Binnenland

Van Haga wil einde aan macht Brussel: ‘Wij zijn geen onderdanen van een Europees koninkrijk’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

De steeds verdere overdracht van onze soevereiniteit aan Brussel heeft geleid tot de vele crises waar Nederland mee te kampen heeft. BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, wil dat Nederland haar autonomie terugpakt. “Wij zijn geen onderdanen van een Europees koninkrijk.”

De macht van de EU reikt inmiddels veel te ver, stelt Van Haga. De deplorabele staat waarin Nederland verkeert, is grotendeels te danken aan de verregaande Europese bemoeienis met ons land.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Bureaucratische nachtmerrie

We mogen de grenzen niet sluiten van Brussel, we moeten de agrarische sector vernietigen van Brussel, we moeten de vissersvloot laten afzinken van Brussel, we moeten een digitale euro waar niemand op zit te wachten van Brussel.

De Europese droom van een gemeenschappelijke markt en vrij verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal is verworden tot een bureaucratische nachtmerrie, aldus Van Haga.

Nexit

Hij wil een opt-out ten aanzien van asiel, de digitale euro en de Europese digitale identiteit. Ook wil hij een referendum over een Nexit.

“Het is aan het volk om te beslissen wat zij willen van en met de Europese Unie. Wij als volksvertegenwoordigers moeten daarnaar luisteren,” benadrukt Van Haga.

4.9 230 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
1 jaar geleden

NEXIT !!!!!!

Djennis
Djennis
1 jaar geleden

Steeds meer waarheid komt boven tafel. Van corona. Van Oekraïne. Van stikstof. Van de EU. Van het WEF. De boel stort in, helaas ook steeds meer letterlijk. Het volk wordt bewust. Veel politici zullen natuurlijk weer proberen naar ‘onze’ kant springen (FVD en de vrije andere…) en het zinkende schip verlaten. Degenen die lang aan boord blijven zullen verdrinken.  

Roadrunner
Roadrunner
1 jaar geleden

En zo is het maar net !

Margie
Margie
1 jaar geleden

Zeker weten Wybren. Nexit. Nu. Je hebt op alle punten gelijk.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x