Homepagina » Mens en Dier » Gezonde verpleegster (35) krijgt hersenontsteking na Pfizer-vaccin en sterft: ‘Het is een grote schok’
vaccin
Foto: Rachel McKinney (Facebook/Rachel McKinney)

Gezonde verpleegster (35) krijgt hersenontsteking na Pfizer-vaccin en sterft: ‘Het is een grote schok’

Een Britse verpleegster is op 3 april op 35-jarige leeftijd overleden. Eerder kreeg ze het coronavaccin van Pfizer toegediend. Ze laat een echtgenoot, stiefzoon en twee zoontjes achter. Toen Rachel McKinney uit Stockport in februari verward overkwam en moeite had met praten, kreeg ze het advies om naar het ziekenhuis te gaan. Daar bleek uit een scan dat ze een ontsteking in de hersenen had.

Daarna verslechterde haar toestand snel. “Ze kon niet meer lopen en dus het ziekenhuis niet meer verlaten, wat betekende dat niemand haar kon zien,” zei haar zus Gemma tegen Manchester Evening News. “Ze kon niet praten en haar lichaam niet bewegen.”

vaccin

Foto: Facebook/Rachel McKinney

Coma

Uiteindelijk werd besloten om haar in coma te brengen. Gemma zei dat de familie maar heel weinig informatie kreeg van het ziekenhuis over haar toestand. “Niemand mocht haar zien voordat ze in coma werd gebracht. Ze was alleen, zonder familie. Het is een grote schok.”

Uiteindelijk informeerde het ziekenhuis haar man dat ze een terminale aandoening had. Rachel stierf op 3 april, enkele dagen nadat artsen hadden besloten om haar van de beademing te halen. Ze was gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van MS.

Verband

“Tot december ging het prima met haar. Ze was een gezonde vrouw,” zei Gemma, die het erg vreemd vindt dat haar zus zo snel achteruit is gegaan. Haar familie vermoedt dat er een verband is met het coronavaccin en heeft haar dood gemeld als bijwerking. De familie wil ook toegang tot haar medische gegevens en heeft een onderzoek laten instellen.

Gemma schreef op Facebook dat de aandoening optrad bij haar zus nadat ze in december en januari het Pfizer-vaccin had gehaald.

[Manchester Evening News]
4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
26 dagen geleden

LAAT JE NIET VACCINEREN!!!!

Pietje precies
Pietje precies
Reactie op  Arnold
26 dagen geleden

Er is niet aangetoond dat er een causaal verband is tussen het corona vaccin en haar overlijden.

Als ik hier de commentaren lees krijg ik het idee dat echt alle negatieve gebeurtenissen worden toegeschreven aan corona vaccins. Laten we eerst even afwachten wat nou daadwerkelijk de oorzaak was.

Overigens vind ik het belangrijk dat iedereen zich juist wél laat vaccineren. Alleen op deze manier worden we het corona virus de baas en krijgen we onze vrijheden weer terug.
Sommige mensen zullen helaas bijwerkingen ondervinden van het vaccin, en helaas kan dit in zeer extreme gevallen zelfs tot de dood leiden. Dit komt gelukkig zelden voor (in het geval van bijvoorbeeld het Janssen vaccin 6 op 6.9 miljoen mensen). De kans om te overlijden aan corona is een stuk groter dan de kans om te overlijden aan het vaccin

Bart
Bart
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Ik weet het wel zeker !!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

https://www.ninefornews.nl/duitse-advocate-doet-zeer-dringende-oproep-word-eens-wakker-uit-je-corona-coma/

Marianne
Marianne
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

je bent verdwaald Pietje

Nina-
Nina-
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Als je op deze manier medicijnen of vaccin maakt moeten ze verboden worden, middel mag niet erger zijn dan de kwaal. Dus is eerst onderzoek nodig en niet zoals nu maar beginnen met prikken en we zien wel. Zo ging dat bij de stint ook, op dat moment was innoveren belangrijker dan veiligheid en je ziet wat daar van gekomen is.

Johnny
Johnny
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Dat is toch fake news? Er overlijd helemaal niemand aan het vaccin, toch? Maar hoe denk jij je vrijheid terug te krijgen? Ben je nu echt ZO dom? En dan afsluiten met keiharde leugens. Ik voorspel …. een tsunami aan duimpjes omlaag. Oh en ik voorspel ook nog vele doden door het vaccin (lees experimentele mRNA gif). Wacht jij maar lekker af Pietje. Je zult het vanzelg in gaan zien wat voor een volslagen onzin je uitkraamt. De gemiddelde mongool is slimmer dan jij.😆

Harry
Harry
Reactie op  Johnny
25 dagen geleden

Ja die Mongool gebruikt tenminste zijn Intuïtie

George
George
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Onbegrijpelijke reactie. Ook bij vaccins geldt: bij twijfel niet inhalen!!! Je hebt die niet nodig, medicijnen soms wel, maar vaccins niet. Met vitamine C ( zink en vit D) pimp je je gezondheid en immuunsysteem flink op. Artsen zouden zich meer moeten richten op hetgeen het lichaam mist om goed te functioneren in plaats van een middel dat risico geeft op andere ziektes toe te dienen. Maar ja, dan verdient de farmacie niets en dat is het doel. Is u dat niet bekend?

JP de Bom
JP de Bom
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Ben je altijd al de meest zwakbegaafde geweest van klas?
Of werk je “gewoon” als psychisch gestoorde voor de pharmamaffia?

Edward
Edward
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

De Nederlander smeekt om onderdrukking en medische apartheid.
Burgerrechten terug na een test of in een spuit, ongelofelijk wat een dom volk die hierin meegaat.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Edward
25 dagen geleden

Beter neem je neem je het kutvolk dat niet kwalijk. Die zijn indertijd met kauwgumballen en sigaretten bevrijd

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

@ Pietje precies. Het lijkt er op dat jij een jaar lang hebt zitten slapen en in de verkeerde trein bent gestapt. Cijfers worden bewust gemanipuleerd en veel mensen krijgen het stempel van een Coronadode, terwijl dat niet zo is. Dat is wereldwijd zo geregeld.

Vaccins die momenteel gebruikt worden, hebben maar 1 doel, namelijk mensen ziek maken en de wereldbevolking te decimeren. Technieken die in vaccins zitten verwerkt, zijn zelfs na 30 jaar van testen niet goedgekeurd en worden nu op mensen toegepast. Mensen zijn nu het proefkonijn en de farmaceutische industrie heeft zich van te voren vrij gewaard voor evt. schade. Alleen onder die voorwaarde hebben zij vaccins geproduceerd. Dan moet jij jezelf afvragen, dat wanneer iemand of een bedrijf geen garantie kan geven, of je een product dan wel of niet zou willen hebben. Het gaat hier om leven en dood, en dat is heel wat anders.

Wanneer je moeite had gedaan om er achter te komen dat er hier wereldwijd een programma dat Rockefeller Lockstep 2010 heet, dat wereldwijd wordt doorgevoerd, zou je heel anders praten.

Je hebt of niet door wat er in de wereld aan de hand is, of je wilt het niet weten. Maar dat is je eigen keuze.

Elfin
Elfin
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

Hee, volgens mij is Pietje Precies degene met wie ik (nog) getrouwd ben…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Elfin
25 dagen geleden

Een gewaarschuwd persoon telt voor 2. Pas maar op, wanneer hij gevaccineerd is, dan bestaat er een groot risico voor jou.

Eus
Eus
Reactie op  Elfin
25 dagen geleden

Dan leest hij in ieder geval ook eens hoe anderen hier over denken. Je weet maar nooit.

Een nuchtere burger
Een nuchtere burger
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

@Pietje Precies. Je doet je naam in elk geval geen eer aan. Wat mij betreft ben je zo’n Rutte-mol die niet kan of wil inzien wat er aan de hand is. Heb jij je ooit verdiept in de discussie rondom Covid? Of kijk je alleen maar naar het journaal, OP1 en RTL-nieuws.

Van elke 100.000 mensen hebben er 100 serieus last van het virus (net zoals dat ook is bij een stevige griep).
Sinds wanneer vinden we het normaal dat we 99.900 gezonde mensen vaccineren én een complete maatschappij lamleggen om de besmetting van 100 veelal oudere mensen te voorkomen. Waarom beschermen we niet gewoon die 100 mensen. Deze zitten, ondanks alle maatregelen die we nemen, nog steeds opgesloten thuis. Biedt hen een omgeving aan waar ze niet besmet kunnen worden en geef de maatschappij weer vrij.
De kinderen van nu gaan de idioot hoge rekening / kosten van dit desastreuze en disproportionele beleid betalen.

Ons kabinet is serieus de weg kwijt en verkwanselt alles waar Nederland en haar inwoners voor staan. Onze vrijheid en ondernemendheid staat op het spel. We veranderen snel in een testmaatschappij. Gezonde mensen moeten bewijzen dat ze gezond zijn. Men heeft hiervoor al een entiteit opgericht en hen 1 miljard euro ter beschikking gesteld. Onze overheid wil dat we niet meer vertrouwen op ons eigen immuunsysteem. Ze willen bange en afhankelijke mensen maken van ons.
Met mensen als jij gaat dat zeker lukken: @Pietje Precies.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Neem jij maar lekker een experimenteel mRNA ‘vaccin’ of vector DNA ‘vaccin’. Met een ifr van 0.15 (bron: WHO), dat zelfs nog lager ligt dan een flinke griep, is dat natuurlijk ook écht nodig.🙄

En succes met je verdere leven als gemodificeerde zeekomkommer.

MdFilosoof
MdFilosoof
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Jij hebt volgens mij niet alleen een plaat voor je hoofd maar de complete atlantic wall van de nazi’s zelfe. Ze kunnen in de media wel altijd meteen verklaren dat het NIET aan de injectie ligt. Net zoals het vorig jaar meteen aan corona lag wanneer je overleed. Of je nu een auto ongeluk ervoor hebt gehad of niet. Wat een idioterie hoeveel bewijs voor genocide heb je nog nodig. Of wil je dat we gaan applaudisseren voor onze onderdrukkers. Gewetenloos.

Inge
Inge
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Covid-19 is Great Reset (WEF) VN Agenda 2030.

Bernardo
Bernardo
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Ik snap alle dislikes die je hebt gekregen wel, maar snap je het zelf ergens misschien ook wel wat? Heb je dan echt nog geen één keer onderzocht wat velen al zo vaak hebben gezegd. Dat een virus geen besmettelijk iets is, maar een uitscheiding van het lichaam zelf. De besmettelijkheid is een dikke eeuw geleden uitgewerkt door Louis Pasteur. Hij kon deze leugen wetenschappelijk tóch kloppend maken. Tot op de dag van vandaag is deze omgekeerde beredenering van de waarheid nog steeds wetenschappelijk te onderbouwen. Simpel gezegd, als de basis van waaruit je start vals is, kun je alle aanvullingen toch juist laten lijken binnen in die valse basis. Bechamp heeft wel de juiste theoretische en praktische kennis hier omtrent aan het ligt gebracht, maar zoals we inmiddels al weten, leverde dat geen droog brood op voor de farmaceutische industrie en bijkomend voordeel voor deze satanisten is dat ze op de huidige manier populaties kunnen sturen door middel van angstcultuur.

Jos
Jos
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Soms ook aandelen in deze dodelijke troep Pietje???

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

T plan trol is t reduceren van de bevolking hoeveel geld krijg je om dit te posten of hoe onbewust sta je in t leven is vrijheid van keuzes minder belangrijk dan je leven Dat is met geen geld te betalen want na de spuit heb je daar niks meer aan weg terug is er niet Maak je keuze dat is je eigen verantwoordelijkheid Ligt ik niet wakker van😁

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Volgens mij weet jij echt niet waar het over gaat, wat er gaande is in de wereld, wat er speelt. Anders had je niet zo’n uitspraak gedaan. Ik denk dat jij de wereld door een roze bril kijkt. En hoezo, vind jij het belangrijk dat iedereen zich juist wél laat vaccineren….Ik maak zelf wel uit wat er in mijn lichaam komt. Dat iedereen zich moet laten vaccineren is enkel en alleen gemakkelijker en goedkoper voor de satanisten dan weer concentratiekampen op te zetten. Want we zijn immers met meer mensen op de wereld dan in 40-45. Is dat wat je wilt?? Ongelofelijk, dat er nog steeds bruikbare idioten rond lopen !!

Elfin
Elfin
Reactie op  Marie-Jeanne
25 dagen geleden

Amen🙏🏻

Anneke
Anneke
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Er wordt vanuit de regering nu toch aangegeven dat de kans op overlijden voor jonge mensen groter is door het vaccin dan door corona.
Voor corona zijn prima medicijnen die echter nu verboden zijn. Nee, dan een experimentele prik waarvoor overheid en industrie niet aansprakelijk is. Wat valt onder de Code van Neurenberg, maar daarover wordt gezwegen.
Dat is pas een strak plan (sarcasme modus uit).

Pieter
Pieter
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

De kans om te overlijden aan Covid-19 is voor mensen beneden de 70 jaar < 0,03% en dan heb ik het nog niet gesplitst in gezonde en kwetsbare mensen.
Hoeveel mensen gaan er jaarlijks dood aan kanker, hart en vaatziekten enz.. ?

Paula
Paula
Reactie op  Pieter
25 dagen geleden

Als mensen echt willen weten of ze een infectie hebben dan kan je een bloed test afleggen om te kijken naar de waardes van je lymfocyten! Zegt mijn internist !
Maar dat duurt te lang en kost te veel voor iedere burger en de Gezondheidszorg
Ook veel te betrouwbaar en dat willen wij niet want dan hebben ze geen asymtomatische positieven meer.
What a scam!

Alena
Alena
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Helemaal niet waar! De kans dat een 35 jarige komt te overlijden aan corona ‘vaccin’ gen therapie is velen malen groter dan dat ze aan corona zelf was overleden…

Olivier.
Olivier.
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Heel veel negatieve reacties op Pietje.
Hij heeft toch ook recht op zijn mening ? Wat is dit nu ?
Nu ik deel zijn mening niet, vooral de kans om van corona te sterven. Als je de hele bevolking bij elkaar zet wel, dan klopt zijn verhaal. MAAR… ik ben geen risico patient: voor mij is het risico om te steven van COVID zo goed als ombestaande, en niet het risico van een vacin waard.

Kelly
Kelly
Reactie op  Olivier.
25 dagen geleden

Olivier de hele bevolking of 75% daarvan staat onder zware mind control. Genetisch verzwakt. Dus voor die mensen klopt het verhaal. Alleen de werkelijkheid is toch wel anders! We leven in een hele slechte sci-fi horror film, waar deze take-over word uitgespeeld. Hij mag zijn mening hebben hoor! Maar zoek mensen op die aan gelijke mindcontrol ziekte lijden.

Ik beschouw dit soort mensen, als levens gevaarlijk. Het ritueel uitmoorden op een satanische manier van mensen. Is en blijft geesten gestoord. Degene die zijn uitspraak doet van tja er kunnen altijd bijwerkingen zijn, geeft onbewust zijn consent weg aan aan een levens gevaarlijk satanisch systeem.

Voor de wakkere mensen blijf uit de buurt hiervan!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

wakker worden pietje…

Je Grootje
Je Grootje
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Pietje denkt precies zoals hij is geproggrammeerd.

Brave Bot hoor.

Ikke
Ikke
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Ga verder slapen ,kijk om je heen met de ouderen en gehandicapten en cronischezieken, maar dat zal je wel niet doen met voorgaande vaccins ,is ver van je bed show 50% om 50% gif in dr vaccins ,geen ki khoest ,geen mazzelen , alles is er gewoon nog .nu 2021 is het 90% om 10 % niet ….de huisartsen kringen lijst wie der geprikt worden ..jij dus ook ..veel plezier dermee , ik laat me niet vaccineren omdat jou slogan zo is, want de kankercellen, virus, E nummers en de rest van het gif zit erin .we horen het wel of je nog leefd over halfjaar ,geef je ff sein tje als het zover is .

Jacky
Jacky
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Pietje precies, als ik jou was zou ik me heel snel laten vaccineren/genetisch manipuleren. Denk dat de MSM beter geschikt is voor jou!!
Gebruik toch je verstand.

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Ach, zo dus?

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/04/09/nctv-volgt-heimelijk-burgers-op-sociale-media-a4039223

Zomaar een boodschap aan de wappies via de mainstream. En het beperkt zich blijkbaar tot niet sociale media, kan je stellen gezien uw post.

En gezien de meest lelijke reacties op uw post, kent iedereen wel één of meerdere personen, vaak geliefden, die zich helemaal laten inpakken, bang maken en vaak daarmee fanatiek, hysterisch of anderszins onherkenbaar makend door de Leugen die regeert.
En meer dan begrijpelijke reacties: Feitelijk in deze: Het vermoorden van een jonge moeder, stiefmoeder, zus en zorgwerker, lees ik zo. Blijkbaar iemand met veel intenties voor het Goede en iemand die blijkbaar het volste vertrouwen had in de mensheid, gezien de voor haar fatale injectie.

Collateral damage, zegt u in uw post? Want vooral uw eerste zinnetje is erg merkwaardig voor iemand buiten een vakgebied waar wél het ergens op slaat. Te vaak gehoord ook.
Maar, betaalt dit goed?

jtprf
jtprf
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

hou toch op man, en ga je prik halen als je zoveel vertrouwen in de “overheid” hebt. Succes er mee.

Gevel
Gevel
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Pietje,
Je zit op de verkeerde site !!!

Elfin
Elfin
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Jij weer…ga toch weg naar de msm. Snap niet wat je hier zoekt. De schapen zitten ergens anders!

andré
andré
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Waar rook is is vuur ! En waarom het censuur , als er niets te verbergen is ?
Welkom op deze info site fijn dat je hem bekijkt !

Nina
Nina
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

99.7 % kans van overleven van influenzaA/B. Sowieso op dit leeftijd wel nog iets hoger!
Deze griep heeft een nieuwe naam gekregen(Sars COVID2)anders was het niet mogelijk om het de categorie A status te geven.Daardoor ook meteen een NOODTOESTAND uit te kunnen roepen.Daardoor ook een experimenteel nooit eerder gebruikt Gen Therapie toe te passen op mensen als of ze Lab Ratten zijn!
In de toekomst komen alles griepvirus onder een koepel COVID 20,21 ,23 etc etc daarom heeft Fauci al een poging gedaan om alle patenten van de “vaccins” op te kopen.Deze wetenschappers kunnen vroegtijdig met pensioen met miljoenen Dollars in hun pocket
Als mensen overlijden dan noem ik dat geen bijwerking.
Dit stof gaat je DNA veranderen ,dus het gaat allang niet meer om een virus.
In Amerika zijn er al duizenden mensen gestorven na een vaccinatie zonder dat er maar een onderzoek is verricht door een patholoog.
In een normaal griep vaccin zit een verzwakt virus deeltje erin maar in deze vaccins helaas niet omdat deze Corona strand nooit is geïsoleerd en het is de wetenschappers nooit gelukt in de laatste 50 jaar om dat te doen.Te complex zeiden ze!
Dus lieve Struisvogel je ziet te trein helaas niet aankomen.
Ga op onderzoek en gebruik je gezonde verstand
Vertrouw niet alleen op de ministerie van de Doofpotten

Harry
Harry
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

PRIMUM NON NOCERE!

Harry
Harry
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Het system is nu ovebelast?
Ja door alle uitgestelde operaties zeker.Wij betalen voor onze zorg toch.? 4 miljoen mensen wachten nog op hun operaties in Engeland.
Maar prik campagnes met bekende artiesten is belangrijker!
Verpleegsters thuis met PTSS
Verpleegsters thuis met bijwerkingen
Dokters die stoppen met hun beroep uit gewetensbezwaren
Een recept voor een medische Ramp

Jani
Jani
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

pietje is niet zo precies…….

John
John
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Bollocks. Je gelooft wat de overheid je op de mouw speldt.
Er zijn andere, beter werkende en, veel goedkopere middelen tegen het “Killer Virus”. Waarom is iedereen dat vergeten? Waarom is echt en eerlijk onderzoek verboden?

Reknir
Reknir
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

U maakt een redenerings-fout die in de statistiek ‘’face validiteit’’ heet. U vergelijkt een jong, gezond iemand met een gem. oud persoon met onderliggende aandoeningen. En dan gaat u de mist in met het construct waaraan u wilt meten (vergelijken). Het valt mij op dat zgn. experts dit consequent doen, een van de redenen trouwens waarom statistiek zo’n slechte naam heeft, statistiek leent zich uitstekend om dit soort misleidende vergelijkingen of juist samenhangen aan te tonen door opzettelijk variabele verkeert te interpreteren of juist weg te laten.

Bonnevue
Bonnevue
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Schoolvoorbeeld van een troll, gewoon negeren.

Eus
Eus
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Niet aangetoond omdat wat? Het niet uitkomt? Hoe zou je anders dergelijke bijwerkingen kunnen aantonen? Ze zijn niet voor niets gestopt met vaccineren, en er staat duidelijk in de bijsluiter van Pfizer dat de mogelijkheid bestaat op trombose wat veel mensen niet weten. Er staat overigens ook dat het vaccin NIET is goedgekeurd, alleen toegelaten.Is wel iets anders.

Martin*
Martin*
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

@pietje precies Pietje je doet je naam niet echt eer aan anders was je beter op de hoogte geweest. En je praat mij teveel de regering en rivm na. Plus als men ziek is/word en overlijd is bijna alles zogenaamd Corona maar als je na een vaccinatie overlijd had je onderliggen lijden,dat klinkt mij juist niet logisch in de oren. Het enigste wat ik met jouw in mee kan gaan is dat na overlijden een goede autopsie uitgevoerd moet worden in geval van Corona en sterfte na vaccinatie. En wat betreft dat je alleen met vaccinatie Corona kan overwinnen is pure nonsens want de griep is ook niet uitgeroeid. Virussen muteren en juist ons eigen imuunsysteem is daarvoor prima in staat om daar weerstand aan te bieden. Want voor de Coronatijd stierven er ook veel ouderen aan griep/longonsteking dat is een natuurlijk iets. Maar nu doen ze net voorkomen of niemand aan Covid mag overlijden. Maar ze laten voor de rest hele bevolkingsgroepen creperen aan andere ziektes zoals kanker,hartfalen etc.
Deze hele toestand heeft dan ook weinig met covid te maken maar meer met een machtgreep en totale controle en het uitdunnen van de kudde!

Zomaariemand
Zomaariemand
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Ik hoop dat je gelijk hebt. De toekomst zal het leren.

We weten natuurlijk niet of er langetermijn bijwerkingen zijn. Dolores Cahil, (expert toch?) was er niet zo positief over..

En ik weet niet wanneer de narcolepsie zich openbaarde bij bepaalde mensen, na toediening van het vaccin tegen de Mexicaanse griep? Jammer dat in die zaken is geschikt. Nooit duidelijkheid gekomen over aansprakelijkheid.

Sowieso lastig om conclusies te trekken. Lastige vraag hoor: is er een causaal verband tussen dood enncoronabesmetting/vaccinatie? Of was iemand anders sowieso overleden.

Als er ooit een vereniging voor waarheidsvinding komt, maak ik mezelf lid. Scheelt een hoop tijd!

Guest
Guest
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Geloof vooral de Staatstelevisie NOS als het Heilig Orakel ,U bent Goed Gehersenspoeld ; Alle Media word Bewust Aangestuurd,het gaat helemaal niet om een Zogenaamd Virus ;dat word als Werktuig ingezet voor de NWO, je Slaapt nog Heel Diep

Kelly
Kelly
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Nou pietje precies.

Jammer dat je door deze genocide en mind-control niet heen kan prikken. In werkelijkheid ondersteun je een Genocide plan en word je een illusie voorgehouden. Het corona virus, is gewoon een vorm van influenza. Wat 99.5 procent van de mensen kan overwinnen, en als nog makkelijk te behandelen is.
Ons natuurlijk immuunsysteem kan dit prima te baas.
Het gaat NOOIT meer terug naar normaal, dit hele plan is opgezet. Dit is net zo erg als de 2de wereld oorlog. A silent war and genocide.
Wij mensen die zich weigeren te laten vaccineren, moeten ons diepe gaan zorgen maken om mensen die wel gevaccineerd zijn! Want in werkelijkheid zijn het wandelende biologische bommen die ook nog eens volledig worden overgenomen door een Hivemind. Dus in wezen LEVENS EN LEVENS gevaarlijk.

Ik waarschuw mensen die echt wakker zijn, open en eerlijk te zeggen wat ze denken en voelen over dit vaccin als de gelegenheid daar is.
Het zit vol met gif nanobots en andere rotzooi.
En het moment dat het in gespoten word,begin je langzaam af te takelen. Je licht lichaam (aura) word langzaam gedesintegreerd.Het is een fatale klap op je licht lichaam en aangzien het licht lichaam verbonden is aan het immuunsysteem.
Dit kan 1 week duren 1 maand, of hoogstens een paar jaar.
Over mind control en farmaceutische industrie valt geen discussie aan te gaan. Ze gebruiken syntetische troep dat ALTIJD een copie is van echte natuurlijke middel.
Niks verschillende mening afgrijzelijke genocide.

Robert Pluk
Robert Pluk
Reactie op  Pietje precies
24 dagen geleden

In plaats van een vaccinatie halen kan je beter van een brug springen. Het resultaat blijft hetzelfde! Laat je NIET vaccineren

Elske
Elske
Reactie op  Arnold
26 dagen geleden

Over mijn lijk

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Arnold
26 dagen geleden

Corona-Vaccineren is zelfmoord volgens je levensverzekering!!

Paula
Paula
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

Klopt ! Verzekering betaald niet uit. Hypotheek nog?

Jos
Jos
Reactie op  Arnold
26 dagen geleden

Dat is wel héél duidelijk!!!!

jtprf
jtprf
Reactie op  Arnold
25 dagen geleden

Aan allen, Pietje precies gaat niet in discussie, of verweer. Als u Pietje “precies” wás had u meer research naar het in het verleden gesproken woord door politiek en zien van handelen terdege doordacht gehad.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Arnold
25 dagen geleden

Onder NIET vaccineren valt:

  1. geen test via je neusholte
  2. geen prik in je arm
  3. informeer mensen die nog te redden zijn ( je kan ze herkennen als ze geen mondkapje dragen ).
Verontruste burger
Verontruste burger
26 dagen geleden

Ik ben bang dat de hersenontstekingsgevallen komen door de lange corona test staaf die achterin de neusholte schade aanricht bij het stukje wat tussen de neusholte er hersenen zit, laat daarom nooit zo’n teststaaf in je neus gaan

Pietje precies
Pietje precies
Reactie op  Verontruste burger
26 dagen geleden

Er zijn alleen in Nederland al miljoenen mensen getest op corona dmv zo’n ‘teststaaf’. Als die staafjes daadwerkelijk de oorzaak zouden zijn van de hersenontsteking zouden er hier toch ook veel gevallen bekend moeten zijn? Of was uw comment misschien één grote aanname?

Jacky
Jacky
Reactie op  Pietje precies
26 dagen geleden

Niet de moeite waard om nog één woord verder aan vuil te maken.
Lekker doortesten en spuiten Pietje.

Eric
Eric
Reactie op  Pietje precies
25 dagen geleden

Probleem is Pietje ,dat er niet veel wordt bekend gemaakt door de reguliere media.” De verontruste burger “denkt dat die staaf schade aan kan richten wat zou kunnen leiden tot een ontsteking. Dat zou kunnen gebeuren. Ook met andere beschadigingen op andere plekken kan je een ontsteking krijgen. Dus het is niet ondenkbaar dat het hier fout is gegaan.
Maar goed, iedereen mag kiezen wat hij doet. Testen en prikken of niet,zonder enige dwang.
En nu lijkt mij dat we stoppen met praten over dit onderwerp,overgaan tot de orde van de dag. Laten we ons bezig houden met nuttige dingen. Dit betekent natuurlijk ook dat we stoppen met vaccineren en testen.
Wel zou ik nog graag willen weten wie dit allemaal financiert? Je praat hier toch wel over een slordige 200 miljard? All inclusive?

jtprf
jtprf
Reactie op  Pietje precies
19 dagen geleden

het test gedoe geeft geen hersen ontsteking, is bullshit en niet bewezen. Men neemt samples, en wat wel eerder reden kan zijn, is voor een dna in een mega databank. Je staat geregistreerd.

Elfin
Elfin
Reactie op  Verontruste burger
25 dagen geleden

Dat zie je goed. Dat kan niet gezond zijn. Idioten die dat laten doen!

bozeoma
bozeoma
Reactie op  Verontruste burger
25 dagen geleden

meeeens

R.M.M.
R.M.M.
26 dagen geleden

Toegang tot haar medische gegevens? Opeisen en wereldkundig maken. Zoveel mogelijk stof de lucht insmijten dat iedereen het kan zien!

Annette
Annette
26 dagen geleden

O wat verschrikkelijk triest om dit weer te lezen. Aangezien zij een verpleegkundige was, had zij waarschijnlijk ook nauwelijks een keus. Als mensen WEL een keus hebben en er toch voor kiezen die spuit te halen…. dan heb ik daar geen medelijden mee. Met deze vrouw en zeker de familie die zij nalaat, wel. Deze vrouw had een beroep gekozen om mensen te helpen en nu is zij er niet meer. Wat ongelooflijk oneerlijk!

Marianna
Marianna
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

moeten eerst al deze families deze schok ervaren, om een beetje wakker te worden?

ProAsfalt
ProAsfalt
26 dagen geleden

Verschrikkelijk.
Deze berichten volgen elkaar maar op in de alternatieve kanalen.

Edoch bereikt de massa niet. Ook al waarschuw je de massa (je naaste omgeving dus), luisteren ho maar.

Ik hoorde een quote die een waarheid is als een koe, die ik iets heb aangepast.
https://www.youtube.com/watch?v=HhdWAhurFQw Huig interviewt Rypke nadat hij door 6 politiewagens van de weg afgesodemieterd en gearresteerd werd

Dat geldt natuurlijk ook voor de pseudovaccinaties:
Heden is het Zij (mv), morgen is het Gij.

Je Grootje
Je Grootje
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

Gestapo gebruikt dus het RDW camera systeem om doelgerichter burgers lastig te vallen.

Wat er allemaal niet kan tegenwoordig!

MGTOW
MGTOW
26 dagen geleden

En ondertussen lees ik wel veel meer en wel schrikbarend veel verhalen van mensen die wel een iemand kennen die overleden is als gevolg van covid-vaccins of een ernstige ziekte opgelopen hebben.
Het gaat helemaal mis en ik ben er werkelijk sprakeloos door. Woorden schieten tekort.
“Dit nooit weer” wat we over WO2 denken, is hier dan ook weer van toepassing, zo erg is het wel.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
26 dagen geleden

CORONA VIRUS IS EEN GROOT LEUGEN !!
Winkelwagenhandvat desinfecteren WAT EEN LACHERTJE

De CDC heeft stilletjes een link op zijn website toegevoegd naar een nieuwe studie die aantoont dat overdracht van het virus via de oppervlakte uiterst zeldzaam is.

Zelfs als een persoon een “besmet” oppervlak aanraakt, is de kans om geïnfecteerd te raken slechts één op de tienduizend!

freefighter
freefighter
Reactie op  Joyce Ramgatie
26 dagen geleden

Heb je een link?

freefighter
freefighter
Reactie op  freefighter
26 dagen geleden

Dit heb ik vanaf het begin al heel vreemd gevonden, alles ontsmetten. Heb je misschien de link naar die studie? 🙂

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  freefighter
26 dagen geleden

Heb je een zoek handicap?

H.J.
H.J.
Reactie op  freefighter
26 dagen geleden

Heb jij een link die het tegendeel bewijst.?

freefighter
freefighter
Reactie op  H.J.
26 dagen geleden

Ten eerste: ik deel de mening dat spullen ontsmetten totale onzin is. Daarom wil ik daar nu graag bevestiging van lezen. Ten tweede: ik zocht naar deze info, maar kon het zelf niet vinden. Daarom vroeg ik netjes naar de link. Sorry dat ik iets vroeg!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  freefighter
25 dagen geleden
Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Joyce Ramgatie
26 dagen geleden

Zolang mensen de MSM geloven….

‘JUST IN – CNN Director says the network hyped #COVID19 death toll numbers to drive higher ratings.’

https://twitter.com/i/status/1382370017031950341

JP de Bom
JP de Bom
Reactie op  Joyce Ramgatie
26 dagen geleden

virus of bacterie besmettingen bestaan niet, je (micro)biologie wordt van binnenuit aangestuurd en is daar altijd aanwezig om het leven in stand te houden, te ondersteunen
je eigen systeem aanvallen doe je door jezelf gif toe te (laten) dienen (anti-biotica) en jezelf middels angsten biologische conflicten op de hals te halen, je psyche, hersenen en organen functioneren altijd als één geheel

Paula
Paula
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

Klopt precies volgens viroloog Streek uit Duitsland
Hij heeft een groot onderzoek gedaan in Maart/ April 2020 gedaan
Mag nu niet meer op ARD/ ZDF komen, typisch

Gezond Verstand
Gezond Verstand
26 dagen geleden

Maar.. t was allemaal veilig toch¿

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezond Verstand
26 dagen geleden

Uiteindelijk is geen enkel vaccin/medicijn 100% veilig. Garanties hebben we niet.

Piet
Piet
Reactie op  Gezinusk
26 dagen geleden

Oplossingen met voeding zijn wel 100% veilig. Plantextracten dus.

De bullshit dat dit niet effectief genoeg is, is een grote leugen Mediapraat. Farmaceutenpraat. Geld en controle.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Piet
25 dagen geleden

Ja wat dat aangaat valt over voeding ook van alles en nog wat te zeggen.

Als we echt gezond bezig willen zijn wordt het zoeken geblazen in de supermarkt bijvoorbeeld.

Alle kant en klare blikjes, potjes, pakjes, zakjes, mijdt ik dan ook als de neten. Ik begin er niet aan net zoals al het bewerkte vlees wat in de schappen ligt.

Marianna
Marianna
Reactie op  Gezinusk
26 dagen geleden

dat is wel waar

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Marianna
25 dagen geleden

Wat mij betreft wel. Zo werkte ik ooit na een stapavond met een paar vrienden een paar pizza’s van pizza New York naar binnen.

Een paar week later nog een keer. De ene keer was het met salami. Daarna quattro stagioni maar ze smaakten allemaal het zelfde.

En dan denk je nog komt het misschien door de oven? maar het was het begin op de vraag wat kieper ik eigenlijk allemaal in mijn lichaam.

Edward
Edward
Reactie op  Gezinusk
26 dagen geleden

Het is niet 100% veilig maar wel indirect verplicht op straffe van vrijheidsberoving. Dus burgerrechten terug na een test of een spuit, is dat het Nederland wat we willen ?

Gezond Verstand
Gezond Verstand
Reactie op  Gezinusk
26 dagen geleden

Ik zal u wat stof tot denken geven.. we kunnen all 40 jaar niks aan aids doen.. maar wel binnen n jaar een “vaccin” ontwikkelen voor een totaal “nieuw” virus tegen moet gaan.. bijwerkingen zul je altijd houden.. maar voor mij persoonlijk is overlijden geen bijwerking.. maar een totale catastrofe

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezond Verstand
25 dagen geleden

Mee eens Gezond Verstand.

Interessant vond ik het onlangs te vernemen dat er met Astra Zeneca en Janssen & Janssen geëxperimenteerd is met menselijk en chimpansee DNA, en dat ze met Pfizer met vetbolletjes hebben gewerkt.

Stel me hier verder geen technische vragen over want ik ben geen deskundig laborant die zich houd met dergelijke materie.

Volgens een viroloog zou het probleem met de eerste twee vaccins aangaande trombose wel eens de oorzaak kunnen zijn t.o.v. Pfizer dat ze onderzocht dienen te worden.

Je hebt wel een mooi punt overigens. Opdat elke dode door het vaccin er één te veel is. Waarbij we dus moeten vernemen dat als een persoon, of een paar meer, op de miljoen door vaccinatie er onder door gaan, dan nemen ze dat voor lief. Daar komt het dan in feite op neer.

Carolina
Carolina
Reactie op  Gezinusk
25 dagen geleden

Inderdaad.
Gemiddeld sterven er /dag , in Nederland 20 mensen aan medicijn vergiftiging. Lees het boek van Frank Ruesink over vaccinaties.
Het is voor artsen een nachtmerrie.

Jopie
Jopie
26 dagen geleden

Zo triest …..😫

Herman de Graaf
Herman de Graaf
26 dagen geleden

Wellicht komt er een gedenkteken voor de slachtoffers uit de oorlog waarin het Corona-virus werd ingezet tegen de mensheid met als doel de wereld te onderwerpen.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x