BinnenlandCorona

Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing voor de 2G-coronapas een modelstudie van de TU Delft. Maar deze studie is daar nooit voor bedoeld, zegt de auteur. Hij trekt zijn handen af van het model waarop het OMT en het kabinet de QR-code en het 2G-beleid baseren.

“Het model geeft geen onderbouwing voor wel of geen coronapas,” schreef auteur Bas Kolen aan Follow the Money. Het is gemaakt ‘om te kijken of je met acceptabele risico’s evenementen kan organiseren’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png
Zegt niets over het nut

Het ministerie van Volksgezondheid bevestigt dat het onderzoek van Kolen dit najaar is gebruikt als ‘input voor OMT-adviezen ten aanzien van coronatoegangsbewijzen’, met de kanttekening dat het werk wel ‘verder gevalideerd moet worden’, schrijft Follow the Money.

De berekening die Kolen maakte, ging over één imaginair evenement met 100.000 bezoekers en ‘zegt niets over het nut van invoering van de QR-code’.

Misleiding

Denk-voorman Farid Azarkan reageert: “Dit is misleiding.” Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) zegt: “Na 645 dagen coronacrisis zou het demissionair kabinet onderbouwde voorstellen moeten doen.”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
2 jaren geleden

Opgepakt moet dieschoolmeester worden day is willens en wetens, bedrog massamoord met voorbedachte rade. Daar helpt geen zng. onschendbaarheid meer tegen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

IK ben daar hoegenaamd totaal niet door verrast.

Wij worden met z’n allen al vanaf dag 1 van deze zogenaamde pandemie volledig in de maling genomen.

Als ik ga beginnen met alle feiten op te noemen, waarbij alles wat recht is krom werd gepraat en alles wat krom is recht wordt gepraat, dan ben ik over een half uur achter de computer NOG niet klaar.

Maar even zo een paar feiten op een rijtje: er werd (en wordt nog steeds) een zogenaamde PCR-test gebruikt om een zogenaamd virus op te sporen, die duidelijk niet deugt.

Dat heeft de onderzoeker Karry Mullis zelf verklaard.

Dan het plaatsen van dit o zo gevaarlijke virus in de categorie 1 lijst. Volkomen onterecht, als je nagaat dat er een IFR is van 0,15%. Vergelijkbaar met de o zo bekende griep!

Dan het roepen dat wij alleen “gered” zouden worden door het vaccin, dat overigens in NIETS lijkt op een echt vaccin, dat nog tot 2023 in een experimentele fase zit, maar waar frauduleus van wordt beweerd, dat het volkomen “veilig” is.

Het afgelopen jaar heeft, althans voor wie dit ECHT wil zien, het tegendeel bewezen.

En daar komt nu dan alweer het zoveelste wapenfeit bij: Op de bekende onwetenschappelijke manier wordt een onderzoek van Bas Kolen van de TU in Delft volkomen uit zijn verband gerukt en puur voor eigen belang misbruikt.

Met alles wat er tot nu toe uit de kast is getrokken door dit demissionaire kabinet met zijn incompetente ministers zal dat velen van ons absoluut niet verbazen.

Farid Azarkan roept: “Dit is misleiding.” Ik roep dan: “What else is new?”

Maar op de een of andere manier wil een groot deel van de Nederlandse bevolking graag misleid worden, getuige de lange rijen om voor de derde prik te gaan.

Zij lijden aan cognitieve dissonantie, waarschijnlijk doordat hun hersenen door de eerste twee prikken al behoorlijk aangetast zijn.

Een andere verklaring heb ik er niet voor.

Het is wat al een aantal mensen hebben geroepen: Als je één keer iets koopt of krijgt in dit geval, dat NIET helpt, je doet het vervolgens nog een tweede keer en dat helpt ook niet en is zéér duidelijk ineffectief, hoe bestaat het dan, dat je zonder nadenken als een kip zonder kop voor de derde keer gaat?

Wat mij betreft ben je dan dommer dan een ezel. En dan doe ik waarschijnlijk de ezel nog onrecht aan met deze bewering.

Lisa Westerveld van Groen Links zegt, dat het demissionaire kabinet met onderbouwde voorstellen zou moeten komen.

Heel naïef om te veronderstellen dat zij dat überhaupt zouden willen.

Dat dit incompetente zootje daar nog steeds de lakens mag uitdelen, komt, omdat ze achter de schermen “machtige” vrienden hebben, die het helemaal prima vinden hoe alles nu gaat.

Het is inmiddels in Nederland één grote puinhoop en zolang het merendeel van de bevolking nog steeds achter dit wanbeleid staat, zal er (helaas) op korte termijn niets veranderen.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Hugo gebruikt alles wat hij vind dat zijn gelijk gebruiken kan .En of dat nu wel dan niet democratisch of gerechtvaardig is of economisch verantwoord daar maalt hij niet om .Zo lang hij zijn psychopatische machtspelletjes maar kan doorvoeren .Geholpen door even zo op macht beluste o m t leden .Ook zij scharen zich gaarne aan bij de vooraf besproken route .Waar van de beide ministers uiteindelijk uitvoerders zijn een rutte en de jonge volgen schwab en vrienden en niets is daarbij te gek .Of nederland nu naar de verdommenis gaat het maakt niet uit .Liegen bedriegen en het grootdte gredeelte van de bevolking vind het prima

wakkere
wakkere
2 jaren geleden

HUGO met baard , hugo zonder baard,als het hem echt te heet onder de voeten word, zal die wel met baard zwart of blond geverfd worden, zodat hij onherkenbaar is. Of kaal geschoren!!!

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x