Homepagina » Natuur en Milieu » ‘Nieuwe IJstijd’: recordkou eerste paasdag
Nieuwe IJstijd: recordkou eerste paasdag

‘Nieuwe IJstijd’: recordkou eerste paasdag

Eerste paasdag is nog nooit zo koud geweest. In De Bilt werd zondagochtend met -5,3 graden de laagste minimumtemperatuur ooit gemeten met Pasen.

De maximumtemperatuur kwam niet boven de 4,3 graden, waarmee eerste paasdag officieel de koudste in ruim een halve eeuw is.

In het Gelderse Deelen noteerde de thermometer -7,8 graden. Aan de grond vroor het soms zelfs streng met tot onder de -10 graden. Tot nu toe kwamen de laagste minimumtemperaturen tijdens Pasen uit 2008. Toen werd het -4,4 graden.

Nieuwe IJstijd

De warmste Pasen ooit stamt uit 2011 toen het 26 graden werd. Normaal liggen de temperaturen rond een graad of 11. Vooral de laatste 10 dagen van afgelopen maart waren uitzonderlijk. Nooit eerder was dat deel van de maand zo koud.

Een vooraanstaande Russische wetenschapper zegt dat de wereld afstevent op een nieuwe IJstijd. Meteorologen stellen dat 2013 het koudste jaar in bijna een kwart millennium is.

Dr. Habibullo Abdoessamatov van de Pulkovo-sterrenwacht in Sint-Petersburg stelt dat de nieuwe IJstijd volgend jaar begint en 200 jaar zal duren. De laatste relatief koude periode, de Kleine IJstijd, duurde van de vijftiende tot en met de negentiende euw.

CO2-mythe

Klimatologen die worden betaald door bedrijven als Monsanto en Koch Industries willen ons doen geloven dat de uitzonderlijke kou die ons land teistert het gevolg is van de opwarming van de aarde. Vaak wordt koolstofdioxide aangewezen als grote boosdoener.

Koolstofdioxide of CO2 wordt afgeschilderd als de vijand van de mens. Het gas is slecht voor de planeet, zo wordt ons verteld. Om de wereld te redden zou de productie ervan aan banden moeten worden gelegd.

CO2 is juist een belangrijke voedingsstof voor de aarde. Gewassen hebben dit gas hard nodig. Op dit moment is sprake van een zwaar tekort aan koolstofdioxide. Het ministerie van Landbouw en Voedingsmiddelen van de Canadese provincie Ontario stelt bijvoorbeeld:

CO2 verhoogt de productiviteit van planten. De hogere productiviteit door CO2 wordt bereikt doordat planten eerder bloeien, meer voedsel produceren, een sterkere steel krijgen en grotere bloemen hebben. Telers zouden CO2 moeten zien als voedingsstof.

De atmosfeer van de aarde bevat tegenwoordig ongeveer 390 ppm koolstofdioxide. Het IPCC houdt zich intensief bezig met de mogelijke oorzaken en gevolgen daarvan ‘voor de opwarming van de aarde’.

Wat het IPCC niet vermeldt is dat fotosynthese bij 1000 ppm proptioneel toeneemt waardoor er meer suikers en koolhydraten vrijkomen voor de groei van de plant. Planten hunkeren letterlijk naar CO2. Gezonde planten zijn echter niet goed voor de portemonnee van chemiereuzen als Monsanto.

Bron: Express.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. idd ja global warming at work !!!!

  ik roep al 2 jaar er komt mini ijstijd aan… iedereen lache weer….

  kijk hoe ze het nou weer recht wille babbelen , de shills.

  iedereen ze ei kwijt? 🙂

  1 likes
 2. Global warming!!

  *kijkt op de thermometer*

  Oh nee. Climate change!! Global dimming!!

  De maatschappij moet gewoon haar koop uit het zand steken en stoppen de natuur te vervuilen en te vrezen.

  0 likes
 3. Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.

  0 likes
 4. De paas dagen van 1964 waren kouder

  0 likes
 5. Meteorologen stellen dat 2013 het koudste jaar in bijna een kwart millennium is.

  OK, wie zijn dat, en in welk jaar leven die nu?

  0 likes
 6. Het artikel had nog completer geweest, als het ook over de haperende zon had gesproken, en de “350 jarige cyclus” die er naast de 11 jarige cyclus bestaat!!!!En de zon had allang een maximum moeten hebben van zo.n 10.000 uitbarstingen, en ze zijn nu al 13.5 jaar aan het tellen, en zijn bij,1700 stuks. zie http://www.spaceweather.com/ Want net als er in 1650 tot 1710 er een mini-ijstijd op aarde was,staat deze nu weer voor de deur 2013-1710=303 jaren, dus rond 2060 zitten we er middenin.

  0 likes
 7. Ik ben als een gek aan de gang met ontharing strips om al mijn lichaams haar te verwijderen.
  Ik heb gelezen dat het dan harder terug komt.
  Dus zit ik er straks warmpjes bij.

  0 likes
 8. [quote name=”Hunting wolf”]Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.[/quote]
  beste jouw reactie is gestoeld op logica,er spelen nog een aantal andere factoren mee,zoals haarp en de gehele tijd chemtrails 24 uur per dag,wat zij eigenlijk proberen is boven de natuur te gaan staan,daar naast is de zon veel te rood en te zwak,hopi ind, maya,s 5 de zon,en een nieuwe(andere maan).alles bij elkaar genomen,klopt het gehele plaatje wat geschetst wordt door de z,g wetenschap niet,en wordt de massa bij de neus genomen,gewoon belazerd.foto,s van de zon laten veel objecten rond de zon zien, er ligt sinds oct 2010 een zon links van de zon,en als ze mij kunnen verklaren hoe het zit ,met die z,g hitte van de zon die ook als stargate gebruikt wordt.wat je geleerd wordt over natuurkunde is een grote fars.ze roepen maar wat,ga je eigen gevoel na en dan krijg je vanzelf de oplossing(waarheid).

  0 likes
 9. CO2-mythe= dat 2/3 derde snoepgoed is voor de zeeën,en 1/3 snoepgoed is voor ieder plantje op aarde!!!

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting wolf”]Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.[/quote]

  Als de noordpool daadwerkelijk zou smelten wel ja…..

  0 likes
 11. mensen laat je niet gek maken eerst zouden we verbranden door de zon nu is er weer een ijstijd op komst .. mag ik jullie herinderen dat we in nederland leven land van de wisselvalligheid april doet wat hij wil !

  0 likes
 12. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Hunting wolf”]Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.[/quote]
  beste jouw reactie is gestoeld op logica,er spelen nog een aantal andere factoren mee,zoals haarp en de gehele tijd chemtrails 24 uur per dag,wat zij eigenlijk proberen is boven de natuur te gaan staan,daar naast is de zon veel te rood en te zwak,hopi ind, maya,s 5 de zon,en een nieuwe(andere maan).alles bij elkaar genomen,klopt het gehele plaatje wat geschetst wordt door de z,g wetenschap niet,en wordt de massa bij de neus genomen,gewoon belazerd.foto,s van de zon laten veel objecten rond de zon zien, er ligt sinds oct 2010 een zon links van de zon,en als ze mij kunnen verklaren hoe het zit ,met die z,g hitte van de zon die ook als stargate gebruikt wordt.wat je geleerd wordt over natuurkunde is een grote fars.ze roepen maar wat,ga je eigen gevoel na en dan krijg je vanzelf de oplossing(waarheid).[/quote]
  Alle genoemde factoren bevestigen, trouwens dat is er maar 1 en dat zijn de chemtrails(versneller),mijn logica.Uw “Haarp” logica en kennis, is nihil te noemen.En gestoeld op aanname,s en gevoed door complotters.Dit is het Russische zusje van haarp:http://www.youtube.com/watch?v=-2EKWgTNEYU de “buzzer” genoemd.En heeft met defentie commucicatie van doen.

  0 likes
 13. 8 maart jongslede was het gewoon 16 graden ‘s middags in Eindhoven. En ook behaaglijk aan de westkust van NL. Daarna is er een noordoostelijke wind uit Nova Zembla aan komen waaien. Tja kan gebeuren. Helaas willen de steeds dommer worden industriëen gevoed door fascisten zoals de Koch broers proberen wetten er doorheen te drukken om winst te maken uit de “klimaatangst”

  0 likes
 14. Tja in Europa is het momenteel beetje te koud ja, maar wereldwijd is de temperatuur de laatste tijd iets gestegen! Laat je niet gek maken mensen!

  0 likes
 15. Het weer wat we de afgelopen maanden hebben meegemaakt is niet anders dan een normale klimaatafwijking. En dat zullen we meemaken zolang de aarde bestaat. Het smelten van de ijskappen is al duizenden jaren aan de gang, een teken dat de aarde opwarmt. De tegenreactie kan zijn dat de aarde nog warmer wordt, want de eeuwige sneeuwdek, die er dan niet genoeg is, kaatst geen zonlicht(warmte) meer terug. En daarop ontstaat er weer een reactie, dus we blijven, zoals de natuur is, nl. cyclisch, in een eeuwigdurende klimaatverandering. De klimaatverandering die ontstaat door mensen is op grote schaal wouden kappen, bomen kappen op berghellingen (drinkwatervoorziening) komt dan in gevaar, wat ook niet goed is voor de landbouw. Uitstoot van de fossiele brandstoffen is vooral dodelijk onmiddellijk voor mensen en dieren en op langere termijn zo van vijftig tot zestig jaar kan de aarde weer enkele graden opgewarmd worden.

  0 likes
 16. Prachtig weer…:)
  Een tijdje terug werd het een aantal jaren gemiddeld iets warmer dan voorgaande jaren, duidelijk tekenen van global warming.
  Nu is het een jaartje kouder, duidelijk tekenen van een nieuwe ijstijd…
  En dat op 1 april!!
  De opbouw van legers in het midden-oosten en azië zijn duidelijk tekenen van een nieuwe wereldoorlog.
  De mensen die dit soort berichten naar buiten slingeren en zij die het lezen zijn duidelijke voortekenen; dat de mensen het niet meer weten en alles zou kunnen gebeuren!

  0 likes
 17. Maart roert zijn staart en april doet wat het wil. Duzzzz. Een tamelijke oud gezegde. What the fuck? IJstijden? Straks hangen we weer aan de kraan vanwege de hitte en droogte. Let maar op.

  0 likes
 18. Propaganda praatjes. Globalwarming in het leven geblazen om veel geld te verdienen en nieuwe subsidies aan te boren. Meestal als er zulks nieuws komt gaan ze er weer iets doordrukken waardoor de kudde weer meer kan betalen.

  0 likes
 19. wat is het nu, weten ze het zelf nog wel ondertussen?
  volgende maand is het een week dertig graden en dan is het weer de opwarming zeker?
  wat vaststaat is dat de mens zeker geen positieve invloed heeft op de natuur!!

  0 likes
 20. Ik zag gisteren nog een Mammoet lopen

  0 likes
 21. Dit weertype is helemaal geen record , tientallen koude maarten hebben we gehad sinds de metingen begonnen , ik meen 1913 was de koudste met 1.3 graden

  Jullie co2 rijpjes , afgeschilderd zijnde fantasie verhalen worden hier steeds weer herhaald en dat is echt triest , het idee , alsof men het mensen zo graag wil doen laten geloven onder vermomming om er veel centjes aan te verdienen . .. O dat er mee verdient word (door de feiten) geloof ik wel , maar dat massas wetenschappers zich daar (massaal) … eventueel bij omgekocht , uberhaubt mee bezich houden om het lekker negatief naar buiten te brengen – NEE . Schadelijk ONWETENSCHAPPELIJK en niet ONDERBOUWDE standpunten van Niburu . Ik heb mijn plicht al eens gedaan om het wel aan CO2 te wijten en dat maakt korte metten met alle ontkenners, geen twijfel aan !

  Dat het nog niet uit de hand gelopen is danken we aan geestelijke energieeen die de weer en de natuur sturen – kijk – dit weten – is een waar inzicht .

  0 likes
 22. [quote name=”Hunting wolf”]Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.[/quote]

  De polen smelten niet !
  Ijsgroei is gestaag aan het toenemen!

  0 likes
 23. [quote name=”sparkie”]Ik zag gisteren nog een Mammoet lopen[/quote]

  Ik ook..en daarachteraan rende een sabeltandtijger en weer een tijdje later een in dikke berevellen gehulde Neanderthaler met een enorme speer.
  Happy days are here again….

  0 likes
 24. Ik haalde de kerstboom uit de verpakking, maar toen zei mijn vriendin dat het Pasen was.

  0 likes
 25. Dit artikel geeft tav nieuwe ijstijd een halve waarheid , desalniettemin, het smelten van grote delen van de poolkappen hebben grote gevolgen voor het leven op aarde door heftige veranderingen (fluctuaties) in plaatsen waar voorheen stabielere temperturen, neerslag, land en zee winden bestonden . Door deze veranderende cyclus en kracht hebben meer dieren het moeilijk er meer dieren (populaties) lokaal verdwijnen/veranderen of met uitsterven worden bedriegt in verhouding tot voorheen.

  De koudste 7 maart ooit was in 1929 met een min. van -13.6°C

  Veel meer vind je hier :
  http://www.meteolink.nl/maart-historie.html

  Dat de zon een iets andere invloed heeft dan zeg 50 jaar geleden zal wel, maar in menging met co2 is het een levensgevaarlijke mix geworden .

  0 likes
 26. [quote name=”bending unit 22″][quote name=”Hunting wolf”]Een kwestie van ff nadenken!!Als de noordpool smelt,wordt het gebied wat koud is steeds groter.Dan beïnvloed het de warme golfstroom die langs de noordzee kust loopt richting noordpool,en geeft kou aan deze stroming af.Wat is het gevolg??IJSTIJD!!Dan nog even wat weerkundigen is opgevallen??De warme luchtstroom is plots opgesplitst met in de midden, een zeer koude luchtstroom, die over de gehele aarde gaat.Terwijl het normaal een warme opzichzelf staande luchtstroming was, en de koude idem.Dus heel simpel de opwarming van de aarde eindigd in een IJSTIJD.Er is op uw pc genoeg over te vinden wat er afgelopen week is ontdekt het klimaat aangaande!!Groet hunting wolf.[/quote]

  De polen smelten niet !
  Ijsgroei is gestaag aan het toenemen![/quote]
  Is nog nooit zoveel afgesmolten als dit jaar, en dan spreek ik over de noordpool. Terwijl de zuidpool een toename kent.

  0 likes
 27. Bending, de noordpool smelt wel, zie de problemen van bv. de ijsbeer, alle natuur filmmakers hebben het daarover, die zien het verschil.

  0 likes
 28. Aan de reaktie,s van sommigen te zien intereseerd het klimaat ze niet meer, door de valse propoganda.Maar een feit is dat de noordpool wel degelijk smelt en de zuidpool daarintegen groeit.Vraagje, stel de noordpool is weg. Wat voor invloed heeft dit op de aardrotatie??#BENDING UNIT 22: Wilt u uw gelijk even bewijzen met wat linken?? i.p.v. wat te schrijven waar niet een hout van waar is???Naast dat ik radiozendamateur ben,heb ik mijn “radiokamer” ook ingericht met apparatuur, die mij het weer kunnen voorspellen.Maar dat is bijzaak.Ik zou dus graag zwart op wit wat linken zien die bewijzen, dat de noordpool weer groeit.Ik doe nu alvast het wedje, dat die linken er niet gaan komen!!!!!!!!!Omdat ze niet bestaan!!!!!!Is een ongecontroleerde mening geven, dan nog wel verstandig???

  0 likes
 29. [quote name=”kengai”]Bending, de noordpool smelt wel, zie de problemen van bv. de ijsbeer, alle natuur filmmakers hebben het daarover, die zien het verschil.[/quote]
  Heel goed gezien, en Helga van leur en Reinier van der Berg(rtl weer) zijn onlangs nog wezen kijken, naar de snelheid van het smelten van het ijs.En de effecten die het kan opleveren.

  0 likes
 30. laat de natuur haar werk doen met haar co2 hebben wij ?? het leven .maar verbiedt monsanto en consorten verders het leven van de bevolking te verzuren !!

  0 likes
 31. Zet deze link van de Daily mail eens in uw werkbalk, en wees getuige van de opslitsing van de warme golfstroming, die rond de gehele aarde gaat.zie link: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2299812/UK-Weather-Forecast-Big-freeze-end-April-jet-stream-dips-Africa.html

  0 likes
 32. We zitten nog in de staart of de uitloper van ‘de kleine ijstijd’ en toch moeten ze zo debiel mogelijk doen en zeggen dat het een ‘nieuwe ijstijd’ is…

  ‘De kleine ijstijd’ afgelopen in de negentiende eeuw? Je reinste onzin!

  0 likes
 33. [quote name=”Ikke”]We zitten nog in de staart of de uitloper van ‘de kleine ijstijd’ en toch moeten ze zo debiel mogelijk doen en zeggen dat het een ‘nieuwe ijstijd’ is…

  ‘De kleine ijstijd’ afgelopen in de negentiende eeuw? Je reinste onzin![/quote]

  Staat toch echt gewoon op Wikipedia hoor.

  0 likes
 34. [quote name=”Hunting Wolf”]Zet deze link van de Daily mail eens in uw werkbalk, en wees getuige van de opslitsing van de warme golfstroming, etc etc

  Yeah right….. DE DAILY MAIL

  De Daily Mail is een Brits dagblad op tabloidformaat. Het werd opgericht in 1896 en is in handen van Daily Mail and General. De oplage van de Daily Mail betreft meer dan twee miljoen. De krant heeft net zoals alle andere Britse dagbladen een zondagseditie. De zondagsuitgave van het blad heet The Mail on Sunday.De politieke mening van de Daily Mail is rechts, conservatief en populistisch en de krant is kritisch over de EU, immigranten, buitenlanders en andere minderheden. Naast de gebruikelijke artikelen over politiek, economie, binnen- en buitenlands nieuws en opinie wordt zeer veel aandacht besteed aan sport, roddel, (seks-)schandalen van nationale en internationale beroemdheden, gezondheidstips en vrouwenzaken als make-up, mode en stijl. De bijnaam van de krant, vooral gebezigd door tegenstanders ervan, is de Daily Wail (dagelijkse klaagzang).De Daily Mail wordt over het algemeen afgedaan als boulevardblad, en de journalistieke betrouwbaarheid is twijfelachtig.[bron?] De krant profileert zichzelf als iets netter, betrouwbaarder, degelijker en vooral meer “middle-class” dan bijvoorbeeld Britse sensatiekranten als The Sun en de Daily Mirror. De Daily Mail kent dan ook geen zogeheten Page Three Girl. De doelgroep van de krant is de lower-middle-class.[1] Het is de grootste concurrent van de Daily Express, en de Daily Mail lijkt op veel terreinen dan ook op deze krant, met name wat de gebruikte lettertypen, politieke mening, schrijfstijl en nieuwskeuze betreft.

  En dan nog helga van de sleur
  rtl weer
  En ook nog een weervoorspelmachine!!!

  Daar kan ik niet tegen op, zulke bronnen heb ik niet!
  Ik heb alleen een lotto voorspelmachine ,maar die werkt niet zo goed

  0 likes
 35. [quote name=”Hunting Wolf”]Aan de reaktie,s van sommigen te zien intereseerd het klimaat ze niet meer, door de valse propoganda.Maar een feit is dat de noordpool wel degelijk smelt en de zuidpool daarintegen groeit.Vraagje, stel de noordpool is weg. Wat voor invloed heeft dit op de aardrotatie??#BENDING UNIT 22: Wilt u uw gelijk even bewijzen met wat linken?? i.p.v. wat te schrijven waar niet een hout van waar is???Naast dat ik radiozendamateur ben,heb ik mijn “radiokamer” ook ingericht met apparatuur, die mij het weer kunnen voorspellen.Maar dat is bijzaak.Ik zou dus graag zwart op wit wat linken zien die bewijzen, dat de noordpool weer groeit.Ik doe nu alvast het wedje, dat die linken er niet gaan komen!!!!!!!!!Omdat ze niet bestaan!!!!!!Is een ongecontroleerde mening geven, dan nog wel verstandig???[/quote]

  Kruip gewoon zelf achter je pc
  Linken genoeg!

  0 likes
 36. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”kengai”]Bending, de noordpool smelt wel, zie de problemen van bv. de ijsbeer, alle natuur filmmakers hebben het daarover, die zien het verschil.[/quote]
  Heel goed gezien, en Helga van leur en Reinier van der Berg(rtl weer) zijn onlangs nog wezen kijken, naar de snelheid van het smelten van het ijs.En de effecten die het kan opleveren.[/quote]

  Lekkere propaganda bronnen….

  0 likes
 37. [quote name=”Hunting Wolf”]Aan de reaktie,s van sommigen te zien intereseerd het klimaat ze niet meer, door de valse propoganda.Maar een feit is dat de noordpool wel degelijk smelt en de zuidpool daarintegen groeit.Vraagje, stel de noordpool is weg. Wat voor invloed heeft dit op de aardrotatie??#BENDING UNIT 22: Wilt u uw gelijk even bewijzen met wat linken?? i.p.v. wat te schrijven waar niet een hout van waar is???Naast dat ik radiozendamateur ben,heb ik mijn “radiokamer” ook ingericht met apparatuur, die mij het weer kunnen voorspellen.Maar dat is bijzaak.Ik zou dus graag zwart op wit wat linken zien die bewijzen, dat de noordpool weer groeit.Ik doe nu alvast het wedje, dat die linken er niet gaan komen!!!!!!!!!Omdat ze niet bestaan!!!!!!Is een ongecontroleerde mening geven, dan nog wel verstandig???[/quote]

  Wij geven wel om de natuur, maar wij laten ons niet gek en bang maken door typetjes als jij, dat is het verschil, Noordpool smelt? als je de mainstream media moet geloven wel ja, als jij dat als bron gebruikt dan zegt dat al genoeg lijkt mij…

  http://eindtijdnieuws.blogspot.nl/2012/01/ijskap-noordpool-smelt-niet-maar-wordt.html

  0 likes
 38. 2 woorden: HAARP en Chemtrails.

  Deze zorgen voor de zogenoemde “geo-engeneering (weermanipulatie) wat ook niet meer ontkent wordt, alleen men gaat er gewoon mee door.

  Door de aanwezige deeltjes aluminium en barium in de atmosfeer (vanuit de chemtrails) kunnen de frequenties afkomstig van HAARP het weer zodanig manipuleren dat er kou, droogte of sneeuw ergens kan vallen, maar ook aarbevingen, tsunamies, orkanen etc, etc, HAARP is een zeer krachtig wapen in de strijd om politieke kwesties of andere belangen af te dwingen in een land. Welcome America!
  Lees het boek: “ANGELS DON’T PLAY THIS HAARP!” en je weet heel veel meer. Kijk ook youtube en check het zelf. Ik doe het pas ruim 8 jaar.

  0 likes
 39. Het algemene beeld is dat de temperatuur merkbaar stijgt, maar dat we nu in een periode zitten van koude winters, zoals dat wel vaker voorkomt. Stijging is de tendens. De wereldwijde vernietiging van complete ecosystemen en de verafgoding van “groei” vind ik enger. Ik zeg “krimp”.

  0 likes
 40. En ik maar denken dat millue terrositen zoals het IPPC en roganisaties als Greenpeace achter het idee zaten dat CO2 een slecht iets was. Daar kan je namelijk keer op keer lezen over de zogenaamde hel en doemenis als we niets aan CO2 doen. Monsanto lijkt me heel sterk dat die er achter zit, aangezien elk plantje, genetisch aangepast of niet sneller gaat groeien van co2. Lijkt mij dat zij zichzelf hiermee in de voet schieten!

  0 likes
 41. En het IPPC houdt zich NIET actief bezig met het onderzoeken van mogelijke oorzaken, daar haar enige bestaanreden is om ‘man made global warming’ te bewijzen, iets dat maar niet lukt, en waarbij in elk rapport de (aangetoonde)leugens de boventoon voeren. Elk rapport is zogenaamd Peer-reviewed, maar het IPCC behoudt zich het recht om na review zaken aan te passen zonder deze te laten checken door de wetenschap. Iets dat pijnlijk merkbaar was, nadat het laatste rapport is gelekt, zodat iedereen weet wat er in het originele rapport staat, en wat men wil verzwijgen.

  Het IPCC is de grootste malafide organistaie die er bestaat, dicht gevolgd door Greenpeace, die zich met idealisme bezig houdt en zich niet bij de feiten houdt.

  0 likes
 42. [quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”kengai”]Bending, de noordpool smelt wel, zie de problemen van bv. de ijsbeer, alle natuur filmmakers hebben het daarover, die zien het verschil.[/quote]
  Heel goed gezien, en Helga van leur en Reinier van der Berg(rtl weer) zijn onlangs nog wezen kijken, naar de snelheid van het smelten van het ijs.En de effecten die het kan opleveren.[/quote]

  Lekkere propaganda bronnen….[/quote]
  De Ijsbeer bestaat al meer dan 600.000 jaar, waarbij haar habitat al diverse malen ijsvrij is geweest. Waarom zou een eventuele (niet te verwachten op korte termijn) ijsvrije habitat nu wel problemen geven.

  Oh ja, klein feitje de absolute aantallen nemen jaarlijks toe van de in de jaren 70 met uitsterven bedreigde ijsbeer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...