CoronaMens en Dier

Premier Rutte belde in april 2020 al met Gates over coronavaccins: ‘Dat ging over heel veel geld’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

De minister van Volksgezondheid heeft onlangs een groot aantal Wob-documenten openbaar gemaakt over de corona-aanpak. Uit één van de stukken, een e-mail, blijkt dat er in april 2020 al telefonisch contact was tussen premier Mark Rutte en Melinda Gates over coronavaccins. Op dat moment was er nog geen werkend coronavaccin.

Een medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation schrijft in de e-mail aan het ministerie van Volksgezondheid dat Melinda Gates, de ex-vrouw van miljardair Bill Gates, op 26 april 2020 heeft gebeld met Rutte over de Inclusieve Vaccin Alliantie, die Nederland samen met Frankrijk, Duitsland en Italië heeft gevormd.

Aangezien onze stichting nauw betrokken is bij de ontwikkeling van coronavaccins, zou ik deze week graag telefonisch contact met u hebben om meer te horen over dit initiatief, schrijft de medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Heeft u, net als ik, bepaalde gedachten daarbij?

“Vandaar dat Hugo de Jonge snel zei dat het vaccin de enige oplossing was. Het vaccin moest de oplossing worden,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Wisten we al, maar de Wob-verzoeken bevestigen het.”

Columnist Marianne Zwagerman schrijft: “Onze premier belt met Bill over prikjes. Gezellig.”

“Contacten tussen premier Rutte en Bill Gates over vaccins. Dat ging over belangen en dus heel veel geld. Heeft u, net als ik, bepaalde gedachten daarbij?” vraagt journalist Lucas Hartong.

325 miljoen euro

Korte tijd na het telefoontje van Melinda Gates zegde Rutte honderden miljoenen belastinggeld toe aan Gavi, een samenwerkingsverband van onder meer Bill Gates, de WHO en Unicef. Dit samenwerkingsverband speelde een grote rol bij de ontwikkeling van coronavaccins.

Rutte maakte op 4 juni 2020 tijdens de Global Vaccine Summit bekend dat Nederland tussen 2021 en 2030 325 miljoen euro beschikbaar zal stellen aan Gavi.

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
5 maanden geleden

U bent door pinokkio rutte overgeleverd aan klauSSchwab. De afspraken met het WEF zijn binden volgens onze young global hitler.

Wordt wakker mensen !!

Verkoper iv
Verkoper iv
5 maanden geleden

Volgens mij zou je dit met betrouwbare virologen en artsen moeten bespreken en niet met een Microsoft verkoper en een eugenic die de mensheid wil uitroeien, idiote
rutte

Anneri
Anneri
5 maanden geleden

Weg met Rutte en de rest !!! ASAP???

NooT
NooT
5 maanden geleden

‘Op dat moment was er nog geen werkend coronavaccin.’
Dûh, er was geen virus, geen pandemie, en dus ook geen vaccin.
Nog steeds niet trouwens.

Wel mooie nieuwsgaring weer dit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x