Mens en DierCorona

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bill Gates is één van de rijkste mensen ter wereld. Hij is sinds het begin van de coronacrisis vaak op tv geweest en heeft eigenlijk maar één boodschap: we gaan pas weer terug naar normaal als er een vaccin tegen corona is. Politico noemde hem ook wel de machtigste dokter ter wereld. Achter Bill Gates blijken een aantal bekende en minder bekende mensen te zitten. Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful heeft zich hier flink in verdiept.

Ze begint bij het bekende koffiemerk Starbucks. Het was de vader van Bill Gates, William, die Howard Schultz hielp om het merk groot te maken. Wat zit er zoal in de koffie van Starbucks? Grace: “Genetisch gemodificeerde organismen, pesticiden, glucose-fructosestroop en sporen van groeihormonen, die allemaal gelinkt zijn aan chronische ziekten en vruchtbaarheidsproblemen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De melk in Starbucks-koffie komt van koeien die genetisch gemodificeerde maïs eten. Maïs die bespoten is met pesticiden, zoals Roundup van Monsanto. Dit bedrijf beheerst een groot deel van de wereldvoedselvoorraad. Het begon als chemiebedrijf en maakte het ontbladeringsmiddel Agent Orange, de insecticide DDT, PCB’s en kunstmatige groeihormonen, die een spoor van vernietiging hebben achtergelaten.

Geen wonder

Monsanto heeft al vele schikkingen getroffen als gevolg van haar schadelijke producten. Langzaam maar zeker is het bedrijf zich gaan richten op de landbouw. In 2009 kocht de Bill & Melinda Gates Foundation 500.000 aandelen in Monsanto. Bill kocht ook een groot aantal aandelen in Cargill, een andere agroreus. Sindsdien heeft Gates een financieel belang in de voedselvoorraad. Die voorraad wordt beheerst door bedrijven met een – op zijn zachtst gezegd – nogal discutabele reputatie.

Afgelopen jaar investeerde hij daarnaast in bedrijven die vleesloze burgers maken, zoals Beyond Meat – dat ook in Nederland actief is – en Impossible Foods. De directeur van Impossible Foods is Patrick Brown, een Stanford-professor die gespecialiseerd is in DNA-onderzoek. Zijn vader werkte voor de CIA.

Grace: “Deze vleesloze hamburgers worden gepromoot als gezonde alternatieven, maar het is bewezen dat ze genetisch gemodificeerde soja bevatten die is besproeid met Roundup van Monsanto.”

Monsanto is recentelijk overgenomen door het Duitse Bayer, een farmaceutisch bedrijf dat onderdeel was van IG Farben in het Derde Rijk. Bayer gaat net als Monsanto gebukt onder rechtszaken en schandalen. Recentelijk ontdekte Bayer dat haar bloedproducten in een aantal laboratoria waren besmet met hiv. Omdat het bedrijf al veel geld in de producten had gestoken, besloot Bayer om ze te verkopen in Zuid-Amerika en Azië.

Grace: “Dit is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor ons voedsel en onze medicijnen. Daar word je toch blij van. Geen wonder dat Gates zoveel geld investeert in deze bedrijven.” Ze verwijst naar een artikel in de Wall Street Journal uit 2009 waarin wordt gesteld dat miljardairs als Bill Gates, George Soros, Oprah, Michael Bloomberg en wijlen David Rockefeller de wereldbevolking willen laten krimpen.

Wie is de drijvende kracht achter Bill Gates?

Als je de geldstromen volgt, kom je uit bij Bain & Company, zegt Grace. Dit bedrijf is in 1973 opgericht door miljardairs die in de bestuursraad van de Federal Reserve, de centrale bank van de Verenigde Staten, zitten. Bain & Company is één van de ‘Big Three’ managementadviesbureaus. De bekendste mensen die zijn voortgekomen uit Bain & Company zijn ex-presidentskandidaat Mitt Romney en oud-vicepresident Dick Cheney. Romney werkte daarvoor bij de Boston Consulting Group, net als de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

Volgens Grace is Bain & Company een dekmantel voor inlichtingendiensten en het militair-industrieel complex, aangezien de bekendste mensen die eruit zijn voortgekomen, hooggeplaatste Amerikaanse overheidsfunctionarissen zijn. Tot de klanten van Bain & Company behoren en behoorden Monsanto, Microsoft, Starbucks en zelfs de Bill & Melinda Gates Foundation.

Ook Ryan Seacrest is een klant van Bain, bekend van ‘Keeping up with the Kardashians’. We kunnen zeggen dat Bain ons de transseksuele agenda heeft opgedrongen, zegt Grace, verwijzende naar Bruce/Caitlyn Jenner.

Onbeperkte macht en onbeperkt geld

Als je Bill Gates een vraag- en antwoordsessie ziet doen op Reddit of tv, waarbij hij opgevoerd wordt als ‘pandemie-expert’, praat over verplichte vaccinaties en met een grijns op zijn gezicht zegt dat iedereen binnen moet blijven, dan doet hij dat voor Bain & Company.

Als je een vleesloze burger zit te verorberen die is doordrenkt met Roundup van Monsanto, dan doe je dat dankzij Bain & Company.

En als je bij Starbucks een slok neemt van je frappuccino, en tegelijkertijd overspoeld wordt met sociale agenda’s, dan zit Bain & Company daarachter.

Grace: “Waar komen we nu uit? We komen uit bij een kleine, gecentraliseerde groep die eigendom is en aangestuurd wordt door Bain, de Mossad, Carlyle of BlackRock. Deze groep heeft onbeperkte macht en onbeperkt geld. Ze hebben onbeperkt geld omdat ze in de bestuursraad van de Federal Reserve zitten.”

“Alles wat Bill Gates ooit heeft aangeraakt – van Microsoft tot Starbucks, Bayer, Monsanto, vaccinmakers en vleesloze burgers – is gemanaged door Bain. Dit is je Deep State, of in ieder geval een deel ervan.”

[reallygraceful]

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nés
Nés
3 jaren geleden

Vanaf einde 2020 bij elke vaccinatie een gratis update naar Windows ?

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

In deze rare wereld is geld ” macht”..
Dus ja , weinig kans van slagen door de arme mensen..en B Gates heeft erg veel…..” Macht”????
Samen pakken doen de arme toch niet…….Logisch allemaal..?

Solveig
Solveig
3 jaren geleden

Als die vaccins net zo goed zijn als de updates…. No way!

Rob Klaasen
Rob Klaasen
3 jaren geleden

Nou ik sla mijn beurt wel over en geef hem graag aan een ander hoor Billy Turf . Misschien verstand van Windows maar mot niet gekker gaan worden nu ?

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x