CoronaBuitenland

Professor die obductie deed bij vaccinslachtoffers na zoektocht dood gevonden in meer

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

In september 2021 presenteerde de ervaren Duitse patholoog Arne Burkhardt zijn onderzoek naar 10 sterfgevallen na coronavaccinatie. Hij was verbaasd over de resultaten. De videobeelden van de persconferentie werden meteen verwijderd door YouTube. Ook werd hij ongenadig hard aangevallen door ‘factcheckers’.

Burkhardt, die 18 jaar leiding gaf aan het pathologisch instituut in Reutlingen, onderzocht de 10 sterfgevallen samen met andere pathologen. Ze kwamen tot de conclusie dat vijf overlijdens zeer waarschijnlijk waren gerelateerd aan het vaccin en twee andere sterfgevallen waarschijnlijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In december 2021 hield Burkhardt nog een tweede persconferentie, over 19 mensen die waren overleden na het coronavaccin. Zeven van die sterfgevallen houden ‘zeer waarschijnlijk’ verband met de vaccinatie, zei de professor.

Europees Parlement

Begin vorig jaar volgde er nog een derde persconferentie, waarin Burkhardt voor het eerst aantoonde dat het spike-eiwit dat in het lichaam wordt aangemaakt na ‘vaccinatie’ tegen corona, verantwoordelijk is voor ontstekingen en beschadiging van bloedvaten.

Hij had het spike-eiwit van het vaccin succesvol gedetecteerd in de bloedvaten van een persoon die vier maanden na ‘vaccinatie’ was overleden. Deze persoon werd gediagnosticeerd met myocarditis.

In mei dit jaar mocht professor Burkhardt in het Europees Parlement vertellen hoe coronavaccins het hart en de longen beschadigen.

Vermoord

Een maand later werd bekend dat hij plotseling was overleden. Emeritus hoogleraar Pierre Capel laat weten dat zijn lichaam na een uitgebreide zoektocht werd gevonden in een meer. Het is niet bekend wat er met hem is gebeurd.

Epidemioloog Paul Alexander vraagt zich af of hij vermoord is. “Ons leven is in gevaar vanwege onze strijd tegen Pharma, overheden en uitvinders van de mRNA-technologie. Bourla, Bancel, et cetera. Wij dwarsdenkers zijn in gevaar en we moeten dit onder ogen zien.”

Gedreigd zijn gezin te vermoorden

We horen ook niets meer van een andere patholoog die obductie uitvoerde bij mensen die vlak na coronavaccinatie waren overleden. De patholoog, Peter Schirmacher, concludeerde dat tot 90 procent was overleden dóór het vaccin.

Techondernemer Steve Kirsch onthulde waarom we niets meer van hem horen. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt hij zich koest.

Kwade opzet in het spel

In 2020 werd de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan dood gevonden. Ze werkte als verkoopvertegenwoordiger van farmareus Merck en zag het als haar missie om mensen op de hoogte te brengen van de gevaren van vaccins.

“Als ik ooit dood gevonden word, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze meer dan eens op social media.

In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze plaatste het bericht twee dagen voor haar dood.

4.7 264 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
10 maanden geleden

De oplossing voor kritiek gewoon vermoorden de oppositie. Ik hoop niet dat kabinet prutte dit gaat omarmen. Hoewel Pim is ook vermoord door de concurentie.

Dewatergeus
Dewatergeus
10 maanden geleden

Ik begrijp niet dat het een “beetje meer” mag zijn zeg twee miljard.
Dan hebben de UkroNazis toch meer kans hun oorlog te winnen, voor hen, voor Europa en de rest van de wereld. Dat is wat Ukraine steeds maar weer herhaalt.
Geef ze een kans. Kom aan Praathuis-vereniging de wasmachine loopt volop, schep nog eens op. Oom Klaus Wef zou dit erg fijn vinden.

Zacky
Zacky
10 maanden geleden

Alles gebeurt zo open en bloot voor onze ogen …..echt zeer triest en walgelijk….al jaren na elkaar.
en wij de minderheid die het maar als enigste doorhebben…
zo surrealistisch….heb dan ook niet veel hoop en alsook geen medelijden met de rest’…ze doen maar …kunnen mij allemaal gestolen worden 👎

salvar
salvar
10 maanden geleden

weet iedereen nu onder de hand waar we mee te maken hebben?
nee ze stropen nog rustig de mouwen op , dus ik kwalificeer ze als zelfmoordenaars.

de moordenaars zijn onder ons.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x