Homepagina » Het Complot » “FBI was meesterbrein achter moord op Martin Luther King”
"FBI was meesterbrein achter moord op Martin Luther King"

“FBI was meesterbrein achter moord op Martin Luther King”

De beroemde woorden van Martin Luther King waren deze week weer veel te horen in de VS. Het was maandag Martin Luther King Day. Alle medewerkers van de federale overheid en veel scholen hadden een vrije dag.

Volgens twee schrijvers speelde de FBI een grote rol bij zijn moord. In hun boek Killing King gaan Stuart Wexler en Larry Hancock dieper in op de cover-up rond de moord op MLK. Zij stellen dat de FBI onder Clarence Kelly, de opvolger van J. Edgar Hoover, het Amerikaanse Congres misleidde door documenten over de moord op King te vernietigen.

Het Congres had de inlichtingendienst opdracht gegeven de stukken te bewaren. De FBI zou onder meer alle informatie over Tommy Tarrants, een hooggeplaatst lid van de Ku Klux Klan uit Mississippi, hebben vernietigd. Dit kwam naar buiten toen een congressionele commissie de moord op King en president Kennedy moest onderzoeken.

Bewust

Volgens de auteurs werd Tarrants door de FBI ingehuurd om King te vermoorden. “Er is geen twijfel over mogelijk dat dit bewust is gedaan,” vertelde Wexler aan de Daily Mail. “Ze wilden niet dat hij als getuige zou worden gehoord.”

Een man genaamd Laude Matthews stond destijds op het punt de leiding van de Klan in Mississippi over te nemen. Wexler stelt dat Matthews in het geheim voor de FBI werkte. Als dit bewezen wordt kan dit één van de grootste schandalen in de geschiedenis van de FBI worden, voegde hij toe.

Meerdere pogingen

Tarrants zat in de gevangenis wegens een bomaanslag, maar de FBI liet hem vrij. Dat was ongehoord, aldus Wexler. In een vorig boek schreef het tweetal over een nationaal netwerk van blanke supremacisten dat meerdere pogingen heeft gedaan om dr. King te doden.

King werd op 4 april 1968 vermoord op het balkon van het Lorraine Hotel in Memphis in de staat Tennessee. James Earl Ray bekende de moord, maar herriep later zijn verklaring.

[Atlanta Blackstar]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. De FBI het meesterbrein.
  Juist.
  En Dagobert Duck het meesterbrein achter de massa beroving die wij hier de Eurocrisis noemen.

  Vroeger bestond het Romeinse Rijk uit een klein elite groepje rijke families die landen en gebieden gingen veroveren voor geld, slaven, kunst, macht, invloed en glory.

  Vandaag bestaat het Westerse Rijk uit een klein elite groepje rijke families die landen en gebieden vervoveren voor geld, slaven, kunst, macht, invloed.

  De trots van het roven, doden en plunderen is er toch wat vanaf, gezien de bevolking toch iets wijzer is geworden.
  Dus nu verstoppen ze zich achter puppets, propaganda, grote merken en terreurnetwerken als de FBI.

  Wat niks meer is dan een geheime staats politie waarvoor we de afkorting Gestapo hebben.

  15 likes
 2. LS…

  Meesterbrein !? Die Satanische genius zal je bedoelen !

  1 likes
 3. Diep Satanische etc

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...