Homepagina » Buitenland » Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus
corona
Foto: Unsplash

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een kwart niet gestorven aan het virus, zo blijkt uit nieuwe officiële cijfers. De cijfers, afkomstig van het Britse bureau voor nationale statistieken (ONS), laten zien dat het in 23 procent van de gevallen gaat om mensen die ‘met’ in plaats van ‘door’ een besmetting zijn overleden.

Hoewel deze mensen positief zijn getest op corona, was dat niet de primaire doodsoorzaak, schrijft de krant Daily Telegraph.

Veel erger

De sterftecijfers die de Britse overheid communiceert, lijken veel erger dan ze in werkelijkheid zijn. Zo zijn er in Groot-Brittannië sinds begin april niet meer dan 28 stergevallen per dag geweest, terwijl de overheid soms sprak over 60 overlijdens.

De overheid geeft een dagelijkse update gebaseerd op het aantal sterfgevallen dat die bewuste dag is gemeld. Daar vallen soms ook gevallen onder die zich dagen of weken eerder hebben voorgedaan.

De helft lager

De Universiteit van Oxford heeft daarnaast becijferd dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis waarschijnlijk de helft lager ligt dan gemeld. De overheid schetst dus een negatiever beeld dan de cijfers laten zien.

Ondanks dat zijn de ziekenhuisopnames en sterftecijfers in Europa nergens zo laag als in Engeland. Des te groter is de ontzetting van veel Engelsen dat premier Boris Johnson een inktzwart toekomstbeeld schetst waarin zij zich nog lange tijd aan verregaande maatregelen moeten houden. Is dit een voorbode van wat ook Nederland staat te wachten?

[Telegraph]
4.6 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
9 maanden geleden

Ja, natuurlijk staat ons dat ook te wachten. Je moet niet naar feiten kijken, maar naar het doel dat ze willen bereiken: slaven, maar eerst het grootste deel van de bevolking uitroeien.

Helga
Helga
9 maanden geleden

dom volk, krijgt wat het verdient, ik heb geen medelijden…

Vlinder
Vlinder
9 maanden geleden

Ja,dit gebeurd ook in Nederland. Al wel duidelijk dacht ik zo.

Jeff
Jeff
9 maanden geleden

Ik vrees dat de meeste mensen in NL de laatste decennia al volledig murw geslagen zijn door de verschillende reclame boodschappen. Zo bieden reisbureaus nog steeds vakanties aan, alsof er niets aan de hand is. Boek je vakantie nu voordelig en wat denk je … mensen doen het! Het volk wordt niet alleen dom gehouden, maar is voor het overgrote deel ook gewoon dom. Dat een firma Rutte dat voor eigen gewin weet uit te buiten, is natuurlijk geen nieuws meer. Dat ie liegt, bedriegt en vergeet, wordt gewoon voor lief genomen. Mijn voorbode is derhalve dan ook, dat we met ze allen naar de haaien gaan.

x

Check Also

ambtena

Topambtenaar: er moet een digitale identiteit komen, dit is in de EU besloten en corona is ervoor gebruikt

“Macron wil het en Duitsland wil het ...

trucker

Truckers reizen massaal af naar Canadese parlement: ‘Het is tijd om wakker te worden, het is tijd voor actie’

Sinds 15 januari mogen buitenlandse truckers Canada ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

67
0
We lezen graag je reactie!x