Mens en Dier

Neuroloog pakt Jesse Klaver aan: ‘Dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu FVD de maat te moeten nemen’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

GroenLinks-leider Jesse Klaver bestempelde de uitspraken van Kamerlid Gideon van Meijeren tijdens het debat over de maatschappelijke onrust rondom de stikstofplannen als ‘staatsgevaarlijk’ omdat de FVD’er de harde acties van de boeren ‘goedpraat’.

Neuroloog Jan Bonte heeft uitgezocht waar ‘beroepuitvreter’ Klaver vandaan komt. Hij merkt in een Twitterdraad op dat Wynand Duyvendak de grote man achter GroenLinks is. Hij moest vertrekken uit de Tweede Kamer vanwege zijn ‘activistische verleden’. De aanleiding was dat hij trots vertelde dat hij had ingebroken bij het ministerie van Economische Zaken.

Recepten voor explosieven en brandbommen

Duyvendak deinsde ook niet terug voor brandstichting en bedreiging van ambtenaren, aldus Bonte. Wie was de grote man achter Jesse Klavers onemanshow in 2017? Duyvendak. Sterker nog: Klaver haalde hem terug als campagneleider.

Bonte merkt daarnaast op dat GroenLinks voortkomt uit krakersbeweging RaRa, ‘waar ook Duyvendak bij betrokken was’. Volgens onderzoeksjournalist Peter Siebelt was Duyvendak één van de meest prominente leden van het actieblad Bluf! “Het blad riep op tot harde acties, sabotage, het plunderen van winkels en inbraak bij overheidsinstellingen. Ook gaf het instructies voor het gebruik van valse legitimatiebewijzen en grossierde het in recepten voor explosieven en brandbommen.”

Of weet Jesse daar niets meer van?

In 2007 vond de politie op het hoofdkantoor van de aan GroenLinks gelieerde jongerenorganisatie Dwars een bompakket. Klaver was tussen 2006 en 2009 bestuurslid en van 2008 tot 2009 voorzitter van Dwars. “Of weet Jesse daar niets meer van?” vraagt de neuroloog.

“En dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu Forum voor Democratie de maat te moeten nemen. Beste Jesse Klaver: als de boeren of forumleden dezelfde praktijken zouden voorstaan als die jij voorstond, was je nu al bezig met bloempjes uit de grond te duwen. Hypocriete beroepsuitvreter,” besluit Bonte.


4.9 215 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koddebeier
Koddebeier
6 maanden geleden

Chapeau Heer Bonte een correcte vaststelling !

Peter
Peter
6 maanden geleden

Kijk naar hoe ze wonen en onderzoek waarvan ze leven en je weet dat het ratten zijn ..

Fransdo
Fransdo
6 maanden geleden

Ik hou het maar even simpel, ik mag hem niet en zou hem niet in mijn vriendenkring toe laten. Als je de waarheid, zoals FVD die ziet, aanvalt dan deugt er iets niet aan je en moet je professionele hulp zoeken.

exegese
exegese
6 maanden geleden

Yes, een koekje van eigen deeg. Kauw daar maar eens lekker op ouwe deugrakker !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

171
0
We lezen graag je reactie!x