Mens en Dier

Nieuwe partij Omtzigt zit diep in de WEF-netwerken: ‘Het bewijs is geleverd’

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!

NSC, de nieuwe partij van Pieter Omtzigt, is doordesemd met invloeden van het World Economic Forum. Een voorbeeld.

Op plaats vier op de lijst van NSC, die hoge ogen gooit in de peilingen, vinden we Caspar Veldkamp. Deze diplomaat met een enorme staat van dienst in Europa is bewindvoerder bij de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling in Londen. Ook was hij ambassadeur in Griekenland en Israël, en plaatsvervangend directeur voor de VN en internationale financiële instellingen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Hij is één van de vele ambtenaren die diep in de globalistische netwerken zitten, schrijft Burgercomité EU op X. “Een jarenlange loopbaan in de globalistische cenakels wil hij nu afronden met een Kamerlidmaatschap, wellicht zelfs een ministerschap. Mensen, pas op!”

Ook opmerkelijk: Veldkamp hoorde in november 2021 al dat Rusland Oekraïne zou binnenvallen. Hij werd op 14 november door een hoge Amerikaanse functionaris vertrouwelijk gebriefd. De functionaris keek hem aan en zei: “Caspar. Het gaat gebeuren.”

Duurzame financiering

Veldkamp is daarnaast een sleutelspeler in de wereld van ‘duurzame financiering’, net als Viktoria de Bourbon de Parme, de eega van Oranjetelg en bestuurslid van het Forum of Young Global Leaders van het World Economic Forum prins Jaime de Bourbon de Parme.

We stimuleren investeringen in groene gebouwen, duurzame energie, groene steden, merkte Veldkamp op. Tussen 2016 en 2020 besloeg ‘groene financiering’ 37 procent van de totale investeringen van zijn bank.

We moeten volgens hem op een meer holistische manier naar voedsel, klimaat en financiën kijken. “Duurzaamheid is een proces, geen status.”

Knap werk

Toen Paul Bekkers, permanent vertegenwoordiger bij het bureau der Verenigde Naties en bij andere internationale organisaties in Genève, op LinkedIn schreef dat hij verheugd was om de koningin, premier en andere kabinetsleden bij te staan op het WEF in Davos, schreef Veldkamp: “Knap werk, Paul.”

“Meneer Veldkamp is ook een echte Weffer. Duurzaamheid is zijn ding,” aldus Burgercomité EU. “Het bewijs is geleverd. NSC zit diep in de WEF-netwerken. Via figuren als Veldkamp van NSC gaat het WEF het Schwabinet straks penetreren.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
6 maanden geleden

Als ik dit lees. En hoor en zie. Het wordt tijd dat de mensheid eens een lesje leert. Vooral die volgzame kneusjes.

hoogtijd
hoogtijd
6 maanden geleden

Reden niet omzigt te kiezen, maar FVD of PVV

Kiekedief
Kiekedief
6 maanden geleden

Op hem stemmen was ik al niet van plan .
enge partij,alles gaat zo stiekum.

Fietje
Fietje
6 maanden geleden

De naam van de broer van Omtzigt staat gewoon op de lijst op de WEF internetsite, dus…….? Gen twijfel mogelijk!

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x