracytheory die hun interessant lijkt. Echt schaamtelijk hoe jullie hier allemaal in meegaan. Natuurlijk moet je niet alles klakkeloos aanvaarden wat in de media komt, maar met een samenzweringstheorie geloven, vind ik nog een extremer level van achterlijkheid.

     18 likes
    • Bartelo schreef:

     Dat verklaart dan gelijk waarom er afgekeurde paspoorten tussen de gloednieuwe paspoorten zaten, die getoond werden als dat ze waren van de omgekomen NL’se passagiers van MH17.

     6 likes
     • Roy schreef:

      “Dat verklaart dan gelijk waarom er afgekeurde paspoorten tussen de gloednieuwe paspoorten zaten, die getoond werden als dat ze waren van de omgekomen NL’se passagiers van MH17.”

      Daar is een simpele verklaring voor, als je 5 minuten verder zoekt dan je neus lang is kom je daar zelf ook achter.. En ja, die waren van de passagiers van de MH17

      7 likes
     • Barry schreef:

      Die paspoorten waren nep , er zijn helemaal geen Nederlanders omgekomen in de oekraine. Alle nabestaanden waren nep en onderdeel van het complot. 100 families hebben hun tranen op tv gefaked. Ik twijfel zelfs of er überhaupt wel een vliegtuig is neergestort. Er zijn ook talloze mensen geweest die hebben verklaard dat hun zoon of dochter helemaal niet is omgekomen terwijl ze wel op de lijst stonden. 1 grote hoax !

      Neem aan dat het duidelijk is dat deze reactie sarcastisch bedoeld was.

      2 likes
    • Jeske schreef:

     Ik vind het een beetje apart dat je het over karma hebt. Bedoel je echt het karma uit het hindoeïsme of iets anders? Want wij lopen geen karma op, zoals jij het graag noemt, door dit te geloven en hierbij stil te staan. Ik snap niet dat je durft te beweren dat alles nep is, mensen zijn wel daadwerkelijk dood gegaan! Dat er theorieën zijn over de daders, dat is bekend. Dat laat dit artikel ook wel weer zien. Maar dat jij serieus denkt dat de aanslagen nep zijn, moet jij maar eens wat vaker achter dat kastje in jouw huis genaamd computer vandaan komen..

     4 likes
     • omer schreef:

      geef mij 50 miljoen euro dan zou ik deze scene ook kunnen laten spelen wie kende in gods naam die charlie hebdo misschien in Frankrijk beetje bekent nou ik zal hem 20miljoen geven voor de karikaturen van de profeet die hij tekent 20miljoen zou ik paar moslims in huren om hem te doden zou ik zeggen kijk is wat hij gaat tekenen over jullie profeet en 10miljoen voor de gast die daar toevallig staat te filmen daarna politie inschakelen hier leuke scene wat is er verloren gegaan onschuldigen mensen die dood zijn wat hebben ze gewonnen misschien miljarden en de hele wereld op zijn kop gezet in Turkije heerst er al 20 jaar terreur ongeveer 10.000 soldaten verloren gegaan nooit is er zown grote wereld nieuws van gemaakt waarom omdat zulke dingen alleen in midden van europa of in amerika moeten gebeuren dan weet iedereen het daarom geloof ik in dit spelletje niet.

      11 likes
    • Jimmy Joe schreef:

     Had het zelf niet beter kunnen verwoorden.

     5 likes
    • john Hamans schreef:

     Slaap lekker verder ivy.vandaag is de tweede politieagent begraven.ook toneelstukje zeker.jullie links addergebroed kunnen tegen de waarheid.er was een tijd dat er een partij speciaal voor jullie was.de NSB.

     5 likes
    • Josias schreef:

     In de tweede wereldoorlog zijn er ook geen 6 miljoen joden vermoord toch?

     2 likes
    • Jan schreef:

     Beste Ivy,

     Als je goed bij biologie had opgelet, zou je weten dat als je dood bent niet meer bloed. Dit komt omdat de bloedsomloop stopt als je bent overleden. Wat gebeurt er ook alweer als je recht door je gezicht wordt geschoten met een vol automatisch wapen?? Inderdaad dan ben je harstikke DOOD!! Als je begrijpt wat dat betekend??

     2 likes
    • Vandattem schreef:

     Het is de hedendaagse bijbel;

     Bekeer of sterf!

     Maar je bent vrij.

     Haha.

     4 likes
    • Danny schreef:

     Hahaha stumperd! Die anderhalf miljoen mensen vandaag in Parijs was zeker ook nep… wat ben jij zielig zeg!

     4 likes
    • Mike schreef:

     Die familie van die politie agent zal natuurlijk ook een toneelstukje spelen… wees niet zo dom en accepteer het feit dat die 2 idioten er achter zaten. Wilt overgens niet zeggen dat alle moslims fout zijn, Je hebt een groep extremisten en die heb je in elke cultuur en bij elk geloof.

     Maar stop met die domme dingen te zeggen dat het een toneelstukje is.

     4 likes
    • Dolex schreef:

     @ivy – denk je nou echt dat je geen nepbloed gebruikt, of erbij photoshopt, als je zoiets in scène wilt zetten?

     2 likes
    • Dolex schreef:

     @Ivy

     Dus de torens staan er nog? Want het was nep?
     En Ivy, als het executie-filmje echt nep was, zouden ze daar wel wat bloed aan hebben toegevoegd hoor. Zo moeilijk is dat niet.

     2 likes
    • Henk schreef:

     Ik heb een vraag? De 9/11 was een insd job maar hoe kan er niemand dood zijn gegaan

     0 likes
    • Maria schreef:

     Geloof ook niet in de toneeelstukjes. Gewoon allemaal hardstikke nep.

     0 likes
    • Maria schreef:

     Vind het ook allemaal nep en ik denk graag zelf na. Waarom zouden er bij de MH17 lichaamsdelen dus niet complete lichamen in lijkkisten en dan in een plechtige rouwstoet vervoerd zonder dat er een uitvaart was en dat allemaal ongekoeld. Dus de linkerpink van mevrouw A en de rechterschouder van meneer B gezellig samen in een kist. Aanval bij Hebdo ook bedoeld om de boel op te ruien.

     0 likes
    • Kees schreef:

     Ivy…… poison Ivy….. je bent een belediging voor de mensheid dat je dit durft te zeggen.

     0 likes
    • freddy schreef:

     ik ben wel eens opTV geweest. Ook nep zeker?

     0 likes
   • Ron schreef:

    Sorry,ik heb niet te doen met de Marrokaanse gemeenschap..Me gedachten gaan uit naar de familie van de slachtoffers,zou jij ook moeten doen..

    8 likes
    • Ivy schreef:

     Ron- welke slachtoffers? Heb jij ze gezien dan? Kende jij ze persoonlijk dan? Marrokanen hebben hier niets mee te maken omdat die aanslag geheel nep was. Ook die zogenaamde slachtoffers zitten in het complot als ze uberhaupt ooit hebben bestaan. Waarom zou zo’n krantje die spotprents moeten maken sowieso? Omdat ze een reden zochten om het toneelstukje kracht te geven. Ik denk dat jij Ron het heel graag wilt geloven, dat is heel wat anders dan zogenaamd medeleven te hebben met zogenaamde slachtoffers. Op die manier ben je gewoon onderdeel van het toneelstukje en ik bedoel het niet om jou hierop aan te vallen, integendeel. Die schaduwmacht die hier ons in de maling neemt maakt iedereen kapot. Zij beheren en bepalen alles wat je op TV ziet. en zo hebben ze jou in hun macht.

     26 likes
     • John schreef:

      Het is allemaal in scene gezet, zodat de hele moslim gemeenschap erop wordt aangekeken. Ophitsen heet zoiets, met als doel om mensen/groepen tegen elkaar op te zetten.

      15 likes
     • Wietze schreef:

      Van vijf gedode journalisten zijn de namen bekend: naast Carb zijn het Tignous en Wolinski en econoom Bernard Maris. Ook eindredacteur Moustapha Ourrad en kroniekschrijfster en psychoanaliste Elsa Cayat zijn vermoord.

      De twee agenten zijn Franck D. en Ahmed Merabet. De laatste werd buiten het gebouw gedood.

      9 likes
     • Joey schreef:

      Ivy. Ik geloof ook niet alles wat mij voorgeschoteld word op tv. En natuurlijk zijn er veel dingen door de amerikanen opgezet. Je hebt het maar over complotten en mindcontrol, maar sta je zelf eigenlijk nog wel open voor andere suggesties, heb je zelf al er als eens goed over nagedacht? Nu neem jij ook maar alles klakkeloos aan en geeft de amerikanen gelijk overal de schuld van, maar er gebeuren ook dingen in de wereld waar niemand achterzit. Ik hoop dat je hier eerst wat open-minded instapt voordat je conclusies trekt en gelijk de amerikanen de schuld geeft. Laten we afwachten wat er langzaam uitrolt, de tijd zal het leren. Wie weet heb je gelijk, maar je bent zelf nu ontzettend narrow-minded aan het denken.

      8 likes
    • Jaouad Ghanmi schreef:

     Marokkaanse gemeenschap?

     Als we het toneelstuk moeten geloven zouden het mannen van Algerijnse afkomst zijn.

     Volgens mij zijn er meer als 1 nationaliteit moslims….

     Peace mensen, echt waar dat het in deze tijden nog kan op enkel moslims als terroristen te beschuldigen terwijl anderen het media aandacht ontglippen.

     Inderdaad rotte appels overal.

     Wake up and peace 🙂

     8 likes
     • Roy schreef:

      “Peace mensen, echt waar dat het in deze tijden nog kan op enkel moslims als terroristen te beschuldigen terwijl anderen het media aandacht ontglippen.”

      Vergeet vooral niet Richard Breivik. Die is echt niet aan de aandacht ontglipt en dat was een christen die 77 mensen doodde.. Het is helaas een feit dat de laatste paar grotere aanslagen nu eenmaal door moslim extremisten gepleegd zijn.

      Al deze extremisten, moslim of niet zouden ze op 1 eiland moeten gooien. Laat ze elkaar maar afmaken..

      7 likes
   • Remco schreef:

    Pizza…bakker?

    0 likes
   • NiMo schreef:

    Terreur is nooit toe te schrijven aan een geloof. Helaas is dit wel de gedachte die de media je graag wilt doen laten geloven.

    Ik ben sindskort op deze website actief, en het doet me goed om reacties te lezen die enige nuance brengen in MS media berichten.

    Gisteren lees ik op de volkskrant het bericht dat de VS een gerichte aanval op IS strijders hebben uitgevoerd: ik lees, de VS hebben de IS bevoorraad, en ondertussen Russische/regeringstroepen aangevallen, om IS de ruimte te geven verder te gaan met terreur zaaien.

    Ongelofelijk hoe de Volkskrant, NRC, AD, Telegraaf (oke van TG verwacht je ook niks anders) de burgers informeren met propaganda. Want men noemt alles wat niet door hen bericht wordt, complot. Zij zijn het die complottheorieën verzinnen en plaatsen op hun websites.

    Absurd

    0 likes
  • Off Course schreef:

   @Ron, Wie zich kapot moet schamen zijn mensen zoals jij die het leugenachtige en doortrapte imperialistische bewind van de zionistische fascistische Amerikanen domweg blindelings en zonder enige kritische kanttekening te plaatsen goedkeuren en blijven verdedigen. De VS heeft sinds de zionisten daar de centrale bank in hun macht hebben niet anders gedaan dan honderden miljoenen mensenlevens wereldwijd over de kling jagen. Ga jij eens fijn de lijken tellen die de VS op zijn geweten heeft en kom dan nog eens terug met je inhoudsloze afkeuringen. En ‘ja’, de Amerikanen zijn schuldig en ‘ja’ de Amerikanen hebben samen met de zionisten de wereld in hun greep en ‘ja’ deze zitten in 99 van de 100 gevallen achter aanslagen, terreurdaden en vooral in -alle- oorlogen die zijn geïnitieerd op basis van nul bewijs en nul feiten. Amerika is het drek en het schuim van deze aarde. De tweede wereldoorlog waren het geen bevrijders, maar bezetters, lees de geschiedenis, de werkelijke geschiedenis er maar eens op na en dan bedoel ik niet het zoetsappige geloel wat je hebt geleerd op het zoetsappige aap-noot-Mies schooltje waar je bij juf op de schoot de grote leugens mocht horen hoe wij zijn bevrijd door onze grote dappere helden, die niet meer waren dan judassen, verraders en lijkenpikkers….En dan bedoel ik niet de onwetende en onschuldige soldaten die uiteindelijk, zonder het te weten, vochten voor het grote geld en de macht en het vuile werk moesten opknappen voor de grootmeesters, de gangsters en souteneurs van de banken en (oorlogs)industrie. Dit drekland nu nog langer verdedigen met alle openbare kennis van nu maakt je medeverantwoordelijk voor alle moord en slachtpartijen wereldwijd, zelfs medeplichtig aan de terreurdaden geïnitieerd door de zionisten en de VS!….

   100 likes
   • Ronny schreef:

    kun je deze uitbarsting onderbouwen met bewijzen??? veel nutteloos gezwam als je geen bron kunt tonen. meer onderbuikje legen lijkt me.

    20 likes
    • Off Course schreef:

     @pleiadian @Ronny, anderen moeten jullie leventjes uit de comfort zone halen waarin ze nu zitten en laten zien dat de nazi’s tot aan de Oekraïne een vies spel spelen en de macht hebben overgenomen en die met vuige vuilspuiterij het beeldscherm vullen en volkotsen met leugens die jullie slaven zo willoos oppikken?

     De mainstream heeft toch altijd gelijk, de rest zijn leugens en daar moeten jullie aan vast blijven houden tot de dag komt dat je horizontaal gaat, zo simpel kan het leven zijn! Als je niet wil zien en begrijpen wie deze wereld al decennia lang bij de ballen heeft en uitkleedt en uitmoordt dan komen jullie niet verder dan weldenkende mensen aanvallen die proberen door de meest groteske pusbulten heen te prikken af te zeiken en te vragen of ze met bewijzen willen komen?

     De bewijzen liggen er, je moet ze alleen even willen oppikken en dat is bij de hersenloze masse en onderdanige dienaren van de broodheren nu eenmaal een schier onmogelijke opgave.

     31 likes
     • Ronny schreef:

      hm. behalve het uitschelden van andersdenkenden zie ik nog steeds geen bewijs. ik ga me niet verlagen om mijn gedachten over jou hier te plaatsen want dat fatsoen heb ik nog. maar je hebt aardig wat vreemde benamingen voor mensen die dus niet in die ufo van je zijn meegevlogen.

      18 likes
     • Off Course schreef:

      @Ronny, als ik mee kakel in het hok, dan was ik een braaf, onderdanig en goedgelovig slaafje, net als jij?…. En dan mag ik Amerikaans plastic geld, plastic politici, plastic gepimpte koppen, en plastic vreten en plastic nieuws in een plastic verpakte wereld aanbidden? Te gek!

      10 likes
    • Enkido schreef:

     Het is onzin dat de Amerikanen de uitvoerders zijn om Hollande aan de boycot tegen de Russen te houden. De Russen zijn helemaal niet pro-islam zoals de Westerse regering. Dus een aktie tregen Hollande is dus niet logisch. Buiten dat, de legitimiteit voor terreur zit wel degelijk in de islam. Kijk gewoon naar het gedrag van haar profeet. Iedere moslim weet dit dus wanneer je je bewust bent hiervan, kun je niet anders concluderen dan dat je uit de islam moet treden. We zagen dat ook in de tweede wereld oorlog, heel veel mensen werden lid van de Nazi partij terwijl ze toch geen Nazi’s waten. Ze deden dat omwille van socialee druk

     13 likes
    • Hawks schreef:

     Tuurlijk kunnen ze dat niet, dat bewijs leveren. Geef de hoop maar op dat zoiets ooit komt. Hun redenering? Komt-ie: ‘1+1=3. De Powers That Be ontkennen dat, dus moet het wel waar zijn, want Ze liegen altijd.’ Ben benieuwd of deze mensen even consequent zijn als de Powers That Be zeggen: ‘Ja hoor, jullie hebben gelijk. Zonder bewijs is 1+1 3.’ Ik wed dat geen van deze stuurlui gaan zeggen ‘Ha! Ze liegen, 1+1 is gewoon 2.’.

     Probleem met internet(niet). Iedere malloot kan maar wat roepen. Helaas wordt dat door velen vertaald met: ‘Ik moet wat roepen.’.

     Sign of the times, my 15 minutes of fame…

     7 likes
   • pleiadian schreef:

    @off course
    Mooi verhaal, maar dat is toch geen bewijs dat de VS achter deze aanslag zitten?

    12 likes
  • pleiadian schreef:

   @Ron,

   Idd, het wordt allemaal zo voorspelbaar dat ik van te voren al kan zeggen welk mainstream nieuws een samenzweringssausje gaat krijgen in het alternatieve nieuws. Het is op zijn minst vreemd dat Russische bronnen als RT blijkbaar kritiekloos geloofd worden, terwijl die overduidelijk ook hun eigen agenda hebben.
   Het is jammer dat het alternatieve nieuws niet meer op zoek lijkt naar de waarheid, maar nog maar enkel naar de bevestiging van de eigen (voor)oordelen.

   37 likes
   • Ronny schreef:

    precies. alleen een beetje knip en plakwerk zonder ook maar één vinger uit te steken om zelf achter nieuws aan te gaan. erg jammer dat 20 keer per week alleen “complot theorie” verhaaltjes op deze buis komen. snap niet dat de figuren die deze verhaaltjes verzinnen überhaupt aandacht krijgen.

    16 likes
    • Jimmy Joe schreef:

     @Ronny dude als je er zo aan stoort, wtf doe je hier dan ?

     10 likes
     • Antonio schreef:

      Dit bericht en sommige reacties erop tonen overduidelijk het gevaar van religie aan.

      Dit is mijn geloof, dat is heilig, ben je het er niet mee eens dan:
      – ben je niet wakker
      – ben je een sheeple of een shill
      – donder je maar op van “mijn site”
      – zal ik jou uiteindelijk met mijn AK74 van mijn gelijk overtuigen…

      18 likes
     • Ronny schreef:

      oh.. jullie mogen klakkeloos allerlei meningen en youtroep filmpjes plakken maar commentaar is dan uit den boze??? hm…. wegkijken en vrijheid van meningsuiting is nu juist net waar ik (nog) zo blij mee ben.

      anders…. als je niet tegen een beetje tegengas kunt. wtf doe je hier dan?

      7 likes
     • Rutgers schreef:

      Wat hij hier doet? Zijn recht op vrije meningsuiting uitoefenen, maar dit democratische principe zal wel niet in je fantasiewereldje leven.

      6 likes
    • Jack schreef:

     De bewijzen liggen er om op te rapen je moet alleen verder kijken dan je neus lang is. Straks gaan jullie nog de moslims betichten dat zij die atoombommen op Hirosima en Nagasaki hebben gedropt, of wouden jullie beweren dat Moslims miljoenen Indianen en Aboriginals hebben afgeslacht wouden jullie beweren dat moslims achter de slavendrijvers VOC zaten, moslims hebben zeker 5 miljoen man in vietnam vermoord of waren het moslims die 1,5 miljoen Algerijnen hebben vermoord en verkracht.

     12 likes
     • Just-Ique schreef:

      Je kunt de mensen die zogenaamd “niet wakker” zijn ook gewoon nuchter en realistisch noemen 😉

      8 likes
     • Just-Ique schreef:

      Waarom zou je DE moslims aanvallen op terreurdaden van een paar gestoorde fanatici, die menen moslim te zijn? Je moet mensen niet beoordelen op wat een ander doet. In jouw omgeving zijn er ongetwijfeld ook mensen die je als “rotte appel” kunt bestempelen maar dat maakt jou toch nog geen “rotte appel”?

      Duik die slachtofferrol niet in.

      6 likes
  • ikke schreef:

   Ga jij maar lekker naar de NOS en de Telegraaf kijken.
   Jij weet echt niet wat er in de Wereld gaande is.

   Ga ook zelf is nadenken dan volgzaam achter de VS aan te lopen, die heel de wereld willen domineren.
   En het word nog erger, want Bush 3 komt er aan.

   15 likes
   • Ronny schreef:

    nou… vertel… wat gebeurt er dan in de ‘echte wereld’. ??? graag met een beetje bewijs. al dat oeverloze gebrul zonder onderbouwing is nu niet bepaald geloofwaardig.

    9 likes
  • Spade schreef:

   Als je een machtig land bent kan je het bijna nooit goed doen. Amerika zal vast niet zo vaak de dader zijn zoals men vaak wil geloven.

   13 likes
  • metehan schreef:

   Wij Nederlanders geloven snel het nieuws, minpunt van ons. Die moslims hebben het niet gedaan. Altijd komt NOS met negatieve nieuws over de Islam is dat jullie niet opgevallen. Als een islamiet een aanslag pleegt is die gelijk een terrorist en als een andere gelovige een aanslag pleegt is die altijd een gestoorde persoon die niet goed was in zijn jeugd, maar nooit hoor je van een joodse terrorist of een terrorist van de christendom.

   9 likes
   • Just-Ique schreef:

    metehan, ben je de IRA, de RAF en in een recenter verleden Breivik en de acties van de Israëlitische regering nu al vergeten?

    Het grote verschil is dat de gemiddelde Europeaan zich niet aangesproken voelt op misdaden van extremisten, die menen hetzelfde geloof of ideologie aan te hangen.

    Ze accepteren het feit dat er binnen ieder geloof en bevolkingsgroep ontspoorde, geesteszieke individuen rondlopen, ze veroordelen en verafschuwen de gepleegde terreurdaad en voelen niet de noodzaak de schuld in andermans schoenen te schuiven, een aanslag te bagatelliseren of zelfs te ontkennen.

    3 likes
  • Alma schreef:

   Daar zit wat in, Ron!

   8 likes
  • Winger schreef:

   Valt wel mee, het is een motief wat zeer logisch is als je meer kennis van zaken hebt. En ik zeg niet dat het zo is, maar je kan het ook niet uit sluiten.

   4 likes
  • Nexus schreef:

   Beste Ron,

   Zonder de Russen had jij Duits moeten spreken! Het waren de Russen die operatie Barbarossa van de Duitsers met hun verbrande aarde tactiek wisten te winnen. Het waren ook de Russen die in WO11 en WO2 de meeste soldaten moesten zien sneuvelen voor JOUW welvaart en welzijn. De Amerikanen zijn hier nadat de Russen de hete kolen uit het vuur gehaald hadden, met veel bombarie binnen getrokken. Zonder de actie van e Russen hadden ze geen schijn van kans gemaakt in Normandië want dan was de voltallige luchtmacht van de Duitsers er nog geweest, inclusief de zeemacht en landmacht.

   Los daarvan geldt nog altijd dat hij die stelt dient te bewijzen. De VS stelt dat de Russen er troepen hebben. Geen schroef bewijs kunnen ze leveren, zelfs na bijna een jaar niet! Wel kunnen wij met absolute zekerheid aangeven dat de VS 5 miljard gespendeerd heeft om Oekraïne bewust te destabiliseren. En ben je Irak, Afghanistan, Libië, Somalië, Vietnam, etc vergeten, dezelfde manier, over en over again!

   4 likes
  • roel schreef:

   Ja de Amerikanene zijn Altijd schuldig ja…………

   Skull and Bones…..Bilderberg..Gladio…..Cia en Mossad en de media en politici….

   Aallemaaal tuig ja….
   Snap je dat nou niet????????????

   Wake up

   Oh ja het allerergste is Nederland met De Nos Prins Bernard Claus en Bea Maxima clan……..frederi

   4 likes
  • Light schreef:

   Je bent een complot-DENKER of je bent een SCHAAP die kauwt op wat die maar voorgeschoteld krijgt en volgt wie hem maar leiden wil.
   Wie ben jij ??

   Light 9-1-2015

   3 likes
  • Realist schreef:

   Ron welk bewijs heb jij dat ze moslim is? In de islam zijn al zulk soort gedragingen verboden.

   Bin laden is dood deze gasten zijn dood maar hebben wij beelden van lijken gezien.

   Obama kondigde vandaag aan dat er meer zal gebeuren in Parijs, mischien omdat hij het al weet

   3 likes
  • raj schreef:

   Volgens jou, Amerikanen eerlijk bezig? Kom op man, voor alle ellende in wereld USA is reden

   3 likes
  • Marcel schreef:

   Ron, blijf niet steken in Amerikanen-Russen. Het is fictie, bedoeld om je daarin vast te houden.
   Kijk achter de schijnwerpers, daar waar ze niet op gericht staan. Daar vind je je schuldigen.

   2 likes
  • Elise49 schreef:

   Niburu zegt helemaal niet dat de Amerikanen(volk/regering) schuldig zijn. Er zit een regering/organisatie achter de schermen. Dit zegt menig Amerikaan ook zelf. Dit zijn vaak economen, wetenschappers, indianen enz. Dus niet alleen de gewone Amerikaan, maar onder de gehele bevolking speelt die gedachte. Het komt dus niet alleen van Niburu. Google zelf eens over problemen. Burgemeesters van Amerikaanse steden roepen ook dat ze overgenomen worden. Veteranen die zeggen dat er dingen niet kloppen. En ja, chemtrails, daar wordt ook over besproken. Nog meer als hier. Men doet daar zelf aan onderzoeken enz. Occupy, idem dito. Mensen worden wakker en kunnen nergens naar toe, want overheden hebben niks meer te vertellen of doen net alsof ze niks weten. Bij ons gebeurt precies hetzelfde. Bedrijven nemen ons over door de privatiseringen. vb. Een stad(dacht in Texas/US) met een doorgaande weg naar een andere stad moet tol gaan betalen aan een buitenlandse investeerder van die weg. Dit is toch niet meer te rijmen? Het piramide systeem zorgt voor deze toestanden. Landen worden gewoon overgenomen. Waarom verliest een Nederlander/Belg zijn achtergrond? Niet door de gewone buitenlander/allochtoon, maar door het systeem dat ons overneemt. Lees voorgaande berichten van mij over hoe het systeem in elkaar steekt. De zingeving op de natuurlijke weg wordt steeds moeilijker. Het is het systeem dat steeds verder over de mensheid(natuurwetten) aan het gaan is. Ethiek is aan het verdwijnen,want er is een titanen strijd aan de gang. Macht vreet macht op(en die gaan over lijken) en daar worden wij de dupe van. En zoals ik al eerder zei: De maya kalenders(die moet je op elkaar leggen) spreken over een overgang van macht naar ethiek. De Bijbel/Koran/Thora zeggen hetzelfde. Oude culturen/mythes zeggen hetzelfde. Het is/zijn een cyclus/cyclussen. Wederkerende teksten(een cirkel)Aan elke grote beschaving/tijdsperk komt een eind en daarna begint het weer opnieuw. Dan spreekt men over de duizend jaar vrede. Overigens speelt klimaat/kosmos daar ook een rol in. Alles staat in de sterren geschreven. Een mooie spreuk om te onthouden.

   2 likes
  • Shizen schreef:

   Het zijn feiten: kijk naar de geschiedenis van Amerika van de afgelopen 150 jaar en pak een willenkeurig jaar, ze zijn altijd verwikkeld in een militaire dan wel niet een proxy affaire.

   Putin geniet is op dit moment razend populair in Rusland, meer dan 75% staat achter zijn bewind. Rusland mengt zich nergens behalve nu de NATO, USA en UK voor z’n grenzen staat in Ukraine. Kan je je inbeelden wat Amerika had gedaan als China & Rusland een militaire macht aan het opbouwen waren in Cananda of Mexico?

   Think before you spit.

   2 likes
  • Noway schreef:

   waar zijn die f*cking lijken ik wil de lijken zien van die 2 ze laten de helft van het sprookje zien ze laten wel alle lijken van alle schurken op de wereldzien behalve van deze 2 belastingbetalers. Laat ons zien wat jullie zien duiveltjes van het land. Irak aanvallen en zeggen ze hebben massa vernietiging wapens onschuldige burgers doden dat mag welshame on you america je laat de mensen in een waanzin en je speelt met mensen levens heel europa is in rep en roer. Jullie krijgen als compensatie een cadeau aan de pomp

   1 likes
  • Rob schreef:

   De congress betstaat zuiver uit AshkeNAZIS en masons.
   Alle 520 leden zweren eerst trouw aan Israel. daarna pas kijken ze hoe de USA misbruikt kan worden.
   De USA wordt door Israeli bestuurd, nep joden, AshkeNAZIS.

   1 likes
  • nick schreef:

   OBAMA TELLS AMERICA – “Serve Satan!” – This will …: http://youtu.be/V-TMKUea87E

   Gebruik je verstand dan weet je wie dit doet

   0 likes
  • Sanero schreef:

   Je moet is beter op onderzoek voor je onzin gaat uitkramen, als het de amerikanen zijn dan geloof je het niet maar er word gezegt dat het een moslimland is dan geloof je het wel heel apart dit, amerika en israel zijn de hoofdverdachte van zulke conflicten of je het nou wil geloven of niet.
   ISIS is ook opgericht door israel en amerika Israel Secret Intelligente Security.

   0 likes
  • Edje schreef:

   De enige die profiteert van IS , is Amerika. Amerika zou weggaan uit Irak. Alle kopstukken van IS zaten vast in Amerikaanse gevangenissen. Die worden ineens vrijgelaten en ineens heeft Amerika om toch maar in Irak te blijven. Jij geloofde Amerika zeker ook , toen ze zeiden dat Saddam massavernietigingswapens had ? Iedereen weet dat dat leugens waren. Alles draaide en draait om grondstoffen. Irak gaat om olie, Afghanistan om gas ( geen 1 Afghaan heeft ooit Amerika aangevallen). Syrië gaat ook om gas , wat Assad verkoopt aan Rusland. (Amerika wil dat graag overnemen). IS is getraind door Amerika , zodat er chaos komt en zij een excuus hebben om alles te bombarderen en het Midden-Oosten in hun bezit te houden. Amerika heeft vroeger ook de taliban getraind om tegen de Russen te vechten. Osama is nog getraind door de CIA met ditzelfde doel. Dit is allemaal echter niks nieuws. In de jaren 70 was iedereen een communist. Toen had je Vietnam, Korea, Salvador, Chili enz. Nu heb je terrorisme en heb je 23 landen die worden gebombardeerd door Amerika dmv drones. Dit heeft allemaal niks te maken met de islam , maar met grondstoffen, imperium uitbreiden en de wapenindustrie draaiende houden. Eisenhower heeft nog gewaarschuwd voor het militaire industriële complex. En al die aanslagen in Europa zijn niet gepleegd door IS , maar door GLADIO. Deze aanslagen had je al in de jaren 70/80. In Italië, Duitsland (oktoberfest) enz. Je had in België de Bende van Nijvel. Allemaal het werk van GLADIO. Deze laatste aanslagen in Europa zijn gepleegd door GLADIO B. Peter R. de Vries heeft zelf ook nog een aflevering gemaakt over GLADIO. Kan je zo terug zoeken op YouTube. Denk zelf even na : Tegenwoordig heb je overal camera`s en iedereen filmt alles met zijn telefoon. Hebben wij ooit een dader kunnen herkennen als iemand van IS ?????? Elke keer als we dan eindelijk iemand zien , zijn ze vermomd. Of je ziet mensen op een stilstaand beeld en dat zouden dan de daders zijn. Laten we kijken naar die aanslag op CH. Eerst was het al qaida , daarna IS. De daders zeiden dat ze van Al Qaida waren , maar hadden een IS vlag in de auto. Ze laten hun ID liggen in de auto. Ze zien eruit als de gasten die later achter ze aan zaten. Alles mooi gefilmd en heel hard hun motief roepen terwijl niemand in de buurt is. Die gast op de flat zegt dat beneden iemand Allahu Akbar roept, waarna je dan pas ineens iemand Allahu Akbar hoort roepen. Ze beroven een tankstation , waar normaal altijd camera`s hangen. De tankbediende herkende zei hij , terwijl ze vermomd waren. Hij had ook toevallig kennis van wapens , aangezien hij zei dat de daders achterin de auto een granaatwerper hadden liggen. Daarna gingen ze naar een gebouw waar een werknemer zei dat hij zich had verstopt in een kastje. Hij kon zich niet bewegen zei hij , maar hij zei dat toen ze weg waren hij de politie belde in dat kastje. Hij zei nog dat de daders met de eigenaar van het gebouw naar de andere kant van het gebouw gingen om koffie te drinken haha. Dit zei hij op tv. Daarna zeiden ze dat alles was omsingeld. Je zag alleen bomen en gebouwen. Niemand kon blijkbaar dichterbij komen. Niemand had een telefoon bij zich om te filmen. BAM BAM, daders dood en zaak opgelost. Die gast in de supermarkt rende naar buiten met zijn handen voor zijn gezicht. Hoe wisten ze dat hij de dader was en waarom schieten ze iemand neer die ongewapend is . Waarom kwam hij niet schietend naar buiten als hij zelfmoord wilde plegen. Die aanslag bij het voetbalstadion is ook zo grappig. Als er ergens veel camera`s hangen is het wel bij een stadion. Geen beelden. Ze konden de dader identificeren aan een vingertopje ? Hoe kwamen ze aan zijn afdrukken ? Hoe weten ze dat dat topje van de dader was ? Er was een bomgordel gevonden in de prullenbak en dat kwam overeen met de gebruikte bomgordels . Daar is toch niks meer van over ? Ze vonden een paspoort , terwijl iedereen was opgeblazen. Was zeker een ijzeren paspoort. Hier kwamen ze later ook op terug. FF serieus ik kan zo nog wel 30 dingen opnoemen die helemaal niet logisch zijn en waar iets niet klopt. MAW 100 % GLADIO

   0 likes
  • Chantal schreef:

   Amerika is bang dat er te goede verstandhoudingen zouden ontstaan met Rusland.
   Ze willen de controle over heel de wereld maar zo zijn er wel meer.

   Het probleem Syrië wijzen ze naar Europa hoeveel vluchtelingen problemen geven.
   geen enkele regeringsleider reageert door te stellen dat door de bemoeizucht van Amerika dit probleem is ontstaan.

   Trump wil illegalen het land uit vergeet hij dat hij zelf een illegaal is de oorspronkelijke bewoners waren de indianen die nog steeds onderdrukt worden.
   Make Amerika great again, HOEZO gaat hij verhuizen en wordt het land weer aan de oorspronkelijke bewoners terug gegeven?

   Meer gaat er in wapentuig de wereld zou geen armoede kennen wanneer het geld hieraan besteed werd. Mensen staan met collectebussen op straat zou het niet beter zijn met de collectebus bij het ministerie van defensie te gaan staan. Misschien worden mensen dan wakker.

   0 likes
  • Freba schreef:

   Laat je nooit “bevrijden” door Amerikanen-lees Zionisten, zij zijn n.l. in het bezit van de Defensie-industrie, de Staalindustrie, DE Media, de Geneesmiddelenindustrie etc.etc. Je raakt je munt kwijt, wordt volgestopt met schulden en vervolgens je “bek houden”. Je snapt er helemaal niets van. En Macron is momenteel de grootste schurk van Europa. Kijk maar eens naar die zelfingenomen tronie. En ik kan het weten; er zijn aan mij duizenden verdachten voorgeleid. Vertrouw op je intuïtie.

   0 likes
 • Filosoof schreef:

  Wat ik als ex militair zeer opmerkelijk vind is dat als je met een zeer zwaar wapen en van zeer dichtbij beschoten wordt, overlijdt en tegelijkertijd dit het beeld is van de aanslag, er geen enkele verwonding of druppel bloed zichtbaar was…

  45 likes
  • Liquid schreef:

   Gek dan dat je als ex-militair niet weet dat wonden van bv een ak47 vaak minimale wonden veroorzaken.
   Daarnaast zorgen kogelwonden lang niet altijd direct voor bloed.

   “Reports from Vietnam confirmed the often minimal wounds caused by AK-47
   bullets: “Uncomplicated perforating soft-tissue wounds were the most common
   bullet wounds of the extremities; They showed small entry and exit wounds
   and a clean soft tissue track with little or no devitalization of tissue.”
   Bron: http://rkba.org/letters/suter.trauma.trask.95

   Kijk ook hier:
   http://csidokter.weebly.com/blogs/een-kogelgat-herken-je-niet

   25 likes
   • MSMSletkiller schreef:

    Leuke links met leesartikeltjes hoor.

    Jij hebt vast nog nooit met dat kaliber geschoten.

    13 likes
    • Roy schreef:

     Jij wel en ook op mensen MSNSLETkiller? Heb je de hoofden uit elkaar zien spatten en het bloed zien sproeien? Of voornamenlijk in films?

     Zou het niet schelen per inslag? bepaalde hoek vanuit waar geschoten, wordt, positie van het hoofd, etc etc etc.. Ik weet het niet, want ik ben geen ‘expert’, jij wel blijkbaar.. Oh ja, ik vergeet dat de echte experts op de sites zitten waar jij het leest.. Ik noem een Johan Oldenkamp of een Martin Vrijland..

     En wanneer ben je ex-militair, ik heb ook in dienst gezeten, ben ik dan ook ex-militair?

     Zo leuk, dat iedereen het beter weet…

     15 likes
     • Liquid schreef:

      @ Roy:
      “Zo leuk, dat iedereen het beter weet… ”

      Ja, en dat artikelen van chirurgen en forensische artsen weggezet worden als ‘leuke leesartikeltjes’, terwijl allerlei ongefundeerde aannames blijkbaar volop geldig zijn als bewijs. 😉

      13 likes
     • Vandattem schreef:

      Je bent wel erg nieuwgierig, Aagje.

      Terugslag, als het om 1 ding moet gaan, is er niet met losse flodders en wel met scherp.

      Dit was een losse flodder.

      10 likes
     • Roy schreef:

      “Je bent wel erg nieuwgierig, Aagje.”

      “De shill is zeker erg nieuwsgierig, maar dat hoort bij het ‘vak’.”

      Jullie zijn dan weer niet nieuwsgierig, jullie lezen iets op de complotter sites en nemen het meteen voor waar aan.. Oh nee, ik vergeet dat jullie ervaringsdeskundige zijn… /facepalm

      “Er bestaat een verschil tussen ervaring en gelezen.
      Tussen werkelijk inzicht en napraten.”

      Aha, dus jij hebt wel eens iemand midden op straat door zn hoofd geschoten… Jij hebt totaal geen werkelijk inzicht.. Het lijkt mij dat niet elke kogelinslag dezelfde impact heeft, hier spelen meerdere factoren een rol (ik ben geen expert, maar ik denk dat een ‘echte’ expert dat wel kan bevestigen) en buiten dat zie je het hoofd van desbetreffende persoon niet eens en is het ook nog eens van ver af gefilmd..

      “Terugslag, als het om 1 ding moet gaan, is er niet met losse flodders en wel met scherp.

      Dit was een losse flodder.”

      Denk je ‘expert’. Heb je dat filmpje van liquid gezien met die minimale terugslag? en fyi zelfs losse flodders hebben een terugslag, misschien in mindere mate, maar wel een terugslag..
      Mensen die geoefend zijn in het schieten van een kalashnikov zullen deze beter in bedwang kunnen houden dan een ongetraind iemand.. (Ook dit kan vast bevestigd worden door een ‘expert’)

      8 likes
     • MSMSletkiller schreef:

      Er bestaat een verschil tussen ervaring en gelezen.
      Tussen werkelijk inzicht en napraten.

      De shill is zeker erg nieuwsgierig, maar dat hoort bij het ‘vak’.

      4 likes
    • Moet niet gekker woeden hier schreef:

     Beste AMCSletje,

     Jij hebt blijkbaar alleen kennis vanuit Rambo Films…

     Zelf ben ik dienstplichtig geweest maar hoefde gelukkig nooit op iemand te schieten….

     Extreem rechtse typetjes als jij blaten over het algemeen maar wat en zoeken hun heil in complot theorieën, daar halen die terroristen ook hun inspiratie vandaan…

     9 likes
    • Liquid schreef:

     O MSMSletkiller, je mag me best kleinerend benaderen door verkleinwoorden te gebruiken hoor. Maar ik neem je iets serieuzer als je er inhoudelijk op ingaat.

     6 likes
    • Moet niet gekker worden hier schreef:

     AM_Sletje,

     Heb jij als militair dan wel met een AK47 geschoten?

     Dat zal niet in een Westers leger geweest zijn maar een oostblok leger. Bedankt voor dit inzicht in jouw motieven…

     2 likes
     • MSMSletkiller schreef:

      Als jij je bij deze klassieke omdraaipoging beter voelt is dat prachtig.

      Maar het veranderd niets.

      Haphaphap kindje.

      0 likes
   • Jimmy Joe schreef:

    @Liquid Waarom doe je zo je best om in wat jouw ogen toch niet een hoax is wel te ontkrachten ?

    4 likes
    • Liquid schreef:

     @ Jimmie Joe:
     Ik ontkracht maar één ding. Het stomweg papegaaien wat hier steeds weer opnieuw gebeurt.
     Steeds zie ik dezelfde kreten:
     – er is geen bloed te zien
     – er is geen terugslag te zien
     Beide zijn perfect verklaarbaar. Het zegt dus helemaal niks.
     Wie er verder achter de schietpartij zitten: ik heb geen idee. Ook ik vind een aantal zaken op z’n minst dubieus en zet daar zeker mijn vraagtekens bij.
     Maar ik vind ook dat het te snel trekken van conclusies nogal kortzichtig is. Als je jezelf ‘kritisch denker’ noemt, kijk dan zowel kritisch naar de MSM als naar de alternatieve media. Ze hebben beide hun eigen agenda.

     8 likes
     • Liquid schreef:

      Quote van mezelf: “Wie er verder achter de schietpartij zitten: ik heb geen idee.”
      Laat ik mezelf net even iets meer nuanceren:
      Ik heb wel een idee, maar trek geen voorbarige conclusies.

      1 likes
   • MSMSletkiller schreef:

    Er is naast het hoofd geschoten.
    Daarna is de loop pas op het hoofd gericht.
    Het was een losse flodder.

    De hoofdredacteur van het magazine heeft in de laatste uitgave een cartoon geplaatst waarin een zgn moslimextremist meldt dat ze nog tot eind januari hebben om te laten zien dat ze het menen.

    Een aankondiging, zoals gebruikelijk.

    12 likes
   • Anti schreef:

    Een schedel is niet bepaald soft-tissue.
    Van deze korte afstand had het hoofd bijna moeten exploderen

    Dit klopt inderdaad niet.

    1 likes
  • Liquid schreef:

   @ MSMSletkiller en VanDattem:
   Wat betreft de terugslag van een AK47 en losse flodders: er zijn genoeg nieuwsfragmenten te vinden die laten zien dat het schieten met een AK47 amper zichtbare terugslag geeft.
   Ik zou zeggen zoek bij youtube op ‘attack AK47’ en je komt bij allerlei oorlogsbeelden en andere schietpartijen uit. Of zijn deze allemaal in scene gezet..?

   MSMSletkiller, je zegt:
   “Er bestaat een verschil tussen ervaring en gelezen.
   Tussen werkelijk inzicht en napraten.
   De shill is zeker erg nieuwsgierig, maar dat hoort bij het ‘vak’.”

   Wederom ga je niet inhoudelijk op me in. In plaats daarvan gebruik je nu de kinderachtige tactiek me weg te zetten als ‘shill’.
   Nee ik heb niet met een AK47 geschoten. Jij blijkbaar ook niet. Degene die napraat ben jij, jij neemt klakkeloos dingen aan van in elkaar gebakken theorieën en komt met geen enkele goede onderbouwing.
   Ik denk dat je de stukken van de chirurgen en forensisch psycholoog waar ik naar verwijs niet eens gelezen heb. Denk je dat deze mensen geen gedegen kennis hebben?
   Je maakt jezelf belachelijk.

   5 likes
   • MSMSletkiller schreef:

    Ik geef niet meer persoonlijke info om mijn indruk te verantwoorden op een forum.

    Waar het om gaat is dat de zgn schutter van het wapen in Parijs een ongetrainde lichaamshouding had voor een schutter. Hij liep wat met het wapen te zwaaien zoals een leek of acteur zou doen.
    Hij schoot uit de losse pols. Vind maar eens een clipje dan waar er op die manier wordt geschoten.

    De youtube video’s zijn allemaal getrainde schutters, let liever op de terugslag-effect op lichaam en houding dan op het wapen.
    De Parijs ‘schutter’ is net zo echt als Lucky Luke.
    De dak-video is een slechte edit, met het blote oog waar te nemen.

    4 likes
    • Roy schreef:

     ““Waar het om gaat is dat de zgn schutter van het wapen in Parijs een ongetrainde lichaamshouding had voor een schutter. Hij liep wat met het wapen te zwaaien zoals een leek of acteur zou doen.
     Hij schoot uit de losse pols. Vind maar eens een clipje dan waar er op die manier wordt geschoten.”

     Zelf ben ik van mening dat deze gasten donders goed wisten wat ze aan het doen waren, maar jij bent de ervaringsdeskundige, dus hoe durf ik je tegen te spreken.. Je ziet overigens op de foto boven het artikel notabene dat hij het wapen tegen zijn schouder steunt.. Maar ja, klein detail..

     Maar oke ervaringsdeskundige, kijk eens naar dit filmpje, dit is iemand die totaal NIET weet wat hij doet.. Let vooral op die indrukwekkende terugslag, mn mond valt open.. Dat hij nog kan blijven staan zeg..

     https://www.youtube.com/watch?v=v0lmGgbWJcs

     3 likes
     • MSMSletkiller schreef:

      Allemaal leuk en wel, maar de zgn terrorist schoot NAAST.

      Je wil te graag jongen.

      Het is ziekelijk en ik ben klaar met je onzin,

      2 likes
     • Roy schreef:

      MSMSlet killer heeft er nooit van gehoord dat kogels ook weer het lichaam kunnen verlaten.. Komt door die vele ervaring die hij heeft denk ik..

      Dus nu komt het op het punt dat je geen goede argumenten meer kan geven en je er klaar mee bent.. Wat een verrassing..
      Wat pas echt ziekelijk is, is dat jullie een toneelstukje van dit alles proberen te maken..

      2 likes
    • Liquid schreef:

     “Ik geef niet meer persoonlijke info om mijn indruk te verantwoorden op een forum.”
     Impressive. Je blaat dus wat in het rond en wederom onderbouw je niks. Je neemt iets aan, probeert de indruk van deskundigheid te wekken terwijl je duidelijk van toeten nog blazen weet. Keer op keer worden jouw aannames weerlegt, zowel door mij als door anderen.
     Maar ik zou zeggen: ga vooral zo door, het is namelijk tamelijk amusant. 😉

     4 likes
    • Roy schreef:

     “Waar het om gaat is dat de zgn schutter van het wapen in Parijs een ongetrainde lichaamshouding had voor een schutter. Hij liep wat met het wapen te zwaaien zoals een leek of acteur zou doen.
     Hij schoot uit de losse pols. Vind maar eens een clipje dan waar er op die manier wordt geschoten.”

     Jaaaaa, je klinkt echt als een ervaringsdeskundige 🙂 Misschien ervaringsdeskundige in het spel Battlefield 2..

     “De dak-video is een slechte edit, met het blote oog waar te nemen.”
     En jij noemt durft jezelf wakker te noemen, oh oh oh..
     tuurlijk wordt deze video geknipt, maar ja, heb ik al meerdere keren uitgelegd..

     3 likes
    • Roy schreef:

     Hier met 1 hand

     https://www.youtube.com/watch?v=veWGl-5lx-o

     deze is dan wel weer grappig, maar het gaat natuurlijk vooral om de indrukwekkende terugslag..

     https://www.youtube.com/watch?v=WdI4m3Uy6I0

     2 likes
   • Henk de Groot schreef:

    De moeilijke tijden der laatste dagen

    1. En weet dit, dat in de laatste dagen zware tijden zullen aanbreken.

    2. Want de mensen zullen zichzelf liefhebben en geld aanbidden. Ze zullen protserige en trotse lasteraars worden en hun ouders ongehoorzaam zijn. Ze zullen ondankbaar en onheilig worden.

    3. Zonder natuurlijke liefde; onverzoenlijke roddelaars, mateloos, wreed en zonder liefde voor het goede.

    4. Verraders die, roekeloos en opgeblazen, hun eigen begeerten meer zullen liefhebben dan God zelf.

    5. Ze zullen godzalig (spiritueel) lijken, maar de kracht van hun geloof verloochenen. Laat hen links liggen.

    Timotheüs 3:1-5

    3 likes
    • Moet niet gekker worden hier schreef:

     Henk, dank je voor deze zeer toepasselijke Bijbelvers!

     Zeer toepasselijk alle alternatieve media adepten hier!

     “De moeilijke tijden der laatste dagen

     1. En weet dit, dat in de laatste dagen zware tijden zullen aanbreken.

     2. Want de mensen zullen zichzelf liefhebben en geld aanbidden. Ze zullen protserige en trotse lasteraars worden en hun ouders ongehoorzaam zijn. Ze zullen ondankbaar en onheilig worden.

     3. Zonder natuurlijke liefde; onverzoenlijke roddelaars, mateloos, wreed en zonder liefde voor het goede.

     4. Verraders die, roekeloos en opgeblazen, hun eigen begeerten meer zullen liefhebben dan God zelf.

     5. Ze zullen godzalig (spiritueel) lijken, maar de kracht van hun geloof verloochenen. Laat hen links liggen.

     Timotheüs 3:1-5

     2 likes
  • Zoidberg schreef:

   Heel scherp opgemerkt Filosoof: jouw comment snijdt in deze pas echt hout.
   Ik was daarzelf ook al mee bezig, probeer het eens op een CSI achtige manier of zo te bekijken:
   er zijn filmpjes en foto,s vd politieagent te zien NADAT hij van dichtbij nog door zijn hoofd is geschoten door een semi automatische AK 47.
   Geen druppeltje bloed indeed…. ballistisch technisch? kan dat vlgs mij helemaal niet.
   Als je at close range door je hoofd wordt geschoten met zo,n wapen vliegen [excuses voor de plastische omschrijving] de stukken schedel en hersens all over the place.
   Ong. zoals in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=YLB36UxWD0M
   Echter het hoofd is daarna nog volledig intact.
   Dit is vlgs mijn bescheiden mening eigenlijk alleen maar mogelijk in een scenario: losse flodders….

   10 likes
   • Moet niet gekker woeden hier schreef:

    Dat hangt van het type kogel af welke gebruikt is!

    En als bron YouTube gebruiken, het moet inderdaad niet gekker worden….

    5 likes
   • Bartelo schreef:

    En daarbij komt ook nog eens het feit dat die man daar al aangeschoten op de straat ligt. Eerst op z’n buik liggend en daarna draait hij zich om.
    En nergens is bloed te zien, niet op z’n kleding, niet aan z’n handen, niet op straat. En pas dan wordt hij door z’n hoofd geschoten. Nog steeds geen bloed of een wond aan z’n hoofd.
    Vergelijk dat eens met het hoofdschot door een eenvoudig pistool (in vergelijking met het wapen dat hier is gebruikt) op bijvoorbeeld Pim Fortuin.

    4 likes
  • Wietze schreef:

   Misschien geeft dit wat meer duidelijkheid:

   ‘Van vijf gedode journalisten zijn de namen bekend: naast Carb zijn het Tignous en Wolinski en econoom Bernard Maris. Ook eindredacteur Moustapha Ourrad en kroniekschrijfster en psychoanaliste Elsa Cayat zijn vermoord.

   De twee agenten zijn Franck D. en Ahmed Merabet. De laatste werd buiten het gebouw gedood.’

   2 likes
 • Tja schreef:

  Er is nog steeds geen enkel bewijs voor dat dit een zgn. False Flag, of aanval van de Amerikaanse Inlichtingendienst is. Tot die tijd blijf ik kritisch naar beide mediakanalen. Net als met chemtrails, er wordt veel over gesproken en beweerd, maar wat WETEN we eigenlijk echt? We kunnen alleen aannames doen, totdat er vanuit dit soort offstream media een onafhankelijk onderzoeksjournalist serieus onderzoek op het p.d. verricht. Er zijn toch zat (semi) professionele fotografen die tot in detail kunnen inzoomen op een vliegtuig in het luchtruim, als er werkelijk genoeg mensen geïnteresseerd zijn in de echte waarheid, zou een vast team van onderzoekers dit soort zaken eens onder de loep kunnen en willen nemen.

  11 likes
  • Rini schreef:

   Er is geen bewijs voor een fals flage,geef me je Email maar eens dan stuur ik je het filmje op waar de(garne)politcie agent word dood geschoten.
   Luister er is nul coma nul terugslag van het geweer,geen bloed te zien en de(oooo garme) policie agent beweegt nog niet eens wanneer hij geraakt word,is dat niet genoeg,wat wil je nog meer!?
   In het filmpje dat ik heb krijg je het heeeeeel duidelijk te zien dat het hier om een valse vlag gaat.
   En ja als je dit filmje dan niet gelooft of afkraakt,dan of je ligt echt goed vast te slapen,of je hoord bij de andere party.
   Grtjesssssss En nogmaals,duidelijk een valse vlag : geen terugslag geweer geen, beweging van het lichaam wanneer het geschoten word,en nergens geen bloed.geloof me,ik weet niets van wapens,maar weet verdome goed dat als je iemand van zo dicht bij schiet,zeker een beweging maakt met het lichaam(hier dus het hoofd)nou sorry dat ik het zeg,maar dan zou je toch wel wat hersentjes naast het hoofd moeten zien liggen,altans op de grond moeten zien spleten,maaar nul COMA nul.
   Trouwns ik stuur het filmpje wel naar Niburu toe,als men dat wil natuurlijk.

   30 likes
  • Huisheks schreef:

   Met Chem Trails is zoveel geld gemoeid dat een gewone onafhankelijke onderzoeker er never nooit van zn lang zal ze leven bij toegelaten wordt voor onderzoek. Wij moeten het dus hebben van zgn. klokkenluiders.
   En , even voor het sfeertje; er is inmiddels al heel veel bekend over de consistentie van deze uitstoot.
   Dus even de pc pakken en Googlen, dan kom je er zo uit. T is wat werk, ik geef t toe, maaaar dan heb je ook wat.

   21 likes
   • Roy schreef:

    Ik sta er weer niet van te kijken dat dit via de russische media verspreid wordt en aangezien zo’n beetje iedere complotter fan is van de russische media zal dit ook wel weer een heel hot item worden..
    Oh en Rini (wapenexpert), bespaar je de moeite, het filmpje staat gewoon op youtube..

    10 likes
  • Marian Baghor schreef:

   Het helpt misschien om dit eens te onderzoeken:

   http://www.earth-matters.nl/56/12674/oorlog/in-gesprek-met-ole-dammegard.html?limit=300

   Echt bewijs heb je pas als je er een keer middenin terecht komt, of zo. De deelnemers aan dit soort Events, zijn overigens wel steeds dezelfde bijna. Vlak voor zo’n Event, is er ook altijd een advertentie waar “act-as-if-acteurs” worden gevraagd, die zich goed kunnen voordoen als slachtoffers in ongelukken. Je kunt erachter komen hoe het in elkaar steekt, als je wilt. Succes!

   0 likes
 • Henk schreef:

  En daar hebben we dan de tot nu toe totaal onbekende “expert” de heer Martynov, die beweert wat vele NfN toch al dachten. Tot nu toe verloopt alles volgens het voorspelde patroon. Het wachten is nu op de laatste fase: waarin de complotdenkers de discussie voor gesloten verklaren omdat ze nu al zoveel “bewijs” hebben gezien. Daarbij worden degenen die het niet met hen eens zijn weggezet als minder bewust, gebrekkig functionerende zintuigen verweten en wordt regelmatig Wordt Wakker! geroepen.

  33 likes
 • Q & Q schreef:

  Erg makkelijk om van dit soort terroristische aanslagen een false flag operation te maken. Alhoewel, de Russen staan nu niet bekend om hun betrouwbaarheid.

  11 likes
  • Raj schreef:

   QUOTE

   Alhoewel, de Russen staan nu niet bekend om hun betrouwbaarheid.

   UNQUOTE

   Kijkt u hier even naar en trek DAN PAS uw conclusies:

   http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html

   Willem Middelkoop liet tijdens zijn laatste lezing een piechart zien waarbij ongeveer 95% rood was gekleurd en de rest blauw. Rood stond voor de bloedige oorlogen die de USA had gevoerd VANAF hun onafhankelijkheid in 1776!!
   Bovenden heeft hij een wereldkaart laten zien waarop de bases stonden van de Amerikanen en de Russen. De laatste hebben een handvol over de hele wereld, de Amerikanen ongeveer 10 keer zoveel!!

   12 likes
   • Dussss.... schreef:

    Ja hoor, een werkelijk zeer eenzijdig stukje waar je naar toe linkt, zullen we het dan ook maar eens hebben over de Russen?

    Bijvoorbeeld;
    -De vele tientallen miljoenen doden tijdens het regime van Stalin?
    -De tientallen miljoenen doden door Russische oorlogsmisdaden tijdens WOII,(Ja lieve Rusland vriendjes, de Russen hebben daar ook geen schone handen!)
    -Het verraad door de Russen richting de Polen door het Molotov-Ribbentrop Pact en de moord op vele duizenden Polen tijdens de Russische inval in Polen in 1939.(Договор о ненападении между Германией и Советским Союзом, Dogovor o nenapadenii mezjdoe Germanijej i Sovetskim Sojoezom).
    -De vele moorden waar de Russen al dan niet voor verantwoordelijk zijn in het door Rusland bezette Oost Europa.
    -De Russische inval en bezetting in Finland?
    -De Russische inval en bezetting in Afganistan?
    -De Russische Burgeroorlog?
    -De uithongering van de Oekraïners?
    -De deportatie, moord en verkrachting van de oorspronkelijke bevolking van de Krim? Dat is de reden waarom er nu in verhouding zoveel Russen wonen wat in de AM als goedmakertje wordt gebruikt om de Russische inval goed te praten.

    En ik kan nog wel even doorgaan bij conflicten waarin de Russen direct of indirect bij betrokken zijn.

    het is overigens nog steeds een discussie of Nazi Duitsland of de Russen verantwoordelijk zijn voor de meeste moorden in de 20e eeuw…

    7 likes
    • Rini schreef:

     Ja dat klopt dat WAS,AMIRIKA DOET HET NOGSTEETS,EN IS NIET VAN PLAN TE STOPPEN MENEER!
     Russland heeft van zijn fouten geleerd,jou lieve Amerika zal nooit leren,en is dat ook niet eens van plan.
     Welterusten,of hoe bevalt het je om bij die andere zeide te zijn 🙂

     9 likes
     • Liquid schreef:

      ‘De Vijand’ van ‘De Vijand’ is niet altijd je vriend.

      5 likes
     • Dussss.... schreef:

      Het is niet mijn lieve Amerika, dat is lager schoolplein niveau: wanneer je niet voor mij bent ben je tegen mij. Er zal in een AM adept nooit eens opkomen dat er een tussenweg is…

      By the way de agressie tegen De Krim is erg recent, maar dat wil je vast niet weten want jouw geliefde leider Poetin kan alleen maar goed doen natuurlijk…

      Welterusten, ja natuurlijk ik slaap nog, ik vroeg me al af wanneer deze standaard alternatieve media mantra zou komen, je maakt mijn dag weer helemaal goed!

      😛

      4 likes
     • Liquid schreef:

      (mijn reactie was @ Rini trouwens.)

      0 likes
     • Joey schreef:

      Fouten maken we allemaal Rusland voorop ook Amerika en Europa. Maar u vergeet wat de gealieerden in Wo2 samen met de Amerikanen voor Europa heeft gedaan. Maar u maakt wel de grootste fout de vele taal fouten in uw tekst dat verklaard misschien wel uw denk niveau. Want die is inherent aan de vele taal fouten van u. Met u kritiek en tekst kan niemand wat mee, mijn advies is terug naar school en ga weer Nederlands leren.

      0 likes
    • Freba schreef:

     Wellicht iets te laat, maar dan toch. WWII is te danken aan de Joodse Lobby in de V.S. Engeland was in 1938 al failliet (eigenlijk nog steeds) Met Joods (geleend) geld is Engeland de oorlog begonnen. Hitler was nooit van plan Engeland aan te vallen, gezien het feit dat Engelsen voor het overgrote deel afstammen van Duitsers, t.w. de Saksen. (Angelsaksen) Hij werd voor het karretje gespannen om de communisten tegen te houden in het Oosten, vandaar zijn inval in Polen. De toen al bestaande NWO speelt iedereen tegen elkaar uit. Kijk even in het M.O. Heeft niets met complottheorieën te maken; dat heet tegenwoordig Strategisch Management. Top op heden wordt Duitsland de maat genomen. Nu deugen de Mercedessen niet meer. Eerst VW de nek omdraaien en nu zijn de Sterren aan de beurt. Omdat de V.S. hun eigen vervuilende troep niet kwijt kan. Niemand wil in hun auto’s rijden en hun “vreten” consumeren. Zij gedragen zich als de “Kampers” v.d. wereld. Simpel gezegd: Geen niveau.

     5 likes
    • Edje schreef:

     Er zijn ook 20 miljoen Duisters gestorven in de oorlog .
     Duitsland is vernietigd. Dresden is gebombardeerd. Oorlogsmisdaad volgens Geneve. De geallieerden hebben ook veel moorden op hun geweten.
     Er zijn geen winnaars in die oorlog en alle kanten hebben misdaden begaan. Er is alleen 1 ding wat ze allemaal gemeen hebben.
     De familie Rothschild heeft de nazi`s gefinancierd en ook de tegenpartijen.
     Al die doden door de hand van Stalin werden ook gefinancierd door Rothschild.
     Communisme en het nationaal socialisme is gecreeërd door Rothschild.
     Rothschild financiert al sinds Napoleon alle oorlogen. In de tijd van Napoleon hadden ze hierdoor al 60% van alle bezittingen hier op aarde in hun beit. Nu is dat 99%. De enige landen waar Rothschild nog geen banken heeft zijn Noord Korea, Cuba en Iran.
     Alles draait om geld en Rothschild heeft alle banken in zijn bezit en ook al het geld.
     Is ook wel apart dat er in Duitsland crisis en armoede was in de jaren 30 en dat daar ineens een Hitler verscheen die in een arm land binnen een paar jaar een wapenindustrie opzette van hier naar Tokio. Wat denk je dat dat heeft gekost. Wie hadden er in die tijd zoveel geld? En nee bezittingen van joden werden pas ingenomen rond 1942 en veel joden werden gedeporteerd met wederzijdse liefde naar Palestina Rothschild is ook de stichter van Israël.

     2 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Nee Amerika, en overheden in het algemeen zijn meestal zeer vertrouwbaar.

   13 likes
 • MSMSletkiller schreef:

  Zoals al eerder gepost, de aanslag is nep.

  Hier het bewijs van de beroerd geëeditte TV-show van gisteren:
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/france-false-flag-shooting-attackers-spliced-in-cops-cut-out-man-in-bullet-proof-vest-watches-3089034.html

  De zgn terrormoslims worden zó de straat in gebeamed vanuit een andere dimensie?

  Als je weet waar de edit zit, kan je hem op tv op normale snelheid ook zien. NEP.

  17 likes
  • Huisheks schreef:

   Das veel te complot denkerig ; dat mag hier niet hoor. Dan val je buiten de boot en wordt je niet meer serieus genomen. Net als al die andere complotters die denken dat hier meer achter zit , dan alleen maar moordlust. Maja, er is geen reden waarom je je hersens zou gebruiken, dus gaan we gezellig met zn allen voor de buis op vrijdagavond, naar het spannende feuilleton van de franse gijzelingen kijken.
   Dat er onder het programma op de ticker een mededeling verschijnt, dat er 2 landingsbanen op Ch. d. Gaulle zijn gesloten, daar zet niemand een vraagteken bij… Waarom afsluiten, heeft dan toch ook niks met die zaken van doen? Of…. moet er iets speciaals ingevlogen/uitgevlogen worden en is het rookgordijn dik genoeg, zodat alle ogen zijn gericht op Kwatta..
   Ach, verzin eens wat… De waarheid is dikwijls vreemder dan fictie.

   12 likes
   • Liquid schreef:

    Waarom de landingsbanen waren afgesloten is vrij simpel hoor.. de gijzeling was vlakbij en er waren schoten gehoord. Is trouwens ook gewoon op internet terug te vinden. En waarom zou je die info trouwens als mededeling te zien krijgen als ze het juist voor je willen verbergen?

    11 likes
    • Huisheks schreef:

     Kipnappers die ineens op n landingsbaan staan en wegvliegen lollig..
     Wat is vlakbij, hahahaha one day we will fly away….
     Joh, 3 mannen ; 1000 politie !!!
     Is dat een beetje overdreven of droom ik dat alleen maar …

     5 likes
   • Ronny schreef:

    zijn wel meer dingen hier die erg vreemd zijn. man man man….. wat een geleuter over complotten. zoals al eerder ergens hier gelezen….. zou het misschien toevallig niet echt gaan om een paar idioten die uit naam van dat achterlijke geloof een aanslag hebben gepleegd? misschien moet ik maar eens aan een flinke joint gaan lurken of zo. waarschijnlijk zie ik dan wel al die ufo’s, onzichtbare planeten, alians en meer van die fantasiedingen voorbij dwarrelen.

    9 likes
 • Barrie schreef:

  MSMSletkiller
  9 januari 2015 13:42 at 13:42
  Het televisie -filmpje is nep.

  Reken niet op youtube. Dutchsinse is al gecensureerd.
  Dit is 1 van de plekken waar het niet wordt verwijderd;

  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/france-false-flag-shooting-attackers-spliced-in-cops-cut-out-man-in-bullet-proof-vest-watches-3089034.html

  Zo f*kking nep als het maar kan, en nog slordig geëdit ook.

  Klopt helemaal en bekijk dan deze you tube link .

  https://www.youtube.com/watch?v=mpvz7w6ilNk#t=11

  Vind iemand het nog raar dat we in complotten geloven ?

  26 likes
  • Faith schreef:

   Er wordt al decennia geschreewd en gegild dat we gekidnapt zijn en in het ootje genomen worden door een stel idiots.
   Mensen beseffen niet in watvoor gevangenis ze zich laten zetten. LATEN ZETTEN!

   F*ck the sixties. de meeste mensen die in de sixties opgegroeid zijn, zijn van lieverlee naar rechts op geschoven. Ineens was geld, carriere, rijkdom, beter moeten/willen zijn, en dus meer hebben (!) Zie D’66, liegen is toegestaan, belangrijk. Hoe serieus denken die gasten dat wij ze nemen?

   Ik heb geen medelijden met mensen die ineens in de shit zitten. Ziende blind en horende doof.
   Ik zal een zgn. ‘zweefteef” laten zien.

   https://www.youtube.com/watch?v=iaysTVcounI

   WAKE UP!!!

   3 likes
  • Ronny schreef:

   wat een geleuter….. brullen dat het filmpje nep is en dan zelf aankomen met een ander youtroep filmpje om je theorie te onderbouwen. lekker geloofwaardig dat je het ene filmpje afkraakt en vervolgens er blind vanuit gaat dat jouw filmpje de waarheid is. beetje hypocriet…. niet?

   9 likes
  • Moet niet gekker woeden hier schreef:

   En ja hoor, we moeten weer YouTube filmpjes kijken, alsof YouTube de Heilige Graal is der kennis.

   Kom op man, je weet toch wel dat diegen die filmpjes op YouTube zet betaald wordt per keer dat ze bekeken worden?

   Of ben je soms de maker van het filmpje en zit je verlegen om inkomsten?

   7 likes
 • Dimmer schreef:

  En wie zit er nu achter de joodse winkel dan????
  Uuuuhm de Russen whaha

  10 likes
  • Huisheks schreef:

   Ik dacht de Mossad….

   17 likes
  • Elise49 schreef:

   De kliek van de NWO(die zitten vrijwel in elk land) zit erachter. Vrijwel alle toestanden komen daar vandaan. Dit was gewoon een ordinaire bedrijfs overname via false flag methode met meerdere doeleinden.
   We worden langzaam overgenomen door deze kliek. Landelijke overheden gaan weg en de EU/wereldbedrijven neemt het over. Ook gemeenten krijgen het moeilijk. Het hele doelplan(agenda 21) is: de aarde bevrijden van teveel mensen.
   Voorspelling voorbeeld: De tehuizen(bejaarden/zieken) die dadelijk nog overblijven worden overgenomen door buitenlandse investeerders, die verbonden zijn met de EU/NWO. En als ik jou was zou ik daar niet naar toe gaan, want je speelt met jezelf Russisch roulette. We zitten er al middenin.(NWO) Neem Camelot. Die directeur(Smith) is een Engelsman, die uit een diamantenfamilie komt. Al die projecten met een kleurtje zijn NWO organisaties. Ziggo promoot ruimte. Zender “7” promoot religie. Heet niet voor niks ZEVEN. Geld in ziekenkas is voor nieuwe technologie. Denk aan robotisering/testen van mensen. Zelfs al zouden we uit de EU stappen, dan zijn er nu al teveel buitenlandse bedrijven, waardoor agenda 21 gewoon doorgaat.

   15 likes
   • Marian Baghor schreef:

    In 2016 is het tijd om uit het geloofssysteem te stappen, dat “hunnie” het hebben gedaan en nog steeds doen. Ons dwars zitten. Het is tijd om te gaan besluiten zelf aan het roer te staan en je niet meer tegen te laten houden, bijv. omdat het “toch niet helpt”. Dat is slachtoffer-denken en je ontkracht je eigen power daarmee. Niets of niemand doet jou iets aan, of een ander, of ons. Er is al veel teweeg gebracht, ten goede, doordat gewone burgers als jij en ik, onze stem laten horen, bijv. via Sociale Media. En zo besluiten voorkomen die ten nadele zijn van ons, gewone burgers. Dat hokjes denken is ouderwets. Creeer je eigen leven, dan kan je er voor anderen ook zijn als het nodig is, zie je wat ik bedoel?

    1 likes
   • HomoCapensis schreef:

    Homo Capensis stoken de mensen tegen elkaar op

    0 likes
  • katie schreef:

   Wat de main stream media er niet bij verteld is dat er zoveel joden zijn daar dat de kans dat je bij een Fransoos de winkel in zou stappen bijna nihil is, het zijn daar allemaal joodse ondernemingen. Ze proberen hiermee de situatie alleen verder op te blazen.

   3 likes
 • James schreef:

  Kijk, dat zijn nog eens duidelijke argumenten waarom dit te doen.
  Je hoeft er maar een huurling op af te sturen en een paar Allah snackbar laten roepen, en de wereld denkt gelijk dat Islam de boosdoener is.

  48 likes
 • Vandattem schreef:

  Enkele anders zeer prominente posters zijn wel erg stil geworden.

  Er is zwak gezegd knap sterk bewijs van fraude, en jullie proberen het niet te weerlegen?

  6 likes
  • Roy schreef:

   “Er is zwak gezegd knap sterk bewijs van fraude….. ”

   Hier moest ik toch wel weer om gniffelen 🙂
   Ik heb nog geen enkel bewijs van fraude, laat staan ‘sterk’ bewijs van fraude gezien.. Grappig om te zien dat jij hier anders over denkt.. Maar het verbaasd me dan weer niets 🙂

   7 likes
   • Vandattem schreef:

    Mooi gel*l Roy, maar wat had ik ook anders van je kunnen verwachten.

    Ga eens in op geposte filmpjes met bewijs, en weerleg dat eens.

    4 likes
    • Roy schreef:

     Dat er in de filmpjes geknipt is, is meer dan logisch, maar dat snappen jij en je mede complotters natuurlijk niet.. Dat heet tv maken, je maakt van een filmpje van bijvoorbeeld 30 minuten (waar 25 minuten mensen alleen maar op een dak staan) een korter filmpje voor een nieuws item..

     Van het andere filmpje wordt door ‘experts’ zoals Martin Vrijland en consorten geroepen dat het niet mogelijk is wat je daar ziet gebeuren..
     Maar ja, is dat wel zo, er spelen veel meer factoren een rol.. En hoeveel zie je daadwerkelijk vanuit het oogpunt van desbetreffende camera?

     En wat was je bewijs nou eigenlijk..

     5 likes
    • Henk schreef:

     “Ga eens in op geposte filmpjes met bewijs, en weerleg dat eens. ”
     Dat is niet zo moeilijk:
     De crux zit em in het commentaar bij de filmpjes. Dat stelt dat, ” als klopt wat de autoriteiten zeggen “, je een paar dingen zou behoren te zien, zoals terugslag, bloed, een filmpje zonder knip.
     Vervolgens zie je dat niet: ” Busted! ”

     Een paar hulpvragen:
     1. Klopt het wel dat je zou moeten zien wat het commentaar stelt?
     2. Welke andere plausibele verklaringen zijn mogelijk?
     3. En nu we vraag 1 en 2 hebben beantwoord, welke conclusies kunnen we trekken over de commentator?

     2 likes
  • Henk schreef:

   ” Er is zwak gezegd knap sterk bewijs van fraude, en jullie proberen het niet te weerlegen? “. We zijn duidelijk in de laatste fase beland.
   Nog even de fasen:
   1. Vage ‘expert’beweert dat eea heel anders in elkaar zit dan in mainstream media wordt beweerd.
   2. ‘Bewijs’duikt op uit allerlei hoeken en gaten van het internet, ‘bronnen’ worden opgevoerd, alternatieve media voeren elkaar op als ‘bewijs’.
   3. Het ‘bewijs’ wordt stuk voor stuk gedebunked.
   4. Complotters maken debunkers belachelijk, want ze hebben al zoveel sterk ‘bewijs ‘ gezien en roepen: ” wordt wakker. ”

   Het enige opmerkelijke tot nu toe is dat fase 2 eerder begon dan fase 1.

   11 likes
   • Jimmy Joe schreef:

    Het enige opmerkelijke is dat wezens zoals Henk nog steeds zo goed van hart zijn, dat zij wezens die zij zien als gekkies, proberen een volgens hen realistischer wereldbeeld voor te leggen. Why bother ? Heb je een godcomplex ofzo ?

    2 likes
  • Ronny schreef:

   weerleggen ??? geef eens bewijs dat het nep is?

   3 likes
   • Vandattem schreef:

    Kijk eens terug in de 2 draadjes.
    Het staat er meerdere malen.

    Je komt wat achterlijk over joh.
    Dat is voor jouw doen echter niet speciaal, net als je vrienden hier.

    3 likes
    • Ronny schreef:

     zo…. helemaal zelf verzonnen?? knap hoor…. maar uhh. voor de zoveelste keer. bewijs voor complot is dus NUL…. behalve het plaatsen van nog grotere youtroeponzin.
     verder nog aandacht nodig ???

     0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Wanneer de commentaren lees hierboven, concludeer ik dat het reagerend lezerspubliek van 9ForNews de afgelopen dagen plots is veranderd. Vanwaar die golf aan kritische (negatieve) reacties ?

  2 likes
  • JayJay schreef:

   Wat bedoel je met negatief? Bedoel je de doemdenkers of degene die niet achter een complot staan in dit geval?
   Het loopt gewoon de spuigaten uit hier. Overal wordt meteen een complot stempel op gedrukt. Mensen moeten hier niet zomaar mee strooien, het lijkt wel een hype. En ik betreur het dat 9FN met deze hype mee doet. Het verrast mij niet meer dat ‘complotters’ als gekkies worden bestempeld. Ik begin mij bewust steeds meer te distantiëren.

   21 likes
   • Huisheks schreef:

    Dacht dat hier vrijheid van meningsuiting was….
    Maar kennelijk heb ik mij vergist..
    Als alleen jouw mening de juiste is jayjay, dan feliciteer ik je bij deze met een grootse toekomst.
    Dan blijf ik gewoon een “gekkie”..

    5 likes
    • JayJay schreef:

     Weet je wat het is Huisheks, je hebt helemaal gelijk. Vrijheid van meningsuiting. Je gaat zelf ook aardig tekeer tegen mensen die hier skeptisch tegenover staan. En ik noem jou geen gekkie, ik ken je niet eens. Maar er word een beeld gevormd van complotters door wat ik hierboven zeg. Het begint een stereotype te worden waar niemand trots op is. Ik hou er verder over op want ik ben hier niet om jou te bekeren of je een rotgevoel te geven. En ik denk niet dat alleen mijn mening de juiste is, jij daarentegen wel. Zo komt het iig over als ik je reacties lees. Denk en zeg wat je wil maar laat je niet zo gek maken. Complotten zijn geen onzin maar kijk uit met te vroeg oordelen.

     7 likes
  • densie schreef:

   angst…..

   3 likes
 • Ferry schreef:

  Ik begin eerder te denken dat dit “onafhankelijke” nieuws wel heel erg pro russisch is… De laatste tijd zie ik alleen maar berichten van russische media die klakkeloos voor waar worden aangenomen. Wat een walgelijke discussie moeten we hier over voeren, straks gaan we hier isis hier ook nog zitten verdedigen…

  Ben benieuwd wat er hier wordt gepost als blijkt dat het niet de amerikaanse inlichtingendienst achter blijkt te zitten….onee want dan maken we er een nog grotere samenzwering van want dan zit er weer een nieuwe wereldorde achter……
  Kortom…dit is afhankelijk pro russisch nieuws wat we voorgeschoteld krijgen, voer voor de kortzichtige complottheorist.

  14 likes
  • Roy schreef:

   “Wat een walgelijke discussie moeten we hier over voeren, straks gaan we hier isis hier ook nog zitten verdedigen… ”

   IS wordt hier constant verdedigd. Alle executies zijn nep en het grote boze amerika zit overal achter..

   11 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Gast, ga is rap The Untold History of the United States kijken van Oliver Stone, je weet totaal niet waar je het over hebt.

   3 likes
   • Gezinusk schreef:

    Bedankt voor de tip! Tijdens een interview met Bob Woodruff vertelde Oliver Stone dat zijn documentaires nauwkeuriger zijn dan die van History Channel. Tot die conclusie was ik ook al gekomen. Met zijn visie over de relatie tussen Rusland en Amerika slaat hij geregeld de spijker op zijn kop.

    https://www.youtube.com/watch?v=v23FSCMhssU

    Amerika heeft mensen met gezond verstand aan het roer nodig en gelukkig krijgen meer en meer Amerikanen dit ook in de gaten. Niet die maffia van Bankiers, Multinationals, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission – Business as Usual t/m geheime genootschappen die al tijden het land in een wurggreep houden. Ik ben een groot voorstander van de Bill of Rights en als Amerika de wereld wil leiden als een wereldleider moet eerst dit uitschot eruit, zo niet dan wordt het ongetwijfeld een nog grotere chaos. Daar hoeven we dacht ik geen onderzoek op los te laten.

    6 likes
    • Jimmy Joe schreef:

     Geen dank Gezinusk, en je hebt voor de volle 100% gelijk. Maar meeste mensen willen de waarheid helemaal niet onderzoeken, alleen maar hun eigen BULLSH*T etaleren.

     0 likes
 • Robert schreef:

  Iedere gek met een scheve kijk op zaken kan wat schreeuwen.

  22 likes
 • Liquid schreef:

  En de een of andere Rus gebruikt het weer perfect als propagandamiddel om de eigen agenda door te drukken.

  10 likes
 • Oddball schreef:

  Wederom een walgelijk artikel. Wat is dit toch een vreselijk tendentieuze site. Ik haak voorgoed af!

  15 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Dude, je zit hier op een alternatieve site, wtf doe je hier dan ?

   5 likes
   • Oddball schreef:

    Nou vooruit dan, nog een reactie van mijn kant. Zojuist nog even door de reacties heengescrold en denk dat het echt waar is van die chemtrails. Mensen worden langzaam steeds gekker, zo lijkt het. Of zal dat komen doordat schaduwmachthebbers ons beinvloeden door geheime boodschappen die ons door onze tv’s en radio’s worden toegediend? Zou zomaar kunnen. Jimmy Joe, dat dit een alternatieve site is weet ik. En wtf ik hier doe? Gewoon beetje lezen en lachen om al die absurde “waarheden” die hier worden verkondigd. Iedereen heeft wel eens een half uurtje niks te doen, toch? Wens iedereen een fijne zondag!

    4 likes
  • Antonio schreef:

   Beste Oddball,

   je naam is voor een deel goed gekozen, je verkondigt een minderheidsstandpunt op deze site. “Oddball” kan ook dwaas betekenen, dat is minder goed gekozen want je bent een van de weinigen die hier normaal reageert.
   Tenzij je met ijzersterk bewijs komt is het een klap in het gezicht van de nabestaanden om te zeggen dat je hun verhaal niet gelooft. Je zegt met dit artikel dat je niet gelooft dat twee gebrainwashte extremisten in staat zijn twaalf mensen te vermoorden…
   Voor wie het interesseert en hier over door wil zagen: ik heb met een AK74 geschoten in Tsjechie (niet als spion voor de CIA maar gewoon als toerist op een schietbaan in Brno) en dat ding geeft inderdaad weinig terugslag.

   O ja en wat betreft alternatieve site cq nieuws is N4N zo voorspelbaar geworden: iedere vliegramp, iedere aanslag van (moslim)terroristen is het werk van de illuminati en/of amerika; alle reguliere artsen zitten in een complot met de farmaceutische en monsanto; cannabis helpt tegen alle kwalen…
   Koester u in de gedachte dat u wakker bent, ik draai me om en slaap lekker verder…

   5 likes
 • Perry1988 schreef:

  Ik volg al een paar jaar de website Niburu wat nu Ninefornews is geworden.

  Ik kijk op de jaren heen naar de berichten die men hier plaatsten en laa deze met veel plezier en zatten vol met Feiten en bewust makende stukken in de tekst.

  Nu kijk ik en alles wat ik nu nog lees in jullie makkelijk gekozen berichten is dat het altijd de amerikanen zijn, of het de Iluminatie is die een nieuwe wereld wilt crearen.

  Ik krijgt steeds meer het idee dat jullie dat belangrijker vinden dan een meer inverdiept verhaal met feiten en bewust makende stukken tekst.

  Ik zag dit bericht en dacht zal wel weer op amerikanen uitkomen en wat dacht je?? Juist!!! Goed geraden….

  Jullie maken mensen niet meer bewust van wat er zich afspeelt jullie zijn paranoide geworden voor de yankees en de Ilumunatie.

  kom met de werkelijkheid niet met zo Bull shit verhaal!!!

  16 likes
 • Jeroen schreef:

  Ik zie er niks van complot in. Een bewaker die zich verstopt op het dak, vind je het raar als ze met ak47 schieten? Ga je dan een held spelen? En die 3 agenten die op kruispunt afrennen staan ineens oog in oog met 2 aanstormende terroristen die zwaarbewapend zijn.
  Wat willen ze doen met hun dienstpistooltje? Wegrennen denk!
  Ik sta overal voor open maar hier zie ik geen vreemd complot in.

  26 likes
 • DutchBat5 schreef:

  Ik ben tijdens mijn uitzending als geneeskundige naar voormalig Joegoslavië diverse malen geconfronteerd geweest met schotwonden, veelal aangezicht door een AK-47. Zeer vaak waren er slechts minimale gaatjes zichtbaar in de huid, met nauwelijks sporen van bloed. M.i. erg kort door de bocht om op basis van slecht video-materiaal dergelijke grove beschuldigingen te maken als hier wordt gedaan. Enkel grondig medisch onderzoek kan vaststellen of iemand fataal door een kogel is geraakt.

  21 likes
  • Liquid schreef:

   Hèhè, eindelijk iemand die zowel op basis van kennis én ervaring echt weet waar hij het over heeft.
   Hoewel je volgens de complotters ongetwijfeld wel weer deel uit zal maken van hetzelfde complot. 😉

   9 likes
 • Hendrik de Groot schreef:

  Kenmerken van fascistische staten:

  – anti-intellectualisme (als je tegenwoordig nadenkt ben je al gauw een “complottheoreticus”)
  – absurde bewapening
  – paranoia
  – imperialisme
  – eeuwige zoektocht naar zondebokken en zogenaamde vijanden (oorlog is geld)
  – continue propaganda (tegenwoordig PR genoemd):

  – aanleren van absoluut vertrouwen en absoluut geloof in de goede bedoelingen van de staat
  – aanleren van absoluut geloof in de legale autoriteit van een staat die als een godheid moet worden aanbeden (als je braaf bent krijg je een botje, anders …)

  15 likes
  • Dussss.... schreef:

   Kenmerken van Alternatieve media adepten:

   – anti-intellectualisme (als je tegenwoordig nadenkt ben je iemand die nog slaapt of in dienst is van de overheid)
   – absurde beweringen
   – paranoia
   – Russisch imperialisme
   – eeuwige zoektocht naar zondebokken en zogenaamde vijanden (oorlog is geld)
   – continue propaganda (tegenwoordig PR genoemd):

   – aanleren van absoluut vertrouwen en absoluut geloof in de goede bedoelingen van de alternatieve media
   – aanleren van absoluut geloof in de legale autoriteit van Youtube en de alternatieve medai die als een godheid moet worden aanbeden (als je braaf bent krijg je een filmpje, anders ben je nog niet wakker)

   14 likes
 • Rini schreef:

  Hartje Paris,geen hond op straat:-) 🙂 🙂 maak dat maar de kat wijs 🙂 🙂 🙂

  8 likes
 • Henk de groot schreef:

  Het was een opluchting om te zien dat de Franse cartoonist Maurice Sinet, met als pseudoniem Siné, eerder deze week door het gerechtshof van Lyon is vrijgesproken van aanklachten wegens “aanzetten tot rassenhaat”. De aanklachten waren ingediend door The International League Against Racism and Anti-Semitism. Overigens zijn Arabieren ook een Semitisch volk met een Semitische taal en dito religie en gaat potentieel racisme niet alleen maar steeds over één bepaald (uitverkoren) volk.

  Siné is vorig jaar al door zijn werkgever ontslagen, na jarenlang in dienst te zijn geweest bij het befaamde, satirische tijdschrift “Charlie Hebdo”. Een provocatief artikel van hem insinueerde dat de zoon van president Sarkozy zich tot het Jodendom zou gaan bekeren om op opportunistische wijze in het huwelijk te kunnen treden met de erfgenaam van de hardware-keten “Darty”.

  De gemiddelde toeschouwer heeft geen benul van wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld. Het lijkt ook wel alsof de hele wereld steeds alleen maar om één ras draait. Over racisme gesproken … Voor zijn collega’s en bij verschillende prominente intellectuelen komen deze en de daarop volgende aanklachten tamelijk absurd over.

  Het stukje dat Siné had geschreven was zeker provocatief, maar dat is zijn taak en beroep als satiricus en misschien was het stukje wel een onhandige zet, zeker in de huidige wereld, of wellicht getuigde het van slechte smaak, maar “antisemitisch”? Kom op, zeg.

  Philippe Val heeft net een gelijksoortige rechtszaak achter de rug, in verband met een eerdere publicatie van de beruchte, Deense cartoons betreffende Mohammed. Hij is echter nog steeds werkzaam bij “Charlie Hebdo” …


  Veel mensen nemen genoegen met onbenulligheden zoals rijkdom,
  roem, comfort en sociaal aanzien. Deze doelen zijn veel te
  bescheiden in vergelijking met datgene wat werkelijk mogelijk is.
  — Anton Lichtenaner

  15 likes
  • Zoidberg schreef:

   @Henk de groot:
   Pas als mensen zichzelf ruim hebben voorzien in rijkdom
   roem, comfort en sociaal aanzien en daar niks meer in te willen hebben zijn ze pas klaar voor de volgende fase in hun Egobehoeftevervulling: absolute macht over leven en de medemens.
   Het is een soort geperverteerde Trap van Maslov, of is dat niet wat je bedoelt…..

   3 likes
 • JohnJohn schreef:

  Sorry maar ik neem niets meer voor waar aan wat ik van nieuwsplatformen voorgekauwd krijg. Noem mij een complotter maar als ik de beelden zie krijg ik twijfels. Zeker na wat wat er in het verleden is gebeurd en alle belangen die erbij komen kijken. De Werled gaat weer gebukt onder vele oorlogen en Amerika kruipt rustig weer uit zijn financiele crisis.

  “To those who can hear me, I say – do not despair. The misery that is now upon us is but the passing of greed – the bitterness of men who fear the way of human progress. The hate of men will pass, and dictators die, and the power they took from the people will return to the people. And so long as men die, liberty will never perish… Don’t give yourselves to these unnatural men – machine men with machine minds and machine hearts! You are not machines! You are not cattle!… You are men! You, the people, have the power to make this life free and beautiful, to make this life a wonderful adventure…. let us use that power – let us all unite.”

  Charlie Chaplin

  9 likes
  • Zoidberg schreef:

   @JohnJohn:
   Ik wist niet dat dat een citaat was van Charlie Chaplin, leuk om te weten.
   Elke keer als ik dit citaat hoor op de radio moet ik denken aan zoiets als de Elite en geheime genootsch. 🙂
   https://www.youtube.com/watch?v=WoCSeIY0xdo

   1 likes
   • Roy schreef:

    “Elke keer als ik dit citaat hoor op de radio moet ik denken aan zoiets als de Elite en geheime genootsch”

    Wat gek dat nou net jij daar als eerste aan denkt, echt een verrassing 🙂

    1 likes
    • Zoidberg schreef:

     En wat gek dat jij nou daar weer als eerste een cynisch tegencommentaar op levert, echt een verrassing.
     Voor iemand die keer op keer beweert geen een of andere troll te zijn, doe je wel erg hard je best om telkens het tegendeel te bewijzen.
     Ga eens lekker met je meninkje een timeout nemen in een hoekje voordat je begint te schuimbekken of een hartklep beschadigt… 🙂

     1 likes
     • Roy schreef:

      Trollen heb ik van jou geleerd Zoidberg, ben jij zo enorm goed in…
      Schuimbekken ga ik zeker niet, sterker nog, ik kan er altijd hartelijk om lachen 🙂

      3 likes
 • u-ness schreef:

  Waarom gebeurt dit in frankrijk 1 dag voordat ze palestina zouden erkennen en 1 dag nadat benjamin had gezegd dat ze er spijt van zouden krijgen?

  Waarom is er geen spatje bloed en terugslag of impact van de kogel te zien? bekijk op internet trainingen met soortgelijke wapen op bijv. watermeloenen en die spatten helemaal uit elkaar?

  Hoe weten de daders dat er precies op die dag een vergadering was en alle betrokkenen van de tekeningen aanwezig zouden zijn?

  Hoe kunnen de gemaskerde daders zo professioneel te werk zijn gegaan en zelfs hun slachtoffers eerst bij voornamen wisten op te noemen en precies alles gepland hebben maar toch ALLE 3 hun id-kaart in de vluchtauto vergeten?

  Hoe kan het dat in parijs op klaarlichte dag precies die straat zo stil is?

  Hoe kunnen de daders op klaarlichte dag in zo een drukke stad met vele politiedistricten weten te ontsnappen?

  Hoe kan het dat de auto in het schietfilmpje grijze zijspiegels heeft en de auto zwarte spiegels heeft toen het terug gevonden werd?

  Hoe kan het dat er in zo een korte tijd al mensen op de daken zaten om perfect het gebeuren te filmen in verschillende filmhoeken? En hoe kan het dat er enkele zelfs al een kogelvrij vest aan hadden terwijl het allemaal net begonnen was?

  7 likes
  • Zoidberg schreef:

   “Waarom is er geen spatje bloed en terugslag of impact van de kogel te zien? bekijk op internet trainingen met soortgelijke wapens op bijv. watermeloenen en die spatten helemaal uit elkaar?”

   Vlgs sommigen hier hangt dat af van het soort kogel dat dan gebruikt wordt waardoor het bijna geen traceerbare impact geeft, zelfs niet als die kogel op een liggend stationair object wordt afgevuurd van een afstand van nog minder dan anderhalve meter.
   Waarschijnlijk een kogel die gemaakt is van griesmeelpudding 🙂

   En o ja al die fillumpies komme van Joetjoep, dus da kennie woar wezen per definisie….

   1 likes
   • Roy schreef:

    “En o ja al die fillumpies komme van Joetjoep, dus da kennie woar wezen per definisie….”

    Waar komen jullie filmpjes vandaan dan, ik zie allemaal youtube linkies. En als jij een hoofd als een watermeloen hebt wilt nog niet zeggen dat andere dat hebben…

    Maar ok, ik wilde deze eigenlijk hier niet laten zien, maar misschien zie je dan in dat hoofden niet altijd uit elkaar spatten.. Bij 1 in dit filmpje gebeurt het, maar pas na het tweede schot.. De tweede executie in dit filmpje is met een AK-47 en het hoofd springt niet uit elkaar en er spat geen bloed alle kanten op.. Verder is de hoeveelheid bloed uit het hoofd per executie verschillend.. En hier wordt dan ook nog eens vaker dan 1 keer geschoten.. Dat gezegd hebbende zie je dit van dichtbij en het Parijs filmpje is van een heel stuk verder weg..

    Mensen met een zwakke maag moeten dit NIET KIJKEN…

    https://www.youtube.com/watch?v=xAgUbO8kVak

    Oftewel Zoidberg en kornuiten, het is niet altijd zoals in de film.. Je zit nu niet naar Rambo te kijken of naar een watermeloen waar op geoefend wordt..

    1 likes
    • Zoidberg schreef:

     “Waar komen jullie filmpjes vandaan dan, ik zie allemaal youtube linkies.”
     Die komen voor een groot gedeelte van Youtube maakt niemand een geheim van en wat zou dat?
     Gasten zoals jij hanteren elke keer de vooronderstelling dat alles wat op Youtube staat per definitie troep is en dat is net zo stomzinnig als het omgekeerde, je zult dat toch echt per keer op inhoud moeten bepalen.
     En o ja als je een filmpje gebruikt om je argument kracht bij te zetten gebruik er dan een waarbij je niet hoeft in te loggen, is wel zo handig nl….
     Terug naar het punt van discussie: je geeft met je opgevoerde filmpje aan dat er wel degelijk zware impactwonden te zien zijn een redelijk aantal keren als er met een AK 47 van dichtbij op een hoofd wordt geschoten, dat maakt het punt van kritiek op dit sleutel moment in de video al een stuk meer valide dan jij wil toegeven.
     Op amerikaanse fora waar ook hevig over dit moment wordt gediscusieerd door mensen die dit soort wapens [shocker!] bezitten en gebruiken is de meest gangbare consensus: waarsch. meest gangbare AK 47 gebruikt met een 7.62 mm of 5.45 mm en bij allebei geldt volgens hen: van zo dichtbij geschoten zie je een duidelijk trauma bij de Exit- Wound .
     Maar nee niks, een wolkje en verder niks nakkes nada…
     Lijkt inderdaad wel of er naast geschoten wordt.
     Zoals iemand anders al terecht opmerkt als er door het hoofd geschoten werd zou de ricochet op het trottoir gepaard gaan met bloedspetters op dat trottoir ook al omdat het zo contrasterend WITGRIJS is. Niks te zien.
     Wat ook opvalt is dat dit gewraakte stukje in de video wat zoveel wordt bediscussieerd en geanalyseerd nu steeds consequent op mainstream sites wordt wegknipt of wordt geblurred.
     Hoogst opmerkelijk…
     https://www.youtube.com/watch?v=JOhsvDKN0rc [video analyse door kritische amerikanen]
     En ach op al je misplaatste Rambo, jij hebt misschien een hoofd als een watermeloen en Battlefield referenties ga ik gewoon maar niet in, dat is gewoon goedkope retoriek….

     0 likes
     • Roy schreef:

      Ok en weer laat je zien dat je simpelweg NIET leest..

      “je geeft met je opgevoerde filmpje aan dat er wel degelijk zware impactwonden te zien zijn een redelijk aantal keren als er met een AK 47 van dichtbij op een hoofd wordt geschoten, dat maakt het punt van kritiek op dit sleutel moment in de video al een stuk meer valide dan jij wil toegeven.”

      Als je goed had gelezen had je gezien dat ik zei dat dit na het TWEEDE schot gebeurde (tweede schot op hetzelfde hoofd dus).. En jij maakt er van “een ‘redelijk aantal keren’ als er met een AK 47 van dichtbij op een hoofd wordt geschoten” Waar lees je dat????
      Dus nee, dat maakt het niet meer valide dan dat ik wil toegeven..

      Je moet bij dat filmpje inloggen, zodat kleine kinderen het niet zomaar kunnen kijken en zo moeilijk is het niet om even in te loggen met een google account..

      “zou de ricochet op het trottoir gepaard gaan met bloedspetters op dat trottoir ook al omdat het zo contrasterend WITGRIJS is”

      Kijk jij naar een close up filmpje mischien? of kijk je naar dezelfde video als waarnaar ik kijk.. Het filmpje waar ik naar kijk is van VERAF gefilmd en al zouden er bloedspetters zijn, dan zou je dit wss niet eens zien

      “Wat ook opvalt is dat dit gewraakte stukje in de video wat zoveel wordt bediscussieerd en geanalyseerd nu steeds consequent op mainstream sites wordt wegknipt of wordt geblurred.”

      Gek he, net zo gek als dat je moet inloggen voor het film pje waarvan ik de link heb geplaatst.. De bewuste video van de executie in parijs is ook niet van youtube verwijderd. Je kan hem alleen niet meer bekijken als je niet ingelogd bent.. Het lijkt me dat het iets te maken heeft met het feit dat er ook kinderen op het internet zitten..

      Maar laten we het anders bekijken, stel dat jullie gelijk hebben en hij heeft naast geschoten, wat bewijst dat dan. Bewijst dat een False Flag? Heb je het bloed gezien waar deze agent lag? Deze agent is overleden of het door een headshot kwam of een andere schotwond is dus eigenlijk gewoon een bijzaak..

      “Gasten zoals jij hanteren elke keer de vooronderstelling dat alles wat op Youtube staat per definitie troep is”

      Heb ik overigens niet geroepen, anders zou ik ook niet verwijzen naar youtube..

      4 likes
     • Jerry schreef:

      Ja hoor natuurlijk, een terrorist gaat een aanslag plegen en stopt zijn paspoort in zijn zak als hij van huis af gaat… Valse vlag operatie all the way!

      0 likes
 • Paul schreef:

  De gesprekken van de voicerecorder van MH17 mag het volk niet horen om de privacy van de piloten te beschermen. Maar een politieagent die nagenoeg live wordt neergeschoten voor de camera heeft hier kennelijk geen recht op.

  12 likes
 • Jeroen schreef:

  Als het een moslim is, is het een terrorist als het een fransman was zou die psychisch niet in orde zijn. Zoals gewoonlijk de islam kapot maken.

  5 likes
  • Liquid schreef:

   Nee hoor Jeroen.
   Als ze lopen te schieten en 12 mensen doden wegens satirische tekeningen, zijn het terroristen. De neergeschoten politieman, Ahmed Merabet, was ook een moslim. Hij wordt helemaal niet als terrorist gezien maar als held.

   7 likes
 • leon*** schreef:

  beste complotters en anders denkenden

  dit filmpje heb ik een aantal keren bekeken en op pauze gezet wanneer ze bij die agent lopen
  en hou daar je vinger eens bij voordat er word geschoten en kijk dan een wat er gebeurd
  op het moment dat er word geschoten.
  en dan bedoel ik waar hij geraakt word en of hij terugslag krijgt en als je dat hebt gekeken
  geef dan eens antwoord errop en dan moet je mij ook eens vertellen wat je op dat moment
  ziet wat er nog meer niet klopt na het schot.
  en dan ook nog even over de id kaart die is blijven liggen in de auto vind ik niet zo vreemd
  als hij ook op 1 schoen loopt , als je zou moet rennen strik je van tevoren je veters

  1 likes
  • wyrm schreef:

   Sorry, maar iemand met zoveel spel- en grammaticafouten per zin kan ik maar moeilijk serieus nemen. Iets wat hier wel meer opvalt. Het zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het opleidingsniveau van sommige bezoekers…

   5 likes
   • Jimmy Joe schreef:

    net as taaal wa uut makt, foel jeje beeter as andern ofso ? Dat geeft alleen aan dat je een prima kandidaat voor de matrix bent, en de matrix beschermt tegen wezens die de matrix door hebben en willen afbreken. Maar whatever dude, wees lekker blij met je behaalde diploma’s en je goede baan, zal je echt wat aan hebben als je overlijdt.

    Mooie is, dat jij wel vast blijft zitten in deze matrix AKA limbo. Leven na leven, en maar beter blijven voelen dan anderen. Totdat je ooit misschien ook is wakker wordt.

    2 likes
    • wyrm schreef:

     Als je de relatie tussen (oa) opleidingsniveau en de bekwaamheid om een goed gefundeerde en onderbouwde boodschap te brengen niet ziet, bevestigt dit mijn vermoeden des te meer. Prettig weekend!

     4 likes
 • Ikke schreef:

  Ik weet niet of het nep is en ga m’n vingers er niet aan branden om daar nu al een oordeel over te geven. Waar ik wel mijn grote twijfels bij heb is dat IK dit als domme burger mag zien. Als de overheid ergens geen controle op heeft dan zijn ze niet zo vrijgevig met beelden en al helemaal niet als ze nog niet precies weten: hoe wie wat waar. Dat zit me meer niet lekker. Vanmiddag gelijk live beelden beschikbaar over een gijzeling in Frankrijk, heb nog nooit zo vaak gehoord dat ze niet wisten waar het precies over ging maar wel dat het live was…. Heb ik veel aan zeg, kon alleen flatgebouwen zien en een stelletje zwaar bewapende politie agenten die god mag weten waar ze op wachten. Na 10min nog niks wijzer te zijn geworden ga ik maar weer lekker iets anders kijken. Laat me niet bang maken! Ze weten zelf niet eens wat er aan de hand was, anders zou je echt niks gezien hebben!! Wat waar is blijft nog de vraag maar kom op: president Obama noemde het Amerikaanse volk te dom om voor zichzelf te denken en Europa staat achter dat zooitje daarzo dus laten we in ieder geval wel duidelijk maken als de tijd zover mag komen dat we wel degelijk de hersens hebben om zelf na te denken! Geloof het nieuws maar lekker als je je graag laat bang maken want nu dit soort praktijken zich hier in Europa gaan voordoen zal het nog wel even doorgaan. En het zal me niks verbazen als het is tot we samengevoegd zijn met Amerika en dan is het feestje compleet voor Wereldoorlog 3 met in de hoofdrol: Europa…. Zoals plato al zei: de beste leugen is die lijkt op de waarheid. Laat mensen denken dat ze de situatie niet meer aan kunnen en ze geven hun rechten weg in ruil voor bescherming…. Owja onderaan het contract stond ook nog iets over algehele controle en geen vragen maar gehoorzamen! Maar ey! Wel voor je eigen veiligheid he! Ga toch slapen…..

  11 likes
 • richie schreef:

  bizar te lezen dat er hier mensen zijn die aangeeft dat er geen doden zijn gevallen. schokkend
  bizar er wordt gereageerd dat als je hier in gelooft je en schaap bent schokkend .
  als de cia al zoiets in scene zet zouden ze wel zorgen dat er geen getuigen zijn inplaats van niet iemand vermoorden . de agent is dood overleden is er niet meer . groot gedeelte van de opmerkingen hier getuigt van het schaap zijn . ongelooflijk gewoon dat sommige mensen dit niet geloven heeft niets te maken met moslims in het algemeen eens maar wat ben je dom als je denkt dat de aanslag nep is . (los van politieke invloed) de mensen zijn overleden dat is niet nep.

  11 likes
 • cornelis schreef:

  ff linkje naar you tube voor degene die wat wijzer wil worden…..https://www.youtube.com/watch?v=uIH4jUIK5zs

  1 likes
 • Edwin schreef:

  Volgens mij zijn alle reacties hier door een en dezelfde persoon geplaatst….bewijzen jullie allemaal maar eens dat JULLIE echt zijn.
  Is deze site een verzamelplaats geworden voor ontspoorde figuren of zo?

  5 likes
  • Den schreef:

   Lol Edwin misschien zijn we ook allemaal 1 , dat we individuen zijn is misschien wel een grote illusie . Bewijzen dat je bestaat? Kun jij bewijzen dat je echt bestaat? Niet alleen iemand die hier een bericht achterlaat maar dan ook werkelijk ECHT bestaat. Ieder heeft zn eigen waarheid en mag deze dan toch ook uiten ?! Ben je dan ontspoort omdat je anders denkt ? Omdat je complotten ziet, het is allemaal zo erg dat kan toch niet waar zijn ?! Zelfs hier vinden mensen het al moeilijk om elkaar in hun waarde te laten, vind ik. Waarom , is het angst? Waneer iets een beetje anders zou kunnen zijn als dat je altijd hebt gedacht dat het was, mensen de boel uitfoeteren , schoppen TEGEN dat idee ( door vele voor en tegenstanders) . De terreur , wie deze ook op z’n geweten heeft overal zn staartjes zelfs hier. Dat mensen in een discussie elkaar niet kunnen respecteren.

   3 likes
   • Edwin schreef:

    Aha!
    Niet iedereen is ontspoort hiero!
    Goed gezegd: Niemand kan bewijzen dat deze echt bestaat….
    Als je sowieso niet kan bewijzen dat je echt bestaat, waarom zal je je dan überhaupt druk over maken hoe een ander denkt…die anderen bestaan toch niet !

    0 likes
    • Den schreef:

     @ Edwin

     🙂 je hebt hebt helemaal gelijk, denk ik., het probleem is echter dat ik toch de illusie heb dat ik besta en dat jullie in mijn realiteit dus ook bestaan. Ik zit mij suf te piekeren wat ik toch verkeerd doe in mijn illusie dat vele zo respectloos zijn naar elkaar. Ik heb besloten maar even te vluchten na deze reactie en niet meer te lezen hier omdat ik vind dat ” het niveau” van discussie van vele voor en tegenstanders is gedaald tot die van de kleuterschool. Sorry voor het oordeel ( moet ik ook aan werken.) bedankt voor je reactie!

     2 likes
     • Edwin schreef:

      Sta hier eens bij stil, en ga daarna weer snel door met waar je mee bezig was voordat je hier bij stilstond:

      Je zegt dat je je suf zit te piekeren over wat je verkeerd doet….

      Heel simpel: Het enige wat je verkeerd doet, is ‘t piekeren zelf…

      Doeiiii Spiegelbeeld!!

      1 likes
 • YM schreef:

  Geen drupje bloed,van zo dichtbij kogel in de hoofd,betekend je kop explodeerd.maar nee.niks geen drupje bloed.allemaal gedaan om naam islam te linken aan terrorisme.en dan lekker haat zaaien aan elkaar.wat heb je uiteindelijk burgeroorlog.voor wie is dit gunstig?? Voor de elite.geheime organisaties.laat aub he hart schoon blijven.1maal haat gezaaide hart verschoond zich moeilijk.laat je niet misleiden.en zorgen dat we elkaar steunen..bv als een man een meisje verkracht,moeten dan alle vrouwen in de wereld mannen haten?denk na voirdat je iets doet.slechte beslissingen raken bijde kanten.. Peace love harmoni.

  3 likes
  • Dussss.... schreef:

   Wat een onzin verkondig je hier, zeker ergens opgepikt in een YouTube filmpje?

   Wat een kogel met het lichaam doet is volledig afhankelijk van het type munitie. Dat zijn ze er zeker vergeten bij te vertellen in dat YouTube filmpje of die ongetwijfeld zeer betrouwbare andere bron.

   7 likes
 • Elise49 schreef:

  Zo gek is dit bericht niet. Zo’n 35 jaar geleden heb ik op school bij Aardrijkskunde geleerd dat “het westen” richting oosten landen wilden gaan veroveren ivm. grondstoffen. Die wereldkaart zie ik nog steeds voor mijn ogen. Grondstoffen is macht(handel). En inmiddels hebben we gezien dat “het westen” steeds meer landen heeft veroverd dmv. stoken/chaos/oorlog/Arabische lente/Syrië/Oekraïne..Nu zijn ze bezig met Rusland. De roebel zakt. Via de jaren 80 veranderde/versoepeling van regels voor de financiële wereld neemt “het westen”(NWO) langzaam landen over. China is als de dood zo bang voor vrije personen verkiezingen. Zie opstand studenten afgelopen keer. Waarom? Ze zijn bang dat private bedrijven landen overnemen. Wij zijn al overgenomen door private bedrijven. Overheid bij ons zit er tot zijn nek in. De EU gaat alleen nog over private bedrijven. Naast het EU gebouw staat een lobbygebouw. Alleen handel buiten Europa levert nog geld op. Wij(gewone man) zijn als ware afgeschreven. Tenzij je iets verzint om buiten Europa te kunnen handelen. De besturing van de EU van partijen is gewoon schijn. Binnen Europa vreet men elkaar op. Griekenland is als eerste land opgevreten. Deze constructies van overnames wordt momenteel op de hele wereld toegepast. Niet alleen de financiële wereld speelt een rol, ook zogenaamde goede organisaties doen hun ding. Voet zetten in een land en dan uitbreiden. Uiteindelijk wordt het dan 1 organisatie die de boel in handen heeft. Immers de rijkste/machtigste heeft het voor het zeggen in een democratisch land. We moeten ons dus eens gaan afvragen of democratie nog wel zin heeft als bedrijven de baas zijn.
  Sinds de jaren 80 is de staatsschuld van de US en die van ons gigantisch gestegen. Zo kon de financiële wereld overheden in het westen overnemen. Elk kind wat er nu geboren wordt, daar staat al een lening op. We worden dus onderdrukt en dat verklaart ook dat ons leven geheel bestaat uit geld verdienen. Helaas nemen de kansen af door allerlei redenen om iets op te bouwen. Op deze manier worden er ook minder kinderen geboren en dat is precies wat ze willen. We zijn overbodig geworden, omdat men niks meer aan ons kunnen verdienen.(zie hoe we met onze ouderen omgaan bv.)
  Even terug naar de staatsschulden. De elite(NWO)/bedrijven/organisaties bepalen of de staatsschuld(plafond) verhoogd mag worden. Zij spelen het spel(monopoly, zie een mooie graffiti hierover). Zij hebben de touwtjes in handen. Wat hebben zij in handen: de wapenindustrie, satellieten, het web, datacentra, banken,overheden enz. Zij bepalen of er een oorlog komt(in hun voordeel) of dat ze iets uitstellen of willen veranderen door manipulatie.(false flag/inside job/chaos/onrust) Ons lot hangt volledig in hun handen. Gaan we links of rechts of whatever HET IS ALTIJD IN HUN VOORDEEL. Zelfs producten worden misbruikt. Het gaat om het geld dat men eraan verdient en dat je daar weer geld van kunt maken.(niet voor niks neemt kwaliteit af, het draait meer om kwantiteit) Dus van een echte economie kan men niet meer spreken.(het kapitalisme) Werkelijk alles heeft een eigen code/codering. Ingevoerd in een mega computer. Zelfs tekens uit de oudheid, een plant, een nieuw zaadje, woordjes enz. Daarnaast weet men alles over de mens. Hoe die denkt, reacties enz. Alles(kennis) is verkregen uit de werking van de natuur(verschillende dimensies) en opgeslagen. Of te wel. De doos van Pandora is in zijn geheel geopend en is in werking en onder controle. Het systeem is dus volledig over de mensheid heen aan het gaan.
  Wat wij nog kunnen doen? Het geluk dichtbij zoeken. Bewaak je eigen omgeving voor het kwade. Geef je grens goed aan. Maak mensen bewust van het systeem. Zoek de zingeving buiten het materialisme. Praktische invulling mag wel, want die geeft balans. Blijf neutraal en blijf menselijk. En kijk vooral goed naar de echte natuur(basis). Waar het eigenlijk op neer komt. Je moet de overgang van macht naar ethiek zien te overbruggen(maya’s). De dertiende trap. Het is geen gemakkelijke klus(het licht vinden wordt steeds moeilijker), maar zolang we de hoop niet verliezen zal het goede van het kwade overwinnen. Plus en min samen wordt altijd plus. Dat is een natuurwet. Blijf daar in geloven. Slechte dingen meegemaakt of gelezen(gebeurt tegenwoordig elke dag)? Los laten en opnieuw je weg volgen. Iemand een andere mening? Niet erg. Blijf je eigen weg volgen naar het goede. Bij het eindpunt komen we weer bij elkaar. Veel sterkte en veel liefs van mij.

  9 likes
 • Hendrik de Groot schreef:

  “Vrije” meningsuiting moet wel passen binnen de grenzen van datgene wat als sociaal acceptabel wordt aangeleerd. Wat dat dan precies inhoudt wordt ons voorgehouden door de media, door cultuur en door de politiek. Hoezo “vrij”?

  Gooi uit protest een leeg kaarshoudertje naar een gouden koets en je merkt meteen wat “vrij” betekent :-). Je mag uitgebreid onzin verkondigen over kut-Marokkanen, maar rep met geen woord over dat andere volk want … oh-wee …

  “Vrij”?

  :-))))

  5 likes
  • Dussss.... schreef:

   En zit je al opgesloten in een Goelag?

   Waarschijnlijk niet, jouw redenering slaat nergens op.

   Je mag ook best kritisch zijn naar “andere volk” wat niet mag is onzin verkondigen om proberen haat te zaaien. De opmerkingen over Marokkanen worden overigens ook terecht vervolgd.

   Wanneer je een voorwerp naar mij gooit loop je ook het risico dat ik aangifte doe en dat je vervolgd wordt, dat heeft niets, maar dan ook helemaal niets met vrijheid van meningsuiting te maken…

   3 likes
  • Ferry schreef:

   Volledig mee eens over wat wordt verstaan onder vrije meningsuiting.

   0 likes
 • Thomas schreef:

  Hoe kan dit nu toch dat er bloed daarna neergelegd is , dit kan toch echt niet normaal zijn ?

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2765293/pg1

  3 likes
  • crazyman schreef:

   Het is geen crimescene, maar een filmset.

   De test is geslaagd: ze kunnen op televisie vanaf nu tekenfilms van Kuifje gebruiken als bewijs voor nieuwe aanslagen.

   3 likes
  • Roy schreef:

   Beste Thomas, heb je in de gaten dat er geknipt is in het nieuwsbericht..
   Het geval is dat er nu te zien is dat er daadwerkelijk bloed ter plekke ligt, dus moeten de complotters wel wat nieuws verzinnen…

   2 likes
 • LilJur schreef:

  Goed… Gezien er blijkbaar zeer veel controvers is over het in scene zetten, laat ik jullie helpen.
  Afgelopen jaar heb ik in oorlogsgebied een documentaire gemaakt en studeer ik voor journalist.
  Ik weet dus hoe de media werkt, maar bovenal, ik heb mijn ervaringen met de kalashnikov, de ak-47 zoals de terroristen gebruikten.

  Zij die zeggen dat alles in scene is gezet: fout.
  Ten eerste wens ik je veel succes om zoveel publicatie in scene te zetten. Ten 2de; Bij het nieuws mogen wij niet liegen. Wij zijn niet te vertrouwen nee. Maar dit komt niet omdat wij liegen, maar wij laten enkel zien wat wij willen dat jullie zien. Vervalste beelden en teksten mogen wij niet publiceren. En uiteraard zijn wij even betrouwbaar als onze bronnen. Dus als onze bronnen niet betrouwbaar zijn, is de informatie die wij doorspelen dat ook niet.

  Dan de wapen kwestie.
  Zij die denken dat geweren spectaculaire muzzle-flashes hebben, kei harde terugslagen en massa’s bloed laten opspatten kijken teveel films.
  Dit hangt allemaal af van het wapen, kogel en plaats van impact.

  Ten eerste; terugslag gaat niet omhoog, zoals 80% denkt, maar gaat naar achter. Een beetje getrainde man kan deze terugslag makkelijk tegenhouden.
  Ten tweede; de ak-47 heeft vrij weinig terugslag. En door middel van een muzzle-breaker, die bijna altijd terug te vinden zijn op een ak-47, word deze terugslag minimaal.
  Ten derde; als je word geraakt door een kogel kan het soms een tijdje duren voor je bloed toont. Zelfs na 1 minuut kan het nog amper zichtbaar zijn. En zolang er geen slagader is geraakt kan het soms zelfs 2 minuten duren voor er een plas zichtbaar word, afhankelijk van hoe vloeibaar het bloed is van het slachtoffer.
  Ten vierde: Anders dan de kogels van een M16, blijven de kogels heel. Bij impact fragmenteert de kogel van een M16 waardoor er een grote wond onstaat. Bij de ak-47 blijft deze wond maar 7-8mm

  Als we naar de beelden kijken, en goed kijk, valt er ook een ander ding op; Er is wel degelijk echt geschoten want er slaat iets in op de grond.
  Dit is echter niet de kogel. De kogel is namelijk nooit door het hoofd gegaan, zoals de meeste denken.
  De kogel is schuin door de nek gegaan en kwam er ter hoogte van zijn hart uit, in zijn kogelvrij vest. Wat we tegen de grond zien botsen zijn stalen fragmentjes van zijn vest. Doordat de uitgangs wond achter zijn vest zat en de ingangswond omhoog wees, ving zijn vest dus het meeste bloed op waardoor er vrij weinig tot geen bloed op straat kwam. Maar geloof me; je wilt geen kijkje in dat vest en zeker niet in zijn lichaam want de organen die geraakt zijn zijn verpulfert.

  Voor zij die mij niet geloven, ik neem je wel mee als ik de volgende keer weer in een oorlogsgebied moet filmen. Ben benieuwd of je het aankan, de horror te zien van echte mensen die worden neergeveegd door de ak-47…

  3 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Ik kan ook wel een lang verhaal tikken, maakt het nog niet waar.

   5 likes
  • paul azul schreef:

   Eerst maar eens goed Nederlands leren en d/t fouten leren vermijden, voordat je een lesje verder gaat met je opleiding. Een beetje foutloos schrijven en een juiste syntax en interpunctie lijkt mij wel relevant voor je beroep.

   0 likes
  • Edje schreef:

   Als dat waar is wat jij zegt over dat het een echt schot was, hoe kan het dan dat hij rustig zijn hoofd neerlegde?
   Gaat dat zo rustig en langzaam ?
   Ze hebben dat stukje zwart gemaakt, niet omdat het zo schokkend is , want je ziet geen bloed enz en zijn hoofd spat niet uit elkaar.
   Nee ze maakten het zwart , omdat zijn reactie niet klopt.
   Op youtube kan je het filmpje zien , zonder het zwart gemaakte gedeelte.
   Hij wordt aangeschoten en hij legt heeel rustig zijn hoofd op de grond.
   Maakt geen smak , gaat met beleid en gecontroleerd. Is dat ook echt?

   0 likes
  • Edje schreef:

   Hier is het filmpje.

   https://www.youtube.com/watch?v=bHfIzDp-WOE

   Mijn vader heeft trouwens 2 oorlogen meegemaakt en in eentje was hij oorlogsvrijwilliger in Indië en hij zegt iets anders dan jij.

   0 likes
 • EllenB schreef:

  Of dit nou een valse vlag is of niet, deze mensen zijn in ieder geval geholpen.
  Het zag er erg professioneel uit, ze hadden militaire wapens, gebruikten gebaren uit het leger, en ze zijn niet tegengehouden door de veiligheidsdienst. En ze stonden nog wel op FB en Twitter, met wapens en al.
  Hoe kom je in Frankrijk bijv. aan een R.P.G ?
  Die zijn namelijk gebruikt in het gebouw.
  Hier een link met een afbeelding van dit wapen:
  http://www.infowars.com/exclusive-terrorists-fired-rpg-inside-charlie-hebdo-office/

  3 likes
  • Moet niet gekker woeden hier schreef:

   -Wapens zijn te koop, zelfs in Nederland.
   -Wapens kunnen ook het land binnen gesmokkeld zijn door Supporters.
   -minimaal één van de daders is getraind in Jemen.

   Wanneer je iedereen op moet pakken die met een wapen op Facebook staat zijn de gevangenissen te klein.

   En Infowars als bron? 😛

   4 likes
 • Artist schreef:

  Grappig hoe mensen enerzijds vrijheid van meningsuiting heel belangrijk vinden, maar anderzijds blijkbaar de mening van sommige mensen hier niet toe willen rekenen.

  Wat betreft Charlie: False flag of geen False flag, het valt wel op dat de media hype die het veroorzaakt wel altijd gebruikt wordt door onze regering om andere belangrijke gevoelige zaken stil voorbij te laten passeren. (kamervragen MH17 in de avond waarbij aangegeven werd dat er voorkennis was dat er al eerder een vliegtuig was neergehaald)

  2 likes
 • michael schreef:

  Jullie zijn allemaal nog blind doe je ogen open. Je ziet nu toch letterlijk wat er gebeurd. iedereen hier zit nu vijandig tegen elkaar te reageren. is dit niet precies wat er nu op grote schaal gebeurd. mensen geven te veel aandacht aan het punt waar de elite wil waar de aandacht naar toe gaat!!!!!!!!! zie dit AUB. als er geen aandacht meer word gegeven aan deze woede een waanzin heeft de elite totaal geen macht!

  6 likes
  • Jimmy Joe schreef:

   Heej naamgenoot, doe dat je niet denken aan een scene uit Lord Of The Rings ???

   1 likes
  • Anke schreef:

   Eindelijk lees ik iets dat van een wakker iemand komt. Gelukkig die bestaan ook nog; weet je wanneer je al die commentaren leest lijkt het alsof iedereen zich expert voelt op welk gebied dan ook. In dit geval spijt het me dat deze rubriek zonder geluid is. Wat een heerlijk gekakel zou het zijn met al die boze “experts” Nou lui, ga vooral verder met ruzieen, misschien levert het nog iets op. Veel plezier. Nog een ding: laat je niet zo meeslepen door al die zg. waarheden die verkondigd worden de Media!

   0 likes
 • Henk de Groot schreef:

  Het handige scheldwoord “complottheorie” (je zwijgt wel meteen als iemand je daarvan beschuldigt, hoopt men)

  Toen de aanslagen op het WTC (9/11) net hadden plaatsgevonden was iedereen nog vol van die boze daad door alweer die boze “moslims”. Onderhand is het duidelijk dat er van alles niet klopt en dus was het niet zo maar weer de zoveelste theorie van alweer die “gekke” complottheoretici die overal spoken zien.

  De oorlog in Irak: precies hetzelfde. En dan dat beeld van Colin Powell bij de VN met buisjes in zijn handen als “bewijs” voor de aanwezigheid en de productie van wapens voor massavernietiging. Die wapens zijn nooit gevonden en terwijl Saddam door de Amerikanen eerst aan de macht is gebracht, toen dat goed uitkwam, blijkt nu dat de oh-zo democratische VS zelf een paar miljoen burgers naar de eeuwige jachtvelden hebben gestuurd (waaronder een half miljoen kinderen, maar ja, het moest, ook al was het zogenaamd een moeilijke keuze). Het land is nu een puinhoop waar je nog weinig over hoort in de reguliere media. Wat Saddam op zijn geweten heeft is daarmee vergeleken nog peanuts.

  Zou er ooit een dag van herdenking komen van deze Irakese Holocaust? Een monument? Een museum? Financiële compensatie? Het recht op zelfbeschikking? Een verontschuldiging?

  7 likes
 • Logiter schreef:

  Hendrik de Groot rules.

  Gewoon het eigenwijze boerenverstand gebruiken is goud waard!
  88.000 man op de been om een paar terroristen te stoppen lijkt me wat overdreven,en ik geloof ook niet in zulke hoeveelheden.
  In Soedan worden hele dorpen uitgemoord door extremisten gesteund door rijke westerse belangen.
  Maar omdat het niet in Europa zelf is trekt dat geen aandacht.
  Daar is al angst genoeg,hier in het relatief vredige westen wordt het vuur nu flink opgestookt met bloedige aanslagen en gijzelingen in gewone leefgebieden.
  Zolang wij in onze angst stikken,kunnen de overheden mooie oplossingen bieden die weer een stukje vrijheid gaat kosten.
  Allemaal voor de grote nep democratie.
  De romeinen zeiden al “geef het pleb brood en spelen,en je komt overal mee weg”.

  Ik ben geen complotter,maar eenieder snapt dat sinds 9/11 de term vrijheid relatief is,zeker in een “oorlog” die je niet kunt winnen (terrorisme).
  En wie de lachende 3e is?Putin,Obama,Illuminati, wie het weet mag het zeggen….maar er zit wel degelijk een heel vies ruikend spelletje achter,en het is nog lang niet uitgespeeld.

  Feit blijft,ik heb nog steeds geen haat naar moslims.
  ik vind de apple-droids,en android-kwakers steeds zwakker omdat hun verdumperde geest steeds minder kan bedenken,het wordt immers allemaal voorgeschoteld!
  Daar komt bij dat we “over “geinformeerd worden,als een soort snelkookpan loopt bij elk bulletin de druk op,maar…
  Ik ben ook gewoon niet bang genoeg geloof ik….

  Mensen get a grip,sh*t happens.

  6 likes
 • Ashlynne schreef:

  Wat een gedoe hier. Alle mensen die niet “wakker” zijn, zullen hoogstwaarschijnlijk nooit “wakker” worden. Laat ze gewoon lekker denken en geloven wat ze voorgeschoteld worden, ze komen zichzelf wel tegen. Als je een tenminste een beetje bewust bent van hoe de wereld bestuurd en geregeerd word, en hoe wij allemaal beinvloed worden, ben je in elk geval geen kip zonder kop die niet verder kijkt dan zijn neus lang is. De anderen weten tenminste wat er echt in de wereld gaande is. Geen haat op dit bericht alsjeblieft, blijf dan liever achter de tv zitten met je bak chips.

  1 likes
  • Roy schreef:

   Je bedoeld waarschijnlijk, degene die denken dat ze wakker zijn zullen altijd blijven dromen over de grote boze mensenwereld..Nu is het weer tijd voor een chippie..

   5 likes
 • Henk de Groot schreef:

  “Vrijheid”

  Oppervlakkig bekeken lijken we “beschaafd” in het Westen en goelags hebben niet. Wat we wel hebben zijn FEMA-concentratiekampen, bedenkelijke, psychiatrische praktijken, een militair apparaat dat in Iraq 2 miljoen mensen om zeep mag helpen en allerlei methoden om mensen te marginaliseren en zoek te maken zonder dat het grote publiek daar iets van merkt.

  In de VS worden militairen ingezet tegen burgers. Het besluit om het krijgsrecht in te voeren geeft overheden allerlei mogelijkheden om burgers te behandelen alsof ze in een oorlogsgebied wonen. Datzelfde “recht” wordt ook toegepast op bv. de Gaza-strook … Beschaafd, democratisch en “vrij”, ach ja … Vogelvrij misschien?

  In Europa is Nederland een land waarin heel veel vormen van afluisteren worden toegepast. Neem maar aan dat je op een lijst staat indien je IP-adres vaker opduikt bij bezoek aan sites zoals deze. Misschien voorspelt het ook niet veel goeds om te beseffen dat (voormalige) leden van ons koningshuis een allesbehalve democratische instelling zoals de Bilderberg-groep hebben opgericht en jaarlijks bijwonen (een belangrijk punt op de agenda van deze groep is de reductie van de wereldbevolking). Een lid van het koningshuis dat lid is geweest van de Nazi-partij en betrokken is geweest bij het witwassen van Nazi-obligaties via constructies zoals Shell …

  5 likes
 • wyrm schreef:

  Vreemd om al die Rusland propaganda en verheerlijking te lezen. Vanuit de eerstehand Rusland contacten weet ik dat de Russen zelf een stuk minder enthousiast zijn over de ijzeren grip en het maniakale gedrag van de grote leider.
  Zo te lezen zijn er aan beide zijden extremisten te vinden, een aantal mensen hier zouden in het huidige Rusland wellicht beter aarden als hier. Om de woorden van Aboutaleb te gebruiken: “In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek. Er is misschien een plek in de wereld waar je tot je recht kunt komen. Verdwijn als je in Nederland je plek niet kunt vinden.”

  Deze woorden gelden net zo goed voor blanke extremisten als voor de Jihadisten. Rusland pakt er steeds meer grondgebied bij, er is vast ook nog wel een plekje voor jou als je denkt dat het hier zo doortrapt en slecht is.

  Over de samenzweringstheorie: zouden zoveel mensen die er bijbetrokken zijn zo goed hun mond kunnen houden? Ik denk dat dan de mensheid overschat wordt. Dit zou binnen een dag via partners/minaressen/etc al lang zijn uitgelekt.

  5 likes
 • richie schreef:

  @ hendrik de groot,
  Ieder zen mening natuurlijk , maar als u werkelijk onderzoek doet naar wat wel en niet toegestaan is betreft vrijheid van meningsuiting dan had u niet zo gereageerd . en als je t mij vraagt als je al de reacties eens goed leest dan is het inderdaad tijd voor een eind want slim kan ik het niet noemen de reacties . in het algemeen zijn we toch maar met zen allen dom volk . lees het eens terug [email protected] allen hier
  als democratie niks voor je is . ga dan elders heen
  als het systeem niet klopt hier ga dan elders heen
  als rusland het zo goed ziet , ga daar dan heen .
  ga heen

  4 likes
 • Henk de Groot schreef:

  Laatst zag ik op internet (YouTube) een in het geheim gefilmde opname van de binnenkant van een stembureau in Schotland, ten tijde van het referendum in verband met de eventuele onafhankelijkheid van Schotland. Iemand die de stemmen aan het tellen was legde duidelijk zichtbaar een stapeltje biljetten, met daarop overduidelijk “ja” aangekruist, op de stapel van “nee”.

  Er wordt onmiskenbaar gefraudeerd, o.a. met uitgebrachte stemmen en dat gebeurt hier net zo goed. Dat wetende moet je vervolgens met een serieus gezicht naar de politiek en de berichtgeving blijven kijken, terwijl de staat ondertussen jaarlijks per inwoner met een BSN vele honderdduizenden euro’s leent op de kapitaalmarkt, met jouw aangeboren en gratis toebedeelde belastingschuld als onderpand …

  3 likes
  • Zoidberg schreef:

   Ja maar mijn beste Henk, dat kan allemaal wel zo zijn maar het filmpje staat op Youtube dat kan alleen maar betekenen dat het per definitie NIET WAAR is.

   Aldus sommige hier aanwezige Oogklepsimplisten….

   1 likes
 • Just-Ique schreef:

  Het moet toch niet gekker worden. Er is echt iets goed mis met je wanneer je liever een complottheorie verzint dan te moeten geloven dat een aantal extreme fanatici terreurdaden hebben begaan.

  Overactieve fantasie en gebrek aan respect voor de overledenen viert hier hoogtij. Bah!

  4 likes
 • Jan Kopers schreef:

  BEGRIJP MIJ NIET VERKEERD DIT IS MIJN MENING DIE IK HEEL ERG GRAAG WIL DELEN MET JULLIE.

  Dit schrijf ik voor alle mensen die zijn gehersenspoeld door het Westerse nieuws (propaganda kuch.. kuch..).
  IK ZELF DENK dat de VS hier allemaal achter zit. Waarom?? Nou simpelweg omdat overal waar dan ook in welk land dan maar ook de VS binnen viel met het leger, een oorlog uitbrak. Waarom ze dit doen ?? Daar is ookal een heel simpel antwoord op : WINST. De VS lukt het al verdomd veel jaar om een oorlog te creëren en daar van te profiteren. Want voor een oorlog zijn er wapens nodig en de VS houd wel van geld dus gaan ze lekker wapens verkopen. Neem als voorbeeld voormalig Joegoslavië, daar hebben ze een oorlog uitgelokt omdat het land veelste machtig werd en dat wilden zij natuurlijk niet. Het nog mooiere komt nog , het bombardement van Belgrado 1999 waarom ?? Om de stad te bevrijden, bevrijden van wat ?? 9/11 Twin Towers, ook door “teroristen” gepleegd, als een vliegtuig word gekaapt en dat was ook bekend want een vrouw van 1 van de 3 vliegtuigen belde voor het laatst naar d’r man. Als een vliegtuig word gekaapt dan haal je dat vliegtuig uit het luchtruim om meer slachtoffers te voorkomen neem ik aan?? Dit bewijst allemaal dat het een INSIDE JOB was van George Bush en zijn vieze vriendjes, want na deze gebeurtenis ontstaat er meer haat tegen over de ISLAAM dus hebben ze nog een reden om in dat land in te grijpen en vervolgens op een mysterieuze wijze een oorlog creëren om daarna wapens aan dat land de verkopen. Kremlin en de vlucht MH17. Allereerst voordat ik eraan begin wil ik niemand zo iets toewensen en het is een verschrikkelijke gebeurtenis dat zich nooit meer mag herhalen waar dan ook en wie dan ook. Vlak nadat het vliegtuig MH17 neerstortte was er gelijk op het nieuws dat het vliegtuig was neergeschoten door de separatisten met een BUK luchtdoelraket. Hoe kan zo iets snel op het nieuws komen en het was zogenaamd niet voorbereid?? Waarom zou Putin een Vliegtuig met onschuldige vakantiegangers zomaar uit de lucht halen?? Ik snap het best dat jullie hem de schuld willen geven want hij komt altijd negatief voor in het westerse nieuws dat jullie altijd kijken en geloven. Waarom zou de VS het vliegtuig uit de lucht schieten precies op dat moment en die locatie?? Omdat Rusland veelste machtig word. Waarom is er oorlog vanwege Kremlin?? Omdat de VS daarzo wou binnenvallen, en ze zijn precies naast Rusland. Om je zelf te verdedigen laat je zoiets natuurlijk niet zijn eigen gangetje gaan. Ik zou het helemaal niet gek vinden als de VS oorlog nog gaat verklaren met China. De Chinese economie is enorm aan het stijgen en dus hebben ze veel meer macht. Wat ik zelfs niet meer snap is het invoeren van sancties tegen Rusland. Ik bedoel het niet verkeerd maar je gaat toch je eigen economie niet naar de ……(vul maar zelf in) helpen. Dat hebben zojuist bijna alle landen van de EU gedaan en wat krijgen ze d’r voor terug?? Ze mogen helemaal niks meer exporteren naar Rusland. Voor Nederland is dat een zekere zware klap voor de Groenteboeren en zeker ook de tulpenkwekers. IK VERZOEK IEDEREEN DIE DIT LEEST MIJ NIET VERKEERD TE WILLEN BEGRIJPEN WANT IK BEN OOK MAAR EEN MENS DAT OOK FOUTEN KAN MAKEN IK HEB HELEMAAL NIKS TEGEN IEMAND OF IEMANDS LAND MAAR JE MOET HEEL LOGISCH NA GAAN DENKEN ALS JE NAAR DE PROPAGANDA VAN DE NOS… ENZ ENZ GAAT LUISTEREN!

  Dit is geschreven door een trotse Amsterdammer die vrede in de wereld wilt hebben maar helaas word dat verpest door een paar kl**tzakken.

  Jan Kopers

  4 likes
 • Tracy schreef:

  Geloof het of niet , dit is een harde feit : we staan aan de vooravond van WO III , the battle field is EUROPA . Doe maar lekker dom , in de plaats van mekaar de hand te reiken en oplossingen te zoeken , wordt het volk tegen elkaar opgehitst en doen de koeien vrolijk mee , niet wetende dat de slachtbank hun eind bestemming is.

  3 likes
 • doomster schreef:

  De Westerse pers heeft heel de dag het angstvirus verspreid.
  Wat een dom gel*l zeg.

  Pff dit gebeurt iedere dag in het Midden Oosten, en dat vinden we niet erg omdat het verweg is.

  We mogen niet klagen want wij zijn daar oorlog gaan voeren.
  Nederland is al 10jaar in staat van oorlog. Maar dat word vaak vergeten.
  En nu komt de oorlog dichtbij en gaan ze lopen klagen.

  Deze prijs gaan wij gewoon betalen.
  Maar ik laat mij niet gek maken.

  2 likes
 • P schreef:

  Ik zie enorm veel naïeve reactie’s. En zo dom dat niet wordt ingezien dat Putin gelijk heeft. Wie heeft er duizenden burgers gedood in het midden Oosten? Amerika, inderdaad en niet Rusland. Amerika bemoeit zich overal mee. Ze willen de wereld blijven domineren doormiddel van leugens en hersenspoelerij. En zie hier, getuige de meeste reacties.

  Zo te zien weten maar weinig mensen dat IS en dergelijke een creatie is die Amerika heeft veroorzaakt. Ook is bewezen dat niet Putin, maar het Oekraïnse leger MH17 heeft neergehaald.

  Weet je wat het hier in Europa (dus ook Nederland) is? Velen hier zijn bang voor Amerika en willen de leugens niet inzien. En omdat ze ons in 1945 mede bevrijdt hebben, zouden we maar aan het handje moeten blijven meelopen? Ik dacht het niet. Mensen hier durven niet op te komen voor hun eigen mening, en die hele mainstream klerezooi moet eens de feiten onder ogen durven zien hier. Makke schapen, wordt eens wakker. Putin heft gelijk.

  2 likes
 • richie schreef:

  @Ferry , sinds een jaar ongeveer !!!! eigendom van rusland deze site

  1 likes
  • Ferry schreef:

   @ritchi
   die post was wel niet van mij maar iemand hier gebruikt verschillende aliassen om de boel wat te verzieken zodat binnenkort vrije posts niet meer kunnen wat al meermaals is gebeurd zoals destijds met dat Clint forum.
   Ik had sinds vandaag nog nergens geen enkele commentaar gegeven op wat er in Parijs is gebeurd en was dit eerst ook niet van plan gans het gebeuren heeft mij ook geraakt.

   0 likes
 • Lottelottecitron schreef:

  Ik vind het ook maar raar vooral omdat palastina net herkent word door Frankrijk en dan dit …

  1 likes
 • Wietze schreef:

  In plaatst van een oeverloze discussie te voeren of de aanslagen in Parijs wel of niet echt zijn, zou je de namen van de slachtoffers kunnen verifiëren.

  Bovenstaande discussie lijkt wel een geloofsoorlog op zich. Of zit Amerika hier achter? 😉

  1 likes
 • Son schreef:

  Goede middag,

  Ik doe mijn werkstuk over terrorisme en daarvoor zou ik graag contact willen opnemen met de schrijver van dit artikel. Weet iemand wie dat is?

  Hoor het graag,

  1 likes
 • jos van veen schreef:

  Mmhh.
  Nu hou ik wel alle opties open voor wat betreft de afkomst van daders en hun trainingen..
  En ja..de VS is wereld wijde ene imperialistische boef die erg veel leed en rotzooi-liefst ver van huis natuurlijk- trapt e waar anderen dan uitgebreid van mee mogen genieten.
  De grootste warring state van de wereld.
  GrootGeld verveelt zich daar en wil macho spelen..

  Daarnaast kunnen het net zo goed een paar moslimgekken (ja, die heb je ook nog..)uit het vreemdelingenlegioen zijn..met bizarre Allahbelevenissen..
  Sasz zei het al: “prata je met god dan bid je.Praat god met jou dn heb je schizofrenie0

  Er zijn hier ook al wat vreemde fifuren op de site..Erg platonisch en descartes..
  Alles is bedrog, alles is nep, je neemt niet echt waar wat je ziet, trap er niet.. Mooi zo..!
  Maar hoe weet je dan dat jouw woorden geen nep en bedrog zijn?? leg dat dan eens uit..of zo..want zelfs je uitleg wordt dan al nep en zisnbegocheling..
  Dara zat Desacartes ook mee hoor..j meost tees heje eigen zijn denken want anders bestond je niet..of zo..

  Goed..voor dat bloedloze kopschot..
  Grofkorrelig beeld en dan en spatje bloed ontdekken vanuit je stoel lijkt me ook problematisch.
  ik zou zeggen: ga eens naar een slachterij..koeien..
  Pistool tegen kop beng en plop..de koe “ploft”en één bonk neer..geen gespartel,”plof”..
  Bloed? Opvallend weinig tot niks.. (uitschot kan groot zijn, als er uitschot is- erg afhankelijk van waar en hoe die kogel is binnengekomen)

  Eens naar toe gaan..kopschoten zijn echt vreemd..Beng..”wfhlap”, “plof”..niks meer..duurt geen 2 seconden
  Dat doen mensen ook..”ploffen”gewoon neer..sperspanning is weg en plat.

  Tja..en moreel gezien krijg je nu verschillende discussies.
  Het is de schuld van de dader met maatschaouij al slachtoffer
  het omgekeerde komt ook: de daders zijn de slachtoffers van het beleid en geven moslims een slecht imago( onderdeel van de D66 campagne, Voor D66 is alles imago,geen inhoud)
  “we hebben geen oorlog met islam”..nee, wel met de islamitische gekken en fanatici, sociopathen met gewelddadige neigingen..(maar zelfs dat wordt niet gezegd..
  (campagne van de VVD)

  We sturen wel allerlei ministers ter vergadering voor terrorismebestrijding onder het model van de VS(die zelf terroristen steunt..en opleidt)
  (Allemaal kwestie van definitie. De geschiedenis is de besluitnemer en rechter. Vrijheidsstrijder of terrorist)

  Anti-partijen komen er bij..natuurlijk zijn dat allemaal “populisten”(eurofiel neoliberaal zijn natuurlijk geen populisten ( die proberen mensen te verleiden om op hen te stemmen om ze later de prut in te kunnen helpen..of zo)
  De term populist heeft ene negatieve connotatie gekregen en is nu een term onder politici om de andere partij de diskwalificeren, te denigreren en af te zeiken..en ook om de bevolking die er op stemt te badineren..het is nogal wat..veel dédain en arrogantie..

  de term “populist is in essentie helemaal niet gek..het volk bepaalt welke politiek je krijgt..en zo hoort dat ook in de politiek van de huidige tijd..de tijd waarin tirannen het veld moeten ruimen..maar dat idee is met de opkomst van de “populisten”natuurlijk meteen opgegeven.
  Geen enkele partij is nog democratisch meer.Eurofiel neoliberaal absoluut niet meer.(Duistere achterkamertjes..)
  De eurofiel neoliberale partijen zijn ALLE tegen referenda/volksraadplegingen, pro EU, pro ESM en nemen tegen welk deskundig advies dan ook in..allerlei desastreuze besluiten ten nadele van het volk.

  En zij er binnenkort weer verkiezingen en elke stem gaat tellen..maakt niet uit waar deze vandaan komt.
  Sociopathen ..wacht alsjeblieft met aanvallen tot na 18 maart, want anders hebben we weer de herrie van de ongeloofwaardigheid. .
  U krijgt allen als dank een gratis DVD met opname van Majoor Kees..Deze zal u tijdstip van de aanval nader toelichten..

  Dus wat mij betreft spreken de feiten voor zich maar is de show van politiek correct smerige nep.

  1 likes
 • Den schreef:

  Vooral aan alle boze mesnen
  Ik kan het toch niet laten nog een keer te reageren.

  Eigenlijk vind ik dit forum erg interssant omdat ik zo min of meer een weerspiegeling van de samenleving denk te zien. Gebeurd hier niet in het klein, digitaal wat in oa in Parijs in het groot maar dan fysiek gebeurd? wie de echte daders ook mogen zijn.
  Charly maakt een, in hun ogen , niet respectvolle tekeningen – iemand voelt zich aangevallen voelt zich respectloos behandeld en schiet die mensen dood. Hier op het forum zegt Pietje dat dat Jantje achterlijk is omdat hij iets geloofd – Jantje voelt zich respectloos behandeld en gaat in de verdediging door te zeggen dat Pietje zelf achterlijk is. Zo houden we de strijd in stand.
  Ik was er niet bij, ik weet niet wat er echt is gebeurd! Alles kan !

  Ik respecteer jou waarheid ‘ waar jij in gelooft misschien kan ik er wat van opsteken of meepikken.

  Kun jij ook accepteren waar ik in geloof, in wat mijn waarheid is?

  Zolang we elkaar uitschelden om onze waarheden komen we niet samen. Samen zijn kan ook met verschillende waarheden. Is dat toch eigenlijk niet diep in ons hart waarnaar we allemaal verlangen. Een stille gezamelijke tocht om het samenzijn , niet omdat er iets naars is gebeurd?

  @ Edwin , je hebt helemaal gelijk! Ik heb je advies opgevolgd, het piekeren los gelaten, heerlijk! Toen schoot mij dit te binnen :-). Een gedachte en gevoel die ik toch wil delen.

  Omhels het duister en het zal in licht veranderen ❤️

  1 likes
 • Noway schreef:

  waar zijn de lijken ik wil de lijken zien van die 2 ze laten de helft van het sprookje zien ze laten wel alle lijken van alle schurken op de wereldzien behalve van deze 2 belastingbetalers. Laat ons zien wat jullie zien duiveltjes van het land. Irak aanvallen en zeggen ze hebben massa vernietiging wapens onschuldige burgers doden dat mag welshame on you america je laat de mensen in een waanzin en je speelt met mensen levens heel europa is in rep en roer. Jullie krijgen als compensatie een cadeau aan de pomp

  1 likes
 • persian schreef:

  persoonlijk doe ik niet aan geloof, maar een ding valt me op ,dat door paar gekken de hele gemeenschap in dit geval moslims aangekeken wordt, het is net alsof toen jorin van de sloot dat amerikaanse meisje vermoorde en omdat hij een nederlander was alle nederlanders moordenaars te noemen…mensen word toch wakker, we worden allemaal bespeeld door de powers to be….wees lief voor elkaar we zijn kort maar op deze wereld, en dat met zoveel haat doorbrengen is toch absurd…een ongelovige iranier…

  1 likes
 • Edje schreef:

  Ik snap niet dat mensen niet doorhebben dat dit allemaal duidelijk valse vlagoperaties zijn.
  Hoe DUIDELIJK wil je het hebben? Zullen we samen even de gebeurtenissen doornemen?
  Het begint zo.
  Charlie Hebdo.
  Er wordt een filmpje gestart van iemand die al wist wat er zou gaan gebeuren, aangezien hij of zij begon te filmen. De politieagent beneden wist dat blijkbaar niet , want die liep gewoon op straat en kon van afstand neergeknald worden. Er werd rustig verder gefilmd, zonder te trillen of iets te zeggen. De daders beneden keken ook niet om zich heen of naar boven of ze nog meer agenten zagen enz. De dader loopt op de liggende politieagent af en schiet met een kalashnikov (schiet je mee door een muur) op de agent. Zijn hoofd schudde niet van de inslag , je ziet geen bloed, je ziet geen kogelinslag, zijn hoofd explodeert niet, je ziet geen kogel die de straat raakt. De agent legt na het schot rustig zijn hoofd neer op de grond. Met een kalashnikov schiet je van 100 meter een watermeloen in 1000 stukjes. De agent legde gewoon rustig zijn hoofd neer , nadat hij van 1 meter met een kalashnikov door zijn hoofd is geschoten.
  De daders zijn goed vermomd en lijken op de agenten die later achter de daders aangaan. De dader roept heel hard zijn motief , terwijl er niemand buiten is. Staat wel mooi op film.
  Dan krijgen we het filmpje van het dak. Iedereen kan het checken. De man op het dak zegt ; Beneden roept iemand Allahu Akbar, meteen nadat hij dat heeft gezegd, roept er iemand beneden Allahu Akbar. Wat een slechte timing zeg , valt niet op.
  Daarna wisten de politieagenten ineens wie de daders waren, want ze hadden hun ID in de auto achter gelaten.
  Ten eerste , wie laat nou zijn ID achter in een auto, ten tweede wie zegt dan dat dat meteen de daders zijn. Kon ook een dwaalspoor zijn , of iemand die een keer die auto heeft geleend of wat dan ook. Nee dit waren de daders.
  De daders zeiden ook dat ze van Al Qaida waren toen ze CH binnen gingen. Later werd er gezegd dat ze van IS waren en dat er een IS-vlag in de auto lag.
  De daders besluiten een tankstation te beroven. Bij een tankstation zijn altijd camera`s. Die stonden denk ik toevallig uit. De persoon die in het station werkte zei dat hij de daders had herkend en dat ze achter in hun auto wapens hadden waaronder een granaatwerper. Dus hij is naar buiten gerend of hij was al buiten en keek achter in hun auto? En hij had ook toevallig kennis van wapens?
  Daarna gingen de daders naar een gebouw. Op de tv kwam nog een van de personen die in dat gebouw zat. Hij vertelde doodleuk op tv dat hij zich had verstopt in een kast en dat hij zich helemaaal niet meer kon bewegen in die kast. Daarna vertelde hij dat hij zijn telefoon had gepakt en de politie belde. Eerst kon hij zich niet bewegen en daarna pakte hij zijn telefoon om te bellen. Dan vertelt hij ook nog doodleuk op tv dat zijn baas met de daders naar een andere kant ging van het gebouw om koffie te drinken????????? Dus gevaarlijke terroristen gingen koffie drinken met de baas.
  Op het einde zijn ze omsingeld door 100 politieagenten. Niemand mag in de buurt komen, niemand heeft een telefoontje om te filmen. nergens camera`s Enige wat er te zien was was een agent op een dak van heel ver weg. Camera`s konden niet dichterbij komen. Paar knallen en de zaak was opgelost.
  Dan nog een telefoontje van een van de daders waarin hij bevestigde dat hij de dader was en ook wie zijn financier was haha.
  Al met al hebben we niemand gezien die we hebben herkend en we hebben niks gezien van wat iemand heeft gedaan.
  Wat we hebben gezien met die kalashnikov was 100% nep. Dat zal elke militair of expert bevestigen.
  Dan gaan we naar de supermarkt.
  In de supermarkt was een terrorist.
  Daar konden camera`s wel dichtbij komen.
  Uiteindelijk rent de terrorist naar buiten en wordt hij neergeknald.
  Zaak opgelost.
  Nou is het wel vreemd, dat de terrorist naar buiten kwam gerend met zijn handen voor zijn ogen en niet schietend.
  Kan zijn dat de kogels op waren , maar waarom wordt hij neergeschoten als hij ongewapend is en als hij zijn handen voor zijn gezicht houdt ?
  Hoe wisten ze trouwens dat hij de terrorist was?
  Er kwamen meer mensen naar buiten rennen.
  Dan krijgen we de aanslagen in Parijs bij het voetbalstadion.
  Er is een grote aanslag bij een voetbalstadion.
  Bij een voetbalstadion hangen altijd camera`s, waar zijn de beelden?
  Hollande zat in het stadion , waarom wachtten ze niet tot hij naar buiten kwam?
  Ze hadden een vingertopje gevonden en dat was van de terrorist.
  Hoe wisten ze dat die vingertop van de terrorist was?
  Er waren toch meer slachtoffers?
  En hoe konden ze die identiteit zo snel vaststellen van een vingertop?
  Hadden ze al zijn dna?
  Ze zeiden dat de gevonden bomgordel hetzelfde was als de types bomgordels die waren gebruikt.
  Maar de bomgordels die waren gebruikt is toch niks meer van over?
  Toen hadden ze het paspoort gevonden van de terrorist.
  Was alleen een vingertop van hem over, maar zijn paspoort was intact?
  Daar kwamen ze later toch maar op terug en ze zeiden het was toch niet zijn paspoort.
  Toen blies dat meisje zichzelf op ,nadat ze zei dat ze geen vriendin was van de dader.
  Later bleek dat ze zich toch niet zelf had opgeblazen, maar dat er granaten door de politie naar binnen waren gegooid.
  Wat was haar aanklacht?
  En WEEER hebben we niemand gezien die we konden herkennen als IS-strijder, niemand gezien die werd doodgeschoten.
  In een tijdperk waar iedereen een telefoon heeft en waar overal camera`s hangen.
  Enige wat we altijd zien zijn zwaar bewapende politieagenten die rondrennen of die worden beschoten?????
  Niemand die even de kant uit filmt van waar wordt geschoten????
  We zien niks.
  Dan wordt de dader opgepakt en toevalligggg heeft hij een trui met capuchon en stribbelt hij tegen , zodat hij naar de grond kijkt en we geen gezicht zien.
  Kan iedereen geweest zijn.
  Daarna wordt een andere dader opgepakt en die heeft OOK toevallig een trui met capuchon die hij ook over zijn hoofd heeft gedaan.
  Weer stribbelt deze dader ook tegen en kijkt hij ook omlaag naar de grond.
  Weer geen gezicht.
  Ook weet de Franse geheime dienst precies wie er vechten in het buitenland. En toch reizen ze met gemak heen en weer, worden niet gehinderd enz.
  Dan krijgen we de aanslagen op het vliegveld, weer geen beelden, terwijl overal camera`s hangen.
  Alleen 1 stilstaand beeld van 3 daders.
  Geen beeld waar te zien is dat de koffers die ze hebben ontploffen enz.
  Zo zijn er veel dingen die niet kloppen en ben sowieso veel vergeten.
  Ben trouwens ook vergeten dat bij CH de daders schoten op die politieauto met kalashnikovs en dat de ramen van die auto gewoon heel bleven. Kan toeval zijn.

  We moeten ook niet vergeten dat de geheime diensten vroeger ook veel aanslagen hebben gepleegd op burgers. Denk maar aan GLADIO.
  Nog niet zo heel lang geleden heeft de Franse geheime dienst ook toegegeven dat zij achter de bomaanslag zaten op die boot van Greenpeace. Hier kwam ook een burger om.
  Ze geven dus al toe dat ze aanslagen plegen op burgers.

  Je moet ook altijd kijken als er iets gebeurt, wie er profijt van hebben.
  Frankrijk heeft de noodtoestand uitgeroepen en is al 3000 huizen binnen gevallen.
  Hier droomt elke regering van. De geheime dienst krijgt meer geld , want mensen willen aanslagen voorkomen. Ze kunnen meer wetten doorvoeren ten koste van onze privacy en dat doen we graag want we zijn bang.

  Is ook wel raar he dat IS 7000 km afreist om een aanslag te plegen , terwijl ze Israël niet aanvallen , wat om de hoek ligt. Is ook wel raar dat er zoveel joodse plekken worden aangevallen en dat Israël IS niet aanvalt .
  Israël heeft door de aanslagen ook weer meer credits. Zij bezetten geen Palestijnen , nee zij vechten tegen jihadisme en we zien hier dus wat jihadisten allemaal aanrichten. Dus nu begrijpen we Israël beter toch?

  1 likes
 • Tracy schreef:

  Geloof het of niet : We staan aan de vooravond v

  0 likes
 • nick schreef:

  Vroeger al geschreven mensen gebruik je verstand en laat je niet beïnvloeden door een ander geef ze niet meer macht maar trap het kwaade waar het thuis hoort..diep onder de grond

  0 likes
 • Freba schreef:

  1 deel van Asterix en Oblerix heet De Intriganten. De Intriganten zijn namelijk in 1897 opgericht door ene Hertzog. Toen is de Grote Ellende begonnen. Daarvoor is bijna alles in handen gekomen van de Intriganten. In Frankrijk, de bankhandel, de parfumerie, autoindustrie, ene Andre Citroen uit Asd. etc. etc. In Amerika m.n. de Goudhandel. De Intriganten hebben het grootste aandeel gehad in 2 Wereldoorlogen. Immers zij beheersen de staalindustrie en wapenindustrie, die m.n in de V.S. op een uiterst laag pitje stond. Zelfs A.H. werd gefinancierd door de Intriganten. De nwe Shoah’s staan voor de deur. V.w.b. dat Charlie A gedoe. Bijna de helft v.d. redacteuren behoorden tot het ras der Intriganten. En maar goede sier maken met het begrip Vrije Meningsuiting. Mensen nodeloos beledigen en neerzetten als Mafkezen. Maar ja wat wil je van de Intriganten? Eerst weggetrapt uit het Twee Stromenland, later uit Egypte – natuurlijk gaat het verhaal dat zij zelf gevlucht zijn- , uiteindelijk na 40 jaar aangekomen bij het Beloofde Land en om daar rond het beging der Jaartelling er door de Romeinen uitgetrapt te worden. EN tenslotte wilde niemand de Intriganten hebben tijdens de 30-tiger jaren. En momenteel zijn we opgescheept met de meester-intrigant-weldoener, die heel Afrika – uiteraard voor Weinig- leegrooft en ontdoet van zijn/haar grondstoffen, ene Gates. Uiteraard leuke interviews geven over zijn “Schenkingen” in de ook hier weer, gedomineerde Wereldpers van de Intriganten. Het is zelfs zo erg dat Putin zijn dochter getrouwd is met een Intrigant. Zei wijlen Jassar Arafat niet” ” Als er ellende om U heen is; kijk dan achterom; er is vast een Intrigantenmoeder in de buurt.” Het ergste is nog, dat de hoogte van mijn pensioen, waar ik 47 jaar aan bijgedragen heb, bepaald wordt door de Intigrantenmevrouw Yellen van de FED. Je ziet het pas; als je het/ze door hebt. Sjalom.

  0 likes
 • repelsteeltje schreef:

  aanval op charlie edo uitgevoerd door amerika??????NOU daar geloof ik nou echt geen bal van wat een onzin zeg!

  0 likes
  • Edje schreef:

   haha Amerika valt zelfs hele landen aan met leugens. Vietnam en Irak om er maar ff 2 te noemen. En zoek eens op wat GLADIO is. Geheime diensten plegen eenmaal aanslagen op burgers. Kijk maar naar die ex Franse geheim agent die zijn excuses heeft aangeboden voor de aanslag die hij heeft gepleegd op de boot van Greenpeace waar een Hollandse burger bij is omgekomen. Zoek maar op

   0 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >