Homepagina » Mens en Dier » Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’
minister
Foto: Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar is hier toch wel van toepassing. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie blijkt zich nogal druk te maken om ‘misleidende filmpjes die rondgaan over het politieoptreden’.

“Het kabinet is terughoudend als het gaat om de verwijdering van online berichten aangezien dat kan worden gekwalificeerd als censuur. Aan de andere kant moeten we de mensen in Nederland kunnen beschermen tegen strafbare feiten en onrechtmatigheden als die via het internet worden aangewakkerd, gestimuleerd of wat dan ook,” zegt de minister in onderstaand filmpje.

En nu wordt het eng: “Er is met de internetproviders een zogenoemd ‘notice and takedown’-systeem afgesproken. En daarbij hebben ze zichzelf gebonden om een melding van onrechtmatige inhoud snel te bezien en vervolgens wel of niet te verwijderen. Daarnaast kan de officier van justitie met machtiging van de rechter-commissaris in strafrechtelijke onderzoeken onder strenge voorwaarden de internetprovider bevelen om bepaalde online content ontoegankelijk te maken. Ik kijk met de technologiebedrijven wat we verder kunnen doen binnen de bestaande wettelijke kaders en dergelijke.”

Hij zei ook dat ‘het OM in Utrecht erop heeft ingezet om mensen op te pakken’ vanwege het plaatsen van berichten op internet. We hebben gezien hoe dat in Australië gaat. Daar beukt de politie de voordeur in bij mensen omdat ze op Facebook hebben aangegeven dat ze mee zullen doen aan een coronaprotest.

Heel eng

Bepaalt de minister van Justitie straks welke inhoud al dan niet op internet mag staan?

“Heel eng dat Grapperhaus de maatschappelijke discussie wil beïnvloeden door censuur en dat hij een ander beeld geeft van zaken omtrent het politieoptreden tijdens diverse lockdownprotesten. De beelden spreken voor zich. Maar als het aan hem ligt, mogen we die niet meer zien,” schrijft Lonneke.

Ze voegt toe: “En Nederland blijkt een spil te zijn in internationale drugshandel, belastingontwijking én verspreiding van kinderporno. Dat kunnen ze blijkbaar niet oplossen. Maar onwelgevallige meningen censureren, mensen voor hun mening aan- of oppakken, dat kan wel?”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
7 maanden geleden

Als de kamer o.a. dit en spoedwet goed keurt dan is de democratie officieel dood.

Eigenlijk moeten we in Europa massaal oproepen om niet te stemmen. Dat zou denk ik de mooiste en stilste revolutie ooit zijn en die macht hebben we.

Maar doordat de NOS 70% van NL continu de hersenen spoelt, kun je dit helaas vergeten.

definitie:

Een politicus is het product van de manipuleerbaarheid van de burger

We zijn/waren/blijven kuddevolk

De media/megabedrijven/banken/
politiek heeft dit beter door dan ooit

De kleine groep oproerkraaiers zal de mond gesnoerd moeten worden.
Dit tuig herdenkt/viert gewoon 4/5 mei hoor.

Er komt denk ik weer een tijd dat de radio onder het bed vandaan getrokken wordt en er naar piraten geluisterd gaat worden , omdat het internet dicht zit.

Foute Grapjeshaus is gevaarlijk.

Dat oppakken gebeurde al heh
https://www.youtube.com/watch?v=E7xqqk6nybg

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Geloof jij dat er nog verkiezingen gaan komen? En als ze proforma dan toch gehouden worden, dan wordt het gemanipuleerd, net als bij de CDA. De Jonge moet Minister-President worden, dat is inmiddels wel duidelijk.
Nieuw-Zeeland heeft hun verkiezingen al uitgesteld. Australië en Nieuw-Zeeland lopen met de pandemie voor op Europa, wat daar gebeurt, komt uiteindelijk ook hier.

Teun
Teun
Reactie op  Bas Quarks
7 maanden geleden

Beste Bas Quarks,

Voor zover ik kan nagaan stond hij niet op de deelnemerslijst van de Bilderberg (2017, 2018, 2019). Een zekere mevrouw die meer Europa wil, stond wel op de deelnemerslijst…

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

@Teun

Introductie Hotel Bilderberg?

https://www.vno-ncw.nl/bilderbergprogramma

Misschien is dit een eerste stap, zie ook de naam van Jort Kelder op de lijst prijken, Rutte z’n ‘maatje’. Vraag mij af hoe Sven Hulleman hierbij aankijkt tegen zijn vriend Jort Kelder. (Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik vertel wie u bent??)

We worden toch niet, wel heeeél massaal, voor de gek gehouden en ligt dit hele Haagse rariteitenclubje elkaar af en toe bulderend van het lachen te happy enden? En dan ook nog toevallig mag Jortje zomaar optreden in het Op1 programma? Jorts broekje zakte ervan af, toen hij dit goede nieuws hoorde?

Nog even en ze beweren dat Grapperhaus in zijn hemd met veren in de derière en een feesttoeterje in de mond voorop loopt in de polonaise van deze haagse vriendenclub?!

Jort en Hugo samen op de lijst van een besloten Bilderberg VNO NCW bijeenkomst, kort voor de lockdown.

Madeloes
Madeloes
Reactie op  Het leugentijdperk
7 maanden geleden

met de groetjes van

https://twitter.com/mani16_manfred/status/1303236816489848832/photo/1

ook interessant de twitter berichten op Ella ster waar voorzitter pinokio voorzitter is van jovd

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Het leugentijdperk
7 maanden geleden

Niet om het daarmee goedte praten. Maar waar je naar refereert betreft niet DE Bilderberg meeting. Dit is een nationale variant, die wel net zo schimmig als de internationale versie. En toevallig in het hotel waar de Prins dat clubje heeft opgericht. De officieuze internationale versie zou in April plaats vinden maar is gecanceld door je raad het al covid1984.

https://wikispooks.com/wiki/Bilderberg/2020

Willem
Willem
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Spoedwet is er al door, staat in het wetboek van strafrecht https://www.youtube.com/watch?v=9HMaSajVeX8&ab_channel=TedCall

Mrs. Tree Tender Tanaath & haar Zilveren Legioen n
Mrs. Tree Tender Tanaath & haar Zilveren Legioen n
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden
ster
ster
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Als alle critische (wakkere) mensen niet meer stemmen dan gana alleen weer de VVDers en CDA stemmers en D666ers plus Groen slinks stemmers weer naar de stembus,,,. Daar zitten mensen met hersencellen niet op te wachten neem ik aan.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Mochten er nog verkiezingen komen zou ik zeggen de piratenpartij. Wel even wachten nog op het verkiezingprogramm wat ze te vertellen hebben over lockdowns e.d. Maar sinds de dood van Fortuyn stem ik al op deze partij vanwege onvrede politieke establishment. Weet ook dat types als pvv en fvd vliegenvangers zijn op rechts. Daarnaast zijn ze tegen de patentwetgeving op medisch gebied, wat een oorzaak is voor de huidige pandemie die naast controle vooral ook commercieel gedreven is.

Johnny1984
Johnny1984
7 maanden geleden

Voor alle wakkere lezers… een klein gedichtje….

Het depopulatie programma is in 2020 officieel van start gegaan. Schapen worden achter de schermen afgevoerd naar de slachtbank terwijl de massa rustig verder leeft in een waan.

Tijdens de internationale zoektocht naar een vaccin worden met hoge frequentie klinische testen op mensen gedaan. Als deze mensen bezwijken aan de bijwerkingen, zal er bij doodsoorzaak gewoon ‘COVID’ staan.

Ik denk erover na en laat niet meer dan één traan. De tijd is aangebroken om 1 vuist te maken, zodat WIJ terug kunnen slaan!

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Zo zit het Lonneke! demmink nog aan toe 🙁

Philip
Philip
7 maanden geleden

Dictatuur is een feit, heb in het begin van de scam pandemie al aangegeven, dat de alternative media moet gaan oppassen.

ps: AstraZeneca zet proeven met coronavaccin dat België koos tijdelijk stop

De Britse farmaceut AstraZeneca en de Universiteit van Oxford onderbreken de vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin om veiligheidsredenen. Dat deelt het bedrijf woensdag mee. Het kandidaat-vaccin heeft mogelijk ongewenste bijeffecten veroorzaakt bij een proefpersoon.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200909_92087482

trackback
Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’ | E.J. Bron
7 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

Stay Positive
Stay Positive
7 maanden geleden

Kim Jung Grapperhaus die vol inzet om ons te gaan cencureren. Uhm, kuch. Dit kunnen we alleen massaal nog oplossen. Dan is het vandaag gedaan. Tot nu toe laat het volk ons in de steek en vangen wij de lange lat. Samen sta je sterk, maar er is nog steeds geen samen. Wanneer wel?

Johan
Johan
7 maanden geleden

We moeten heel snel af van dit kabinet!!! FG de reïncarnatie van Himmler?

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

pferd ziet de bui al hangen. De ‘heldendaden’ van onze romeo’s e.d. mogen niet op internet. Nog steeds wordt internet onderschat. Nu dus providers inzetten om mensen op te sporen die een bepaald bericht geplaatst hebben.
Er is een weg door dit kabinet ingeslagen die tot volledige dictatuur leid. Australie is een ‘proofing ground.’ Dit alles had langzaam en achter de schermen moeten gebeuren echter het hele NWO plan valt snel uiteen. Wat we hier zien is damage control en het huidige ‘kabinet’ zal nog flink om zich heen schoppen. Nederland moet gesloopt , dat is hun taak

Monique
Monique
7 maanden geleden

Begrijpelijk dat Grapperhaus dat wil, nu de aap uit de mouw komt worden er steeds meer mensen wakker. Er gaan vele berichten de ronde op internet over Rutte, het koningshuis, de vrouw van Grapperhaus en andere bekende machtige mensen. Ik snap dat hij dit onder controle wil houden. Want stel dat mensen gaan opstaan! Hij houdt dit toch niet tegen omdat het al op gang is. Alles wat niet deugd wil de bevolking met harde hand onder controle houden. Nou dat zegt toch genoeg over Grapperhaus!

Teunis Frans
Teunis Frans
7 maanden geleden

Ze blijven ons net zo lang sarren tot er een gek opstaat die er 1 van hun of een aantal van hun deaud schiet.

x

Check Also

agent

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie ...

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x