Gezondheid

Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft farmaceutische bedrijven opnieuw vergeleken met moordenaars.

Tijdens de talkshow ‘State of the Union’ op CNN vergeleek de Democratische presidentskandidaat de alsmaar stijgende insulineprijzen voor diabetespatiënt met moord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eerder deed hij tijdens een fundraiser in Michigan soortgelijke uitspraken.

Op de schop

“We hebben hier te maken met een filosofische kwestie,” zei hij tegen CNN.

De Democraat wil dat het gezondheidszorgsysteem in de Verenigde Staten op de schop gaat en dat iedereen toegang krijgt tot goede zorg.

Corruptie

“Directeuren van farmaceutische bedrijven zien zichzelf als mensen die levens helpen verbeteren en redden,” reageerde presentator Jake Tapper. “Ziet u ze echt als moordenaars?”

“Je kunt ze noemen wat je wilt,” zei Sanders. “Als president van de Verenigde Staten ga ik de farmaceutische industrie aanpakken. Ze maken zich schuldig aan corruptie.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Weer zo’n loze belofte van een stropdas op campagne.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Ja natuurlijk zijn het moordenaars pur sang. Heel de top van de farmaceutische industrie , die wereldwijd samenwerkt, zijn psycho’s . Als volk zou je massaal tegen deze schoften in opstand moeten komen. Maar als ik het NOS journaal van zo even analyseer met zijn ongekende propaganda dan word je helemaal moedeloos. Echt Goebels had nog wat kunnen leren van het NOS journaal, wat een vreselijke schande dat zoiets kan.

rob
rob
4 jaren geleden

Elk bedrijf ongeacht wat voor bedrijf het ook is corrupt, er gebeurt altijd wel iets wat niet door de beugel kan, ongeacht het nu een beetje corrupt is of het erg corrupt, het begint altijd bij een beetje gesjoemel en dat is de voorbode van erger gesjoemel, elk bedrijf sjoemelt met gegevens,kan ook niet anders wat de regels die het wil voorkomen zijn regels die eigenlijk niet haalbaar is met de werkelijkheid, de werkelijkheid is dat men moet sjoemelen om verder te groeien wanneer de groei stopt door een regel of wetgeving, nu gaat het hier om medicijnen, elk medicijn is een product verkregen door mensen die zich als proefkonijn laat gebruiken en er een vergoeding ervoor krijgt,eigenlijk gezegd door experimenten op mensen en dier of ze nu dood of levend zijn . de gezondheid zorg slaat nu een beetje door in al zijn middelen en elk pilletje heeft zo taak om het te verbeteren , met ander woorden elk mens die word geboren is niet gezond en moet aan de medicijn geholpen worden en het begint al men een inenting,natuurlijke middelen zijn er niet meer want dat probeert men wel te ontkrachten. ja wat dat betreft is het mensdom gevallen en overgeleverd aan de farmaceutische industrie. Corruptie is en brengt nu eenmaal veel geld op voor een bedrijft ongeacht wat voor bedrijf het ook is .niemand is daar schoon of zuiver in..kan ook niet ,een regel of de regel zelf is ook meestal een beknellend geval voor bedrijven regels zijn eigenlijk ook een middel of een experiment een soort medicijn ,en men word daar ook een beetje ziek van.. het ene bedekt de ander, en de ander bedekt het ene..en zo sjoemelt de mens maar een beetje aan ..en de gevolgen zijn dat er altijd wel iemand is die het beter kan doen,,als een president of een directeur faalt treed men in de fundamenten van zijn voorganger , en ook deze zal gewoon met de tijd weer falen..een regel of wet maakt vrij zegt men , maar eigenlijk is het een gevangenschap..als een wet of een regel ingaat tegen de vrijheid van ontwikkeling zal de ontwikkeling altijd mensen levens kosten en levens sparen…zo is het medicijnen ,bestralingen of wat dan ook, een of het medicijn is nu eenmaal niet het optimale middel om een leven te sparen het kan ook nog zieker maken, of een verslaving aan dat middel. het begint altijd met de aller grootste verslavende middel , het Geld middel de medicijn waar elk bedrijf elk persoon verslaaft aan is..zonder dat men het echt beseft omdat dit middel zo is ingeburgerd ziet men deze niet meer als een verslaving maar het is de verslaving en de voorloper van alle ander verslaving en deze erdoor in het zadel en een hardnekkige middel is voor al wat er Na komt..en gebeurt.

Ron
Ron
4 jaren geleden

FDA WENST DE STAMCELTHERAPIE TE SLUITEN OMDAT DE SUCCESSEN OP GENEZING CONCURRENTIE ZIJN VOOR BIG FARMA. Het past niet in het business model van de farma, liever hebben ze chronisch afhankelijke patiënten daar kan je lekker op verdienen en later als er door lang gebruik bijwerkingen optreden hebben we daar weer andere medicatie voor. De ziekteverzekering(wij dus) betalen toch om ons vege lijf te redden. Daarom en daarom alleen behandeld men symptomen en niet de totaliteit. Genezing is verlies voor deze stropers.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x