Homepagina » Gezondheid » Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren
Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren

Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft farmaceutische bedrijven opnieuw vergeleken met moordenaars.

Tijdens de talkshow ‘State of the Union’ op CNN vergeleek de Democratische presidentskandidaat de alsmaar stijgende insulineprijzen voor diabetespatiënt met moord.

Eerder deed hij tijdens een fundraiser in Michigan soortgelijke uitspraken.

Op de schop

“We hebben hier te maken met een filosofische kwestie,” zei hij tegen CNN.

De Democraat wil dat het gezondheidszorgsysteem in de Verenigde Staten op de schop gaat en dat iedereen toegang krijgt tot goede zorg.

Corruptie

“Directeuren van farmaceutische bedrijven zien zichzelf als mensen die levens helpen verbeteren en redden,” reageerde presentator Jake Tapper. “Ziet u ze echt als moordenaars?”

“Je kunt ze noemen wat je wilt,” zei Sanders. “Als president van de Verenigde Staten ga ik de farmaceutische industrie aanpakken. Ze maken zich schuldig aan corruptie.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[CNN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ja natuurlijk zijn het moordenaars pur sang. Heel de top van de farmaceutische industrie , die wereldwijd samenwerkt, zijn psycho’s . Als volk zou je massaal tegen deze schoften in opstand moeten komen. Maar als ik het NOS journaal van zo even analyseer met zijn ongekende propaganda dan word je helemaal moedeloos. Echt Goebels had nog wat kunnen leren van het NOS journaal, wat een vreselijke schande dat zoiets kan.

  25 likes
 • Ron schreef:

  FDA WENST DE STAMCELTHERAPIE TE SLUITEN OMDAT DE SUCCESSEN OP GENEZING CONCURRENTIE ZIJN VOOR BIG FARMA. Het past niet in het business model van de farma, liever hebben ze chronisch afhankelijke patiënten daar kan je lekker op verdienen en later als er door lang gebruik bijwerkingen optreden hebben we daar weer andere medicatie voor. De ziekteverzekering(wij dus) betalen toch om ons vege lijf te redden. Daarom en daarom alleen behandeld men symptomen en niet de totaliteit. Genezing is verlies voor deze stropers.

  13 likes
  • Elise schreef:

   Denk dat er dan wel veel mensen eerder zullen sterven. Maar misschien is dat wel de bedoeling.(Georgia Guidestones). Men groeide door overnames en dat is nu ook aan het stagneren. Als mensen teveel kosten en de winsten zijn er niet meer, dan is de oplossing: mensen opruimen. Afvalrace die steeds verder onmenselijker wordt.

   6 likes
   • Klaassen schreef:

    De farmaceutische bedrijven in de wereld zijn eigendom van een paar families, deze zelfde families bezitten ook de grote wapen bedrijven en nog wat meer, tevens bepalen ze wat er in de studie-boeken staat voor artsen en specialisten en stellen deze samen wereldwijd. (zo erg is het ja ).
    Vroeger ging men geneeskunde studeren, tegenwoordig heet dat : Medicijnen studeren

    6 likes
 • rob schreef:

  Elk bedrijf ongeacht wat voor bedrijf het ook is corrupt, er gebeurt altijd wel iets wat niet door de beugel kan, ongeacht het nu een beetje corrupt is of het erg corrupt, het begint altijd bij een beetje gesjoemel en dat is de voorbode van erger gesjoemel, elk bedrijf sjoemelt met gegevens,kan ook niet anders wat de regels die het wil voorkomen zijn regels die eigenlijk niet haalbaar is met de werkelijkheid, de werkelijkheid is dat men moet sjoemelen om verder te groeien wanneer de groei stopt door een regel of wetgeving, nu gaat het hier om medicijnen, elk medicijn is een product verkregen door mensen die zich als proefkonijn laat gebruiken en er een vergoeding ervoor krijgt,eigenlijk gezegd door experimenten op mensen en dier of ze nu dood of levend zijn . de gezondheid zorg slaat nu een beetje door in al zijn middelen en elk pilletje heeft zo taak om het te verbeteren , met ander woorden elk mens die word geboren is niet gezond en moet aan de medicijn geholpen worden en het begint al men een inenting,natuurlijke middelen zijn er niet meer want dat probeert men wel te ontkrachten. ja wat dat betreft is het mensdom gevallen en overgeleverd aan de farmaceutische industrie. Corruptie is en brengt nu eenmaal veel geld op voor een bedrijft ongeacht wat voor bedrijf het ook is .niemand is daar schoon of zuiver in..kan ook niet ,een regel of de regel zelf is ook meestal een beknellend geval voor bedrijven regels zijn eigenlijk ook een middel of een experiment een soort medicijn ,en men word daar ook een beetje ziek van.. het ene bedekt de ander, en de ander bedekt het ene..en zo sjoemelt de mens maar een beetje aan ..en de gevolgen zijn dat er altijd wel iemand is die het beter kan doen,,als een president of een directeur faalt treed men in de fundamenten van zijn voorganger , en ook deze zal gewoon met de tijd weer falen..een regel of wet maakt vrij zegt men , maar eigenlijk is het een gevangenschap..als een wet of een regel ingaat tegen de vrijheid van ontwikkeling zal de ontwikkeling altijd mensen levens kosten en levens sparen…zo is het medicijnen ,bestralingen of wat dan ook, een of het medicijn is nu eenmaal niet het optimale middel om een leven te sparen het kan ook nog zieker maken, of een verslaving aan dat middel. het begint altijd met de aller grootste verslavende middel , het Geld middel de medicijn waar elk bedrijf elk persoon verslaaft aan is..zonder dat men het echt beseft omdat dit middel zo is ingeburgerd ziet men deze niet meer als een verslaving maar het is de verslaving en de voorloper van alle ander verslaving en deze erdoor in het zadel en een hardnekkige middel is voor al wat er Na komt..en gebeurt.

  10 likes
  • eksegese schreef:

   Klopt @Rob, God is vervangen door geld, men doet er letterlijk alles voor. Welbeschouwd is geld helemaal niets, het ontstaat uit het niets, is nergens aan gekoppeld zoals goud of iets dergelijks en is enkel en alleen van waarde mits de schuldenaar ervan in staat blijft terug te betalen wat hij geleend heeft op oneigenlijke gronden. Hij leent immers iets wat fysiek niet eens bestaat, iets wat men gewoon verzonnen heeft. Of de schuldenaar überhaupt terug kan betalen is weer afhankelijk van de economie, iets wat feitelijk ook niet bestaat en volledig onder controle is bij de geldscheppers. Een fictieve wereld dus waar de sluwe jongens letterlijk alles mee uit kunnen halen wat ze maar willen, en dat ook gewoon doen. De Khazaarse Joden hebben de wereld letterlijk in een wurggreep en mensen blijven geld als een God aanbidden en vinden het allemaal wel best. We kijken wel waar het schip strandt. Het schip zal gepland stranden vlak voor het moment dat de Khazaarse Joden de totale macht over zullen nemen. Orde uit chaos ! Het plan is dan ook, dat mensen dit uit pure ellende vrijwillig en gretig zullen omarmen. Het plan is grandioos opgezet en al duizenden jaren bezig en bijna niemand heeft het lef het te zien en te beseffen !!

   15 likes
   • ronjaspers schreef:

    eksegese.Jij bedoeld toch zeker de khazaarse NEPjoden,de rotschids/rockefellers.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.

    0 likes
 • Jeff schreef:

  Weer zo’n loze belofte van een stropdas op campagne.

  5 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  gates

  Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten

  Ik weiger het Gates-vaccin. Ik buig niet ...

  >