Homepagina » Binnenland » Freule Ollongren heeft jarenlang uit haar adellijke nek gepraat en het Nederlandse volk in de maling genomen. Kijk, zó fileer je nu een minister
Freule Ollongren heeft jarenlang uit haar adellijke nek gepraat en het Nederlandse volk in de maling genomen. Kijk, zó fileer je nu een minister
Foto: EU2016 NL CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Freule Ollongren heeft jarenlang uit haar adellijke nek gepraat en het Nederlandse volk in de maling genomen. Kijk, zó fileer je nu een minister

Dinsdag debatteerde de Tweede Kamer over de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De minister, Kajsa Ollongren (D66), was er zelf niet bij omdat ze meer tijd nodig heeft om te herstellen na een medische ingreep.

Dat weerhield Kamerlid Martin Bosma (PVV) er niet van om de jonkvrouw vakkundig te fileren.

Enige stukje democratie

“Ze zal dit debat neem ik aan thuis volgen, wellicht in haar adellijke nachtstola, omringd door bedienden die haar voorzien van kopjes muntthee en af en toe een Bilderberg-pralineetje,” begon hij zijn betoog.

Jammer dat ze er niet is, maar tegelijkertijd ook wel symbolisch omdat Ollongren een bijna onzichtbare minister is die vrijwel niets produceert, vervolgde hij.

“De spaarzame dingen die ze wel produceert, zijn meestal een bedreiging voor onze democratie, aldus Bosma.

Wat heeft ze in twee jaar bereikt? Ze heeft het referendum afgeschaft, het enige stukje directe democratie dat we hadden.

Minister van hangmatzaken

Daarna schafte ze 30 gemeenten af. Het bestuur komt zo nog verder van de burger te staan.

Vervolgens kwam er nog een wetsvoorstel waarin stond dat wethouders overal mogen wonen, dus niet alleen in de gemeente waar ze werken.

Voor de rest komt er vrijwel niets uit de handen van de minister, merkte Bosma op.

“De minister van hangmatzaken, de minister van uitslapen en zich nog eens lekker omdraaien, de minister van vliegtuigjes vouwen,” zei hij.

Heilige oorlog

In het heelal heb je zwarte gaten, waarin alle energie verdwijnt. Ollongren is zo’n gat, stelde hij.

D66 is volgens Bosma een babbeltruc van een reclamebureau, gewoon een hondenfluitje om adellijke types, hoge ambtenaren, et cetera te lokken.

Vervolgens begon Ollongren de heilige oorlog tegen nepnieuws.

Bij de staatsomroep, gerund door een D66’er die bevriend is met Ollongren, kan de minister helemaal leeglopen.

Old girls network

Een bedreiging voor de democratie, vertelde ze bij Jinek.

Er werd zelfs een heel apparaat opgetuigd, een EU-taskforce geleid door professor De Cock Buning, die biertjes drinkt met Ollongren.

“Ons kent ons, het old girls network,” verduidelijkte Bosma.

Op de eerste dag van het Kamerreces kwam er opeens een rapport naar buiten waarin stond dat nepnieuws geen gevaar vormt.

Dictatuur

“Ollongren heeft jarenlang uit haar adellijke nek gepraat,” zei Bosma.

Net als in een dictatuur als de DDR wordt de bevolking opgehitst van crisis naar crisis,” voegde hij toe.

“Klimaatcrisis, stikstofcrisis, nepnieuws,” zei hij. “Net als in die dictaturen blijken die crises er helemaal niet te zijn.”

En altijd is meer overheid de oplossing.

Enige land

Het rapport geeft een opsomming van media die deugen en niet deugen. Niet deugen bijvoorbeeld The Post Online, E.J. Bron en NineForNews.

“Dat zijn junkmedia,” zei Bosma. “Een totale obsessie. “We bespeuren opnieuw de onwelriekende adem van de DDR.”

De DDR was ooit het enige land dat het referendum afschafte, totdat Ollongren hier aan het bewind kwam, benadrukte hij.

Berlijnse Muur

De freule heeft geen bord voor haar kop, maar een complete Berlijnse Muur, besloot hij.

Het slopen van het referendum, het vernietigen van 30 gemeenten, het totaal mislukte wetsvoorstel voor wortelloze wethouders, het saboteren van de boerkawet, het achterhouden van informatie rondom het referendum, de jarenlange nepnieuwshoax en vriendjespolitiek.

Bekijk het filmpje hieronder:

[TPO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wow schreef:

  Ik ben niet voor politiek maar heb geapplaudiseerd voor deze fantastische proloog van Martin Bosma. Ollongren is een spreekbuis van Bilderberg Bea!!

  45 likes
  • peter schreef:

   hulde aan Bosma.
   de man sloeg de spijker op zijn kop.
   inderdaad, Ollongre, de vroegere DDR had nog iets van deze gevaarlijke dame kunnen leren.

   26 likes
  • Willem schreef:

   En dan is dit nog maar 1 persoontje, als je dan beseft dat er meer van deze types rondlopen. Hoe is het mogelijk dat een enkeling (voor het oog van) zoveel kan beslissen voor miljoenen, kan ook niet dus hier zijn duistere machten aan het werk. Heb nu al enkele keren dat agenda 2030 voorbij zien komen (ook op YouTube) maar dat is ook geen zuivere koffie, de echte plannen lijken mij veel ingrijpender.

   12 likes
 • StefanZ schreef:

  Helaas is Ollongren niet de enige die hopeloos heeft gefaald is dit kabinet. Met Rutte op kop heeft dit kabinet Nederland naar de fillisteinen geholpen en zal dat blijven doen.

  33 likes
  • TACP schreef:

   @ StefanZ

   Ze hebben helemaal niet gefaald omdat die lui helemaal niet voor “Nederland” werken. Ze hebben precies gedaan wat hen opgedragen is, Nederland (of welk ander land dan ook) is nog nooit van haar inwoners geweest.

   40 likes
 • Ab Lekkerkerk schreef:

  Ik ben juist heel blij met dat “nepnieuwslijstje”…er stonden nog wat sites tussen die ik nog niet kende. Alles wat de overheid bestrijdt daarvan weet ik dat het een gevaar is voor de zittende media, multinationals en de overheid zelf. Ik kan het woord elite niet meer door mijn strot krijgen, ik sch**t op ze, zij zijn de grootste vijanden van alle volkeren, jong/oud blank/zwart christen/moslim etc., zij zorgen voor het verdeel en heers spel. Desnoods met wat betaalde relschoppers en huurlingenlegertjes.l
  Dus kom maar op met die lijstjes.

  30 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  ‘ “De minister van hangmatzaken, de minister van uitslapen en zich nog eens lekker omdraaien, de minister van vliegtuigjes vouwen,” zei hij. ‘; en dus ook vooral veel politiek k’t-likken!

  12 likes
  • AngelWings schreef:

   Moet daar nu een U of een ON komen te staan? 🙂

   6 likes
   • vladi schreef:

    dat is juist het smerige van politiek…..het kan allebei.

    fff

    5 likes
    • Willem schreef:

     Kajsa Ollongren (vrouw van NPO-ster Irene van den Brekel, hoe toevallig) gaat nergens heen Vladi, want is een gewaardeerd lid van de Bilderbergers evenals Aboutaleb van Rotterdam en meer van die schuinsmarcheerders zoals WA von Ambsberg die de boel voor zit. Alles in het grote Agenda 2030 plan waarin Nederland een overbevolkte Randstad/commandocentrum moet worden gevuld met Mohammedanen om ons het leven nog zuurder te maken. Dus Bosma, hoe mooi zijn woorden ook zijn, zal hier niets aan kunnen veranderen. Het is leuk naar de buitenwereld toe en dat hoort ook bij het plan, dan denken wij he gelukkig spreken kamerleden ook onze taal, we kunnen weer rustig gaan slapen.

     4 likes
 • salvar schreef:

  Ze heeft het referendum afgeschaft, het enige stukje directe democratie dat we hadden.
  dat heeft ze niet alleen gedaan, daar moet een meerderheid voor zijn.
  het is inderdaad ons kent ons.
  ook de burgers zelf zijn niet in opstand gekomen om hier tegen te ageren.
  ondanks dat dit mens naar zwavel zal ruiken heeft ze ons mooi bij de veter.

  22 likes
 • Ruud Beijer schreef:

  Zolang er nog genoeg huichelaars en wegkijkers in Nederland op d666 stemmen zolang blijft deze waanzin in stand.

  21 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ja het is hopeloos maar wat dacht je van Schouten of die dame met die theedoek op gaar hoofd Kaag is de naam.
  Gewoon te triest voor woorden.

  16 likes
 • IIS schreef:

  Kan niets vinden op het internet over de moeder van Kasja O. geen enkele foto geen duideijk verleden, geen netwerk. Idem geldt voor de vader, niet veel noemenswaardigs te melden en is deze familie in mist en duister gehuld. Kasja O. is zonder reden tot de NL adelstand verheven en lijken Kasja O. en Beatrix gezien hun innige omgang wel halfzussen, beide dochters van pa Bernhard, die bijv. gezamenlijk optreden bij de zio Bilderberg en daar klare taal bezigen over hoe het slavenvolk in Nederland verder onder het juk moet. Ze komen op hoogtes en plekken waar geen sterveling kan of mag komen. De twee zijn zo close dat je je werkelijk mag afvragen “wie en wat is Kasja O. werkelijk!!”.

  14 likes
 • dna schreef:

  Ollongren en maxima zijn broer en zus. NaziBernard en zn cultdingentjes in argentinië en zwitserland

  10 likes
 • Lunamare schreef:

  Jammer dat er nog geen Boerenpartij .
  Dan kan de Kiezer zorgen voor een nieuw coalitie.

  De Boerenpartij,FVD en de PVV.

  8 likes
 • rop schreef:

  Zo langzamerhand weten ze wel dat een weten niet meer beantwoord naar een beeld die een minister schept of vormt , het weten van een beeld die een minister aangeeft,gegrepen uit gebeurtenissen die plaats vinden,maar ook gelijk weer aan een verandering onderhevig zijn en een ander beeld ervan kan ontstaat , word door een ander weer verworpen tot tegenbeeld een beeld die niets zegt ,alleen maar over haar of hem zelf zegt het iets,ze vormen een beeld gegrepen uit gebeuren maar het gebeuren laat zich niet vast nagelen,vandaar ook de vele voor en tegenspraak, er is en komt geen winnaar meer naar voren omdat de beelden of gebeuren altijd een tegenspraak zullen bewerkstelligen,eigenlijk zijn het zinloze vergaderingen,maar wel goede betaalbare banen.

  7 likes
 • louis . schreef:

  helemaal eens,maar wat zetten jullie er tegenover ? Mee eten uit de zelfde ruif en janken over een ander.
  Weg met jullie hele zootje,revolutie is het enigste wat ons nog wat ( jullie de gewone burger noemen ) kan redden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  kaag

  ‘Kaag wil wel samenwerken met terreurorganisatie, maar niet met Nederlandse volksvertegenwoordigers?’

  Het ministerie van Sigrid Kaag (D66) gaf ...

  >