Mens en Dier

Anneke werd op haar zesde slachtoffer van satanisch ritueel misbruik door Belgische elite, dit is haar verhaal

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Brecht Arnaert sprak ruim vier uur met Anneke Lucas, een slachtoffer van satanisch ritueel misbruik. Ik was zes jaar oud toen ik in het netwerk werd gebracht, vertelde Anneke aan hem.

Anneke werd als kind als seksslaaf verkocht aan een pedofiel netwerk dat binnen de Belgische aristocratie opereert. Ze onthulde in gesprek met Arnaert wat ze allemaal heeft meegemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik werd heel, heel, heel vaak verkracht,” zei ze eerder tegen de Britse Daily Mail. “Ik heb geen littekens om te laten zien hoe vaak ik ben verkracht. Ik werd gemiddeld zes uur per week verkracht. Ik denk dat ik voor mijn twaalfde levensjaar meer dan 1700 uur lang ben verkracht.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kinderen werden gedood door machtige mannen

Ze werd naar eigen zeggen door een schoonmaakster die voor haar moeder werkte in contact gebracht met het netwerk. “Later bracht mijn moeder me naar de pedofielen,” verklaarde Anneke tegenover de Britse krant. “Mijn moeder was nooit echt een moeder. Ze was heel erg ziek en een psychopaat.”

Rond haar zesde verjaardag moest Anneke voor het eerst deelnemen aan een orgie, in een kasteel. Ze werd gebruikt voor een sm-show, werd vastgeketend en gedwongen om menselijke ontlasting te eten. “Nadien lieten ze me liggen als een kapot voorwerp,” zei ze. “Ik voelde me zo vernederd.”

De kinderen werden gedwongen hun mond te houden, schreef Anneke eerder voor Global Citizen. Kinderen die werden gezien als een bedreiging werden gedood. “Kinderen werden gedood door machtige mannen,” zei ze. “Jongens werden vaker gemarteld, maar meisjes werden gedood.”

Hooggeplaatste politicus

Toen ze 11 jaar oud was besloot het aristocratische seksnetwerk dat ze haar niet langer konden gebruiken en dat ze dood moest. “Ik werd vastgebonden op een slagersblok dat zwart kleurde van al het bloed van de kinderen die voor mij kwamen,” herinnerde ze zich. “Eén man dwong vijf jonge kinderen om me pijn te doen. Dat was onderdeel van hun indoctrinatie.”

Urenlang werd Anneke gemarteld. Er werden onder meer sigaretten uitgedrukt op haar arm. Ze werd gered toen één van de martelaars een deal sloot met de hooggeplaatste politicus die de leiding had over het netwerk. “Hij zou voor de politicus gaan werken en in ruil daarvoor zou mijn leven gespaard blijven,” zei ze.

Dutroux

De man die haar martelde was één van de beklaagden in de zaak Dutroux. Ze had verwacht dat het Belgische pedofielennetwerk door die zaak zou worden ontmaskerd, maar alleen Marc Dutroux belandde in de gevangenis. Dankzij de deal hoefde Anneke niet terug naar de club waar ze werd misbruikt. Ze verliet België in 1980 en belandde uiteindelijk in New York.

“Het feit dat ik andere kinderen pijn moest doen was het ergste omdat ik me een dader voelde in plaats van een slachtoffer,” zei ze.

4.6 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Deksel zal vroeg of laat vande doofpot moeten gaan!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die Demonische monsters uit de diepste krochten van de hel gaan de rekening betalen….de geest stelen van een kind….daar is maar één straf goed genoeg voor….Het zijn dezelfde Elite-Parasieten, Rechters & Puppeticians die hiervoor verantwoordelijk zijn…Bijltjesdag kan me niet snel genoeg beginnen…

Underground
Underground
1 jaar geleden

mark R waar zijn die 1675 kinderen gebleven ? En waar zijn die ruim 2500 vluchtelingen kinderen gebleven. mark R. En zo zijn er 10 tallen zaken waar deze naam steeds weer opduikt, en levens tot een Hel maakt. Wie kent hem niet, word het niet een een keer tijd om hier wat aan te doen!!!!!!!! GVD !!!!!!!!

Engelbert
Engelbert
1 jaar geleden

Uiteindelijk ontlopen al deze pedo-satanisten hun gerechte straf niet.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x