Homepagina » Buitenland » Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus
corona
Foto: Unsplash

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een kwart niet gestorven aan het virus, zo blijkt uit nieuwe officiële cijfers. De cijfers, afkomstig van het Britse bureau voor nationale statistieken (ONS), laten zien dat het in 23 procent van de gevallen gaat om mensen die ‘met’ in plaats van ‘door’ een besmetting zijn overleden.

Hoewel deze mensen positief zijn getest op corona, was dat niet de primaire doodsoorzaak, schrijft de krant Daily Telegraph.

Veel erger

De sterftecijfers die de Britse overheid communiceert, lijken veel erger dan ze in werkelijkheid zijn. Zo zijn er in Groot-Brittannië sinds begin april niet meer dan 28 stergevallen per dag geweest, terwijl de overheid soms sprak over 60 overlijdens.

De overheid geeft een dagelijkse update gebaseerd op het aantal sterfgevallen dat die bewuste dag is gemeld. Daar vallen soms ook gevallen onder die zich dagen of weken eerder hebben voorgedaan.

De helft lager

De Universiteit van Oxford heeft daarnaast becijferd dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis waarschijnlijk de helft lager ligt dan gemeld. De overheid schetst dus een negatiever beeld dan de cijfers laten zien.

Ondanks dat zijn de ziekenhuisopnames en sterftecijfers in Europa nergens zo laag als in Engeland. Des te groter is de ontzetting van veel Engelsen dat premier Boris Johnson een inktzwart toekomstbeeld schetst waarin zij zich nog lange tijd aan verregaande maatregelen moeten houden. Is dit een voorbode van wat ook Nederland staat te wachten?

[Telegraph]
4.6 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
26 dagen geleden

Ja, natuurlijk staat ons dat ook te wachten. Je moet niet naar feiten kijken, maar naar het doel dat ze willen bereiken: slaven, maar eerst het grootste deel van de bevolking uitroeien.

Helga
Helga
26 dagen geleden

dom volk, krijgt wat het verdient, ik heb geen medelijden…

Edward
Edward
Reactie op  Helga
26 dagen geleden

Het probleem is dat het domme volk iedereen meesleept de totalitaire hel in.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Edward
26 dagen geleden

Exact, niets aan toe te voegen!

jtprf
jtprf
Reactie op  Edward
26 dagen geleden

zo gaat dat inderdaad

Vlinder
Vlinder
26 dagen geleden

Ja,dit gebeurd ook in Nederland. Al wel duidelijk dacht ik zo.

Rob
Rob
Reactie op  Vlinder
26 dagen geleden

Er is al te lezen geweest dat Nederland in één jaar tijd van het meest vrije land tot het meest dictatoriale land in Europa is geworden.

Jeff
Jeff
26 dagen geleden

Ik vrees dat de meeste mensen in NL de laatste decennia al volledig murw geslagen zijn door de verschillende reclame boodschappen. Zo bieden reisbureaus nog steeds vakanties aan, alsof er niets aan de hand is. Boek je vakantie nu voordelig en wat denk je … mensen doen het! Het volk wordt niet alleen dom gehouden, maar is voor het overgrote deel ook gewoon dom. Dat een firma Rutte dat voor eigen gewin weet uit te buiten, is natuurlijk geen nieuws meer. Dat ie liegt, bedriegt en vergeet, wordt gewoon voor lief genomen. Mijn voorbode is derhalve dan ook, dat we met ze allen naar de haaien gaan.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jeff
26 dagen geleden

Gretigheid komt ( nu) vaak voor de val. persé alles eruit willen halen, zoals al normaal gevonden wordt, en dan bij herhaalde annulering door operators zitten met vouchers die je vervolgens niet kan verzilveren. Mensen hou je in, ga andere leuke dingen doen ! Duik in de sloot achter je huis, smijt de eetborden door de ramen, Zet een tent op in de kamer, zet exotische planten in je huis, laat je tuin overwoekeren door bomen en struiken en verbeeldt je dat je in Italië bent, of in Spanje , als je een tuin hebt, Met een heerlijk drankje in de zon! Het zal je plezier doen en opluchten.( iemand die zelf al jaren niet kan recreëren door enkele aandoeningen ) Het ga u goed!

Elfin
Elfin
Reactie op  C, De Mantre
26 dagen geleden

Tovert een lach op mijn gezicht! U heeft zeker gelijk! Ik geniet gewoon lekker en ben ergens wel blij dat ik niet meer op vakantie hoef en twee dagen in een hete auto moet hangen waarna je aankomt op een stoffige camping waar je dan nog je hele hebben en houwen op moet zetten. Behelpen met koude douches, wc rol over de camping en andere ellende. Laat mij maar lekker thuis.

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Elfin
26 dagen geleden

OOST WEST=THUIS BEST
geen ergernissen en je niet laten afzetten door die buitenlanders….

Vera
Vera
Reactie op  Jeff
26 dagen geleden

De volgende staat al te wachten om het stokje van rutte over te nemen. Mevr Kaag due uit de hoge hoed getovert werd en dan een winst met zoveel stemnen terwijl heel nederland amper van haar gehoord heeft!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Vera
25 dagen geleden

Ze zal gauw bekend zijn. Ze was goede vrienden met Yasser Arafat haar man was de rechterhand van hem! Maar ze heeft een huis in Israël.
Je kan niet zeggen dat ze niet flexibel is!
Ze is ook een goede vriend van Georg Soros, een hele nette man volges haar!
Zeg me wie u vrienden zijn, en ik zal zeggen wie u bent.
We gaan nog wat meemaken met deze adviseur van Klaus Schwab.

Petrus
Petrus
Reactie op  Jeff
25 dagen geleden

Rutte heeft z’n langste tijd gehad.
Als hij in hechtenis is genomen stort het hele kaartenhuis in elkaar.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Er sterven helemaal geen mensen door Corona. Mensen die gestorven zijn betreft een natuurlijke dood (slecht immuunsysteem, ouderdom en onderliggende kwalen) en indien dat niet het geval is, zijn mensen vergiftigd, hetgeen Corona wordt genoemd.

Wanneer er sprake zou zijn van een echte pandemie, dan waren de sterftecijfers van een heel andere categorie. Wat de UK betreft is Boris Johnson ook maar een marionet van de Deep State en kan dus geen kant uit. Mensen angst aanjagen en voor de gek houden, is daar een vast onderdeel van.

Japke
Japke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Helaas weten veel mensen niks af van ” deep state” en ze zijn nog steeds van mening dat de regering het beste met hun voor heeft. Heel jammer.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Japke
26 dagen geleden

Ik wist tot ongeveer vorig jaar 3e kwartaal ook niets van de Deep State en adrenochrome en heb dat in 1e instantie ook niet serieus genomen.

Nu ik mij eenmaal daar in verdiept heb, ben ik er achter gekomen is dat het allemaal nog veel erger is dan ik toen dacht. Eerst dacht ik dat het incidenteel was, maar in de laatste maanden is mij duidelijk geworden dat het allemaal veel erger is dan mensen voor mogelijk kunnen houden en dit de 2 kernzaken zijn in het Covidgebeuren. Het gaat hier om het voortbestaan van de gehele mensheid, waarbij alles op deze aarde ter sprake komt. Dat Bill Gates een groot aandeel in deze malaise heeft, was mij van het begin af aan al duidelijk. Echter zijn rol, in de slechte zin van het woord, is veel groter dan ik voor mogelijk hield.

Het is niet alleen een kwestie van er voor open staan, maar ook logisch nadenken en als het ware voor detective spelen, waarbij je telkens een vorm van discriminatie van feiten moet toepassen. Blijkbaar is dat niet voor iedereen weggelegd, wat dus de oorzaak is dat de ellende tot op vandaag nog de wereld regeert.

Danny
Danny
Reactie op  serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Waarschijnlijk is het zelfs nog veel erger dan je nu denkt, aangezien je er pas ongeveer een half jaar mee bezig bent…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Danny
26 dagen geleden

Ik zal een tipje van sluier geven. Er zijn verschillende piramides met daarin de indeling van gewone mensen aan de basis en hoe hoger je in dat systeem terecht komt, des te meer macht en kapitaal daar zit. Daaruit blijkt dat mensen al eeuwen niets anders zijn dan slaven van de elite van de wereld.

Er is ook een piramide waarbij er een eenvoudige indeling (4 stuks) is, en dat is geen geheim, waarbij de Joodse mensen de toppositie innemen en als wat zich daaronder bevindt als minderwaardig beschouwen.

Echter ik dacht dat het alle Joodse mensen gelijk waren en dat blijkt dus gezien de vaccinatie gruweldaden in Israël niet zo te zijn.

Dat betekent dus dat er nog een ander piramide-systeem moet bestaan.

Porselijntje
Porselijntje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Dat schijnen Cripto-Joden te heten. Mensen die Jood geworden zijn, maar niet van geboorte af aan waren.
Als ik dit fout heb, hoor ik het graag.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Porselijntje
25 dagen geleden

Nu ik dit lees, zou het zo kunnen zijn dat je van bepaalde families/stambomen moet afstammen en dat daarmee het verschil is gemaakt. Dan is de vraag, tot hoe ver in de tijd gaat dit terug?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

In Israël zijn ze met de tweede genocide bezig, maar nu op eigen mensen!
Hoe ziek kan de wereld zijn!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

Helaas de hele wereldtop wordt gekocht of gechanteerd.
Trump wou een eind maken aan deze totaal verziekte wereld en is door bedrog uitgeschakeld! Trump wilde niet met de totaal verrote WHO en het Communistische WEF samenwerken.
Hij wilde het volk eerst, maat dat mocht niet van onze geweldige Europeesche leiders.
Ook in Amerika gaat het inmiddels van kwaad tot erger!
De meest populaire President ooit Biden stort Amerika in de totale chaos en probeert weer overal oorlog te stichten.
Gelukkig voor Europa is President Trump uitgeschakeld, hij heeft geen oorlog gevoerd overal vrede gesticht. Vier jaar zonder salaris gewerkt! Hij was de enige president die in zijn ambtsperiode armer is geworden!
Maar de mainstream media in Europa heeft toch liever met de tot op het bot corrupte Biden te maken!
We krijgen dus wat we verdienen!

R W
R W
Reactie op  serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Niks aan toe te voegen. Er is geen virus. Dus doe allemaal normaal.

mikkie
mikkie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
26 dagen geleden

Inderdaad. Zoals de beelden uit Wuhan ons deden beven van angst…Allemaal dooie lijken op straat….hier nog steeds nooit gebeurd.

Patrick
Patrick
26 dagen geleden

Vingerwijzend iemand beschuldigen is snel gedaan om er van af te zijn.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
26 dagen geleden

Normaal sterven er al 400 tot 500 per dag nu staat de wereld op springen door een groep paniekzaaiers omdat zij een evil plan uitvoeren. tegen de burgers Helaas nog te veel bange schapen die naar de wolven luisteren en laten zich zonder nadenken vaccineren Get a live🤔🤔gaat na de spuit niet meer op Ze konden verdorie allemaal wel levensmoe zijn 😤😤🤯

Floppy
Floppy
26 dagen geleden

Hoop het niet. Maar hier in Duitsland gaan ze ver. Merkel trekt alle macht naar zich toe.

Locke
Locke
Reactie op  Floppy
26 dagen geleden

Denk dat het voor Duitsland een uitgelezen kans is om afscheid te nemen van hun schuldgevoel betreffende WWII als men zou weten wie hun in werkelijkheid tot de idioten oorlog had opgenaaid. Hetzelfde speelt zich nu weer af. Hier hebben ze altijd de mondvol voor wat het de Duitsers betreft, wir haben es nicht gewußt. Voor de toekomst kan men de hand alvast in eigen boezem steken, wat een dommigheid loopt er rond, niks geleerd en niks geweten maar wel anderen veroordelen.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Floppy
26 dagen geleden

Ach, die Muttie Merkel, zal ze vervangen worden? Haalt niks uit, denk ik, en al mijn illusies zijn “verschwunden”! Lebe schon seit viele Tage Trauertag!

ikben
ikben
26 dagen geleden

De doden zullen komen in het komende griepperiode. Massa’s zullen sterven, maar enkel die het spuitje hebben gehad.

Jacky
Jacky
Reactie op  ikben
26 dagen geleden

En de niet-gevaccineerden gaan daar de schuld van krijgen, niet het vaccin, dat is het gevaarlijke eraan.
Het kan beter nu al flink escaleren tijdens het vaccineren, misschien dat de schapen dan nog op het laatste nippertje hun ogen open kunnen doen.
Maar dat zal wel niet. Ondanks dat nu in de MSM wel problemen naar buiten komen met Janssen en Astrazeneca, nota bene in diverse landen, die spuit is voor de schapen net zo aantrekkelijk als een suikerpot voor vliegen.
Sorry dat ik het moet zeggen, maar wat een domme mensen, niet te geloven.
Als ik maar op vakantie kan gaan, ik wil weer op een terrasje zitten of uit kunnen gaan eten.
Het is jammer dat die spuit niet voor eigen rekening is (indirect is ie dat natuurlijk wel) want dan zouden er meer schapen wakker worden denk ik.

Japke
Japke
Reactie op  Jacky
26 dagen geleden

Mensen zijn idd dom en de meesten luisteren en kijken ook nog naar de propaganda op de nationale zenders. Worden gevoerd met angst.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jacky
26 dagen geleden

Erger dan dit is niet voor te stellen. En dan nog de Nederlander en zijn portemonnee! Als ze de prik zelf zouden moeten betalen, vroegen ze er nog Bijzondere Bijstand voor aan ook, om hem toch maar te krijgen! Potverdorie! Niet te verbeteren en te genezen al helemaal niet! En wie krijgen de schuld? Zij die het allemaal zien, hun verstand willen gebruiken, durven te twijfelen aan de verhalen en tegengas durven geven, gaan ze ons, die gezond blijven, uitsluiten! Terwijl we met miljoenen zieken te doen krijgen, komende jaren al, omdat ze in dat vaccin geloven. Omgekeerde wereld is dit! Zo laf en ingemeen! Waar is ónze toekomst?

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
26 dagen geleden

Doodsoorzaak moet officieel worden vastgesteld door de lijkschouwer, maar die cijfers worden doelbewust achtergehouden ofwel mag er geen autopsie worden uitgevoerd, al dit vanwege die vieze agenda.

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

sterf

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x