Homepagina » Mens en Dier » Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?
bill gates
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Bill Gates is één van de rijkste mensen ter wereld. Hij is sinds het begin van de coronacrisis vaak op tv geweest en heeft eigenlijk maar één boodschap: we gaan pas weer terug naar normaal als er een vaccin tegen corona is. Politico noemde hem ook wel de machtigste dokter ter wereld. Achter Bill Gates blijken een aantal bekende en minder bekende mensen te zitten. Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful heeft zich hier flink in verdiept.

Ze begint bij het bekende koffiemerk Starbucks. Het was de vader van Bill Gates, William, die Howard Schultz hielp om het merk groot te maken. Wat zit er zoal in de koffie van Starbucks? Grace: “Genetisch gemodificeerde organismen, pesticiden, glucose-fructosestroop en sporen van groeihormonen, die allemaal gelinkt zijn aan chronische ziekten en vruchtbaarheidsproblemen.”

De melk in Starbucks-koffie komt van koeien die genetisch gemodificeerde maïs eten. Maïs die bespoten is met pesticiden, zoals Roundup van Monsanto. Dit bedrijf beheerst een groot deel van de wereldvoedselvoorraad. Het begon als chemiebedrijf en maakte het ontbladeringsmiddel Agent Orange, de insecticide DDT, PCB’s en kunstmatige groeihormonen, die een spoor van vernietiging hebben achtergelaten.

Geen wonder

Monsanto heeft al vele schikkingen getroffen als gevolg van haar schadelijke producten. Langzaam maar zeker is het bedrijf zich gaan richten op de landbouw. In 2009 kocht de Bill & Melinda Gates Foundation 500.000 aandelen in Monsanto. Bill kocht ook een groot aantal aandelen in Cargill, een andere agroreus. Sindsdien heeft Gates een financieel belang in de voedselvoorraad. Die voorraad wordt beheerst door bedrijven met een – op zijn zachtst gezegd – nogal discutabele reputatie.

Afgelopen jaar investeerde hij daarnaast in bedrijven die vleesloze burgers maken, zoals Beyond Meat – dat ook in Nederland actief is – en Impossible Foods. De directeur van Impossible Foods is Patrick Brown, een Stanford-professor die gespecialiseerd is in DNA-onderzoek. Zijn vader werkte voor de CIA.

Grace: “Deze vleesloze hamburgers worden gepromoot als gezonde alternatieven, maar het is bewezen dat ze genetisch gemodificeerde soja bevatten die is besproeid met Roundup van Monsanto.”

Monsanto is recentelijk overgenomen door het Duitse Bayer, een farmaceutisch bedrijf dat onderdeel was van IG Farben in het Derde Rijk. Bayer gaat net als Monsanto gebukt onder rechtszaken en schandalen. Recentelijk ontdekte Bayer dat haar bloedproducten in een aantal laboratoria waren besmet met hiv. Omdat het bedrijf al veel geld in de producten had gestoken, besloot Bayer om ze te verkopen in Zuid-Amerika en Azië.

Grace: “Dit is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor ons voedsel en onze medicijnen. Daar word je toch blij van. Geen wonder dat Gates zoveel geld investeert in deze bedrijven.” Ze verwijst naar een artikel in de Wall Street Journal uit 2009 waarin wordt gesteld dat miljardairs als Bill Gates, George Soros, Oprah, Michael Bloomberg en wijlen David Rockefeller de wereldbevolking willen laten krimpen.

Wie is de drijvende kracht achter Bill Gates?

Als je de geldstromen volgt, kom je uit bij Bain & Company, zegt Grace. Dit bedrijf is in 1973 opgericht door miljardairs die in de bestuursraad van de Federal Reserve, de centrale bank van de Verenigde Staten, zitten. Bain & Company is één van de ‘Big Three’ managementadviesbureaus. De bekendste mensen die zijn voortgekomen uit Bain & Company zijn ex-presidentskandidaat Mitt Romney en oud-vicepresident Dick Cheney. Romney werkte daarvoor bij de Boston Consulting Group, net als de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

Volgens Grace is Bain & Company een dekmantel voor inlichtingendiensten en het militair-industrieel complex, aangezien de bekendste mensen die eruit zijn voortgekomen, hooggeplaatste Amerikaanse overheidsfunctionarissen zijn. Tot de klanten van Bain & Company behoren en behoorden Monsanto, Microsoft, Starbucks en zelfs de Bill & Melinda Gates Foundation.

Ook Ryan Seacrest is een klant van Bain, bekend van ‘Keeping up with the Kardashians’. We kunnen zeggen dat Bain ons de transseksuele agenda heeft opgedrongen, zegt Grace, verwijzende naar Bruce/Caitlyn Jenner.

Onbeperkte macht en onbeperkt geld

Als je Bill Gates een vraag- en antwoordsessie ziet doen op Reddit of tv, waarbij hij opgevoerd wordt als ‘pandemie-expert’, praat over verplichte vaccinaties en met een grijns op zijn gezicht zegt dat iedereen binnen moet blijven, dan doet hij dat voor Bain & Company.

Als je een vleesloze burger zit te verorberen die is doordrenkt met Roundup van Monsanto, dan doe je dat dankzij Bain & Company.

En als je bij Starbucks een slok neemt van je frappuccino, en tegelijkertijd overspoeld wordt met sociale agenda’s, dan zit Bain & Company daarachter.

Grace: “Waar komen we nu uit? We komen uit bij een kleine, gecentraliseerde groep die eigendom is en aangestuurd wordt door Bain, de Mossad, Carlyle of BlackRock. Deze groep heeft onbeperkte macht en onbeperkt geld. Ze hebben onbeperkt geld omdat ze in de bestuursraad van de Federal Reserve zitten.”

“Alles wat Bill Gates ooit heeft aangeraakt – van Microsoft tot Starbucks, Bayer, Monsanto, vaccinmakers en vleesloze burgers – is gemanaged door Bain. Dit is je Deep State, of in ieder geval een deel ervan.”

[reallygraceful]
4.8 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nés
Nés
10 maanden geleden

Vanaf einde 2020 bij elke vaccinatie een gratis update naar Windows 😂

Johan
Johan
Reactie op  Nés
10 maanden geleden

Je ziet na de spuit blauw voor je ogen en stemmen in je hoofd; immune system error 401. 🙂 Sad but true

Willem
Willem
Reactie op  Nés
10 maanden geleden

Windows 666

Ruben
Ruben
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

Beste mensen,
Doe niet mee met testen, vaccinaties en de rest
Ze willen ons chippen (teken vh beest).
Wie hem aanneemt zal weliswaar nog even leven, maar voor eeuwig verloren gaan.
Pure rotzooi in vaccinaties, niet alleen cellen van geaborteerde kinderen, maar nog veel meer.
Uiteindelijk ook nanodeeltjes. U word niet alleen totale slaaf vd NWO, maar je ziel gaat voor eeuwig verloren.
2000 jaar hadden de christenen ihb schrik hiervoor.
Nu leven we in de eindtijd en we staan nu voor de keuze.
Please, denk goed na!!!?
U draagt persoonlijk verantwoording over uw keuze.
We moeten ons leven zelfs geven als we de chip weigeren.
Maar bedenk, geen tweede dood voor ons dan.
Neemt u de chip? Uw leven zal snel in een verschrikking worden en alsnog sterven, hetzij iets later.
Denk goed na!!??…

Willem
Willem
Reactie op  Ruben
10 maanden geleden

Hier op NFN doet niemand daar aan mee Ruben, het zijn je buren, kennissen familie die je moet zien te bereiken, maar over het algemeen luisteren die liever naar de leugens vanuit het RIVM en overheden dus onbegonnen werk. De pest is als je sterft van de honger en gedwongen op straat danwel in een strafkamp terchtkomt omdat je die chip weigert of je dan nog steeds zo sterk in je schoenen staat.

walgelijk
walgelijk
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

angst angst en nog veel meer angst.

Waar zijn onze voorouders die moesten knokken.
Nu zijn het lemmingen, op naar de afgrond P.s. en doorlopen graag, we hebben niet alle tijd.

PREDATOR
PREDATOR
10 maanden geleden

In deze rare wereld is geld ” macht”..
Dus ja , weinig kans van slagen door de arme mensen..en B Gates heeft erg veel…..” Macht”????
Samen pakken doen de arme toch niet…….Logisch allemaal..?

Gaius Julius Caesar
Gaius Julius Caesar
Reactie op  PREDATOR
10 maanden geleden

Samenpakken gaat m inderdaad niet worden. Verdeel en heers,…

Solveig
Solveig
10 maanden geleden

Als die vaccins net zo goed zijn als de updates…. No way!

Rob Klaasen
Rob Klaasen
10 maanden geleden

Nou ik sla mijn beurt wel over en geef hem graag aan een ander hoor Billy Turf . Misschien verstand van Windows maar mot niet gekker gaan worden nu 😂

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Rob Klaasen
10 maanden geleden

De hogere macht boven Bill Gates?
Het heeft een paar horens en een paar hoeven. Nee, het is geen Sater : )

Wat zeg nu eens zelf er zit toch geen greintje empathisch vermogen of humaniteit in dit monsterlijke gedrocht, dat zelf veel weg heeft van een duivelse geit.
Foundations en liefdadigheidswerk? Wat een klucht. De laatste keer dat ik de definitie van liefdadigheid checkte, betekende het zeker niet ‘ de wereldbevolking terugdringen en al helemaal geen verplichte vaccinatie’ s op straffe van maatschappelijke uitsluiting, sociaal isolement en financiele sancties.

Je hoeft alleen maar naar zijn lichaamstaal en gezicht te kijken als hij aan het woord is en je kan eens voor de uitzondering om hem lachen.
Zo wereldvreemd en sociaal onhandig zie je ze zelden. Wat een psychopaat! Dat zit druk gesticulerend met zijn armen en te stralen en te glimlachen van je welste als hij zijn doemscenario in geuren en kleuren beschrijft .

Rob
Rob
10 maanden geleden

IGFarben schijnt ook het bedrijf te zijn geweest dat de chemicailieën voor de vergassingen in de tweede wereldoorlog produceerde. De naam Rothschild schijnt geen naam te zijn maar een titel. Hun echte naam schijnt….Bayer… te zijn. Of het bedrijf Bayer aan hen is verbonden weet ik niet maar vaakzijn het geen toevalligheden.

Ruben
Ruben
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

Rob,
Hun echte naam was Bauer.

Rob
Rob
Reactie op  Ruben
10 maanden geleden

Ruben, inderdaad, dat was het. Bedankt voor de correctie.

Matt
Matt
10 maanden geleden

Nu weten we in ieder geval welke koffie we NIET moeten drinken en welke nepvlees burgers we ook beter links kunnen laten liggen. (deed ik toch al)
Maar die GMO soja is een ander verhaal want in zowat ieder voedingsproduct (behalve natuurproducten) je koop zit ‘gemodificeerde soja’ in.
Probeer dat maar eens links te laten liggen.
Het net is zich langzaam aan het sluiten rond “filantroop” Gates.
Nu de MSM nog die hier in meegaat.
Maar dat zie ik niet gebeuren zolang de macht van geld de boventoon voert.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
10 maanden geleden

Ik vraag mij af, waarom wel de Kennedy fam: uitgemoord mocht worden en niet deze verachtelijke maffia families.
Hang ze allemaal in het openbaar op, net als in de middeleeuwen.
En vergeet niet om die lul van Rutte en de Jong.
Dat geld alleen maar voor deze mensen en verder niemand meer.

Norioni
Norioni
10 maanden geleden

De huidige macht achter deze man is die al sedert de eerste tijden alles en iedereen bestierd (Op het wereldtoneel vervullen zij alle rollen,geen een uitgezonderd(zelfs in de bijbel geven zij de mensheid al een accurate voorspelling van wat gaat komen en dat is weinig goeds.Het gros van de mensen is al onbewust geprogrammeerd en volgt al vanaf de geboorte de programmering die zij controleren en houden de mensen ver weg van hun ware ik, potentieel en levensdoel zij doen er alles aan om alles in twijfel te brengen en zorgen zelfs dat de persoon in zichzelf in twijfel is.

johan den haag
johan den haag
10 maanden geleden

Dit alles is niet anders dan anders.

Maar wat is het meest erge?

Dat er geen journalistiek meer bestaat en dat iedereen die deze geldstromen wil onderzoeken, weggezet worden als complotdenkers.

De burger zou juist ongekende macht kunnen uitoefen via facebook/youtube Maar die kans hebben ze al 10 jaar laten liggen. Nu zijn het juist FB en YT die de burger in de tang nemen en een verlengstuk zijn geworden van die duistere krachten.

jaren geleden zei ik al dat het voorbij 5 voor 12 is maar de mensen worden nog niet eens wakker al is

12:05….13:00….15:00…….18:00………..huh wat is er met de tijd gebeurt…………huh wat is er met de aarde gebeurt……..huh………wat is er met mij gebeurt…..huh…hoort niemand mij nog?

Norioni
Norioni
10 maanden geleden

De mens dient zich te verlossen van zijn demonen door te leren van de natuur,de mens is te veel gaan vertrouwen op de zintuigen, die manipuleerbaar zijn,hij of zij die zichzelf wilt bevrijden dient de vergeten verbintenis tussen wat goed is en kwaad namelijk het vermogen in de mens om instinctief de negatieve lage energie trillingen te herkennen en te trotseren door zijn eigen energie transmitting in harmonie te laten zijn met al wat leeft en dit vermogen boven alle zintuiglijke waarnemingen te omarmen zoals Jezus zei,overal waar ik binnen treed en verblijf openbaar ik het kwaad.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x