CoronaBuitenland

Nieuw rapport over kankersterfte onthult verontrustende trend: ‘Dit is een probleem’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Uit een nieuwe analyse blijkt een zorgwekkende toename van de kankersterfte onder oudere mensen na de uitrol van de COVID-19-vaccins. Data-analist Ed Dowd was te gast in The Dr. Drew Podcast om de analyse te duiden.

(Video verwijderd? Klik hier...)


In 2020 was er nog niks aan de hand, maar in 2021 en 2022 schoot de sterfte opeens omhoog.

Veel meer dan verwacht

In de leeftijdsgroep 75 tot 84 jaar daalde het aantal sterfgevallen door kanker in de Verenigde Staten tussen 2010 en 2019. In 2022 was de sterfte per 100.000 mensen 6,85 procent hoger in vergelijking met 2020. En in vergelijking met het gemiddelde (2010-2019) was kankersterfte in 2022 ongeveer 12 procent hoger dan verwacht.


In deze leeftijdsgroep schiet ook de totale kankersterfte (niet per 100.000) omhoog. In 2022 stierven 176.784 mensen in deze groep aan kanker, veel meer dan verwacht.

Nog erger

En als je vervolgens gaat kijken naar de sterfgevallen waarbij kanker één van de bijdragende factoren is, dan is de situatie nog erger. In deze categorie ligt het aantal overlijdens maar liefst 16 procent hoger dan gemiddeld.

“Dit is een probleem,” zei Dowd. De sterfte zou volgens hem in 2021 en 2022 juist moeten zijn gedaald, maar dat is niet gebeurd.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Julia
Julia
1 maand geleden

En wat is er in die tijd gebeurd, ja de steken. Op een paar na, hebben al onze gestoken 70+ vrienden en kennissen kanker. Veel jongeren hartproblemen en of vage lichamelijke klachten, 4 jonge mensen uit onze kennissenkring zijn plots overleden.
Velen moeten zich vaak ziek melden, het loopt totaal uit de hand. En nog beseffen ze niet dat de prik hun doodvonnis is.

Janny
Janny
1 maand geleden

Dat zien wij ook al een paar jaar in onze omgeving steeds meer kanker doden, terwijl er niemand hier aan corona is overleden

john
john
1 maand geleden

Goed nieuws voor artsen, zieke klanten komen binnen, dus goede zaken. Toch een mooie uitvinding die prikjes verkocht aan de slaven voor hun gezondheid en ze komen daarna binnen als patienten. En het mooie is de zieke slaven doen er niets aan, roepen hen niet tot verantwoording, zo passief en blij dat ze geholpen worden door degenen die hen ziek hebben gemaakt. Satanisme als zakelijk model.

Stop deze waanzin!
Stop deze waanzin!
1 maand geleden

Vaccinaties zijn moordwapens het heeft niks met gezondheid te maken. Ze zorgen voor ernstige gezondheidsklachten en erger en dan willen ze het nog verplichten ook! Bedenk goed dat de hele zorgsector draait op pharma bende en van de overheid moeten wij hier verplicht aan bijdragen. Wil je dat niet dan krijg je te maken met flinke boetes en je kan met allerlei wetsartikelen aankomen maar daar hebben ze een broertje dood aan en zo zie ik het ook met injecties gebeuren. Tenzij we met z’n allen zeggen genoeg is genoeg!!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x