Mens en Dier

Noah de ’tijdreiziger’ onthult in deze Australische radioshow geheimen over het jaar 2030

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘Tijdreiziger’ Noah, die uit het jaar 2030 claimt te komen, heeft gezegd dat de kleindochter van Martin Luther King Jr. in de toekomst president van de VS zal worden.

De man haalde het nieuws nadat hij een leugendetectortest had doorstaan. Hij beweerde onder meer dat Donald Trump zal worden herkozen en dat kunstmatige intelligentie een belangrijke rol in de samenleving zal spelen.

Hij was deze week te gast in het Australische ontbijtprogramma The Kyle and Jackie O Show.

Familie

Noah claimde tijdens de uitzending onder meer dat een vrouw genaamd Ilana Remikee familie is van Martin Luther King Jr. en op 21-jarige leeftijd president van de VS zal worden.

De man zei op zender KIIS 1065: “Ze is de kleindochter van Martin Luther King Jr.”

Hij beweerde ook verjongingsmiddelen te gebruiken zodat hij tijdens zijn tijdreizen niet veroudert. “Ik moest pillen nemen om ervoor te zorgen dat ik niet ouder zou worden terwijl ik door de tijd reisde,” zei hij.

Aliens

De man zei verder dat het in de toekomst mogelijk is om designerbaby’s te maken, maar dat dat heel erg duur is.

Volgens Noah leven mensen in de toekomst op Mars om er wetenschappelijk onderzoek te doen en kunnen we contact maken met aliens.

Hij zei dat hij in een enorme koepel werd geplaatst voordat hij naar 2018 reisde. Vervolgens ging er een elektrische schok door hem heen en ‘voordat hij het wist had hij het jaar 2030 verlaten’.

Bekijk de fragmenten hieronder:

Foto: YouTube/Apex TV

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sparky
Sparky
4 jaren geleden

Nou dat is eenvoudig na te trekken of het echt waar is even een klein dna onderzoekje en even kijken of we niet kunnen natrekken waar hij geboren is en of hij familie heeft en waar hij vandaan komt. Alleen jammer dat hij niet zijn gezicht wil laten zien.l

René van Zalk
René van Zalk
4 jaren geleden

21 jaar voor een president is wel erg jong. Dit komt niet geloofwaardig over.

Zetareticulan
Zetareticulan
4 jaren geleden

En als alles straks niet uitkomt wat hij zegt, dan zal hij verklaren dat het door hem kont en zijn uitspraken. Door de dingen die hij heeft gezegd heeft hij de tijdlijn beïnvloed. En zo komt hij er ook weer makkelijk onderuit. En dat is mijn toekomst voorspelling.

Luc
Luc
4 jaren geleden

Die zie ik hier (B of NL) nog niet geinterviewd worden op tv of radio.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x