Mens en Dier

Gezonde verpleegster (35) krijgt hersenontsteking na Pfizer-vaccin en sterft: ‘Het is een grote schok’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse verpleegster is op 3 april op 35-jarige leeftijd overleden. Eerder kreeg ze het coronavaccin van Pfizer toegediend. Ze laat een echtgenoot, stiefzoon en twee zoontjes achter. Toen Rachel McKinney uit Stockport in februari verward overkwam en moeite had met praten, kreeg ze het advies om naar het ziekenhuis te gaan. Daar bleek uit een scan dat ze een ontsteking in de hersenen had.

Daarna verslechterde haar toestand snel. “Ze kon niet meer lopen en dus het ziekenhuis niet meer verlaten, wat betekende dat niemand haar kon zien,” zei haar zus Gemma tegen Manchester Evening News. “Ze kon niet praten en haar lichaam niet bewegen.”

vaccin
Foto: Facebook/Rachel McKinney
Coma

Uiteindelijk werd besloten om haar in coma te brengen. Gemma zei dat de familie maar heel weinig informatie kreeg van het ziekenhuis over haar toestand. “Niemand mocht haar zien voordat ze in coma werd gebracht. Ze was alleen, zonder familie. Het is een grote schok.”

Uiteindelijk informeerde het ziekenhuis haar man dat ze een terminale aandoening had. Rachel stierf op 3 april, enkele dagen nadat artsen hadden besloten om haar van de beademing te halen. Ze was gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van MS.

Verband

“Tot december ging het prima met haar. Ze was een gezonde vrouw,” zei Gemma, die het erg vreemd vindt dat haar zus zo snel achteruit is gegaan. Haar familie vermoedt dat er een verband is met het coronavaccin en heeft haar dood gemeld als bijwerking. De familie wil ook toegang tot haar medische gegevens en heeft een onderzoek laten instellen.

Gemma schreef op Facebook dat de aandoening optrad bij haar zus nadat ze in december en januari het Pfizer-vaccin had gehaald.

[Manchester Evening News]

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
1 jaar geleden

LAAT JE NIET VACCINEREN!!!!

Verontruste burger
Verontruste burger
1 jaar geleden

Ik ben bang dat de hersenontstekingsgevallen komen door de lange corona test staaf die achterin de neusholte schade aanricht bij het stukje wat tussen de neusholte er hersenen zit, laat daarom nooit zo’n teststaaf in je neus gaan

R.M.M.
R.M.M.
1 jaar geleden

Toegang tot haar medische gegevens? Opeisen en wereldkundig maken. Zoveel mogelijk stof de lucht insmijten dat iedereen het kan zien!

Annette
Annette
1 jaar geleden

O wat verschrikkelijk triest om dit weer te lezen. Aangezien zij een verpleegkundige was, had zij waarschijnlijk ook nauwelijks een keus. Als mensen WEL een keus hebben en er toch voor kiezen die spuit te halen…. dan heb ik daar geen medelijden mee. Met deze vrouw en zeker de familie die zij nalaat, wel. Deze vrouw had een beroep gekozen om mensen te helpen en nu is zij er niet meer. Wat ongelooflijk oneerlijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x