Buitenland

‘Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken’. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zionisten hebben overal ter wereld invloedrijke lobbygroepen, met name in de Verenigde Staten, die druk uitoefenen op het bankwezen, de media en de politiek, en die de controle hebben over het Amerikaanse congres, de president, het ministerie van Buitenlandse Zaken en denktanks. Dat heeft de Egyptische journalist Al-Azab Al-Tayyeb gezegd op de Egyptische televisie, schrijft website Memri.

De zionistische lobby is aanwezig in Europa, in Amerika, maar ook in Canada en delen van Zuid-Afrika, aldus de journalist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Al-Tayyeb zei verder dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog enkele honderdduizenden Joden zijn vermoord in plaats van zes miljoen.

Wetenschappelijke studies

Hij merkte op dat er indertijd niet meer dan 6,5 miljoen Joden in Europa leefden. “Hoe kan een land alle Joden op een heel continent uitroeien?” vroeg hij.

Hij zei dat de gaskamers die de nazi’s naar verluidt gebruikten om Joden te vergassen, in werkelijkheid werden gebruikt om lichamen van overleden gevangenen te cremeren.

Er zijn vele wetenschappelijke studies, waaronder die van [de Franse filosoof Roger] Garaudy, die het officiële cijfer weerspreken, zei de journalist.

Erger

Al-Tayyeb zei vervolgens dat de situatie in Palestina op dit moment ook kan worden omschreven als een Holocaust, ‘maar dan erger’.

Tijdens het tv-programma kwam bovendien een item voorbij waarin werd geclaimd dat ‘antisemitisme en de leugen van de Holocaust worden gebruikt om geld te verdienen en het Westen af te persen’.

[Memri]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nimrod14
nimrod14
4 jaren geleden

6 mijoen of 100000 Ik zie het discussiepunt niet Het blijft namelijk VERKEERD

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Niemand die het aandurft? Ik ben wel is voorgelicht, door iemand in zuid Limburg. Die vertelde me al dat hij twijfelde aan het aantal slachtoffers. Hij had een plausibel verhaal. Ik twijfelde namelijk ook al. Vooral, omdat het in die tijd nog makkelijk was, om met cijfers te knoeien. Nou is de moord op 1 persoon voor mij al moord hoor. Moet je is in Vietnam kijken …. ze weten nog steeds niet hoeveel er daar verdwenen zijn. Ja, Amerikanen …. pak ‘m beet 60.000

Erde
Erde
4 jaren geleden

Ik raad mensen aan “Adolf Hitler-The Greatest Story Never Told” eens te kijken. Het zal je denkwereld op zijn kop zetten. Alles wat ons geleerd is, is van A tot Z gelogen. Tevens raad ik aan om “Communism by the backdoor” te bekijken. Het zijn hen, de Chazaren, die onze geschiedenis in bloed schrijven.
Hier de beide links. Snel downloaden want ze kunnen zomaar verdwenen zijn. You tube is censuur!

https://www.liveleak.com/browse?q=communism+by+the+backdoor&a=list&submit=Submit+Query

https://www.youtube.com/watch?v=Bf0qU597-tQ

Henk Azie
Henk Azie
4 jaren geleden

Lenin en Stalin hebben 70 miljoen russen vermoord, daar praat niemand over. De foto’s zijn op het bord van Adolf H. geschoven….

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x