UFO

Wat je moet weten over de UFO-files van Chili (video)

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chili is één van de weinige landen ter wereld met een UFO-onderzoeksgroep die wordt gesteund door de overheid.

In 1997 erkende het land dat er onbekende vliegende objecten worden waargenomen en dat het fenomeen echt is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sommige objecten kunnen niet worden verklaard als natuurlijke fenomenen of door mensen gemaakte toestellen. Nadat een aantal piloten en vliegveldmedewerkers in 1997 een reeks UFO-waarnemingen hadden gemeld, werd datzelfde jaar de CEFAA (Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos) opgericht.

De CEFAA doet op een wetenschappelijke manier onderzoek naar het UFO-fenomeen en werkt samen met de Chileense luchtmacht.

Waarnemingen van onbekende objecten worden verzameld, geanalyseerd en gecategoriseerd. Het doel is om het fenomeen beter te leren begrijpen. De CEFAA richt zich met name op waarnemingen van piloten en radaropnames en wisselt ook informatie uit met andere landen en UFO-onderzoeksgroepen in binnen- en buitenland.

Voorzitter van CEFAA Ricardo Bermúdez zei tijdens het internationale UFO-congres 2012 in Arizona dat het UFO-fenomeen echt is, dat niet bekend is waar het precies om gaat of waar het fenomeen vandaan komt, dat het noodzakelijk is om het fenomeen verder te onderzoeken en dat het noodzakelijk is om alle beschikbare informatie te delen.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Een interview met een leger officier plus originele 16mm film die hij maakte van de UFO’s in 1952. Het kan toch niet zo zijn dat iedereen maar liegt, zoals sommige mensen ons willen doen geloven.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/buitenaardse/57

Nibber
Nibber
10 jaren geleden

[quote name=”AwE130″]Een interview met een leger officier plus originele 16mm film die hij maakte van de UFO’s in 1952. Het kan toch niet zo zijn dat iedereen maar liegt, zoals sommige mensen ons willen doen geloven.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/buitenaardse/57%5B/quote%5D
Nou, dat ziet er wel HEEL ERG geacteerd uit… beginbeelden waren gewoon ballonnen zover ik kon zien…

Tamarinde
Tamarinde
10 jaren geleden

Aangezien Chili, en Peru de nieuwe heilige plaatsen zijn geworden, sinds de Kundalini van de aarde (Drunvalo Melchizedek) zich verplaatst heeft naar die landen, lijkt het me heel goed mogelijk dat de leiders van Chili, het eerst ‘verlicht’ zullen worden en openheid gaan geven over onder andere buitenaardsen. (Hiervoor bevond deze heilige energie zich in Tibet en India)

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x