Homepagina » Binnenland » Volkskrant onder vuur wegens ‘bizarre propaganda’ over coronavaccin: ‘Wat ís dat voor ‘journalistiek’?’
volkskrant
Foto: Prefeitura de Pelotas CC0

Volkskrant onder vuur wegens ‘bizarre propaganda’ over coronavaccin: ‘Wat ís dat voor ‘journalistiek’?’

In de Volkskrant verscheen gisteravond een artikel over een ‘vaccinweigeraar met spijt’. Mijn ogen zijn geopend, ik ben gered door het ziekenhuis, kopt de krant. De auteur van het artikel schrijft: “Het vaccin weigeren, corona krijgen en dan toegeven dat je een fout hebt gemaakt. Steeds meer spijtoptanten spreken zich uit. ‘Ik wil het vaccin aan niemand opdringen, maar mensen moeten wel mijn verhaal horen. Dan zie je hoe fout het kan gaan’.”

Wat niet in het artikel van de Volkskrant staat, maar wel in het artikel op Rijnmond.nl is dat het lichaam van de man in kwestie, Jefferson van der Heijden uit Hellevoetsluis, geen antistoffen aanmaakt. Zonder antistoffen kan zijn immuunsysteem het virus niet bestrijden.

Wat ís dat voor soort ‘journalistiek’?

Het regent negatieve reacties op het artikel. Politicoloog en columnist Gerhard Hormann haalt hard uit: “Pontificaal op de voorpagina van de Volkskrant. Vervolgens komt de krant met welgeteld één spijtoptant op de proppen die (hoewel dat nergens wordt vermeld) van zichzelf een falend immuunsysteem heeft dat geen antistoffen produceert. Wat ís dat voor soort ‘journalistiek’?”

“Toen ik journalist was, had je als vuistregel dat je minimaal drie of vier (en liefst vijf) verschillende mensen moest opvoeren om je verhaal te ondersteunen en niet slechts één,” voegt hij toe.

Het mediakartel gooit zijn masker langzaam maar zeker af

Ook Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen geeft de krant een veeg uit de pan. “Keiharde bizarre propaganda van de Volkskrant, onder andere bekend van de walgelijke antisemitische cartoon van De Hond. Alsof ‘prikspijt’ niet al dagen trending is op social media,” twittert hij.

“Het mediakartel gooit zijn masker langzaam maar zeker af en wat we daaronder aantreffen, is afschrikwekkend,” aldus Van Houwelingen.

4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Pentiti Jefferson van der Heijden kan zijn Hart binnenkort ophalen…Dankzij deze Experimentele Gen-Therapie-Nood-VacciNazi heeft ie van Géén Immuunsysteem ineens een Compleet op Hol geslagen Immuunsysteem…wat zal het Gevaccineerde Schaap Jefferson gelukkig zijn…Dartelend, Springend, Stuiterend & Stuiptrekkend de Wei weer in…

Frans
Frans
2 maanden geleden

Ja ja en mensen die overleden zijn of ernstige bijwerkingen hebben opgelopen van dat vaccin vergif daar hoor je geen enkele mainstream media over,in welke wereld zijn wij terecht gekomen met die vuile bende!!!

Dre
Dre
2 maanden geleden

Ooit stilgestaan bij de term covid. Of terwijl c.o.v.i.d. Control over vaciantion identification document. 😏😉

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Wie leest er tegenwoordig eigenlijk nog de Fake-News Propaganda & Censuur-Riooljournalistiek van dat Goebbels-Pulpkrantje? Voor échte waarheidsgetrouwe informatie hebben intelligentere mensen al jarenlang andere bronnen tot hun beschikking….

x

Check Also

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

kroes

Doutzen Kroes deelt preek van dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er niet voor ons!’

Topmodel Doutzen Kroes heeft de preek van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

146
0
We lezen graag je reactie!x