Spiritueel

“Sonia, het is je tijd nog niet, ga terug naar je kinderen”

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 50-jarige Sonia Burton uit het Engelse Northumberland had bijna een uur lang geen hartslag na een zware hartaanval. In die periode werd ze naar eigen zeggen bezocht door haar overleden man, die tegen haar zou hebben gezegd dat ‘het haar tijd nog niet was’.

De moeder van vier zei: “Het enige wat ik me herinner is mijn overleden man die naar me toe kwam en zei ‘het is je tijd nog niet Sonia, ga terug naar je kinderen’. Toen werd ik wakker in het ziekenhuis.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de dag van de hartaanval ging ze extra vroeg naar haar werk om koffie te drinken met haar collega’s. Plotseling voelde ze pijn in haar borst, waarna ze in elkaar zakte. Haar baas probeerde haar te reanimeren terwijl de hulpdiensten werden gebeld.

Geruststellend gevoel

Op het moment dat specialisten er in het ziekenhuis alles aan deden om Sonia te redden kreeg ze naar eigen zeggen een boodschap van haar overleden echtgenoot John, die in 2004 op 37-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hartaanval.

“Ik sprak met hem en hij vertelde me dat het mijn tijd nog niet was en dat ik terug moest gaan,” zei ze. “Het gaf me om eerlijk te zijn een erg geruststellend gevoel.”

Nog nooit

Acht dagen na het ongeval mocht ze weer naar huis, waar ze werd verzorgd door broer Mark en haar vier kinderen. “Ik kan bijna niet geloven dat ik een uur lang eigenlijk dood ben geweest,” voegde Sonia toe. “Ik vergeet dingen snel en slik veel medicijnen, maar verder gaat het erg goed met me.”

Ambulancebroeder Stephen zei: “Mijn collega Jason en ik hebben samen meer dan 50 jaar ervaring en geen van ons heeft ooit iemand terug zien komen na zo’n lange tijd. Het is ongelooflijk dat het nu zo goed met Sonia gaat.”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
8 jaren geleden

Gelijk heeft hij, de kinderen.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x