Mens en Dier

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar is hier toch wel van toepassing. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie blijkt zich nogal druk te maken om ‘misleidende filmpjes die rondgaan over het politieoptreden’.

“Het kabinet is terughoudend als het gaat om de verwijdering van online berichten aangezien dat kan worden gekwalificeerd als censuur. Aan de andere kant moeten we de mensen in Nederland kunnen beschermen tegen strafbare feiten en onrechtmatigheden als die via het internet worden aangewakkerd, gestimuleerd of wat dan ook,” zegt de minister in onderstaand filmpje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

En nu wordt het eng: “Er is met de internetproviders een zogenoemd ‘notice and takedown’-systeem afgesproken. En daarbij hebben ze zichzelf gebonden om een melding van onrechtmatige inhoud snel te bezien en vervolgens wel of niet te verwijderen. Daarnaast kan de officier van justitie met machtiging van de rechter-commissaris in strafrechtelijke onderzoeken onder strenge voorwaarden de internetprovider bevelen om bepaalde online content ontoegankelijk te maken. Ik kijk met de technologiebedrijven wat we verder kunnen doen binnen de bestaande wettelijke kaders en dergelijke.”

Hij zei ook dat ‘het OM in Utrecht erop heeft ingezet om mensen op te pakken’ vanwege het plaatsen van berichten op internet. We hebben gezien hoe dat in Australië gaat. Daar beukt de politie de voordeur in bij mensen omdat ze op Facebook hebben aangegeven dat ze mee zullen doen aan een coronaprotest.

Heel eng

Bepaalt de minister van Justitie straks welke inhoud al dan niet op internet mag staan?

“Heel eng dat Grapperhaus de maatschappelijke discussie wil beïnvloeden door censuur en dat hij een ander beeld geeft van zaken omtrent het politieoptreden tijdens diverse lockdownprotesten. De beelden spreken voor zich. Maar als het aan hem ligt, mogen we die niet meer zien,” schrijft Lonneke.

Ze voegt toe: “En Nederland blijkt een spil te zijn in internationale drugshandel, belastingontwijking én verspreiding van kinderporno. Dat kunnen ze blijkbaar niet oplossen. Maar onwelgevallige meningen censureren, mensen voor hun mening aan- of oppakken, dat kan wel?”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Als de kamer o.a. dit en spoedwet goed keurt dan is de democratie officieel dood.

Eigenlijk moeten we in Europa massaal oproepen om niet te stemmen. Dat zou denk ik de mooiste en stilste revolutie ooit zijn en die macht hebben we.

Maar doordat de NOS 70% van NL continu de hersenen spoelt, kun je dit helaas vergeten.

definitie:

Een politicus is het product van de manipuleerbaarheid van de burger

We zijn/waren/blijven kuddevolk

De media/megabedrijven/banken/
politiek heeft dit beter door dan ooit

De kleine groep oproerkraaiers zal de mond gesnoerd moeten worden.
Dit tuig herdenkt/viert gewoon 4/5 mei hoor.

Er komt denk ik weer een tijd dat de radio onder het bed vandaan getrokken wordt en er naar piraten geluisterd gaat worden , omdat het internet dicht zit.

Foute Grapjeshaus is gevaarlijk.

Dat oppakken gebeurde al heh
https://www.youtube.com/watch?v=E7xqqk6nybg

Johnny1984
Johnny1984
3 jaren geleden

Voor alle wakkere lezers… een klein gedichtje….

Het depopulatie programma is in 2020 officieel van start gegaan. Schapen worden achter de schermen afgevoerd naar de slachtbank terwijl de massa rustig verder leeft in een waan.

Tijdens de internationale zoektocht naar een vaccin worden met hoge frequentie klinische testen op mensen gedaan. Als deze mensen bezwijken aan de bijwerkingen, zal er bij doodsoorzaak gewoon ‘COVID’ staan.

Ik denk erover na en laat niet meer dan één traan. De tijd is aangebroken om 1 vuist te maken, zodat WIJ terug kunnen slaan!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Zo zit het Lonneke! demmink nog aan toe 🙁

Philip
Philip
3 jaren geleden

Dictatuur is een feit, heb in het begin van de scam pandemie al aangegeven, dat de alternative media moet gaan oppassen.

ps: AstraZeneca zet proeven met coronavaccin dat België koos tijdelijk stop

De Britse farmaceut AstraZeneca en de Universiteit van Oxford onderbreken de vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin om veiligheidsredenen. Dat deelt het bedrijf woensdag mee. Het kandidaat-vaccin heeft mogelijk ongewenste bijeffecten veroorzaakt bij een proefpersoon.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200909_92087482

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x