Buitenland

Klacht bij Internationaal Strafhof tegen Big Pharma, Gates & Schwab wegens genocide

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse groep waar onder meer voormalig Pfizer-vicepresident Michael Yeadon deel van uitmaakt, heeft bij het Internationaal Strafhof een klacht ingediend tegen onder meer Bill en Melinda Gates, directeuren van vaccinmakers, WHO-baas Tedros en directeur van het World Economic Forum Klaus Schwab wegens misdaden tegen de menselijkheid.

De groep stelt deze mensen verantwoordelijk voor het overtreden van de Code van Neurenberg, oorlogsmisdaden, genocide en misdaden van agressie in Groot-Brittannië en andere landen. De organisatie haalde bakzeil bij de rechtbanken en heeft nu besloten om zich tot het Internationaal Strafhof te wenden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De leden van de groep willen op deze manier proberen de verdere uitrol van coronavaccinaties, vaccinatiepaspoorten en andere vormen van ‘illegale oorlogvoering’ tegen te houden.

Staat gelijk aan moord

In de klacht (docx) die is neergelegd bij het Strafhof valt onder meer te lezen dat de ‘coronavaccins’ experimentele gentherapieën zijn en hebben geleid tot talloze sterfgevallen, die niet worden onderzocht. Ook schrijft de groep dat PCR-tests ‘volstrekt onbetrouwbaar’ zijn en ‘kankerverwekkend ethyleenoxide bevatten’.

Alleen al in Groot-Brittannië zijn 395.049 gevallen van bijwerkingen van de ‘coronavaccins’ gemeld. Ook worden ze in verband gebracht met verminderde vruchtbaarheid.

Het verbieden van veilige en effectieve alternatieve behandelingen tegen corona staat gelijk aan moord en moet door het Strafhof worden onderzocht, stelt de groep. Onderzoek waaruit blijkt dat ivermectine en hydroxychloroquine effectief zijn, wordt gecensureerd of niet gepubliceerd.

Goddeloos medisch experiment

De groepsleden citeren bovendien Holocaust-overlevenden die parallellen trekken tussen de coronaregels en het begin van de Holocaust. De Holocaust-overlevenden hebben in een open brief opgeroepen om ‘per direct een einde te maken aan dit goddeloze medische experiment op de mensheid’, dat volgens hen in strijd is met de Code van Neurenberg. Zij stellen verder dat zich voor onze ogen een ‘nog omvangrijkere Holocaust’ voltrekt.

Volgens de groep worden de ‘vaccins’ en lockdowns ingezet om de bevolking uit te dunnen en de samenleving te ontwrichten. Dit alles is onderdeel van een wereldwijd plan om alle democratische natiestaten stap voor stap te ontmantelen en het midden- en kleinbedrijf te vernietigen zodat alles in handen komt van grote corporaties, die eigendom zijn van de ultrarijken, aldus de groep.

[LifeSiteNews]

4.8 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helmi
Helmi
2 jaren geleden

Ben bang dat ook hier zij helaas weer bakzijl halen. Ik hoop in elk geval op een inderzoek.

eeeh
eeeh
2 jaren geleden

Wie bepaalt wie wel of niet mag blijven leven? Waar moet men aan voldoen om te mogen blijven leven? Vragen en nog eens vragen.

Elisabeth Schaart
Elisabeth Schaart
2 jaren geleden

Ik onderschrijf dit protest! Er worden misdaden tegen de mensheid gepleegd. De mensenrechten dienen gehandhaafd te worden.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Geen schijn van kans natuurlijk.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x