Binnenland

Gideon van Meijeren: sterke aanwijzingen dat er gefraudeerd is bij de verkiezingen

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Hoe gaan we ervoor zorgen met elkaar dat er eerlijke verkiezingen komen? Die vraag stelde FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren vorige week tijdens een bijeenkomst in Lichtenvoorde.

“Daar ligt natuurlijk de aanname in besloten dat de verkiezingen niet eerlijk verlopen. Daar zijn ook sterke aanwijzingen voor, maar tegelijkertijd kan ik op dit moment in ieder geval niet bewijzen dat er gefraudeerd is bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen of gemeenteraadsverkiezingen,” zei Van Meijeren. “Dat bewijs is er gewoon niet.”

Hij voegde daaraan toe dat verkiezingen gaan over meer dan het verkiezingsproces zelf. “Eerlijke verkiezingen kunnen niet gehouden worden als een deel van de meningen niet geuit mag worden en als ‘desinformatie’ wordt aangemerkt. Want verkiezingen kunnen alleen eerlijk verlopen als mensen zich volledig hebben kunnen informeren over alle verschillende standpunten en hun eigen afweging hebben kunnen maken,” zei Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eigenlijk al niet eerlijk

Als een deel van de meningen niet gehoord mag worden, dan zijn daarmee de verkiezingen eigenlijk al niet eerlijk, aldus het Kamerlid.

Hij wees erop dat linkse partijen vooraan stonden om te zeggen dat de verkiezingen in Hongarije niet eerlijk waren verlopen omdat premier Viktor Orban alle media in handen heeft.

Meest zorgwekkende

“Dan denk ik: wie hebben dan de media in Nederland in handen? Het is het Staatsjournaal waarmee iedere avond propaganda alle huiskamers ingeslingerd wordt. Het is het onderwijs waar onze kinderen al van jongs af aan gehersenspoeld worden,” zei Van Meijeren.

“Die vrijheid van meningsuiting is essentieel en zolang die er niet is, kun je in dat opzicht eigenlijk niet spreken van eerlijke verkiezingen. Ik kan niet bewijzen dat er is gefraudeerd, maar het meest zorgwekkende is dat we niet meer met zekerheid kunnen zeggen dat dat niet zo is omdat dat proces niet meer transparant verloopt. Dat voedt het wantrouwen.”

4.8 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Net als in America.. PEDO Biden heeft gefraudeert… TRUMP heeft GROOT gewonnen !!

Hamala
Hamala
1 maand geleden

Dat is helemaal waar!
Gideon jij verstaat en spreekt oprecht!

Hein
Hein
1 maand geleden

Daarom stem ik al 25 jaar blanco

Mar
Mar
1 maand geleden

dat was al gelijk duidelijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

157
0
We lezen graag je reactie!x