Homepagina » Buitenland » Kijk wat de VS de landen in het Midden-Oosten heeft aangedaan. Deze moslima leest onbeschofte Amerikaanse tv-hosts de les
Kijk wat de VS de landen in het Midden-Oosten heeft aangedaan. Deze moslima leest onbeschofte Amerikaanse tv-hosts de les

Kijk wat de VS de landen in het Midden-Oosten heeft aangedaan. Deze moslima leest onbeschofte Amerikaanse tv-hosts de les

De Iraans-Amerikaanse blogger en modeontwerper Hoda Katebi is een hit op internet geworden nadat ze twee onbeschofte Amerikaanse tv-presentatoren de les had gelezen.

Ze was te gast in een programma van WGN News om haar nieuwe boek over mode te promoten, maar kreeg vooral politiek gemotiveerde vragen voorgeschoteld.

Na een kort gesprek over Hoda’s jeugd in Oklahoma begonnen presentatoren Larry Potash en Robin Baumgarten haar te bombarderen met vragen die niets met haar werk te maken hadden.

Niet kunnen vertrouwen

“Laten we het hebben over kernwapens. Sommige kijkers zullen wellicht zeggen dat we Iran niet kunnen vertrouwen. Hoe denk jij daarover?” vroeg Potash.

Hoda had een briljant antwoord en leerde de presentator gelijk het één en ander over de Amerikaanse geschiedenis.

“Ik denk dat we dit land niet kunnen vertrouwen,” zei Katebi, verwijzende naar het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten.

“Kijk wat dit land het grootste deel van de landen in het Midden-Oosten heeft aangedaan,” zei ze.

“Ik ben een pacifist en geloof niet in geweld,” voegde ze toe. “Als we kijken naar het nalatenschap van imperialisme en kolonisatie in het Midden-Oosten, zien we het nalatenschap van dit land en al het geweld dat het niet alleen heeft gecreëerd, maar waarvoor het ook de voedingsbodem heeft gecreëerd.”

Afkomstig uit de VS

“Veel van de wapens in het Midden-Oosten zijn afkomstig uit de VS,” benadrukte ze.

Op dat moment mengde Baumgarten zich in de discussie in een poging haar collega te redden.

“Veel Amerikanen voelen zich hier mogelijk door beledigd. Jij bent een Amerikaan. Je klinkt niet als een Amerikaan,” zei Baumgarten.

Hoda had een scherp antwoord klaar: “Het is heel belangrijk dat we verder kijken dan deze simpele verhaaltjes die we voorgeschoteld krijgen, of het nu gaat over moslimvrouwen of over de nalatenschap van dit land, dat is opgebouwd na de genocide op de inheemse bevolking.”

Excuses

Daarna mocht Hoda nog kort iets zeggen over haar aanstaande modeshow.

Na de uitzending bekritiseerde ze het duo op sociale media. “Zeggen ze dat Amerikanen niet mogen twijfelen aan hun overheid, de wereld in zwart-wit moeten zien en eenvoud moeten verkiezen boven genuanceerd begrip? In dat geval doen ze hun werk goed.”

Later schreef ze dat de Baumgarten inmiddels haar excuses heeft aangeboden.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Facebook

[PressTV, Joop]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Bedenk dat de Amerikanen voor een groot deel een bastaaardvolk zijn van horden losgeslagen Europeanen geleid door godsdienst krankzinnige Vrijmetselaars, Khazaren/Zionisten en ander religieus tuig.

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

@ Caesar Lion Cachet

Pas op met wat je zegt;), er is hoop “selectief” wakker volk op de been vandaag, velen kunnen jouw boodschap niet aan.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

De ellende is begonnen met Saddam. Saddam vuurde meerdere scuds richting Israël. Israël maakte vanaf dat moment plannen om Saddam + het gehele Iraakse leger neer te slaan.
De VS vond dit geen goed plan.
De VS stuurde een hoge delegatie naar Israël om te praten met de leiding van the IDF + Regering.
Binnen enkele dagen sloten de VS en the IDF een deal.
De deal hield in dat Israël geen aanval zou uitvoeren op Irak en de aanpak van Saddam zou overlaten aan de VS.
Conclusie: Saddam heeft de aanvallen op zijn land zelf uitgelokt. Daarna kwam er nog meer ellende omdat er geen leiding meer was in Irak, er ontstond een machtsvacuüm, met alle gevolgen van dien, isis e.d.

Iran is van plan het zelfde te proberen met Israël, wat kan uitdraaien op een groot bloedbad, erger dan Irak en isis bij elkaar.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

@René van Zalk,

In eerste instantie heeft de VS Irak bewapend met de hoop dat Iran omgelegd werd. Zo werden er destijds aan Irak grascentrifuges geleverd voor het maken van chemische wapens. Helaas pakte deze agenda anders uit en werd uiteindelijk Irak zelf teruggeworpen naar het steentijdperk. Voor de rest is inderdaad Saddam niet verstandig geweest om scudraketten af te vuren op Israël.

Amerikaanse oligarchen en internationale zakenbankiers profiteerde daar als eerste van door een false flag operatie te organiseren waarbij het olie en gas werd veroverd van Irak. De Iraakse bevolking heeft hier niks van meegekregen en werd terug gebombardeerd richting een derde wereldland. Wat dat aangaat verdiend de kwestie Amerikaanse beïnvloeding door Iraakse infrastructuur kapot te bombarderen en achteraf aan te verdienen, zijn eigen Neurenberg tribunaal.

Echter heeft dit nooit plaats gevonden. Het zelfde geld voor de plannen van PNAC die om discutabele redenen ten uitvoer werden gebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Voor de rest ben ik er van overtuigd dat alle betrokken hier uiteindelijk niet mee wegkomen. Het lijkt dan misschien wel zo maar de denktank PNAC krijgt een naar gevolg. Hou daar alvast rekening mee alvorens Rusland of China jou straks komt halen onder soortgelijke omstandigheden. Of gewoon omdat zij vinden dat er geen regels zijn als zij dat vinden. Ook dat gedeelte heeft Amerika aangetoond en uitgevoerd.

albert kuipers
albert kuipers
2 jaren geleden

Deze vrouw heeft groot gelijk Amerika brengt alleen maa oorlog.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Het heeft natuurlijk geen pas om in een tv-programma over mode te gaan praten over politiek en geloof en ze heeft volkomen gelijk wat de USA en ook Nederland in het midden-oosten aanricht, maar:
….Ik ben een pacifist en geloof niet in geweld,” …..
Volgens de Koran en Hadith is ze dan geen goed moslima en moet dus, door echte goede moslims,vermoord worden

Sander
Sander
2 jaren geleden

Wat een bullsh*t verhaal. Kijk even wat die agressieve Islam in Europa heeft gedaan. Parijs, Nice, Brussel. Hoog tijd dat we onze planeet bevrijden van dit gezwel.

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Sander
2 jaren geleden

@ Sander

Selectief “wakker” zijn is altijd wel veilig, eerlijk gezegd vraag ik mij altijd af wat mensen zoals jij op websites zoals deze doen. Of je bent gewoon een trol of je bent een glanzend voorbeeld van de te grote groep “selectief wakker” zijnde mensen. Tot nu toe vielen er in de vorige eeuw meer doden in Europa door homegrown terrorisme van Europese (blanke) bodem. Of jij was toen nog niet geboren en daardoor daar nog nooit van gehoord hebt, of jij bent dit (selectief) vergeten omdat de brainwashing op jou goed werkt. Ga jezelf eens verdiepen hoeveel slachtoffers dat veroorzaakt heeft, wanneer jij dat gedaan hebt weet ik zeker dat jij dat terrorisme niet zal interpreteren als ” dat agressieve blanke Europeanen gezwel”. Of wat dacht je van de verzetsgroepen/partizanen tijdens WO II; want ik weet wel zeker dat jij die ook niet als terroristen beschouwd. Ook tijdens hun acties vielen veel onschuldige burgerslachtoffers

Als jij serieus denkt dat er geen voorgeschiedenis is van die aanslagen raad ik jou aan om beter jou huiswerk te doen. Nee, dat betekend niet dat ik die aanslagen goedkeur, maar ik begrijp het ontstaan daarvan wel. Val een land aan, en de bevolking zal zich altijd verzetten, die vicieuze cirkel is al zo oud zolang mensen oorlog voeren.

Daarnaast vind ik het ook altijd wel frappant dat gasten zoals jij van alles roepen, maar als jij daar echt in geloofd waarom ga jij dan het leger niet in ? Kun je lekker terroristen gaan opjagen, de risico´s die daar mee gepaard gaan willen types zoals jij dan weer niet nemen. Ik heb zelf in Afghanistan en Irak gediend en in tal van andere landen, wat “wij” daar gedaan hebben en nog steeds doen heeft helemaal niets met het helpen van andere landen te maken. Het voedt alleen nog maar meer terrorisme, als jij die vicieuze cirkel niet ziet; dan raad ik jou aan om weer lekker te gaan slapen. Neem alleen het nieuws tot jou toe wat binnen jouw politieke straatje past. De overheid zal over u waken; en vergeet vooral niet “voor” te stemmen (als je mag stemmen) in maart.

Ramon
Ramon
Reactie op  Sander
2 jaren geleden

Sander jij bent echt niet op de hoogte wat zich werkelijk afspeeld of jij bent een overheids trol .Al die aanslagen wat jij opnoemde zijn inside jop’s dus niet door moslims gepleegt .

rocinante
rocinante
Reactie op  Ramon
2 jaren geleden

Jullie hebben werkelijkwaar geen idee met welk een duistere ideologie we mee te maken hebben. De Islam is een exisentiele bedreiging voor elke andersdenkende. Dat is dus iedereen die geen islam aanhangt. Het opkomen en beschermen van de islam en haar daden staat gelijk aan de NSB’er uit de vorige eeuw. Landverraders dus.

Richard
Richard
Reactie op  rocinante
2 jaren geleden

Het is jammer dat de mensen, inclusief de moslims, zo weinig kennis van de Islam hebben. Anders zouden zij elkaar niet bevechten.

@rocinante,
Er zijn daar meer van ‘onze’ jongens die de boel terroriseren dan er hier moslims zijn die ons terroriseren. Foto’s van bijvoorbeeld Damascus gezien?
Ook wij doden hen omdat zij anders en dus in onze ogen verderfelijk zijn. Wij bestrijden de moslims vanuit onze idealen zoals zij tegen ons strijden vanuit hun idealen. Westerse ouders sturen hun kinderen met honderdduizenden tegelijk naar landen ver weg om daar te moorden omdat hun manier van leven ons niet aanstaat en zij daarom gevaarlijk zijn. Allemaal omdat zij onze ‘vrijheid en veiligheid’ zouden bedreigen. Sinds Wenen hebben wij geen agressieve expansiedrift van de Islam ervaren. Dit in tegenstelling tot het westen die in hun landen constant dood en verderf zaait.
Zowel wij hier in het westen, als ook de moslims zijn al ziende blind en al horend doof. Ik bid voor de dag dat de Mensen, want dat zijn wij uiteindelijk allemaal, onze ogen openen en Zien wie verantwoordelijk is voor al die miljoenen doden. Onze kinderen gestorven voor valse idealen. En de Echte verantwoordelijken in het diepste gat van de Aarde zullen werpen. Want voor hen is geen straf genoeg!

Richard
Richard
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

De Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) zei:
“Degene die in zijn hart het gewicht van een atoom aan hoogmoed heeft, zal het Paradijs niet binnentreden.”
Een man zei toen: “Maar de mens heeft graag dat zijn kleding en zijn schoenen mooi zijn.” Daarop zei de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem):
“Voorzeker, Allah is Mooi en Hij houdt van schoonheid. Hoogmoed betekent minachting van het recht en neerkijken op de mensen.”

Abdullah ibn Masud

Teun
Teun
2 jaren geleden

Wat een BS, haar eigen geloof heeft meer kapot gemaakt dan lief is.
Kijk eens naar jezelf voordat je met je vingertje wijst naar een ander.
Dat Amerika een dubieus land is klopt, maar de Islam is een arrogant, agressief, intolerante doctrine die alleen maar ellende gebracht heeft…

Enki1
Enki1
Reactie op  Teun
2 jaren geleden

@teun.

Je heb het over BS. Heb je feiten of is arrogant, agressief, intolerant alles??

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

@Sander,

Dat klopt Sander. En de islam heeft destijds ook enorm huisgehouden in Noord-Afrika en in delen van Europa en Azië. Daarnaast waren mijn christelijke voorouders ook niet bepaald vriendelijk tegen mensen die een ander geloof aanhingen. Van de Vikingen tot en met de kruisvaarders. Een groter motivator toendertijds was de stad Jeruzalem. En ik denk dat deze stad nog steeds een belangrijke rol speelt in conflicten die we tegenwoordig zien. Al zijn ze naast dat tegenwoordig met hun hersenen volledig in het achtereind van het gouden kalf gekropen. Dat is wat ik zie naast dat de stad Jeruzalem vandaag de dag nog steeds nog steeds een belangrijke rol speelt schijnt te spelen binnen het algemene plaatje voor sommigen.

Dit onderwerp werd overigens wat jaren geleden al besproken op het Graham Hancock forum die begon rond 2001. Conspiracy auteurs als David Icke waren destijds een grote motivator en helaas moet ik concluderen dat veel wat Icke toen beweerde is uitgekomen. Desalniettemin wekte de discussie destijds dermate veel woede en frustraties op dat menig onderzoeker zich er mee ging bemoeien. Inclusief Graham Hancock en Robert Bauval die samen destijds het forum hadden opgezet. Het werd uiteindelijk een strijd om tot een bepaalde vorm van verlichting te komen.

Het werd uiteindelijk een strijd tussen enerzijds vrijmetselaars uit Groot Brittannië en Amerika die de Schotse Ritus aanhingen versus mensen uit India die geloofden dat de God Shiva hetgeen al had voorspeld, tot en met het boeddhisme, naast personen die beweerden een geloof aan te hangen van de oude mysteriescholen van Egypte tot en met Iran. De discussie werd dan ook in de breedste zin van betekenis gevoerd.

De discussie liep in zekere zin ook aardig uit de hand dat het geen zin meer had om te reageren, laat staan er melding van te maken. Zo werd menigeen geconfronteerd met stellingen die niet om de discussie zelf draaiden, maar poogde te corrumperen. Ik vermoed dat dit de reden was waarom Robert Bauval eerder het boek ‘De Geheime Kamer’, uitbracht, met daarna ‘Talisman’, over een zoektocht naar eeuwenoude complotten. Een paar dozijn egyptologen hebben zich ook met dit boek bemoeit om zeker te weten dat er op zijn minst recht gezegd werd wat er recht gezegd diende te worden waar nodig.

To slot ben ik het met de opmerking van @Caesar Lion Cachet eens al moeten we niet vergeten dat er een hoop vrijmetselaars en Khazaren zijn die niets te maken willen hebben met doortrapte plannen ten kloste van een ander. Wat dat aangaat moeten we gecorrumpeerd gevallen er tussen uit filteren om de algehele mikmak weer recht te zetten waar het thuis hoort op aarde.

Zo ben ik wel eens op dit netwerk beschuldigd dat ik anti EU ben, of tegen een Nieuwe Wereld Order. Wel dat is niet waar. Ik hen wat dat aangaat al te veel om me heen gekeken waarvan ik denk dat we naar toe moeten. En dat is niet wat ik morgen weer voorbij zie komen op het NOS journaal. Een NOS Journaal die onlangs beweerde dat Polen zijn journaal tot staatseigendom heeft toegeëigend en dat dit niet spoort met de visie van Brussel. Wel, mogelijk heeft Polen daar zijn reden voor en ik kan ze wel begrijpen.

Dat hoofdstuk heeft van alles te maken met de globalisatie waar Brussel zich heeft ingemengd onder druk van Wall Street. Wat dat aangaat hebben ze nog steeds niks geleerd aangaande een Nieuwe Wereld Orde. Neem het volgende bijvoorbeeld die enige tijd van bezinning kost. Of denk maar eens aan de technologische mogelijkheden die we vandaag de dag hebben om alles beter te maken. In dat geval wil je geen minister meer horen die over nep nieuws begint over een ander. Zo dom als ze zijn en dat soort lui zijn wat mij betreft het begrip volksvertegenwoordiger onwaardig.

https://www.youtube.com/watch?v=UY9P0QSxlnI

Sander
Sander
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

Goed verhaal. Ik ken al deze boeken die je noemt. Maar ik ben echt van mening dat de Islam zich negatief aan het ontwikkelen is en een regelrechte bedreiging is voor alles en iedereen die zich niet schikt naar hun eendimensionale agenda. Daarnaast zijn ze anti-intellectueel, vrouw- en homovijandig en kijk eens hoe ze met dieren omgaan. Verschrikkelijk. Het is dan ook domheid die de Islam baart. Domheid, massahysterie en bewustzijnsvernauwing. Weg dermee.

redice
redice
2 jaren geleden

Amerika is de grootste schurkenstaat ter wereld, al hun oorlogen uitgelokt dmv false flags en flagrante leugens, enkel en alleen om de oorlogsmachine te dienen en de allerrijkste families te verrijken.

Daarbij komt nog dat de gemiddelde amerikaan zodanig gebrainwashed is dat het niveau van hun intelligentie gelijk staat met dat van een dertienjarige puber.

Zelf heb ik kunnen kennismaken met hun mentaliteit en denkwijzes in Kosovo en Afghanistan. Wees gerust, een amerikaan loopt niet hoog op met niet-amerikanen, alle andere naties buiten de hunne, zijn in hun ogen minderwaardig en respect kennen ze al helemaal niet! Enkel zij zijn van tel, de rest kan de pot op of verrotten.

Neen, over amerikanen kan ik niets positiefs vertellen, er zitten er goeien tussen maar die zijn echt zeldzaam. Denken voor zichzelf dat kunnen ze niet, ze geloven hun leugenachtige mediakanalen, die overal aanwezig zijn in hun leef, sport en ontspanningsruimtes, blindelings.

Als er iets is waar we bang moeten voor zijn, is het de oorlogszucht van de amerikanen, dat is even gevaarlijk als radicaal islamisme, zoniet gevaarlijker!!!

Geertje
Geertje
Reactie op  redice
2 jaren geleden

Wauw wat heb je dat goed beschreven!! Zo is het!! Gevaarlijker dan wat dan ook!

Furious Anger
Furious Anger
2 jaren geleden

Geloof = bullsh*t

Psychelicious
Psychelicious
2 jaren geleden

Leg dit eens over de puzzel, dan vallen de stukjes vanzelf op zijn plaats:

https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

x

Check Also

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

kourecords

Honderden kourecords in Noord-Amerika: ‘Dit koude weer is NIET NORMAAL!’

In Canada en de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x