Bewustzijn

Nieuwe film over het Grote Ontwaken: ‘Mensen kunnen niet meer terug in de Matrix’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Toen de wereld begin 2020 wegzakte in de modder van een almaar ziekelijkere tirannie, begon filmmaker Mikki Willis zich af te vragen hoe ze iedereen meekregen.

Hij begon zich te verdiepen in historische gebeurtenissen waarbij mensen handelden in strijd met hun eigenbelang.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het enige mechanisme dat kan verklaren wat er gebeurde in de samenleving, is iets wat ook wel massavorming wordt genoemd, zegt psycholoog Mattias Desmet in The Great Awakening, een nieuwe film van Willis.

Tot slaaf gemaakt

“Wij maken de toekomst,” zei Klaus Schwab. “We hebben een Grote Reset nodig.” Zijn adviseur Yuval Harari zei dat we beschikken over de technologie om mensen op grote schaal te hacken.

Schwab zei ook: “Wie zich die technologieën meester maakt, zal meester over de wereld zijn.”

Wanneer zij zeggen dat je gelukkig zult zijn, bedoelen ze dat je tot slaaf gemaakt zult worden, stelt David Martin in de film.

De massa wordt wakker geschud

Ze gebruiken angst en isolatie om massapsychose te veroorzaken, voegt wijlen Vladimir Zelenko toe.

Tegelijkertijd beginnen mensen over de hele wereld te ontwaken. De massa wordt wakker geschud. “Open je ogen,” zegt Zelenko.

“Dit is het Grote Ontwaken,” aldus Willis.

“Mensen kunnen niet meer terug in de Matrix. Velen proberen het, maar het kan niet.”

De film gaat op 3 juni in première.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
1 jaar geleden

Klopt. Ik heb moeite met functioneren in de maatschappij en lekker verder mijn werkuurtjes te kloppen en te sparen voor mijn pensioen en al die nieuwe wetten doen me niets meer. Ik zie het enkel nog als een groot spel waar ik niet meer aan wil meedoen. Ik wil kiezen hoe ik mijn leven leid en vrij zijn.

tgv
tgv
1 jaar geleden

Zolang men leeft kan alles teruggedraaid worden. Zeg nooit nooit want dan stuur je jezelf naar de afgrond. Je bent zelf de baas over jouw leven.

Kurt
Kurt
1 jaar geleden

Het is interessant om te merken dat professor (is hij dat nog?) Mattias Desmet beperkingen heeft opgelegd gekregen, terwijl Marc Van Ranst een eredoctoraat heeft ontvangen van de Universiteit Leiden …

Dit is precies ook in overeenstemming met de opzet van het onderwijs en eigenlijk alles in deze samenleving: braaf gehoorzaam doen wat men verwacht en geen vragen stellen, worden beloond. Een mooi praktijkvoorbeeld ook juist van datgene wat Desmet belicht.

Gene
Gene
1 jaar geleden

80% van de mensen hangt op een of andere manier aan de staatstieten die hen (voorlopig) nog gratis ‘manna’ geven! Er is géén ontwakening..vergeet dat, er is nooit vrijheid en/of democratie geweest!

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x