Homepagina » Buitenland » ‘Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken’. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust
'Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken'. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust

‘Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken’. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust

De zionisten hebben overal ter wereld invloedrijke lobbygroepen, met name in de Verenigde Staten, die druk uitoefenen op het bankwezen, de media en de politiek, en die de controle hebben over het Amerikaanse congres, de president, het ministerie van Buitenlandse Zaken en denktanks. Dat heeft de Egyptische journalist Al-Azab Al-Tayyeb gezegd op de Egyptische televisie, schrijft website Memri.

De zionistische lobby is aanwezig in Europa, in Amerika, maar ook in Canada en delen van Zuid-Afrika, aldus de journalist.

Al-Tayyeb zei verder dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog enkele honderdduizenden Joden zijn vermoord in plaats van zes miljoen.

Wetenschappelijke studies

Hij merkte op dat er indertijd niet meer dan 6,5 miljoen Joden in Europa leefden. “Hoe kan een land alle Joden op een heel continent uitroeien?” vroeg hij.

Hij zei dat de gaskamers die de nazi’s naar verluidt gebruikten om Joden te vergassen, in werkelijkheid werden gebruikt om lichamen van overleden gevangenen te cremeren.

Er zijn vele wetenschappelijke studies, waaronder die van [de Franse filosoof Roger] Garaudy, die het officiële cijfer weerspreken, zei de journalist.

Erger

Al-Tayyeb zei vervolgens dat de situatie in Palestina op dit moment ook kan worden omschreven als een Holocaust, ‘maar dan erger’.

Tijdens het tv-programma kwam bovendien een item voorbij waarin werd geclaimd dat ‘antisemitisme en de leugen van de Holocaust worden gebruikt om geld te verdienen en het Westen af te persen’.

[Memri]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nimrod14
nimrod14
1 jaar geleden

6 mijoen of 100000 Ik zie het discussiepunt niet Het blijft namelijk VERKEERD

King of Light
King of Light
Reactie op  nimrod14
1 jaar geleden

Wel als Khazaarse joden de gewone joden verraden. En Hitler hebben gebruikt als geleid projectiel. En daar nu nog steeds dik geld aan verdienen. Dan hebben we een enorm discussiepunt.

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  nimrod14
1 jaar geleden

5.999.999 is minder erg dan 6.000.000, toch? Het zijn mensen die straks als de laatste WWII overlevende is overleden, gaatntwijfalen of er ooit wel een WWII is geweest, want niemand die het heeft meegemaakt.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Niemand die het aandurft? Ik ben wel is voorgelicht, door iemand in zuid Limburg. Die vertelde me al dat hij twijfelde aan het aantal slachtoffers. Hij had een plausibel verhaal. Ik twijfelde namelijk ook al. Vooral, omdat het in die tijd nog makkelijk was, om met cijfers te knoeien. Nou is de moord op 1 persoon voor mij al moord hoor. Moet je is in Vietnam kijken …. ze weten nog steeds niet hoeveel er daar verdwenen zijn. Ja, Amerikanen …. pak ‘m beet 60.000

Willie
Willie
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Daarbij hebben ze iets met het getal 6 miljoen! Ooit een heel artikel van 1920 de New York Times gelezen waarin ook weer het getal 6 miljoen naar voren komt. Dit ook interessant: https://karunamovement.blogspot.com/2014/02/de-magische-zes-miljoen.htmlhttps://forum.fok.nl/topic/822345/4/25

Erde
Erde
1 jaar geleden

Ik raad mensen aan “Adolf Hitler-The Greatest Story Never Told” eens te kijken. Het zal je denkwereld op zijn kop zetten. Alles wat ons geleerd is, is van A tot Z gelogen. Tevens raad ik aan om “Communism by the backdoor” te bekijken. Het zijn hen, de Chazaren, die onze geschiedenis in bloed schrijven.
Hier de beide links. Snel downloaden want ze kunnen zomaar verdwenen zijn. You tube is censuur!

https://www.liveleak.com/browse?q=communism+by+the+backdoor&a=list&submit=Submit+Query

https://www.youtube.com/watch?v=Bf0qU597-tQ

cervantis
cervantis
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Ik raad mensen aan om objectief na te blijven denken en niet alles voor zoete koek te slikken. Dit geldt zowel voor de holocaust als ook voor deze moslim meneer die van nature al is opgevoed en vergiftigd met haat voor alles wat met Israel of joden te maken heeft.

Erde
Erde
Reactie op  cervantis
1 jaar geleden

Ach, ik heb niets tegen Joden. Op dit moment ben ik samen met een Israeli bezig met een ecologisch landbouw project in Portugal. Super aardige jonge man!

Margie
Margie
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Forest farming Erde? 🙂

Erde
Erde
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

Het gaat om akkerbouw op kleine percelen met een systeem waar de verschillende gewassen elkaar ondersteunen in hun groei en bescherming. En een project in de Algarve om zout water te ontzilten. Daar heerst een nijpend grondwater tekort. Ik ben nog helemaal nieuw hier in, maar razend enthousiast. Leuk! Eens iets anders dan knopjes indrukken waar ik normaal mee bezig ben, (computers). Al vind ik dat ook heel leuk.

dna
dna
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Of je nou hitler, mandela of bibi hebt, alle drie zijn ze slecht

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

Lenin en Stalin hebben 70 miljoen russen vermoord, daar praat niemand over. De foto’s zijn op het bord van Adolf H. geschoven….

Ikk
Ikk
1 jaar geleden

Volgens de Russen en het rode kruis 350000 joden.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Geld verdienen over de holocaust. Dat heb ik een keer geschreven op Nu.nl, werd meteen geblokkeerd.
Het Anne frank huis loopt als een trein. Dus er wordt geld verdiend over een tragedie. Zo houd je het toch in stand? Als je puur over geld praat.
Als je continu herhaalt wat er fout ging, dan kun je het ook nooit verwerken.
Waar ik me ook aan stoor: waarom moeten wij boetegeld betalen over die periode? Velen waren niet eens geboren. De NS moet dokken, dat betekent dat wij(die er niks mee te maken hebben) het gaan betalen(wordt doorberekend op een kaartje). Mijn voorouders/familie hebben ook geleden tijdens de oorlog/en.
Waar gaat dat boetegeld naartoe? Naar de illegale kolonie in Israel? Landje pik?
Hetzelfde gebeurt met de slavernij.
Van mij mag er de streep erover.
Kunnen we niet beter hier betaalbare huizen bouwen? Onze kinderen wonen te lang thuis. Kunnen niet eens een toekomst opbouwen. Bij mij in de wijk wonen veel jongeren(rond de 25) met kinderen bij hun ouder(s) in. Staan dan in feite stil.
Huidige algemene toestand: er wordt veel geklaagd over van alles en nog wat, maar waar men werkelijk over moet klagen, dat doet men niet.

dna
dna
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Sabbatean Frankists bestaan idd

Joost
Joost
1 jaar geleden

Ach kijk…. weer een “zielige” moslim.
Inplaats van de hand in eigen boezem te steken gaan we wederom joden de schuld van alles geven.

André
André
Reactie op  Joost
1 jaar geleden

Hij heeft het over zionisten die zich achter het jodendom verschuilen. Zionisten zij niet perse joden. Overgrote deel van joden zijn eerlijke joden die ook een bloedhekel aan zionisten hebben. Natuurlijk zijn ook zij slachtoffer en niet ‘schuldig’ zoals jij stelt. Ik adviseer je zelf onderzoek te doen.

Philip
Philip
1 jaar geleden

Jaren geleden al de discussie gevoerd omdat ik persoonlijk vond/vind dat 6 miljoen zwaar overdreven is.
Toen kwam er uit dat die 6 miljoen Joodse doden over ww1 en ww2 is, nog steeds te veel als je het mij vraagt en een peulschil vergeleken met die meer dan 100 miljoen anderen doden.

Andere doden: geallieerden, 5-15 miljoen doden, Russen, 30-70 miljoen doden, Duitsers, 5-10 miljoen doden
Dan heb ik het nog niet over ouderen, kinderen, gehandicapten en andere minderheid groepen zoals de Roma zigeuners die werden afgeslacht.

In the end 6 miljoen joodse doden over ww1 en ww2 uit, stelt niets voor vergeleken met die tientallen miljoenen andere doden, maar die groepen gaan tenminste zich niet verschuilen achter het onrecht wat hen werd aangedaan.

Land pikken, een volk uitbuiten waardoor een bevolking omkomt van honger en ontbering, een stenen en stalen muur, grenspost controles, systematisch discrimineren, pesten.
Moslims pesten en tegen elkaar opzetten, zelfs christenen moeten er aan geloven, maar o wee als dat krapuul volk op hun wandaden worden gewezen, dan is de wereld te klein aan gaan ze zich verstoppen achter die zgn holocaust!!!

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  Philip
1 jaar geleden

U vergeet blijkbaar gemakshalve dat in de eerste wereldoorlog er vele joden aan Duitse kant vochten.

Bas van Schie
Bas van Schie
Reactie op  Philip
1 jaar geleden

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat joden, moslims, christenen en zelfs krapuul volk gewoon mensen zijn?
Met een baan vrienden kinderen ect.

En dat de mensen die deze wanddaden begingen ook gewoon mensen waren, met een baan vrienden kinderen ect.

Waarom denk je dat als jij onderdruk gezet word om andere om te brengen, jij je angst om het zelfde lot te ondergaan kan weerstaan?

Het mechanisme zit tussen je oren, recht voor je neus.
Dat is de rede waarom mensen zijden; ik heb het niet geweten.

Iedereen wist het, Hitler sprak openlijk over het vernietigen van joden. Maar ze wisten niet dat zij er aan mee deden.
Jouw hele stukje, zoals je het schrijft zo als je denkt, dat is de rede waarom dit soort dingen gebeuren.

Je zit in je hoofd, de geschiedenis is niet vervalst, het is echt gebeurd. En als we niet in ons hart zitten, blijft het gebeuren.

Vlieger
Vlieger
1 jaar geleden

De heilige moslims hebben natuurlijk zelf nooit een vlieg kwaad gedaan.

Elise
Elise
Reactie op  Vlieger
1 jaar geleden

Daar gaat het nu niet om.

Bas van Schie
Bas van Schie
1 jaar geleden

Wie gaat kijken Auschitz -Birkenau en in de uitkijktoren boven de ingang gaat staan, ziet hoe groot het vernietiging kamp was. (groter dan het oog reikt)

Ga er eens naar toe om te zien voelen, welke energie daar hangt. Kijk eens naar de ogen van de foto,s die daar hangen.
Wat wij elkaar daar aangedaan hebben is niet te geloven.

Maar zeggen hoe verschrikkelijk het was helpt niet. Want het zelfde gebeurd dagelijks over de hele wereld.
Het enige dat helpt is ontwaken uit de waan dat je iemand bent.

x

Check Also

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

de jonge

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x