Mens en Dier

Neuroloog pakt Jesse Klaver aan: ‘Dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu FVD de maat te moeten nemen’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

GroenLinks-leider Jesse Klaver bestempelde de uitspraken van Kamerlid Gideon van Meijeren tijdens het debat over de maatschappelijke onrust rondom de stikstofplannen als ‘staatsgevaarlijk’ omdat de FVD’er de harde acties van de boeren ‘goedpraat’.

Neuroloog Jan Bonte heeft uitgezocht waar ‘beroepuitvreter’ Klaver vandaan komt. Hij merkt in een Twitterdraad op dat Wynand Duyvendak de grote man achter GroenLinks is. Hij moest vertrekken uit de Tweede Kamer vanwege zijn ‘activistische verleden’. De aanleiding was dat hij trots vertelde dat hij had ingebroken bij het ministerie van Economische Zaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Recepten voor explosieven en brandbommen

Duyvendak deinsde ook niet terug voor brandstichting en bedreiging van ambtenaren, aldus Bonte. Wie was de grote man achter Jesse Klavers onemanshow in 2017? Duyvendak. Sterker nog: Klaver haalde hem terug als campagneleider.

Bonte merkt daarnaast op dat GroenLinks voortkomt uit krakersbeweging RaRa, ‘waar ook Duyvendak bij betrokken was’. Volgens onderzoeksjournalist Peter Siebelt was Duyvendak één van de meest prominente leden van het actieblad Bluf! “Het blad riep op tot harde acties, sabotage, het plunderen van winkels en inbraak bij overheidsinstellingen. Ook gaf het instructies voor het gebruik van valse legitimatiebewijzen en grossierde het in recepten voor explosieven en brandbommen.”

Of weet Jesse daar niets meer van?

In 2007 vond de politie op het hoofdkantoor van de aan GroenLinks gelieerde jongerenorganisatie Dwars een bompakket. Klaver was tussen 2006 en 2009 bestuurslid en van 2008 tot 2009 voorzitter van Dwars. “Of weet Jesse daar niets meer van?” vraagt de neuroloog.

“En dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu Forum voor Democratie de maat te moeten nemen. Beste Jesse Klaver: als de boeren of forumleden dezelfde praktijken zouden voorstaan als die jij voorstond, was je nu al bezig met bloempjes uit de grond te duwen. Hypocriete beroepsuitvreter,” besluit Bonte.


4.9 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

Chapeau Heer Bonte een correcte vaststelling !

Peter
Peter
2 jaren geleden

Kijk naar hoe ze wonen en onderzoek waarvan ze leven en je weet dat het ratten zijn ..

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

Ik hou het maar even simpel, ik mag hem niet en zou hem niet in mijn vriendenkring toe laten. Als je de waarheid, zoals FVD die ziet, aanvalt dan deugt er iets niet aan je en moet je professionele hulp zoeken.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Yes, een koekje van eigen deeg. Kauw daar maar eens lekker op ouwe deugrakker !

Back to top button
172
0
We lezen graag je reactie!x