Binnenland

Behandeling Drentse huisartsen goedgekeurd: ‘Dit betekent dat de experimenten moeten stoppen’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een commissie heeft een behandeling van Drentse huisartsen goedgekeurd. Jan Scherpenisse en Marcel de Vijlder behandelen hun patiënten met dexamethason. Veertien huisartsenpraktijken gaan de behandeling nu voorschrijven.

De huisartsen stellen dat coronapatiënten in een vroeg stadium behandeld moeten worden met dexamethason om zo de druk op de ziekenhuizen te verminderen. “Dit is echt een dolk in het hart van de coronacrisis,” zegt Scherpenisse tegen RTV Drenthe. “Hopelijk leidt dit tot een doorbraak.”

Het probleem is volgens de artsen niet zozeer het virus zelf. “Dat is precies waar de plank momenteel misgeslagen wordt. Het gros van de mensen knapt vanzelf weer op na even flink grieperig te zijn geweest.” Sommigen worden na de griepverschijnselen ook benauwd, en dan is het eigenlijk al te laat.

Als deze patiënten in het ziekenhuis terechtkomen, is dexamethason namelijk geen optie meer omdat ze zich al in een later stadium bevinden. Er waren nog geen richtlijnen voor behandeling door de huisarts. Patiënten moesten dus wachten tot de klachten erger werden. Daar komt nu verandering in.

In overtreding

Hoogleraar Bob de Wit van Neyenrode is blij met het bericht. “Dit is goed nieuws want het betekent dat de experimenten met coronavaccins moeten stoppen,” schrijft hij op LinkedIn. “De huidige vaccins mogen tot 2023 – het einde van de testfase – juridisch alleen worden toegediend als er geen alternatieven zijn. Wie dat wel doet, of daartoe toestemming geeft – zoals Hugo – is in overtreding.”

De Amerikaanse arts Simone Gold legde eerder al uit dat alternatieve behandelingen werden verboden omdat je geen spoedprocedure kunt aanvragen voor bijvoorbeeld een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is.

“Je kunt zo’n noodtraject niet doorlopen als er al een behandeling is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat zou jaren kunnen duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet,” zei Gold.

4.7 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pierreo
Pierreo
1 jaar geleden

ja Klasse!!!! pure klasse!

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Dit kan de doorbraak zijn en die vaccinatiegekte stoppen en geen vaccinatiepaspoort o.i.d.

Lucky
Lucky
1 jaar geleden

Dst is nu weer eens goed nieuws. Dus Hugo Mengele goed in de gaten houden, want hij is minstens zo gewetenloos als die smeerlap Rutte met zijn ouwehoerverhalen.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Wel lullig voor de mensen die zich al over hebben laten halen en al gevaccineerd zijn. Er is immers geen weg terug.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x