Homepagina » Spiritueel » “Sonia, het is je tijd nog niet, ga terug naar je kinderen”
"Sonia, het is je tijd nog niet, ga terug naar je kinderen"

“Sonia, het is je tijd nog niet, ga terug naar je kinderen”

De 50-jarige Sonia Burton uit het Engelse Northumberland had bijna een uur lang geen hartslag na een zware hartaanval. In die periode werd ze naar eigen zeggen bezocht door haar overleden man, die tegen haar zou hebben gezegd dat ‘het haar tijd nog niet was’.

De moeder van vier zei: “Het enige wat ik me herinner is mijn overleden man die naar me toe kwam en zei ‘het is je tijd nog niet Sonia, ga terug naar je kinderen’. Toen werd ik wakker in het ziekenhuis.”

Op de dag van de hartaanval ging ze extra vroeg naar haar werk om koffie te drinken met haar collega’s. Plotseling voelde ze pijn in haar borst, waarna ze in elkaar zakte. Haar baas probeerde haar te reanimeren terwijl de hulpdiensten werden gebeld.

Geruststellend gevoel

Op het moment dat specialisten er in het ziekenhuis alles aan deden om Sonia te redden kreeg ze naar eigen zeggen een boodschap van haar overleden echtgenoot John, die in 2004 op 37-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hartaanval.

“Ik sprak met hem en hij vertelde me dat het mijn tijd nog niet was en dat ik terug moest gaan,” zei ze. “Het gaf me om eerlijk te zijn een erg geruststellend gevoel.”

Nog nooit

Acht dagen na het ongeval mocht ze weer naar huis, waar ze werd verzorgd door broer Mark en haar vier kinderen. “Ik kan bijna niet geloven dat ik een uur lang eigenlijk dood ben geweest,” voegde Sonia toe. “Ik vergeet dingen snel en slik veel medicijnen, maar verder gaat het erg goed met me.”

Ambulancebroeder Stephen zei: “Mijn collega Jason en ik hebben samen meer dan 50 jaar ervaring en geen van ons heeft ooit iemand terug zien komen na zo’n lange tijd. Het is ongelooflijk dat het nu zo goed met Sonia gaat.”

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Gelijk heeft hij, de kinderen.

  5 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  >